Home / Blog / Vrouwen versieren

Vrouwen versieren: De ingrediënten van aantrekkingskracht

Vrouwen Versieren

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

In dit artikel ontdek je de belangrijkste tips die je nodig hebt om succesvol vrouwen te versieren. Tips die ik in de afgelopen 10 jaar heb ontdekt en die jij nu over een paar minuten in één keer hebt!

Na dit artikel weet je precies:

 • Wat ervoor zorgt dat vrouwen stuk voor stuk als een blok voor je vallen
 • De ingrediënten van aantrekkelijke mannen, en hoe je die ontwikkelt
 • Hoe je haar opent en wat je moet zeggen om haar interesse te wekken
Inhoud van dit artikel:

Terwijl ik dit schrijf denk ik terug aan hoe ik vroeger was met vrouwen versieren, zo’n tien jaar geleden.

Oei, oei, oei! Pijnlijke herinneringen van vrouwen waar ik diep in de friendzone zat of meisjes die me keihard afwezen! Sommige mensen denken dat een datingcoach vast een natuurlijk wonder is met vrouwen maar geloof me, de beste datingcoaches zijn die mannen die zelf hard hebben moeten vechten voor hun succes.

En daarom precies weten wat jij doormaakt en hoe jij je het beste kan ontwikkelen tot een absolute held met vrouwen, of je nou een vaste vriendin wil of gewoon veel vrouwen in je leven wilt hebben.

Beter worden met vrouwen

Op mijn 17de ging ik voor het eerst op vakantie met drie vrienden. Met een tas volgeladen met Wodka, Tequila en Martini zaten we op de boot naar Ameland.

Eenmaal daar zetten we onze tentjes op, op een groot grasveld van een jeugdcamping, klappen we de campingstoelen open en ontdoppen we ons eerste biertje. Life is good.

Nog geen uur later zetelt een schone Duitse zich naast me neer.

Op dat moment had ik letterlijk nul ervaring met vrouwen versieren. We praten wat in een soort zelfverzonnen taal, ergens tussen Duits en Engels in.

Er is duidelijk iets meer tussen ons.

Naïef als ik ben heb ik het zelf pas door wanneer mijn vrienden boven ons komen staan en roepen: “Zoenen zoenen! Go Patrick zoen haar! Doe het!”.

Maar ik durf natuurlijk niet. Kans verschoten.

Een paar uur later komt een vriendin van de schone Duitse naar me toe: “Hey, [schone Duitse] is in het toiletgebouw bezig met haar haar, maar ze kan de beschrijving van de haarspray niet lezen want het is in het Nederlands. Zou je haar even willen helpen?”

Wederom gaat er geen lampje bij me branden en zeg ik vriendelijk als ik ben “Natuurlijk!”.

Met grote passen marcheer ik naar het toiletgebouw en ga enigszins twijfelend het vrouwengedeelte in. En jawel, daar zit ze. Ze heeft haar achterwerk op de wastafel geparkeerd en lacht naar me.

Ik kijk rond, geen haarspray te bekennen. “Hey waar is de haarspray? Ik hoor dat je hulp nodig hebt.”

Met een zachte maar zelfverzekerde stem antwoordt ze: “Er is geen hairspray.”

Ze glimlacht en kijkt schuin uit haar ogen zoals vrouwen dat kunnen. Ze steekt haar hand uit naar me alsof ze wil zeggen: “kom hier jij”.

Je begrijpt natuurlijk dat ik geen moment twijfelde: “Oh ik dacht dat ik je met je haarspray moest helpen. Doei!” en ik liep weer naar buiten.

Vanzelfsprekend dat ze me de rest van de vakantie niet meer aangekeken heeft. Het koste me nog zeker een paar weken voordat ik überhaupt door had wat ze van me wilde.

Jawel beste vrind, en dit was nog maar het begin.

Hierna volgende een periode van een jaar of zes waarin ik keer op keer in de friendzone belandde bij vrouwen of ik simpelweg uit passiviteit niks meemaakte in de kroeg.

Als de friendzone een land was dan was ik de koning.

Versiertrucs en versierzinnen

Toen ik zo’n negen jaar geleden startte met het verbeteren van mijn vrouwen-versier-skills begon ik, net als velen, met allemaal standaard zinnetjes, verhaaltjes en trucjes waarmee je dan succes zou hebben.

En inderdaad, daar had ik ook succes mee.

Maar het probleem was dat wanneer je een vrouw vaker zag, ze door het ‘toneelstukje’ heen prikte.

Ik had een personage verzonnen dat ik speelde waar vrouwen voor vielen, maar van binnen was ik nog steeds dat onzekere, niet mannelijke jongentje.

Inclusief bijzondere kleding begon ik toch wel erg veel te lijken op de mad hatter. Geen geintje, ik had daadwerkelijk die hoed besteld op één of andere Amerikaanse hoeden-website.:

Na een relatie van een paar jaar besloot ik dat het nu tijd was écht te veranderen.

Om niet alleen een aantrekkelijk persoon te spelen maar er ook echt authentiek aantrekkelijk te worden.

Om mezelf weer in de spiegel aan te kunnen kijken en te zeggen: Ja ik ben eerlijk en mezelf op een aantrekkelijke manier.

Dát is duurzaam en daarmee kan je op de lange termijn succes blijven hebben, en wanneer je dat wil die relatie hebben die je wilt.

We gaan je dus ook niet leren welk zinnetje je wanneer moet zeggen, maar we gaan je leren hoe jij die aantrekkelijke man wordt waar alle vrouwen van dromen, en tegelijk 100% jezelf te zijn! Hoe je eerlijk je intenties laat zien en je kwetsbaarheid toont.

Die man die aan alle kanten écht is waar alle vrouwen als een blok voor vallen.

De 5 ingrediënten van leren vrouwen versieren

Er zijn een aantal ingrediënten die je onder de knie wilt krijgen om het succes met vrouwen te krijgen dat je altijd al wilde.

Dit zijn de dingen die het verschil maken of een vrouw het Gezellig vond om met je te praten of dat ze het fucking awesome vond. Want geloof me, als ze zegt dat ze het gezellig vond, dan ben je fucked. Je wilt niet dat ze het ‘gezellig’ vond.

Mannelijkheid
Veel van ons westerse mannen zijn vergeten hoe het is om een man te zijn. De samenleving heeft ons de afgelopen decennia juist geleerd om mannen en vrouwen steeds meer als gelijken te zien.

Ik ben de eerste die roept dat iedereen gelijke rechten verdient, gelijke salarissen, etc. Maar we lijken vergeten te zijn dat in de relatie tussen man en vrouw, juist wél een bepaalde polariteit moet zijn.

Mannen en vrouwen zijn GELIJKWAARDIG, maar niet GELIJK.

Een vrouw wil een man waar ze tegenop kan kijken. Een man die haar leidt en een man die keuzes maakt. Die weet wat hij wil en daarvoor gaat.

Lees het gratis Rapport Het Geheim Van De Seksueel Aantrekkelijke Man om een kick-start te krijgen in mannelijkheid: http://www.attractiongym.nl/gratis-ebook/

Meer lezen hierover:

> De Alpha Gentleman
http://www.attractiongym.nl/de-alpha-gentleman/

> De bootcamp deelnemer die alles fout deed behalve één ding
http://www.attractiongym.nl/de-bootcampstudent-die-alles-verkeerd-deed/

Flirten
Simpelweg indruk maken met je mannelijkheid is niet voldoende. Je wilt met haar flirten.

Flirten houdt eigenlijk in dat je met haar speelt. Er ontstaat een spel tussen jullie van uitdagen en pesten.

Soms de aandacht wegnemen zodat ze niet zeker weet of je haar leuk vindt en soms weer aandacht geven. Non-verbale communicatie speelt hierin een cruciale rol.

Natuurlijk maakt het ook uit wat je zegt, maar HOE je het zegt, welke houding je hebt en hoe je naar haar kijkt zijn nog veel belangrijker.

En hoe meer je een meester wordt in non-verbale communicatie, des te minder maakt het uit wat je daadwerkelijk zegt.

Meer lezen hierover:

> Slim opscheppen en complimenten geven
http://www.attractiongym.nl/slim-opscheppen-en-complimenten-geven/

> De kunst van conversatie: Fundamentele gesprekstechnieken
http://www.attractiongym.nl/kunst-van-conversatie-gesprekstechnieken-versier-tips-voor-dates-kroegen/

Te graag willen (Smeagollen)
Grote kans dat, wanneer je begint met vrouwen versieren, je heel heel graag wil.

Je wilt graag een vriendin of wilt heel graag succes hebben. Dat maakt je behoeftig of needy.

Je hebt het gevoel dat je in contact met een vrouw haar nodig hebt.

Er is niks onaantrekkelijker voor een vrouw dan een kerel die haar te graag wil, of haar nodig heeft. Ze voelt het aan alle kanten.

Deze man is in een gesprek met een vrouw continu op zoek naar haar goedkeuring. Hij zoekt continu gelijkenissen tussen hen twee en stemt overal mee in.

We noemen zo’n persoon een Smeagol. Omdat ze zich net zo gedragen als Smeagol die de ring echt nodig heeft. Hij is afhankelijk van de ring en verandert in een lelijk monster.

Je taak is niet om te verbloemen dat je een enorme Smeagol bent, maar dat je echt zorgt dat je vrouwen niet meer nodig hebt. Daar heb je een aantal oplossingen voor:

 • Overvloed creëren met vrouwen
 • Van binnen zoeken waarom je die vrouw nodig hebt en kijken of je die behoeftes kunt verminderen of anders kunt invullen.
 • Per avond: weten hoe je een feestje bouwt i.p.v. op jacht te gaan.

Meer lezen hierover:

> Hoe je haar verliefd maakt en houdt (dankzij neediness)
http://www.attractiongym.nl/hoe-je-haar-verliefd-maakt/

> Hoe versier je de perfecte 10
http://www.attractiongym.nl/hoe-versier-je-de-perfecte-10/

Connectie
Wil je niet alleen een one-night-stand met een gewillige vrouw in de kroeg? Dan is connectie één van de belangrijkste factoren die bepaalt of je haar weer gaat zien en zelfs of het een relatie wordt of niet. Veel van jullie zijn eigenlijk al redelijk goed in connectie maar missen de ingrediënten die ik eerder hierboven noemde waardoor je altijd in de friendzone kwam. De kunst is dus om het connectie ingrediënt goed te gebruiken.

Connectie betekent dat je rapport bouwt met haar. Je praat over interesses en over dingen die jullie gemeen hebben. Ook laat je je kwetsbaarheid zien en vertel je over jezelf.

Mannelijkheid en flirten geven haar dat gevoel van seksuele aantrekkingskracht, maar connectie geeft haar het gevoel dat jij echt bijzonder bent, dat ze het gevoel heeft dat ze je echt kent en dat jullie van alles dingen gemeen hebben (als dat ook écht zo is).

