Home / Blog / Vrouwen versieren / Hoe je haar verliefd maakt en houdt

Hoe je haar verliefd maakt en houdt (Beter versieren door neediness!)

19 Dec 2014, door Patrick in Vrouwen versieren

Hoe je haar verliefd maakt en houdt

Terwijl ik dit schrijf zit ik in Roemenië, Boekarest om precies te zijn. Op het terras van een café onder de zon. Om me heen zitten de mooiste vrouwen die je ooit gezien hebt. Precies de reden waarom ik hier samen met Arnoud ben (Op zoek naar een toplocatie voor een volgende Summer Bootcamp). We zitten hier nu een week en inmiddels heb ik een paar leuke meiden ontmoet. Sommigen vaker.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

De vrouwen hier zijn (voordat ze de 35 passeren, dan verandert om één of andere reden alles) bloedjemooi. Tegelijk zijn ze ook nog eens ongelooflijk vriendelijk en toegankelijk. Wat wil je nog meer… toch? Dat zou je denken, maar er gebeurde iets heel vreemds dat zo tegenintuïtief is dat je het nooit gaat geloven… waardoor alle aantrekkingskracht abrupt verdween.

Het eerste wat ik je aanraad om te doen wanneer je in een vreemde stad komt is Tinder aanzetten en zoveel mogelijk (leuke) vrouwen liken (Nadat je mijn Tinder Mastery ebook hebt gelezen uiteraard ;) ).  Even een kwartiertje als een idioot op die like-knop rammen en klaar. Dat is precies wat ik deed en toen ik enkele uren later weer keek had ik warempel al 11 matches waaronder Cristina, een typisch mooie Roemeense. We delen een paar berichten, en ZIJ vraagt ineens of ik af wil spreken. Ehm, okee? En ze is niet de enige, ook andere vrouwen vragen me spontaan op date. Niet heel standaard dat de vrouw zo snel dit initiatief neemt, maar vooruit. Ik ben flexibel.

Cristina en ik spreken af in de oude stad, een gedeelte van Boekarest vol met gave kroegjes. Het klikt meteen. Ik zie aan haar ogen dat ze me vanaf het eerste moment helemaal geweldig vindt. Ik overweeg haar te vragen een workshop te geven aan al mijn andere Tinderdates: 'Wat is er allemaal geweldig aan Patrick'. Ok ik ben pretty cool, al zeg ik het zelf maar het is onwaarschijnlijk. Ze vindt álles leuk wat ik zeg en is helemaal into me. We eten nog wat en daarna zoen ik haar als we over straat lopen. ’s Avonds krijg ik een berichtje: “Hope to see you again soon, I had a great time :)”.

Goed geregeld, denk ik. Een bloedmooie vrouw die helemaal into me is en waar het oprecht mee klikt. Ik ben een hopeloze romanticus dus ik houd van lange dates die écht ergens over gaan. Elkaar lang in de ogen staren, kaarslicht, en meer van dat soort clichés. Zo ging het precies vanavond.

Maar toch voelt het anders dan normaal…

Ik zou dit awesome moeten vinden maar eigenlijk doet het me niet zoveel. Opeens weet ik het: Het ging te makkelijk, ik wéét al dat ik haar heb. Daardoor is die spanning en uitdaging er niet en heb ik niet die gevoelens die je normaal kunt hebben wanneer je echt moeite doet voor een mooie vrouw en haar mee naar huis neemt. Op deze manier vind ik een vrouw gewoon veel minder leuk. Alsof je net een goede film wilt kijken en je beste vriend enthousiast het plot alvast verklapt (wat een lul is ‘t ook).

Vroeger, toen ik jong was, waren de rollen altijd precies omgedraaid. De afgelopen 15 jaar heb ik me, in het begin uit frustratie, verdiept in verliefd worden en blijven. Wat er hier gebeurde in Boekarest was voor mij de inspiratie om dit artikel te schrijven.

Verderop lees je precies waarom dit te maken heeft met verliefdheid, hoe verliefdheid werkt en hoe jij daar je voordeel mee kunt doen.

De ondergang van de dwalende anti-leider

Toen ik een jaar of zeventien was had ik een enorme crush op een meisje. Dat ik een enorme kluns met vrouwen was is een understatement. Nadat ik ’s middags met haar had afgesproken om haar te leren skateboarden vroeg ze of ik bij haar thuis wilde eten. “Hell yeah!!!” dacht ik. Ik was slim genoeg om te weten dat dat niet het beste antwoord was dus ik zei: “ja lijkt me wel leuk”, echter met het enthousiastme van Tom Cruise toen hij Katie Holmes begon te daten.