Wanneer je connectie goed combineert met mannelijkheid en flirten, dan heb je de gouden formule in handen.

Een groot gevaar wanneer je in de verkeerde groepen rond vrouwen versieren terecht komt, dat je verandert in wat wij Mr Pick-up Dude noemen. Deze gasten willen zo graag werken aan hun mannelijkheid en flirt-skills dat ze helemaal vergeten dat connectie en eerlijkheid ook nog belangrijk is en daarmee hun eigen succes boycotten. Want onthoud: zonder eerlijkheid geen connectie! En zonder connectie geen seks, meisjes die geïnteresseerd blijven of relaties.

Meer lezen hierover:

> De kracht van kwetsbaarheid
http://www.attractiongym.nl/de-kracht-van-kwetsbaarheid/

Practise makes perfect
Met alleen maar theorie stampen kom je er niet. Je zult echt in de praktijk aan de slag moeten, met échte vrouwen. En dit vraagt vaak veel van jezelf. Je aanspreekangst overwinnen bijvoorbeeld. Je zult heel vaak afgewezen worden en in het begin doet dat pijn omdat het voelt alsof je gefaald hebt. Daarvoor hebben we een nieuwe overtuiging die je echt tussen je oren moet krijgen: Falen bestaat niet! Kijk:

 1. Om succes te krijgen heb je ervaring nodig
 2. Om ervaring te krijgen moet je falen

Dus elke keer als je faalt ben je weer een promille dichter bij je einddoel! Geef je zelf een schouderkopje, je bent een man van actie! Een inspiratie voor anderen!

De grootste doorbraken zijn voor mij altijd gekomen nadat ik zoveel shit te verduren had gekregen dat ik het punt bereikte van “FUCK IT, fuck alle angst en alle weerstand, ik weet wat ik moet doen en ik ga het NÚ doen.” En ook bij deelnemers aan onze bootcamps zie ik dat. Wanneer er in hun hoofd iets breekt en ze zeggen “FUCK IT” dan zijn ze los en gebeuren de beste dingen. Breng jezelf in die Fuck-it mind set!

Meer lezen hierover:

> Vrouwen versieren zonder alcohol
http://www.attractiongym.nl/vrouwen-versieren-zonder-alcohol/

> De belangrijkste tip om goed te worden met vrouwen
http://www.attractiongym.nl/je-gaat-er-nooit-komen-zo/

> Hoe je beter om kan gaan met afwijzing en falen
https://www.youtube.com/watch?v=NMZZToSVUFw

Versieren doe je zo: De F.L.O.W.-Methode

Alles wat je hierboven hebt gelezen hebben we samengevoegd in de F.L.O.W.-Methode in het nieuwe boek: ‘Het Geheim Van Aantrekkingskracht’. Dit is een praktische handleiding (168 pagina’s) die jij keer op keer als lijdraad kunt gebruiken in je ontwikkeling tot superheld met vrouwen.

 • (F)requent Falen
  Je leert precies hoe je jezelf traint in de juiste mindset om hard, heel hard, te gaan en alle onzekerheden aan de kant te zetten.
 • (L)Leiden
  Hoe jij die alphaman wordt die haar leidt en waar haar ze als vrouw gewoon voor móét vallen.
 • (O)pwekken van tegengestelde emoties
  De manier om met haar te flirten en haar alle emoties te laten voelen behalve saaiheid en onveiligheid.
 • (W)aardebesef
  Hoe je afkomt van het nice-guy syndroom en nooit meer die needy smeagol bent.

> LEES HIER MEER OVER ‘HET GEHEIM VAN AANTREKKINGSKRACHT’

Versiertips: Eerlijk en authentiek leren versieren

Een paar weken geleden was ik op een huisfeestje. Volgens Arnoud het saaiste feestje aller tijden. Er was weinig drank, geen muziek en de 15 mensen die op kwamen dagen waren zacht gezegd niet de meest party minded people die je ooit gezien hebt.

Bij binnenkomst zag ik een meisje staan en zonder ook maar een moment te twijfelen liep ik naar haar toe en begon: “Hoi! Wie ben jij.” We spraken een uurtje over van alles en nog wat tot er een Spaanse kerel bij komt staan. Ik merk dat hij de battle om het meisje wel aan wil gaan maar hij maakt geen kans ondanks z’n gladde praatjes.

Na een tijdje besluit ik m’n vrienden weer even aandacht te geven en ik laat haar alleen met de Spanjaard: “Hey ik ga even mijn vrienden vermaken. Pas goed om haar hè.” Terwijl ik naar haar glimlach. In het uur daarna kruizen onze blikken af en toe maar doen we ons eigen ding. Op gegeven moment vertrekt de Spanjaard en zie ik het meisje naar het toilet gaan.

Mijn instinct zegt me dat er iets is tussen ons en ik loop naar de keuken vlakbij het toilet. Wanneer ze uit het toilet komt handel ik snel, pak haar hand en trek haar de keuken in. Voordat ik de kans heb haar te zoenen bespringt ze mij en zoent me vol overgave.

Na een innige zoensessie van tien minuten begint ze: “Wauw, dit is zo bijzonder. Ik ben nu een jaartje single en date wel wat, maar nu kom ik jou tegen en je bent zo bijzonder en anders. Voor het eerst in jaren heb ik het gevoel dat iemand écht naar me kijkt. Me ziet… en echt iets met me doet…”

Dat, mijn vriend, is het resultaat van de cocktail van aantrekkingskracht. De juiste ingrediënten op het juiste moment wat resulteert in een fantastisch moment tussen haar en mij.

Eerlijke en authentieke aantrekkingskracht die intens en rauw is. Een échte connectie tussen twee mensen en een geweldige ervaring voor mij én voor haar! Dat is waar we het allemaal voor doen :)

Vrouwen versieren op festivals

Festivals zijn een waar Mekka voor iedereen die houdt van feesten en seks. Daarom vind je mij vaak 4 tot 6 weekenden in een zomer op festivals. Weekenden ja, want een één-dags-festival is géén festival. Een festival is een feest van minimaal 2 dagen, waar mensen slapen in tenten en waar sommige mensen helemaal niet slapen. Al die andere 'festivals' zijn slechts uitgebreide feestjes.

Waar je wilt zijn is een echt festival dus. De voordelen zijn eindeloos. Maar de belangrijkste is deze: je Slaapt praktisch op de plek waar je Feest. Dit maakt een festival dus als een mix van hormonen, drank en drugs in je eigen voortuin! Festivals zijn een logistiek wereldwonder voor pick-up en iedereen weet het, ook vrouwen.

Daarnaast kunnen vrouwen ook niet thuiskomen en tegen hun vriendinnen zeggen dat ze niet geneukt hebben, heb je daar wel is over nagedacht?

Hier volgt het 7 stappenplan wat een meid in je tent garandeert op elk festival.

Vrouwen meenemen naar je tent in 7 stappen

Stap 1
Vind een festival waar je werkelijk heen wilt gaan. Ik hou van elektronische muziek, dus ga altijd naar Melt, BOOM, Lowlands en soms Paaspop. Ga niet alleen om vrouwen te versieren, want niemand gaat naar een festival om te flirten.

Festivals zijn zo leuk dat er toch wel gesekst word, seks is een bijproduct van de extase die er heerst. Als je krap bij kas zit kun je vaak werken/vrijwilligen. Ieder jaar werk ik betaald op Lowlands 10 uur per dag, gratis kaartje + gratis eten. OK, ik slaap maar 3 uur per nacht maar het scheelt me makkelijk 400 euro.

Stap 2
Ga met de meest gestoorde vrienden die je kan vinden. Neem die ene gast mee met een goede dronk, adrenaline-verslaving en een te hoog libido. Prima wingman. Als je geen vrienden hebt ga dan vrijwilligen, zoals ik zei het scheelt geld en je maakt ook super makkelijk vrienden.

Hoe groter de groep hoe beter zolang je maar niet bang bent elkaar kwijt te raken want dat gebeurd als het goed is toch wel.

Stap 3
Neem vette shit mee waarmee je jezelf kan vermaken. Super essentieel en je zult me bedanken als je het wel doet – of jaloers zijn op anderen als je dit vergeet. Voor als je niet weet wat vette shit is, dit is vette shit:

 • Een alcohol promilage meter. Heb je enig idee hoe geniaal dit is?!?!
 • Outfit. Denk aan een dieren-pak of mijn persoonlijke favoriet: een badjas. Wat mij betreft ga je verkleed als banaan of doe je alleen een piloten hoed op. Als je maar niet in je polo komt want dan ben je fucking saai.
 • Een water sprayer. Iedereen zal je aanbidden als het een hete dag is. Plus wat is er leuker dan dronke meisjes nat spuiten?
 • Gitaar. Dit trekt overal altijd alle meisjes naar je tent. Welke fucking held heeft dat ding uitgevonden?

Stap 4
Zet je tent op.

Stap 5
Loop van het festival terrein terug naar je tent. Zometeen is het NACHT. Je bent niet meer in je eigen stad, waar je de weg weet. Ben je ZEKER dat je je tent zometeen terug gaat vinden? Kijk naar duidelijke landmarks om je tent heen.

Ik heb mezelf tot twee keer toe gecockblockt door niet te weten waar mijn tent was. Sinds een ezel zich kennelijk 2 keer stoot aan dezelfde steen pas ik STAP 5 altijd nuchter en met grote zorg toe.

Stap 6
GA FUCKING LOS!!! Doe alles wat in je opkomt en meer. Ga stage-diven. Til een vrouw over je schouder en begin te rennen terwijl je roept "IEDEREEN AAN DE KANT IK HEB ER EEN!!!".

Maak mensen belachelijk in slechte outfits. Stap de pit in of begin er een. Verzin nieuwe spellen en maak oneindig veel grappen met je vrienden.

Enkele voorbeelden:

 • Een van mijn favorieten: in een Steve Irwin accent jagen op meisjes met dierenpakken aan. "We found ourselves a panda! Now this a very dangerous animal and I'm gonna grab it so it won't attack me!"
 • Nodig iedereen uit bij je tent. Begin drank-spelletjes of gitaarspel.
 • Random mensen optillen om te gaan crowdsurfen.
 • Gratis shit weggeven. Plak stickers op mensen. Bespray ze met water. Hier komen je gadgets van pas.
 • Grabbelton. Voor als je een lul bent zoals ik. Ik zeg: "Hey ben jij cool?" Als ze een coole/positieve reactie geeft zeg ik: "OK dan mag je grabbelen voor een cadeautje, pak maar een briefje." Het leuke is dat op ieder briefje "Massage" staat geschreven.

Stap 7
Get laid. Serieus, als je de vorige 6 stappen goed hebt doorlopen is het vrijwel onmogelijk om geen seks te hebben. Samengevat is het een kwestie van goede voorbereiding en echt los gaan. Dan komt het goed. Zo niet dan hoor ik graag van je!!!

Vrouwen versieren op het terras

Wanneer je vrouwen wilt versieren op het terras kan je het op een paar manieren aanpakken. Het voelt vaak raar en vreemd omdat mensen vaak samen aan een tafel zitten, ook veel lager dan jij staat, maar dat valt best mee.

Je kunt naar ze toelopen en staand een praatje maken: "Hey jullie zien er leuk uit" en ga door vanaf daar. Als je positieve reacties krijgt kan je er ook snel bij gaan zitten. Blijf niet te lang staan, dat wordt ongemakkelijk. 

Wat je ook kunt doen is vlakbij ze gaan zitten en dan high energy het gezellig hebben met je vriend(en). Vervolgens voelt het heel natuurlijk om daar mensen bij te willen betrekken, dus je kunt de meiden aanspreken en in je gesprek trekken. "Hey wat vinden jullie eigenlijk van wat hij net zegt..." en ga door vanaf daar als je vrouwen wilt versieren op het terras.

Basicly is het dus niet anders dan op straat, alleen je hebt iets meer lef nodig ;)

In deze video zie je bijvoorbeeld hoe Daan een paar meiden aanspreekt die ergens zitten te 'chillen':

Meerdere vrouwen daten

Stel je voor dat je een eerste date hebt geregeld. Ze is lief, open en ziet er goed uit. Ze is vanuit de andere kant van het land helemaal naar jou toe gekomen. Je had van tevoren al uitgelegd dat je het erg fijn vond vrijgezel te zijn en er een aantal seksuele contacten op nahield. Dat vind ze logisch en hier maakt ze geen probleem van. Bovendien zou het, gezien de afstand tussen jullie, toch nooit serieus kunnen worden.

Vrij van verwachtingen hebben jullie een fantastische eerste date, die zonder problemen of vraagtekens bij jouw levensstijl verloopt. Juist omdat er geen verwachtingen zijn en er geen eisen aan elkaar worden gesteld groeien jullie in korte tijd naar elkaar toe.

En zo hebben jullie date na date na date..met één probleempje: jij wist vanaf de eerste dag dat zij niet de enige zal zijn. Dit had je natuurlijk direct duidelijk kunnen zeggen, maar ja: dan zou het natuurlijk direct uit zijn met de pret. Om enigszins van je schuldgevoel af te komen maak je haar wel wat (soort van) duidelijk maar op zo'n manier dat ze altijd een sprankje hoop op meer blijft houden.

Wanneer vertel je het haar?

Totdat je het niet meer aankan en uiteindelijk besluit haar te vertellen hoe de vork écht in de steel zit: zij is voor jou niet de ware noch de enige. Met alle gevolgen van dien.

Wat is het moraal van dit verhaal? Als je weet dat een vrouw niet de ware is, zorg dan dat jullie tijd niet wordt verspilt door vroegtijdig de wederzijdse verwachtingen te managen.

Naarmate je beter wordt in versieren zul je steeds vaker in de situatie komen waarin een vrouw veel voor je doet om je zo te winnen. Het gevaar is dat je dat in eerste instantie helemaal niet door hebt. Je geniet van de leuke tijd samen, maar die is gebaseerd op onrealistische, ongelijkwaardige verwachtingen en kan leiden tot veel narigheid wanneer de waarheid vroeg of laat boven tafel komt.

Wanneer je je in zo’n situatie bevindt is het goed voor jezelf na te gaan of je geen gebruik gebruikt maakt van haar onwetendheid. Vroegtijdig verwachtingsmanagment kan een hoop negativiteit voorkomen.

Ethisch vrouwen versieren: verwachtingsmanagement

Als man is het jouw taak om in een vroeg stadium de wederzijdse verwachten te achterhalen en hier adequaat naar te handelen. Deze wederzijdse verwachtingen zijn grofweg in drie categorieën in te delen:

1) Beiden behoefte aan seks op korte termijn

Dit komt het vaakst voor wanneer je uitgaat en een vrouw mee naar huis neemt. Ook seksdates via internet vallen hieronder. Er zijn echt meer dan genoeg vrouwen die enkel op zoek zijn naar casual seks. Vergis je niet: dat ze hier niet direct voor uitkomen is een kwestie van sociale conditionering en zeker niet van onwelwillendheid; de indirecte signalen zullen er zijn en het is aan jou om ze te herkennen.

Als de eerste keer van beide kanten bevalt, kun je nog een keer afspreken. Jullie zullen dan waarschijnlijk beiden nuchter zijn. Zeg dan eerlijk (maar op een luchtige, positieve manier; jullie kennen elkaar immers pas net) dat je op dit moment geen relatie zoekt en geniet van het vrijgezellenleven. De kans is groot dat ze ook behoefte heeft aan iets vrijblijvends; nu zijn de verwachtingen duidelijk en gelijk.

2) Zij vindt jou leuk maar jij twijfelt

In dit geval kun je natuurlijk altijd een eerste keer met haar afspreken, al is het maar om je twijfel weg te nemen. Als je tijdens de eerste date geen 'vibe' voelt en niet enthousiast bent over haar (maar zij wel over jou!) laat het dan gewoon bij één date. Jullie zullen er anders niet hetzelfde instappen daardoor zijn de verwachten niet gelijk. Dit wil niet zeggen dat je het niet aan kunt sturen op seks.

Veel vrouwen die jij duidelijk maakt uit te zijn op een leuke tijd en geen relatie zullen daarop afknappen. Maar er zijn er ook die er op afknappen als jij een relatie wilt, terwijl zij alleen seks wil! De meesten weten het nog niet, net als jij, maar willen in deze fase graag seks met je. En er zullen dames zijn die puur vanwege jouw oprechtheid seks met je willen, ook al moeten ze hier misschien een nachtje over slapen (ook al reageren ze eerst misschien zelfs verontwaardigd).

Eén les die ik je mee wil geven, naast niet van te voren haar verwachtingen en opvattingen over seks zonder commitment in te vullen, is de volgende. Je wilt alles altijd POSITIEF VERWOORDEN. Alles dat negatief gezegd kan worden kan ook positief verwoord worden. Kijk maar naar de berichtgeving over de economie bijvoorbeeld. Die hebben het over 'negatieve groei' in plaats van 'daling'.

Dit is een techniek die je jezelf aan wilt leren, want doordat je jezelf voedt met positiviteit gaan andere mensen ook positiever op je reageren. Gebruik hem met name wanneer je ergens gaat solliciteren. Vervang dan het woord 'werkeloos' naar 'werkzoekend'. You get the picture.

3) Zij vindt jou leuk, jij haar ook

De ideale situatie. Als het goed is stappen jullie er hetzelfde in en zijn de wederzijdse verwachtingen dus al vrij snel duidelijk. Let op haar indirecte signalen; mocht je hier te weinig uit op kunnen maken dan kun je best terloops op een casual manier aan haar vragen wat haar verwachtingen zijn. Veel vrouwen zullen dit alleen maar waarderen.

Verwachtingsmanagement is een essentieel deel van versieren, dat belangrijker wordt naarmate je versierskills verbeteren en je vaker gedwongen wordt ethisch te handelen.  In de eenvoudigste situatie willen jullie allebei hetzelfde. Er zijn zeker genoeg vrouwen voor wie het uitzicht op een relatie geen vereiste is om met je af te blijven spreken en/of seks met je te hebben.

Ben je niet op zoek naar een relatie, richt je dan bij voorkeur op deze vrouwen in plaats van valse hoop te kweken bij vrouwen die jij vroeg of laat ongelukkig gaat maken. Hiermee bespaar je jezelf ook een vervelende nasmaak en een hoop gedoe! 

Jouw volgende stap

Wat ik je aanraad is om ons gratis rapport Het geheim van de seksueel aantrekkelijke man te lezen. Daarin leer je de eigenschappen van de echte man. Wanneer je echt serieus wilt veranderen, neem dan een kijkje in ons 168 pagina’s tellende ebook: Het geheim van aantrekkingskracht.

Het ga je goed bro!

Stop met moeizame gesprekken en pijnlijke afwijzigen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 bunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
 • Stuur me het Transformatie Pakket!

Wat zoeken vrouwen in een man? De 5 belangrijkste eigenschappen

Geplaatst: 22 Jun 2018 | Door: Daan | 1 Reacties
HIDE

Het is één van die dingen waar wij mannen ons hoofd over kunnen breken: Wat zoeken vrouwen in een man? Ze zegt het één en vervolgens doet ze iets heel anders... Het is één groot mysterie. En daarom ga ik je daar in dit artikel, als datingcoach zijnde, ei...

Verder lezen...

Nog nooit een vriendin gehad? 12 Tips om dat NU te veranderen

Geplaatst: 22 Jun 2018 | Door: Daan | 318 Reacties
HIDE

Je zit er al een tijd over na te denken. “Hoe gaaf zou het wel niet zijn om een leuke vriendin te hebben?” Echter het is er al die tijd nog niet van gekomen en je vraagt jezelf af hoe het komt. Je hebt nog nooit een vriendin gehad. Geen zorgen. Je bent nu op het juiste adres beland. W...

Verder lezen...

Hoe stap je op haar af? De 3 stappen om haar succesvol aan te spreken

Geplaatst: 22 Jun 2018 | Door: Daan | 3 Reacties
HIDE

Stel je voor: Je staat in de kroeg, of buiten bij een bushalte.. Just minding your own business. En inneens zie je haar.. Damn. Ze is perfect. Het is alsof het lot wist dat jij precies nu hier zou staan. Voorzichtig kijk je vanuit je ooghoek richting haar. In de hoop dat zij jou ook heeft zien s...

Verder lezen...

8 Simpele tips om je onzekerheid met vrouwen te overwinnen

Geplaatst: 20 Jun 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

In dit artikel leer je: Hoe zelfvertrouwen werkt en hoe je een ONVERWOESTBAAR zelfvertrouwen opbouwt. Hoe je je eenvoudig je onzekerheid overwint met vrouwen! Simpele maar DODELIJK EFFECTIEVE mindtricks om je onzekerheid te slim af te zijn. Hoe je LICHAAMSTAAL je meer zelfvertrouwen kan geven....

Verder lezen...

5 Must-Have Tips om Aantrekkelijker te Worden voor Vrouwen

Geplaatst: 20 Jun 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Het is een van de grootste raadsels die ons mannen bezighoud.. Wat vinden vrouwen in gódsnaam aantrekkelijk in een man? En als je er wel eens aan gedacht hebt om het aan een vrouw te vragen.. Weet je dat het antwoord niet 1 magische zin is. Het is net of vrouwen het zelf ook niet helemaal...

Verder lezen...