Haar vader ging patat bakken. Na het eten gingen we naar haar kamer waar ze naast me ging zitten op de bank. We hebben nog even gepraat en ze zette een CD’tje op van Green Lizard. Onzeker als we waren hebben we toen minimaal een uur naast elkaar gezeten zonder ook maar een woord te zeggen. Steeds iets dichter tegen elkaar aan tot ik haar uiteindelijk durfde te zoenen. Toen, dan en daar, werd zij mijn eerste vriendinnetje.

Ik was smoorverliefd. Als de romanticus die ik ben deed ik alles voor haar en schreef ik zelfs gedichtjes voor haar. Ik wilde continu bij haar zijn. We zijn nooit met elkaar naar bed geweest trouwens want ze was maagd en daar was ze nog niet aan toe. Dat respecteerde ik natuurlijk als echte nice guy, dus heb ik nooit iets geprobeerd in die richting. Na 3 maanden in de relatie ging ze twee weken op vakantie. Tijdens die twee weken ging ik helemaal stuk. Op MSN Messenger telde ik in mijn nickname zelfs de dagen af tot ze terug zou zijn, zo erg miste ik haar. Ik was een soort bambi zonder moeder.

Toen ze terug was spraken we af in het park. Daar vertelde ze doodleuk dat ze twijfelde over ons en de vakantie als een test zag of ze me ging missen. Ze had me niet gemist en was “gewoon niet meer verliefd”. Me deze woorden dumpte ze me.

Als ik als man het al saai vind worden wanneer een vrouw te ‘beschikbaar is’ zoals je hierboven las in Boekarest, stel je dan eens voor hoe dat voor een vrouw moet zijn als een kerel te beschikbaar en geen uitdaging is. Het is nog erger dan de zoveelste re-run van The Love Boat. Bleeeghhh! Alle aantrekkingskracht verdwijnt op slag. Een vrouw wil kunnen opkijken tegen haar kerel, hoe kan dat in hemelsnaam als hij haar op een voetstuk plaatst.

Leuk detail trouwens, een paar weken later ging ze naar bed met een random dude die wél leiding nam. Waarna ik wederom badend in zelfmedelijden mijn favoriete excuus-nummertjes draaide:

(Deze kan ik nog steeds niet draaien zonder een brok in m’n keel te krijgen)

De twee essentiële ingrediënten die je nodig hebt voor de juiste balans om een vrouw tot je vriendin te maken en om haar te HOUDEN zijn:

 • Maak haar iets meer verliefd op jou dan dat jij op haar bent
 • Wees een kerel. Leid haar! Wees niet zo fucking NICE

Verderop diep ik ze verder uit en lees je precies hoe je dit doet.

#1: Maak haar meer verliefd op jou dan jij op haar bent

Om dit te begrijpen en om precies te snappen hoe je dit voor elkaar krijgt moet ik je eerst uitleggen hoe verliefdheid ontstaat en wat het is. Plato geeft het heel goed weer in de volgende quote:

The god of love, lives in a state of need
- Plato

Ok, laten we gewoon open kaart spelen: Jij, ik, iedereen heeft bepaalde emotionele of seksuele behoeftes. Afhankelijk van de persoon verschillen de behoeftes en de intensiteit ervan. Daan zet hier een enorme rode circel rond SEKS ;) Denk bijvoorbeeld aan behoeftes uit onzekerheden: Gevoel van goedkeuring willen; Angst om alleen over te blijven of behoeftes als: Seks; Iemand om leuke dingen mee te doen, Deel zijn van een warme familie, etc…

Kortom, we zijn allemaal in meer of mindere mate NEEDY.

Wanneer je iemand ontmoet die in die behoeftes kan voorzien en die ook nog enigszins bij je past of waar het mee klikt, dan ga je een HOOP koesteren dat die vrouw  ook echt in die behoeftes gaat voorzien. Tegelijk voel je een ANGST en onzekerheid dat ze dat niet gaat doen of dat je haar kwijt raakt. Kortom, een INTENS VERLANGEN naar haar.

Neem bijvoorbeeld mijn eerste vriendinnetje. Ik was sterk opzoek naar een gevoel van goedkeuring en goed genoeg zijn. Geliefd worden. Mijn eerste vriendinnetje was schattig klunzig en had supermooie ogen. In combinatie met de aandacht die ze me gaf wat mijn need voor goedkeuring voedde was dat voldoende om sterk naar MEER te verlangen.  Ik had ook nooit de behoefte om iets leuks met haar te doen. Ik wilde gewoon bij haar zijn en haar aandacht krijgen. Dat was het enige dat ik nodig had immers.