9 Subtiele Lichaamstaal Signalen om te zien of ze verliefd op je is

Geplaatst: 20 Jun 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Wat nu als je kan testen of ze je leuk vindt? Ik ga je een waargebeurd verhaal vertellen. Als je me gelooft, word je goed beloond. Als je me niet geloofd, zal ik het de moeite voor je maken om van gedachten te veranderen. Laat het me uitleggen. Ghijs (met een ‘H’) is een schoolvriend v...

Verder lezen...

7 Must-have tips om vrouwen te versieren met lichaamstaal

Geplaatst: 19 Jun 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Overdag heb je op internet allerlei versierzinnen gezocht en uit je hoofd geleerd. In de club gebruik je ze. Je zegt ze precies zoals ze op de websites staan, maar het resultaat blijft achter Terug thuis zit je met je handen in je haren. Wat is er aan de hand? Deze websites zeggen allemaal het vo...

Verder lezen...

5 Brute Tips om je Mannelijkheid te Vergroten: Mannelijker Worden

Geplaatst: 19 Jun 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Wat is dat toch aan de uitstraling die sommige mannen hebben. Een uitstraling dat je jezelf erop betrapt elke paar minuten weer een blik in zijn richting werpt. En wat je opmerkt is dat niet alleen jij kijkt, maar veel meer mensen. Vrouwen vooral. Ze voelen in een split-second dat een mannelijke ...

Verder lezen...

10 One Night Stand Tips om nooit meer alleen naar huis te gaan

Geplaatst: 17 Jun 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Waarom hebben niet meer mensen one night stands? Niet zo’n rare vraag als je misschien denkt. Als je eenmaal weet hoe makkelijk het is, én erachter komt hoe leuk veel vrouwen dit vinden, dan zet dat je aan het nadenken. Het door en door en doorgeteste one night stand masterplan Dit is...

Verder lezen...

5 Must-have tips om een scharrel / fuckbuddy te krijgen en houden

Geplaatst: 16 Jun 2018 | Door: Daan | 4 Reacties
HIDE

De droom van elke man: Meerdere vrouwen aan zijn voeten hebben, waar hij ieder moment uit kan kiezen om een leuke avond mee te hebben. Een droom die werkelijkheid kan worden. Er komt echter meer bij kijken dan je denkt. Dat heb ik zelf ervaren, maar ook gehoord van honderden mannen die ik heb geco...

Verder lezen...

10 Tips om het charisma te krijgen waar vrouwen gek op zijn

Geplaatst: 16 Jun 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Charisma. Het is het verschil tussen een Barack Obama en een Jan-Peter Balkenende, tussen een Tyler Durden en een Edward Norton en… tussen een vrouwenmagneet en een eeuwige maagd. Als we over het onderwerp praten, kunnen we vaak eenvoudig een paar personen opnoemen die we charismatisch vinde...

Verder lezen...

Een onverwacht inzicht van Tony Robbins dat inslaat als een bom

Geplaatst: 29 Jan 2016 | Door: Daan | 0 Reacties
Waarom ik coaching nodig heb

Ik schaam me er een beetje voor. Maar laatst moest ik een van onze Bootcamps missen. Normaal gesproken ben ik op iedere versiercursus aanwezig vol enthousiasme. Deze keer niet. Eén van de deelnemers van de training hoorde van Arnoud dat ik bij Tony Robbins in Florida was, de deelnemer vro...

Verder lezen...

85 Vrouwen vragen om met me naar bed te gaan

Geplaatst: 20 Jan 2016 | Door: Daan | 1 Reacties
85 Vrouwen vragen om seks

Hey man, Heb je je wel eens voorgesteld hoe de wereld eruit zou zien als iedereen overdreven eerlijk was met elkaar? Ik heb hier vaak over gefantaseerd. 

Ik denk dat het er zo ongeveer voor je uit zou zien: Je zou de helft van je vrienden verliezen, maar een paar heel pure vrien...

Verder lezen...

Hoe zoen je een vrouw bij het uitgaan

Geplaatst: 31 Dec 2015 | Door: Daan | 0 Reacties

Hey Het is de laatste dag van het jaar bro! Nieuw jaar! Party time! Ik ben extra blij omdat mijn oude wingman terug is in Nederland nadat hij in Suriname "werkte" voor anderhalf jaar. (Echt werken kon je het niet noemen) Dus vanavond en ook op 1 januari gaan ik weer samen met hem los. (1 janua...

Verder lezen...

Maakt uiterlijk uit bij vrouwen versieren: De waarheid

Geplaatst: 24 Dec 2015 | Door: Daan | 0 Reacties
Uiterlijk

Wanneer je te oud of te lelijk bent om vrouwen te versieren Dus je denkt dat je uiterlijk uitmaakt voor vrouwen? Of je denkt dat je te oud bent om vrouwen te versieren? Ik voel je bro, vandaag deel ik een aantal inzichten met je waar je écht niet zonder kan, of je nou jong, knap, oud of le...

Verder lezen...

De eredivisie van vrouwen versieren

Geplaatst: 09 Dec 2015 | Door: Arnoud | 3 Reacties
Entourage

In deze blogpost leer je De geheime versierstrategie van Sean, een Amerikaan die in Amsterdam woont Waarom parties organiseren de manier is om vrouwen te ontmoeten Hoe ook jij de kracht van sterrenstatus voor je kunt laten werken Waarom Carl niet hoefde te betalen van de barman Hoe een multim...

Verder lezen...

Hoe (letterlijk) vrouwen oppikken

Geplaatst: 02 Dec 2015 | Door: Daan | 0 Reacties
Hoe (letterlijk) vrouwen oppikken

Ik voel me nog steeds als een klein giechel meisje als ik herkent wordt in de club door kijkers van YouTube. Meestal zijn het helaas niet giechel meisjes die me herkennen, maar pick-up dudes. Ach ja, fakkit. Dit keer een vriendelijke versierder, Aaron ("al 8 jaar in the game"). Hij zag me een blon...

Verder lezen...

Angst voor afwijzing overwinnen met 3 simpele tips

Geplaatst: 26 Nov 2015 | Door: Daan | 0 Reacties
Angst voor afwijzing overwinnen

Hoe Om Te Gaan Met Afwijzing: Even iets persoonlijks Ik kreeg vandaag een berichtje van meisje. We zagen elkaar toen een paar dronken nachten, ze had een vriend en wou het niet voortzetten. We hadden het maar twee met elkaar gedaan, en zonder grappen: het was de beste seks van mijn leven. Ik wou ...

Verder lezen...

Versiercursus voor mannen: Authentiek goed worden met vrouwen

Geplaatst: 18 Nov 2015 | Door: Daan | 0 Reacties
Versiercoach

Wie wil nog meer onweerstaanbaar goed worden met vrouwen? Hey man, ik heb goed nieuws voor je maar ook slecht nieuws. Zal ik beginnen met het slechte? Komt ‘ie: Een versiercursus is niet voor iedereen. De meeste mannen die dit lezen kunnen in korte tijd leren om wekelijks 2-4 vrouwen te da...

Verder lezen...

Zombie versiert vrouwen

Geplaatst: 28 Oct 2015 | Door: Daan | 1 Reacties
Halloween

Ik ga niet eens aan je vragen of je dat gevoel kent van niet-weten-wat-te-zeggen. We kennen het allemaal, en het suckt. Als je vaker naar onze filmpjes kijkt dan zie je dat ik altijd een aantal grappen paraat heb liggen. "Heb jij je OV-chipkaart bij je? Want ik ben je aan het uitch...

Verder lezen...

Het kogelvrije stappenplan om je collega te versieren

Geplaatst: 21 Oct 2015 | Door: Daan | 3 Reacties
Collega versieren

'Lithuania. Suicide capital of Europe!' staat er op mijn mok, ik kreeg hem van een reizende vriend als verjaardagscadeau. De tekst krijgt me deze ochtend niet aan het lachen, met mijn dubbele dosis cappucino probeer ik mezelf aan het werk te zetten op mijn flexplek. Irritant. Mijn aandacht glipt o...

Verder lezen...

Waarom gaypride de plek is om vrouwen versieren (en hoe je dat doet)

Geplaatst: 28 Sep 2015 | Door: Daan | 8 Reacties
Vrouwen versieren op de Gaypride

Ik heb een bekentenis voor je... Het was allemaal één grote façade. Eigenlijk is er helemaal niets authentieks aan me. Het was een grote cover-up, ik ben namelijk een gigantische gaylord. Om dat te vieren heb ik deze video voor je gemaakt, vrouwen versieren als homo ver...

Verder lezen...

7 Zoentips: Hoe moet je zoenen met volle overtuiging

Geplaatst: 27 Sep 2015 | Door: Patrick | 4 Reacties

Het juiste moment om te zoenen Tja, tegenwoordig als datingcoach gaat het zoenen me natuurlijk wat beter af, maar dat was niet altijd het zo… Ik herinner me mijn eerste vriendinnetje. Ik kende haar via via uit een vriendengroep. Na lang te chatten spraken we met elkaar af. Ik zou haar die m...

Verder lezen...

Hoe je vrouwen versiert zonder hun taal te spreken

Geplaatst: 23 Sep 2015 | Door: Daan | 3 Reacties
Letse vrouwen versieren

Ken je dat? Je zit in het buitenland en hebt een modderdikke klik met een leuk meisje. Maarrrrr.... ......Haar Engels is slechter te verstaan dan tante Truus die een Rivella Light bestelt in Benidorm Of misschien heb je haar nog niet eens aangesproken omdat je bang bent dat ze je niet verstaat, ...

Verder lezen...

Praktijk-Test: welke vrouwen zoenen het lekkerst ter wereld?

Geplaatst: 08 Sep 2015 | Door: Daan | 2 Reacties
Vrouwen zoenen

Yo bro, Ik wou dat ik er een mooi verhaal van kon maken, met een vette les erin als boodschap. Maar we hadden een paar dagen vrij tussen de zomer Bootcamps... en ik vond het gewoon lachen om met een eeuwig-achtervolgende-camera een zooi exotische meiden te zoenen in Barcelona De meesten kwamen ui...

Verder lezen...

Buitenlandse vrouwen versieren in steenkolen-engels

Geplaatst: 01 Sep 2015 | Door: Daan | 2 Reacties
Women decorating

Ken je dat type engels dat Jan op de camping in Frankrijk spreekt? I was being a real funnypants is Barcelona and went women decorating there. It sounds a little idiot but it was a lot of fun. I even went eating a little biscuit with one of the woman from the video! Want you it see? ...

Verder lezen...

De 6 ingredienten van diepe connectie

Geplaatst: 09 Jul 2015 | Door: Patrick | 10 Reacties
Diepe Connectie

Helaas, een gezellige avond Daar staat ze dan. Damn, wat een prachtige verschijning. Wanneer ik dichterbij kom en haar enigszins onhandig op haar schouder tik draait ze zich om en straalt haar lach me tegemoet. Ik open met een vriendelijk: “Hey hoe was je dag” en we lopen (zoals ik dat ...