Wat je voelt wanneer je verliefd bent zijn precies die emoties: hoop, angst en verlangen. Daar plakken we  het label verliefdheid op.

Verliefdheid is een label dat we plakken op het sterke verlangen naar een persoon die in onze behoeftes kan voorzien. Dit verlangen wordt gevoed door Hoop en Angst.

Hoe minder sterk je behoeftes zijn, hoe kritischer je bent of de vrouw in kwestie wel écht bij je past en of je haar leuk genoeg vindt alvorens je jezelf onbewust toestaat naar haar te verlangen.

Een behoefte die veel mannen hebben wanneer ze minder goed zijn met vrouwen is zekerheid krijgen dat vrouwen hem leuk vinden. Een gevoel van goed genoeg zijn voor vrouwen. Er zijn dus mannen die vrij makkelijk zomaar verliefd worden op elke willekeurige vrouw die hen een beetje aandacht geeft, want daarmee voorziet ze in hun behoeften en dat willen ze niet kwijtraken!

Het beslissende element in verliefdheid is dus onzekerheid. Onzekerheid is de brandstof van verliefdheid. Immers, verliefdheid is een andere naam voor sterk verlangen. Wanneer we zekerder zijn dat we iets of iemand hebben, dan verdwijnt het verlangen. Immers, je HEBT het al dus je hoeft er niet meer naar te verlangen.

In een onderzoek (http://pss.sagepub.com/content/22/2/172) wordt dit bevestigd. Het onderzoek testte hoe een groep vrouwen een groep mannen beoordeelde. Bij de helft van de te beoordelen mannen werd prijsgegeven hoe zij de vrouw in kwestie hadden beoordeeld. Bij de andere helft van de mannen werd dit niet prijsgegeven. Deze laatste groep werd door de vrouwen veel hoger beoordeeld dan de eerste. De conclusie: “Uncertainty can increase romantic attraction”.

Wanneer verliefdheid minder wordt

Wanneer je iemand date en je bent in het begin al té beschikbaar, zoals ik bijvoorbeeld bij mijn eerste vriendinnetje, dan neem je dus eigenlijk alle ruimte weg voor die persoon op naar jou te verlangen.

Ook hoor je vaak in een langere relatie dat de verliefdheid minder wordt maar vervangen wordt door liefde. In het Nederlands zijn dit verwarrende termen maar het Engels helpt ons daarbij: Romantic Love en Committed Love. Hier zien we weer hetzelfde. Hoe langer je bij elkaar bent, hoe vanzelfsprekender het is dat je die andere ‘hebt’ en hoe minder je dus hoeft te verlangen naar die persoon. Op die speciale momenten dat je samen iets bijzonders doet of dat je partner jou verrast, dan realiseer je je ineens weer hoe bijzonder het is wat je hebt en hoe je dat niet kwijt wil raken. Dan beleef je dus opnieuw even dat verliefdheidsgevoel.

“Only when we realize what we have and how we don't want to loose it do we maintain in love”

Zeven jaar geleden ervaarde ik voor het eerst zelf hoe het voelt als de ander jou veel leuker vindt dan jij haar. Via MySpace had een meisje uit de Verenigde Staten contact met me opgenomen. Ze was aan het reizen door Europa en kwam nu naar Groningen waar ik toen woonde op mijn studentenkamer. Ze vroeg of ik het leuk vond haar rond te leiden. Zo geschiedde het en ik haalde haar op op het station. Het klikte. We hadden veel gemeen en hadden gesprekken van filosofie tot muzieksmaak. ’s Avonds gingen we naar de film, hand in hand, en ’s avonds thuis zoenden we en ging ik met haar naar bed. De volgende dag ging ze een paar dagen naar Amsterdam en daarna zou ze weer langs komen. Ze had haar kapotte camera bij me laten liggen dus ze moest ook wel, waar ik zelf later spijt van kreeg.