Verder lezen...

Geen woord zeggen en toch succes: Vrouwen versieren met je mond op slot

Geplaatst: 29 Jun 2015 | Door: Daan | 4 Reacties
Telefoonnummers krijgen en zoenen zonder te spreken

Van alle vragen die we krijgen is er één die we misschien wel het meest vaak horen: "Wat moet ik zeggen om een vrouw te versieren?" Nou.. niet zo veel! Wat is belangrijk? Je oogcontact, je houding, je lichaamstaal, hoe snel je beweegt, je uitstraling. Natuurlijk ook wat je zegt en voor...

Verder lezen...

100 vrouwen zoenen in 1 dag (met een goed excuus)

Geplaatst: 14 May 2015 | Door: Daan | 4 Reacties
100 vrouwen zoenen in 1 dag

International Kiss-a-Stranger day... Het perfecte voorbeeld van een Facebook event waarop 20.000 mensen op 'aanwezig' staan, maar waarbij 12 mensen komen opdagen - weet ik inmiddels uit ervaring. Ik stond ook op aanwezig. Samen met 10.000 andere hongerige mannen droomde ik ook stiekem van free-for...

Verder lezen...

Awkward ik hou van je zeggen in de bieb (prank)

Geplaatst: 04 May 2015 | Door: Daan | 9 Reacties
Ik hou van je

Ik kan zelfs het krabbelen van een pen horen. De bibliotheek van de universiteit is muisstil. Ze zit naast me, beeldschoon, alles aan haar is aantrekkelijk... Ik leun iets naar haar toe, ze zit diep in de boeken.

"Pssst.. Ik hou van je" fluister ik haar toe. Slechte openingszin? Miss...

Verder lezen...

Vergroot je vakantiepret met deze 7 versiertips

Geplaatst: 24 Apr 2015 | Door: Daan | 7 Reacties
vrouwen versieren op vakantie

Het pittoreske Lloret de Mar, Terschelling & Chersonissos Ben jij oerhollands en ouder dan zeventien? Dikke vette kans dat je naar één van bovenstaande bestemmingen bent geweest. Dit soort vakanties waren een hoogtepunt van het jaar, en bestonden voor mij uit drie dingen: Bij h...

Verder lezen...

Hoe zoen je een vrouw in 6 stappen (op straat!)

Geplaatst: 18 Apr 2015 | Door: Daan | 13 Reacties
Leren zoenen

Een vrouw zoenen overdag kan Zoenen overdag kan! Daan laat je vandaag in 6 simpele stappen zien hoe je een vrouw aanspreekt, en hoe je haar vervolgens zoent. Hij onthuld daarin zijn ABC methode om een vrouw aan te spreken en zijn #1 zoentip! In de video zie je hoe je haar kan versieren en zoenen do...

Verder lezen...

De paashaas doet voor hoe je vrouwen versiert

Geplaatst: 09 Apr 2015 | Door: Daan | 3 Reacties
Vrouwen Versieren met de Paashaas

Heb je wel eens een roze konijn zien rondrennen om vrouwen te versieren? Dan heb je nooit paddo's gegeten... en was je afgelopen zaterdag waarschijnlijk niet in het centrum van Amsterdam! Op verzoek en na "Vrouwen Versieren met Zwarte Piet" nu ook... Vrouwen Versieren met de&nbs...

Verder lezen...

Opa Versiert Vrouwen Als Een Baas

Geplaatst: 02 Apr 2015 | Door: Daan | 4 Reacties
Opa Versiert Vrouwen Als Een Baas

Daan gaat als oude man verkleed jongere vrouwen versieren op straat. Maar hoe doe je dat als je een opa bent? Ga je dan ook nog vrouwen versieren die veel jonger zijn? Mannen gaan vaak met vrouwen flirten die wat jonger zijn dan zij zelf. Zal het met 60 jaar leeftijdsverschil ook lukken? Daan gaat b...

Verder lezen...

11 Simpele versiertips voor mannen om vrouwen te versieren

Geplaatst: 19 Mar 2015 | Door: Arnoud | 0 Reacties
HIDE

In dit artikel leer je: Waarom openingszinnen NOOIT werken Hoe je ervoor zorgt dat aanspreken een eitje wordt Het geheim van nooit meer saaie maar flirterige gesprekken 2 Ingrediënten hoe je haar binnen 5 minuten aangetrokken krijgt Hoe je nooit meer in de friendzone komt De truc om haa...

Verder lezen...

Humor: vrouwen versieren via hun lachspieren

Geplaatst: 26 Feb 2015 | Door: Arnoud | 6 Reacties
Humor: vrouwen versieren via hun lachspieren

Mijn humorloze bestaan Het is de eerste dag van mijn één jaar durende freelance klus bij een grote bank. Best spannend, hiervoor rommelde ik maar wat aan maar nu lonkt het grote geld – ze betalen meer dan 10K per maand. Op dezelfde dag dat ik start begint er ook een andere kerel...

Verder lezen...

Nuchter versieren: diep zelfvertrouwen zonder alcohol

Geplaatst: 17 Feb 2015 | Door: Arnoud | 4 Reacties
Vrouwen versieren zonder alcohol

Twentenaren kunnen zuipen... Vrijdagavond, bootcamp. Zoals altijd doen we een rondje langs de deelnemers om te horen waarom ze hier zijn. Wederom een bonte verzameling. Er zit een militair bij. Een jonge knul, student. Een verlegen kerel van Aziatische afkomst. En een getrouwde kerel. Wacht eens ev...

Verder lezen...

Hoe ik een perfecte-10-soapster versierde (met fotos)

Geplaatst: 31 Dec 2014 | Door: Arnoud | 10 Reacties
Soapster versieren

Vrouwen versieren als je baan Ik heb soms dat ik helemaal niet met game bezig wil zijn. Ik had zo'n momentje toen ik een tijdje geleden op Bali was. Ik was daar om te chillen en om en te schrijven. En om een vriend te bezoeken, ooit deelnemer aan één van de eerste trainingen die wij g...

Verder lezen...

Hoe je haar verliefd maakt en houdt (Beter versieren door neediness!)

Geplaatst: 19 Dec 2014 | Door: Patrick | 24 Reacties
Hoe je haar verliefd maakt en houdt

Terwijl ik dit schrijf zit ik in Roemenië, Boekarest om precies te zijn. Op het terras van een café onder de zon. Om me heen zitten de mooiste vrouwen die je ooit gezien hebt. Precies de reden waarom ik hier samen met Arnoud ben (Op zoek naar een toplocatie voor een volgende Summer Bootc...

Verder lezen...

Vrouwen zoenen op straat doe je zo (Daan in actie!)

Geplaatst: 10 Nov 2014 | Door: Daan | 7 Reacties
Overdag vrouwen zoenen

In deze video zie je hoe ik overdag na korte interacties vier verschillende vrouwen zoen op straat. Dit kan je bereiken door gelijk fysiek te zijn en veel emotionele spikes te geven. En vooral een gezonde dosis lef! Bekijk de video en laat een reactie achter hoe gaaf je hem vindt! ...

Verder lezen...

De 5 definitieve aantrekkingskracht killers

Geplaatst: 16 Oct 2014 | Door: Daan | 12 Reacties
5 domme dingen

Wat zou tegenwoordig nog een zelfrespecterend blog zijn, zonder lijstjes die je kan delen op je vrouwen-versier facebookgroep? Omdat niets leesbaars nog wordt verteerd zonder het in een lijstje van 3, 5 of 7 te zetten, hier de 5 über domme dingen die mannen doen als ze een vrouw willen versiere...

Verder lezen...

Hoe zoen je een vrouw in 30 seconden

Geplaatst: 21 Sep 2014 | Door: Daan | 8 Reacties
Hoe zoen je een vrouw

Hoi! Ik rond net een versiercursus af, ik kreeg deze vraag: "hoe lang duurt het voor ik een vrouw kan zoenen?" Snel! In deze video zie je de tips en strategie om in 30 seconden een vrouw te zoenen. Ik ga je het niet alleen uitleggen, je wilt het natuurlijk zien! Bekijk deze video nu en ontdek hoe oo...

Verder lezen...

Wat mijn opa me leerde over het leven en wat alles veranderde

Geplaatst: 06 Sep 2014 | Door: Daan | 6 Reacties
Je gaat er nooit komen zo

Versier Tips Uit De Vorige Eeuw Ik heb mijn overgrootopa niet lang gekend, maar ik zal de laatste woorden die hij naar mij sprak nooit vergeten. Mijn overgrootopa is geboren in armoede. Hij kwam uit een arbeidersgezin, in fact zijn vader was één van de laatste turfstekers. Maar mijn ...

Verder lezen...

Complimenten geven om vrouwen te versieren

Geplaatst: 25 Mar 2015 | Door: Arnoud | 0 Reacties
Complimenten geven om vrouwen te versieren

Complimenten geven om haar te versieren De beroemde ondernemer Richard Branson zei eens 'Mensen zijn net als bloemen. Ze bloeien op wanneer je ze complimenten geeft'. Iedereen houdt van complimenten en we geven ze veels te weinig! Onze hele cultuur is doordrongen van een een 'rode pen cultus': we m...

Verder lezen...

Paul Janka

Geplaatst: 24 Mar 2015 | Door: Arnoud | 0 Reacties
Paul Janka

Paul Janka, een echte pua Paul Janka is iemand die met recht een pua genoemd kan worden (een pickup artist in het jargon). Hij is iemand die zich op geen enkele manier schaamt voor zijn passie om vrouwen te versieren. Hij vertelde zijn verhaal zelfs op de Dr Phil show. Zijn gedrevenheid kwam vooral...

Verder lezen...

David Wygant

Geplaatst: 24 Mar 2015 | Door: Arnoud | 0 Reacties
David Wygant

David Wygant, wat kunnen we van deze pua leren? David Wygant is een pua (pickup artist) die al een tijdje meeloopt. Eentje van het tijdperk toen mannen elkaar nog troffen op schimmige fora en 'onder de radar' tips en trucs uitwisselden. Allemaal met één doel: vrouwen terugpakken! Afre...

Verder lezen...

Vrouwen versieren die langer zijn

Geplaatst: 20 Mar 2015 | Door: Arnoud | 0 Reacties
Vrouwen versieren die langer zijn

Vrouwen versieren als ze langer zijn dan jij Vrouwen vallen op lange mannen, dat geld voor veel en misschien wel de meeste vrouwen. Maar waarom eigenlijk? De verklaring vinden we in de evolutietheorie die zegt dat mannen en vrouwen op een primair (lees: dierlijk) niveau vooral bezig zijn met voortp...

Verder lezen...

Pickup artist worden in Nederland? Achterhaald!

Geplaatst: 18 Mar 2015 | Door: Arnoud | 0 Reacties
Pickup artist worden in Nederland? Achterhaald!

Pickup artist's in Nederland Als je in Nederland een pickup artist wilt worden heb je geluk. De pickup artist (of pua) scene is in Nederland behoorlijk populair. Maar ik moet het begrip 'pickup artist' wel nuanceren. Dit is een term afkomstig uit de begindagen van het internet, toen mannen samenkwa...

Verder lezen...

Te verlegen om vrouwen te versieren

Geplaatst: 13 Mar 2015 | Door: Arnoud | 0 Reacties
Te verlegen om vrouwen te versieren

De vloek van verlegenheid Iedereen kent ze wel. Mensen die zo verlegen zijn ze nooit hun mond opendoen. Je nauwelijks durven aan te kijken. Misschien ben je zelf zo iemand of heb je af en toe last van een bui van verlegenheid, waarin je het liefst onzichtbaar zou willen zijn. Ik heb beide. Ik kan s...

Verder lezen...

Daygame: vrouwen versieren overdag

Geplaatst: 10 Mar 2015 | Door: Arnoud | 0 Reacties
daygame

Daygame: vrouwen versieren kan overal en altijd! Ken je dat – dat je met nieuwe ogen naar iets ouds gaat kijken... iets dat je altijd voor waar, of in ieder geval als enige optie hebt aangenomen? Ik hoop het! Wanneer je beter wilt worden met vrouwen versieren ontkom je er namelijk niet aan om...

Verder lezen...

PUA vakantie

Geplaatst: 08 Mar 2015 | Door: Arnoud | 0 Reacties
PUA vakantie

Ga op vakantie en kom terug als een 'pua' (meesterversierder) Bij de AttractionGym zijn wij continue bezig te kijken wat de snelste, meest betrouwbare en leukste route voor onze studenten (deelnemers) is naar succes met vrouwen. Dat is waar wij een kick uit halen: onze deelnemers doorbraken en succ...

Verder lezen...

PUA Amsterdam

Geplaatst: 07 Mar 2015 | Door: Arnoud | 0 Reacties
PUA Amsterdam

PUA's (Pick Up Artists) in Amsterdam Pickup artists zijn mannen die claimen goed te zijn in het versieren van vrouwen. Ze noemen zichzelf versierkunstenaars, terwijl als je goed kijkt het meer versierwetenschappers zijn. De term komt namelijk uit de periode dat het boek The Game van Neil Strauss ui...

Verder lezen...

Cursus vrouwen versieren programma

Geplaatst: 05 Mar 2015 | Door: Arnoud | 0 Reacties
Cursus vrouwen versieren programma

Cursus vrouwen versieren: wat staat er op het programma Veel mannen vragen zich af wat je nu precies leert tijdens een cursus vrouwen versieren. Zijn het allemaal obscure en dubieuze theorieën die je een gevoel van controle geven maar waar je vervolgens niets aan hebt in de praktijk? Hoe ziet ...

Verder lezen...

Pua (pick-up artist) trucs die in Nederland niet werken

Geplaatst: 04 Mar 2015 | Door: Arnoud | 0 Reacties
Pua trucs

Pua trucs uit Amerika die je in Nederland niet hoeft te proberen Voor de goede orde, 'pickup of versiertrucs' dienen alleen voor je leerproces. Zie ze als de zijwieltjes wanneer je voor het eerst begint met fietsen. Kun je je voorstellen hoe het eruit ziet als je als volwassen kerel op een fiets me...

Verder lezen...

Richard La Ruina (aka Gambler), Pua goeroe

Geplaatst: 04 Mar 2015 | Door: Arnoud | 0 Reacties
Richard La Ruina

Richard La Ruina, oprichter van Puatraining Richard bekend onder de pua naam Gambler is een internet ondernemer, auteur en oprichter van Puatraining.com. Zelf coachen doet hij inmiddels niet meer. Puatraining is überhaupt helemaal gestopt met coachen omdat het lucratiever bleek alleen producte...

Verder lezen...

Pua technieken die achterhaald zijn

Geplaatst: 03 Mar 2015 | Door: Arnoud | 0 Reacties
Pua technieken die achterhaald zijn

Pua (pickup artist) technieken die je mag vergeten Ik zie ze regelmatig verschijnen op onze bootcamp. Mr pickup artist noem ik ze. Je herkent ze aan 'één opvallend item waarmee een vrouw jou kan openen', meestal een of ander stoere ketting met een tribal symbool. Pua's, afkorting voor...

Verder lezen...

Poolse vrouwen versieren

Geplaatst: 02 Mar 2015 | Door: Daan | 1 Reacties
Poolse vrouwen versieren

Poolse Vrouwen Versieren – Hoe en waar? Barcelona, stad van de zon is misschien niet de eerste plek waar je aan denkt om een Poolse vrouw te versieren. Maar daar overkwam het me in de Opium, een van de gave strandclubs die het strand daar telt. Dit was mijn eerste ervaring met een Poolse vro...

Verder lezen...

Vrouwen versieren lukt niet

Geplaatst: 01 Mar 2015 | Door: Patrick | 0 Reacties
Vrouwen versieren lukt niet

Je wilt vrouwen versieren maar het lukt je van geen kant. Waarschijnlijk snap je er de ballen van. Waar gaat het nou mis? Nou dan kan ik je gerust stellen, je bent op de goede plaats. Geloof me, als je het hier niet leert dan leer je het nergens ;) Er zijn vaak verschillende kern-problemen waarom j...

Verder lezen...

David DeAngelo, PUA goeroes

Geplaatst: 01 Mar 2015 | Door: Arnoud | 0 Reacties
David DeAngelo, PUA goeroes

Wat ik geleerd heb van David DeAngelo David DeAngelo, zijn echte naam is Eben Pagan, is een interessant figuur. Als je hem zo ziet dan maakt hij niet echt een hele charismatische indruk. Eerder een suffe indruk. Hij staat te puffen en te steunen als hij op het podium staat en iets over moet brengen...

Verder lezen...

Hoe Versier Je Een Vrouw Als Je Niet Durft Vrouwen Te Versieren

Geplaatst: 27 Feb 2015 | Door: Daan | 0 Reacties
niet druven vrouwen te versieren

Overal Vrouwen Versieren Kan Als Je Leert Hoe ‘Hoe versier je een vrouw’, dit is iets waar deze website maar ook de afgelopen jaren van mijn leven aan toegewijd zijn. In deze blog zal ik een zo helder mogelijk antwoord voor je geven, maar onthoud dat vrouwen leren versieren iets is wat ...

Verder lezen...

De Beste Versierzinnen: Wat Zeg Je Na Je Openingszin?

Geplaatst: 25 Feb 2015 | Door: Daan | 0 Reacties
De Beste Versierzinnen

De Beste Versierzinnen Voor Mannen (maar eerst 3 goede openingszinnen) Oké je hebt de moed bijelkaar gesprokkeld en je bent op een vrouw afgestapt met je openingszin. Wat nu? Je kan heel de dag openingszinnen uit je hoofd leren maar als je niets meer kan doen dan een gesprek openen dan sta j...

Verder lezen...

NMLK om vrouwen te versieren

Geplaatst: 21 Feb 2015 | Door: Arnoud | 0 Reacties
NMLK om vrouwen te versieren

NMLK gebruiken om vrouwen te versieren? NMLK (afkorting voor Nieuwe Mensen Leren Kennen) is een volgens eigen zeggen een 'uitgaanscommunity voor nieuwe mensen in Nederland'. Handig wanneer je net naar een nieuwe stad verhuisd bent bijvoorbeeld voor een nieuwe baan. Een soort studentenvereniging voo...

Verder lezen...

Verkeerd om leren vrouwen te versieren

Geplaatst: 19 Feb 2015 | Door: Patrick | 1 Reacties
Verkeerd om leren vrouwen te versieren

We krijgen vaak de vraag van mannen of etisch niet verkeerd is om te leren hoe je vrouwen versiert. Er hangt een soort stigma om het hele gebeuren. Dat is begrijpelijk, zeker voor vrouwen omdat het natuurlijk raar klinkt dat een groepje mannen ergens in een zaaltje leert hoe ze vrouwen moeten versie...

Verder lezen...

Vrouwen Versieren Op Straat: Simpele Tips Voor Succes

Geplaatst: 12 Feb 2015 | Door: Daan | 0 Reacties
Vrouwen Versieren Op Straat

Daar loopt ze, je slikt, kijkt haar aan en kijkt weg. Shit. Moet ik op haar afstappen? Wat te zeggen? Kut, de spontaniteit van het moment is weg en ze is doorgelopen. Je baalt. Ik weet niet of dit voor jou herkenbaar is maar vrouwen versieren op straat is niet heel gemakkelijk. Oké laat...

Verder lezen...

RSD Tyler, Pua goeroes

Geplaatst: 12 Feb 2015 | Door: Arnoud | 0 Reacties
RSD Tyler, Pua goeroes

Pua Tyler Durden van RSD Veel mensen ontdekken zelfontwikkeling op het gebied van versieren (voorheen 'pickup') door The Game. Wat overigens een geweldig boek is, dikke aanrader. Aan het eind wordt het echter nogal een partij moddergooien tussen hoofdpersoon en auteur Neil Strauss, in het boek Styl...

Verder lezen...

Cursus Vrouwen Versieren in Riga

Geplaatst: 09 Feb 2015 | Door: Daan | 0 Reacties
Cursus Vrouwen Versieren in Riga

Waarom een Cursus Vrouwen Versieren in Riga Dit jaar reisde ik 2 maal naar de hoofdstad van Letland. Ik vind Riga geweldig, om eerlijk te zijn is de stad minder mooi als je buiten de oude stad komt, maar ik kom daar nooit buiten de oude stad ;) Old town noemen ze het. Pitoreske straatjes met gezel...

Verder lezen...

PUA: Wil Je Leren Hoe Je Pick Up Artist (PUA) Wordt?

Geplaatst: 25 Jan 2015 | Door: Arnoud | 0 Reacties
PUA: Wil Je Leren Hoe Je Pick Up Artist (PUA) Wordt?

PUA's doen de dingen die de gemiddelde man niet doen (durven) Waar een 'gemiddelde (gefrustreerde) man' het lastig vindt om op een vrouw af te stappen heeft een  PUA daar – ogenschijnlijk – geen moeite mee. Het kan er zelf uitzien alsof hij ervan geniet, en als het een echte pickup...

Verder lezen...

Vrouwen versieren leren is alleen voor doorzetters (sorry bitchez)

Geplaatst: 06 Jan 2015 | Door: Arnoud | 2 Reacties
Vrouwen versieren doorzetten

Waarom vrouwen versieren moeilijk hóórt te zijn Goed om kunnen gaan met vrouwen en ze versieren. Dat is wat iedereen wil. Ook jij, want je bent dit nu aan het lezen. Bewonderingswaardig dat je initiatief toont om jezelf te verbeteren . Door het lezen van artikelen en blogs kan je zeke...

Verder lezen...

Enthousiasme: toverwoord bij vrouwen versieren?

Geplaatst: 04 Jan 2015 | Door: Leonardo | 1 Reacties
Vrouwen versieren enthousiasme

Enthousiasme is aanstekelijk; dit weet iedereen. Daarnaast heb je al meermaals gelezen dat bij vrouwen versieren enthousiast zijn een van de succesfactoren is. Dat je ten alle tijden dezelde of een hogere energie moet hebben dan de vrouw. Dus: ten alle tijden enthousiast zijn! Toch? Het gevaar van ...

Verder lezen...

Cursus vrouwen versieren ebook

Geplaatst: 02 Jan 2015 | Door: Arnoud | 0 Reacties
Cursus vrouwen versieren + ebook

Cursus vrouwen versieren + ebook Laat je me je één tip geven wanneer je besluit een cursus vrouwen versieren te gaan doen. Zorg ervoor dat het geen theoretische versiercursus wordt. Dat is net zoiets als je theorie examen doen en dan in je bolide de snelweg opgaan en verwachten dat he...

Verder lezen...

Vrouwen versieren paradoxen

Geplaatst: 20 Dec 2014 | Door: Arnoud | 0 Reacties
Vrouwen versieren paradoxen

Om vrouwen te kunnen versieren is het ontzettend belangrijk dat je diep van binnen weet dat je een fantastische man bent die haar helemaal waard is en in iedere situatie comfortabel is met zichzelf. Aan de andere kant kant ben je nog niet helemaal wie je zou willen zijn; daarom lees je dit en stel j...

Verder lezen...

Consistent Vrouwen Versieren

Geplaatst: 10 Nov 2014 | Door: Arnoud | 0 Reacties
Consistent Vrouwen Versieren

Hoe bereik je consistente resultaten bij het vrouwen versieren ‘’Ja ze heeft interesse, ik zie het..yes! Ehm nu een slimme opmerking..is mn lichaamstaal nog wel goed? Blijf haar aankijken! Nummer geregeld, YES! En wegwezen. Volgende, niet te lang wachten..die twee daar zien er leuk uit,...

Verder lezen...

Wil je haar versieren? Heb meer lol dan zij!

Geplaatst: 14 Oct 2014 | Door: Leonardo | 0 Reacties
Wil je haar versieren? Heb meer lol dan zij!

Zelfvermaak is één van de grootste sleutels van het verleidingspel De kunst van het vrouwen versieren is een spel. Net als bij ieder ander spel wordt je er beter in naarmate je het vaker speelt. Als je ons blog volgt heb je dat al door (doe je het ook?!). Maar wat maar weinig mannen d...

Verder lezen...

Terugkomen in het vrouwen versieren na een scheiding

Geplaatst: 12 Oct 2014 | Door: Nick | 0 Reacties
Vrouwen versieren na een scheiding

Ben jij doodsbang dat je te oud bent en voor altijd alleen blijft? Je hart is gebroken geweest en je bent op zoek om je leven terug op de rails te zetten en terug de datingwereld in te gaan. Als je gescheiden bent of uit een langdurige relatie komt, lijkt het op het eerste zicht niet makkelijk om d...

Verder lezen...

Inlevingsvermogen: ontwikkel sociale intuitie om vrouwen te versieren?

Geplaatst: 14 Sep 2014 | Door: Mr X | 0 Reacties
Inlevingsvermogen en vrouwen versieren

Hoe ontwikkel je een natuurlijk instinct om vrouwen te verleiden zonder 'routines' te gebruiken Wanneer je net begint met de kunst van het versieren, merk je gauw genoeg dat veel van jouw gesprekken nog ‘ongecalibreerd’ verlopen. Je zoekt hoe je jezelf moet afstemmen op bepaalde situati...

Verder lezen...

Never give up - vrouwen versieren

Geplaatst: 11 Jul 2014 | Door: Leonardo | 0 Reacties
Never give up

De magie van doorzettingsvermogen Deze blog gaat over als je net begint met de edele kunst van het versieren. Hij is bedoeld voor mannen die van heel ver komen. Afgelopen weekend draaide ik weer een bootcamp en het ging op zich lekker.  Ook al heb ik honderden, duizenden interacties gehad met ...

Verder lezen...

Daygame: Begin met overdag vrouwen versieren!

Geplaatst: 04 Jan 2014 | Door: Daan | 4 Reacties
Daygame overdag vrouwen versieren!

Daygame - overdag haar nummer krijgen Een hele korte introductie voor het fenomeen 'daygame'. Simpel gezegd is het een vrouw versieren overdag. Hoe je het doet leg ik hieronder uit. Waarom je het doet, dat kan je pik je vast uitleggen. Of misschien je volle agenda. Welk voordeel overdags vrouwen a...

Verder lezen...

Alleen uitgaan en vrouwen versieren

Geplaatst: 28 Dec 2013 | Door: Daan | 4 Reacties
Alleen uitgaan

Waarom alleen uitgaan top is Let’s face it. Alleen uitgaan is iets waar veel mensen bang voor zijn. Overduidelijk. Juist daarom is het ontzettend cool als je het kunt. Je word gedwongen buiten je comfortzone te treden en op je zelfvermaak te vertrouwen. Als coach maar ook als volwaardig vers...

Verder lezen...

Wat te doen als ze niet terug smst: vrouwen versieren

Geplaatst: 26 Dec 2013 | Door: Daan | 8 Reacties
Wat te doen als ze niet terug smst

Ik denk dat over dit onderwerp, vrouwen versieren en sms, wel een serie van honderd artikelen kan worden geschreven. En ik zal eerlijk zijn: ik blijf benieuwd hoe anderen omgaan dit verschijnsel: vrouwen die niet terug smsen. Na een leuk sms-gesprek met je leuke flirt, stoppen de smsjes plots van ha...

Verder lezen...

Vrouwen versieren met Zware Piet

Geplaatst: 20 Dec 2013 | Door: Patrick | 3 Reacties
zwarte piet

Yes, daar is hij dan, onze eerste video waarin zwarte piet leert vrouwen versieren. Ontdek hoe onze coach Daan verkleed als zwarte piet op straat meisjes aanspreekt en telefoonnummers regelt. Laat weten wat je ervan vindt en laat een reactie achter onder deze post! De komende tijd gaan we nog meer...

Verder lezen...

Vrouwen versieren en alcohol

Geplaatst: 15 Dec 2013 | Door: Daan | 2 Reacties
Vrouwen versieren en alcohol

Vrouwen versieren en alcohol: een gouden combinatie Het lijkt onlosmakelijk verbonden: alcohol en uitgaan, alcohol en flirten, alcohol en seks. Bijna iedere man, die een avondje gaat flirten en een vrouw wil versieren, drinkt. Of beter gezegt, ZUIPT! De eeuwenoude vraag: 'To zuip or not to zuip' k...

Verder lezen...

Vrouwen versieren in de supermarkt!

Geplaatst: 19 Feb 2014 | Door: Kayleigh | 4 Reacties
Vrouwen versieren supermarkt

Waar willen vrouwen het liefst versierd worden? Als vrouw verwacht je dat mannen op je hitten in de kroeg of op een terrasje (waarom zou ik daar nu aan denken, met dit weer?). Toch hebben maar weinig mannen zich afgevraagd waar een vrouw het liefst versierd wil worden… Niet dat de plek er no...

Verder lezen...

Vrouwen versieren aan de telefoon

Geplaatst: 07 Feb 2014 | Door: Arnoud | 5 Reacties
Vrouwen versieren telefoon

Vrouwelijk schoon versieren en bellen: 7 praktische tips Hee Casanova! Leuk dat je hier (weer) bent! In het versierproces speelt de telefoon een belangrijke rol. Of je nu chat of belt, beide manieren hebben hun valkuilen en voordelen. Door de tijd heb ik persoonlijk heel veel fouten gemaakt tijdens...

Verder lezen...

Vrouwen versieren zonder ze nodig te hebben

Geplaatst: 27 Jan 2014 | Door: Arnoud | 1 Reacties
Vrouwen versieren zonder ze nodig te hebben

De paradox van vrouwen versieren Enerzijds is het zo dat we bepaalde behoeftes hebben waaronder de basisbehoeftes (voedsel, water, onderdak) en emotionele behoeftes (affectie, liefde en eigenwaarde). Aan de andere kant wordt ons geleerd dat het alles behalve aantrekkelijk is om over te komen alsof ...

Verder lezen...

Vrouwen Versieren in de club: perspectief van een vrouw

Geplaatst: 06 Jan 2014 | Door: Roos | 0 Reacties
Vrouwen versieren in de club

Versierd worden in de club Wij vrouwen zijn kuddedieren. In een groepje zijn we nou eenmaal veel leuker, gezelliger en spontaner. Daarom lijken we misschien wel altijd lol te hebben in een club. Op de gevalletjes na die als een worm achter hun telefoon staan te paffen in de rookruimte. En zeg nou z...

Verder lezen...

Vrouwen Versieren In Hong Kong (Verslag)

Geplaatst: 02 Dec 2013 | Door: Leonardo | 0 Reacties
Vrouwen Versieren In Hong Kong

Vrouwen versieren in Dragon Eye club Onlangs was ik voor zakenreis in Hong Kong. Hier volgt het verslag hoe in de Dragon Eye club een vrouw heb versierd. Via via hadden we gehoord dat deze tent is waar je moet zijn. Het is een absolute topclub waar de internationale filmsterren naar toe gaan in Hon...

Verder lezen...

Mooie vrouwen versieren

Geplaatst: 18 Oct 2013 | Door: Richard | 6 Reacties
mooie vrouwen versieren

Mooie vrouwen zijn anders… Of toch niet? Ik krijg vaak de vraag wat een man moet doen als hij een zeer mooie vrouw heeft ontmoet. Het lijkt er op dat mannen aannemen dat ze iets speciaals moeten doen voor zeer mooie vrouwen. Dit is deels waar. Zeer aantrekkelijke vrouwen zijn het gewend om...

Verder lezen...

Vrouwen versieren vanuit overvloedsdenken

Geplaatst: 07 Oct 2013 | Door: Richard | 1 Reacties
vrouwen versieren vanuit overvloedsdenken

Het overvloedsconcept en vrouwen versieren Weinig concepten zijn zo van invloed op je succes met vrouwen als het overvloedsdenken. Maar voordat ik het ga hebben over vrouwen versieren, zoals ik wel vaker doe, ga ik je eerst het verhaal van de snoepwinkel vertellen. Beeld je eens in toen je nog kin...

Verder lezen...

Vrouwen versieren op vakantie

Geplaatst: 06 Oct 2013 | Door: Leonardo | 3 Reacties
Op vakantie vrouwen versieren

Vrouwen op vakantie versieren – lekker makkelijk? Vrouwen versieren op vakantie, is dat echt zo makkelijk vraag je je af? Eeehm ja! Dat is zo. Hoezo? Nou, vrouwen zijn gevoelsmensen. Natuurlijk is dit gegeven bij jou bekend als je ons blog al langere tijd volgt. Tijdens vakantie is het over ...

Verder lezen...

Overdag mooie vrouwen versieren

Geplaatst: 05 Oct 2013 | Door: Arnoud | 0 Reacties
Overdag vrouwen versieren

Mooie vrouwen versier je overdag Het uitgaansleven is een geweldige plaats om vrouwen te ontmoeten. Er zijn echter genoeg leuke en mooie vrouwen die niet zo vaak uitgaan. Als je je dus enkel beperkt tot het ontmoeten van vrouwen in nachtclubs dan zijn er heel wat mooie vrouwen die je nooit zal ontm...

Verder lezen...

Versiertrucs, tips en technieken om vrouwen te versieren

Geplaatst: 02 Oct 2013 | Door: Richard | 7 Reacties
Versiertrucs om vrouwen te versieren

“Versiertrucs” die wel werken bij vrouwen Eigenlijk heb ik het er niet zo op - vrouwen versieren door middel van “trucs”. Het heeft een manipulatieve insteek. Het idee dat je haar om de tuin kunt leiden met een vooropgezet plan. Het is juist mijn doel om jou te trainen in he...

Verder lezen...

Vrouwen versieren een spel?

Geplaatst: 01 Oct 2013 | Door: Richard | 0 Reacties
Vrouwen versieren is een spel

Vrouwen versieren is manipulatie! Het meest bekende boek over vrouwen versieren is geschreven door Neil Strauss, ook wel bekend als Style. Het heet The Game, in het Nederlands Het Spel. Het is niet voor niets dat deze titel gekozen is. Veel mannen en ook vrouwen zien vrouwen versieren als een spel....

Verder lezen...

Vrouwen versieren lukt niet

Geplaatst: 01 Oct 2013 | Door: Richard | 1 Reacties
vrouwen versieren lukt niet

Wanneer het niet wil lukken om haar te versieren Er lijkt een fase te zijn waar elke man doorheen gaat dat maakt dat hij beter wil worden met vrouwen. Het kan de fase zijn waarin niets lukt. Of dat je helemaal aan de grond zit, omdat die ene vrouw die je zo leuk vindt je in de friendzone duwt. Of d...

Verder lezen...

Vrouwen versieren door ze te negeren

Geplaatst: 24 Sep 2013 | Door: Richard | 3 Reacties
Vrouwen Versieren Door Negeren

Werkt negeren als je haar probeert te versieren Iedereen weet dat wanneer je iets niet kunt krijgen je het meer gaat begeren. Dit geldt voor alles: spullen, ervaringen en mensen. Je gaat naar de winkel en dat waarvoor je precies bent gekomen is uitverkocht. Zeg eens eerlijk – wil je het nu ni...

Verder lezen...

Vrouwen versieren op school

Geplaatst: 23 Sep 2013 | Door: Leonardo | 4 Reacties
Vrouwen versieren op school

Hoe vrouwen te versieren op school Het begin van het academische jaar komt eraan en de lessen in de universiteit gaan weer van start. Tijd om nieuwe mensen te leren kennen, om te flirten met mooie – en slimme – vrouwen. In dit artikel ga ik je vertellen hoe je je het beste die ene leuke...

Verder lezen...

De beste gespreksstof om vrouwen te versieren

Geplaatst: 22 Sep 2013 | Door: Arnoud | 6 Reacties
Gespreksstof vrouwen versieren

Gespreksstof waar vrouwen van houden Misschien herken je het gevoel – de angst dat je geen gespreksstof hebt en het gesprek doodbloedt. Toen ik voor het eerst begon met de kunst van vrouwen versieren had ik de grootste moeite een gesprek op gang te houden met een vrouw die ik leuk vond. Ik h...

Verder lezen...

Barcelona Bootcamp Vrouwen Versieren (juli 2013)

Geplaatst: 20 Aug 2013 | Door: Patrick | 1 Reacties
Bootcamp Barcelona

Een aantal studenten zijn in juli 2013 onder begeleiding van onze coaches een week naar Barcelona geweest (vrouwen versieren). Een ongelovelijke ervaring. Er zijn dingen gebeurd die niemand van te voren had verwacht! Bekijk snel deze compilatie om een beeld te krijgen van een ongelovelijke vakantie....

Verder lezen...

Vrouwen versieren met sex talk? Een gesprek seksueel maken doe je zo

Geplaatst: 06 Aug 2013 | Door: Wayne | 0 Reacties
Sex Talk Vrouwen Versieren

Seksueel zijn zonder eng over te komen De vraag die ik meer dan eens heb beantwoord is: Hoe zorg ik ervoor dat een gesprek een seksuele lading krijgt bij het vrouwen versieren, en ze me niet ziet als de neutrale, vervangbare, brave borst die in geen honderd jaar in haar bed belandt. Eigenlijk is de...

Verder lezen...

Hoe Vrouwen Versieren - De Spijkertheorie

Geplaatst: 20 May 2013 | Door: Leonardo | 0 Reacties
vrouwen versieren race auto

Hoe vrouwen versieren is te leren van elite vrouwenversierders Ik krijg vaak de vraag van studenten tijdens onze trainingen: waarom duurt het zo lang voordat ik goed ben? Kan het niet sneller, hoe kan het proces versneld worden. Ik wil resultaten zien, liever vandaag dan morgen. Dit is een heel men...

Verder lezen...

One Night Stand Geheimen Van Vrouwen Versieren

Geplaatst: 01 Feb 2013 | Door: Arnoud | 0 Reacties
one night stand geheimen

One night stands en het ritme van de avond Laatste tijd kreeg ik vaker de vraag van studenten, bij het vrouwen versieren, hoe ze vaker een one night stand kunnen krijgen. Het leek me daarom leuk om deze vraag te beantwoorden in een blogpost. Wat ik zelf opgemerkt heb is dat een belangrijk geheim v...

Verder lezen...

Hoe Blijf Je Doorknallen Na Een Bootcamp Vrouwen Versieren?

Geplaatst: 13 Nov 2012 | Door: Yoram | 1 Reacties
Bootcamp vrouwen versieren

Lessen van een Bootcamp vrouwen versieren Ook al draaien we meer dan drie jaar met vaste regelmaat Bootcamps, toch blijven we bezig de kwaliteit van onze ‘versiertrainingen’ te verbeteren. Zijn onze klanten niet tevreden? Dat wel. Zijn wij niet tevreden? Ja en nee. Het is onze passie o...

Verder lezen...

Het Gaat Om Meer Dan Vrouwen Versieren

Geplaatst: 10 Nov 2012 | Door: Daan | 0 Reacties
meer dan vrouwen versieren

Mij maak je niets wijs. Als jij claimt problemen met vrouwen te hebben maar dat verder “alles in je leven prima gaat…” dan geloof ik er weinig van. Kom op nou! Als je er niets van bakt met de vrouwen, zijn er meer dingen in je leven die niet lekker zitten. Dat is het waar ik het ...

Verder lezen...

Schaamteloos Selecteren

Geplaatst: 18 Oct 2012 | Door: Yoram | 2 Reacties
schaamteloos selecteren

Belangrijkste verschil beginners en gevorderden Misschien is een van de grootste verschillen tussen de “gevorderde” vrouwen-beminnende mannen onder ons, en de nog ploeterende “noobs,” dat de eerste soort zich fundamenteel anders opstelt tegenover vrouwen. Met andere woorden:...

Verder lezen...

De Verleiders, Documentaire Over Puatraining

Geplaatst: 21 Sep 2012 | Door: Arnoud | 0 Reacties
de verleiders documentaire

Puatraining uit Londen Puatraining is een internationaal trainingsbureau waarvan het hoofdkwartier gevestigd is in Londen. Er zijn (of waren) een aantal bekende namen aan verbonden zoals uiteraard Richard LaRuina (aka Gambler – de oprichter), Adam Lyons (aka AFCAdams), Amanda Lyons (Adam&rsq...

Verder lezen...

De Statistieken Van Vrouwen Aanspreken

Geplaatst: 16 Aug 2012 | Door: Arnoud | 0 Reacties
statistieken van vrouwen aanspreken

Wat kun je verwachten wanneer je 100 vrouwen aanspreekt? Vrouwen aanspreken en vrouwen versieren is als een jacht op de schat. Vele hindernissen om te nemen, vaak veel omzwervingen en mogelijk ook vele nepschatten die je op je pad tegenkomt. Omdat veel mannen een breder perspectief missen en vaak ...

Verder lezen...

Keys To The VIP Met Cajun

Geplaatst: 14 Aug 2012 | Door: Arnoud | 1 Reacties
Cajun Keys to the VIP

Een TV serie over vrouwen versieren Ik ben een grote fan van de Amerikaanse TV serie Keys to the VIP. Hierin gaan mannen met elkaar de strijd aan om te laten zien wie het beste vrouwen kan versieren. De winnaar wint een VIP avondje en natuurlijk eeuwige roem. Het mooie is dat de serie voor een groo...

Verder lezen...

De Juiste Manier Om Seksueel Te Escaleren

Geplaatst: 09 Jul 2012 | Door: Yoram | 0 Reacties
seksuele escalatie

Mee op avontuur nemen Dit zouden weleens de belangrijkste paar minuten van je leven kunnen zijn met betrekking tot (seksuele) escalatie, en jouw succes met vrouwen. Even een korte samenvatting: Onder ‘escaleren’ versta ik een combinatie van het volgende: Spanning / chemistry opbouwe...

Verder lezen...

Neil Strauss - The Game

Geplaatst: 02 Jun 2012 | Door: Arnoud | 1 Reacties
Neil Strauss

Neil Strauss, The Game; schrijver en pickup artist Neil Strauss is een interessante man die alles weet van vrouwen versieren. Hij is een goed voorbeeld hoe je jezelf kunt ontwikkelen van ‘zero tot hero’. Als schrijver voor het populaire muziekblad Rolling Stone begaf hij zich al tussen...

Verder lezen...

Stop met pijnlijke gesprekken

Mijn gratis
Transformatie pakket
maakt van jou een rockster

 • Aanspreken als een baas
 • Nooit meer saaie gesprekken
 • 25 Whatsapp & Tindertips
 • Uit de friendzone in 3 stappen
 • De Lionel Messi Versiertruc
Download het pakket


Populaire artikelen

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)