In de paar dagen dat ze weg was SMS-ten we. Ze vond me duidelijk erg leuk en ik merkte daardoor dat ik mijn interesse heel snel in haar verloor. Ze nam zelfs het woord langeafstandsrelatie in de mond. WTF?! Ik ken je net een paar dagen! Ik SMS-te haar dat ze best nog langs mocht komen maar gewoon als vrienden (Did I just friendzone her?). Toen ze weer bij me was werd het nog meer bizar. Ze vertelde dat ze een strip aan het tekenen was over haar reis door Europa en dat deze gepubliceerd werd in de VS als ze terug was. Een volle pagina bleek over mij te gaan en als souvenir kreeg ik van haar een kopietje van die pagina:

Neediness is voor bazen

De kop van mijn eerste punt was Maak haar iets meer verliefd op jou dan jij op haar. Dit ga ik je nu haarfijn uitleggen. Kijk, één van de belangrijkste punten die je vaak leest is Zorg dat je minder needy bent, of sterker nog dat je helemaal niet meer needy bent. Zorg dat je je de vervulling van je behoeftes niet zoekt in een relatie of chick. Dit is bijna een onmogelijke opdracht. Sterker nog, soms is het best fijn om needy te zijn! Het is fijn  om naar iemand te verlangen en sterke emoties bij die persoon te ervaren. Blij te zijn wanneer je haar weer ziet als ze een weekje weg is geweest. Elkaar intens omhelzen en diep in elkaars ogen kijken.

Ik merk het zelf, dat wanneer ik heel veel vrouwen heb zoals nu, ik veel minder needy wordt omdat het hebben van veel vrouwen die jou willen heel veel behoeftes al opvult. Naast dat ik dit super-awesome vind natuurlijk, vind ik het tegelijk minstens net zo kut. Omdat ik merk dat ik minder romantisch involved ben met ze en veel minder voor ze voel. Ik WIL juist die neediness voelen want dat maakt je band in zekere zin heel bijzonder en een stuk sterker.

Vroeger, en nog steeds soms als ik het iets rustiger aan doe met vrouwen, kan ik hopeloos verliefd worden op een meisje vanaf het eerste moment dat ik haar zie. Dit is tegelijk een geweldig gevoel en een beangstigend gevoel, maar het is o zo gaaf. Vlinders in je buik en steeds aan haar denken. Wanneer je haar uiteindelijk krijgt is het alleen nog maar meer awesome. Hoe meer succesjes ik echter in korte tijd heb, hoe minder ik die vlinders kan voelen. Je gaat dan met iemand om, zoent en hebt seks met ze, en langzaam begint er iets te groeien over de periode van weken of maanden: “Hey, haar uiterlijk is prima, en ze is nog best grappig ook en we hebben veel gemeen. Misschien wel iets voor meer.” Maar het is NIKS vergeleken bij dat intense verliefdheidsgevoel.

De key met neediness (behoeftigheid) is dat het helemaal prima is, maar tot een bepaald niveau. Een beetje neediness is helemaal prima en ik durf zelfs te stellen dat het noodzakelijk is in een goede relatie. Waarom zou je voor iemand vechten en moeite voor iemand doen als je net zo lief zonder haar bent?

Zij meer verliefd op jou dan jij op haar
Zoals ik in het begin al kort zei wil een vrouw graag opkijken tegen haar kerel. Ze wil een rots in de branding. Iemand die haar aan kan en waar ze op kan bouwen dat hij haar de emoties geeft die ze nodig heeft en die haar beschermt. Hoe kan ze nou opkijken tegen een kerel die haar meer aanbidt dan zij hem? Een kerel die alles voor haar doet en ja-en-amen zegt op alles. Iemand die banger is haar kwijt te raken dan andersom.

Als jouw neediness niet van een extreem niveau is kan je daarom veel beter richten op haar meer verliefd maken op jou dan dat jij op haar bent in plaats van je neediness naar nul te brengen.

Hoe doe je dat? Precies, dat is ingrediënt 2:

#2 Wees een kerel! Leid haar! Wees niet zo fucking NICE

Precies, schuif dat beeld van die prins op het witte paard maar aan de kant. Fabeltjes zijn het, ofterwijl het Disney-effect! O begrijp me goed, ze wil wel een prins op het witte paard, maar de maatschappij heeft  per ongeluk de verkeerde eigenschappen van die prins uitgelicht.

Wat we denken dat de prins op het witte paard is:

 • Lief
 • Doet alles voor haar
 • Brengt cadeautjes voor haar mee
 • Heeft zijn volle focus op haar
 • Zij is het centrum van zijn leven
 • Hij komt haar redden weg van een leven van bankzitten & chips eten en daar hoeft ze zelf niks voor te doen

Wat de prins op het witte paard eigenlijk is wat wél aantrekkelijk is:

 • Een leider, niet alleen van zijn troepen maar hij leidt ook haar. Hij beslist. Immers, is het niet altijd de prins die het initiatief neemt in de films en haar tot de zijne maakt?
 • Hij is doelgericht. Weet precies wat hij wil en gaat ervoor zonder aarzeling
 • Alles gebeurt in een turbulente, emotionele setting en hij is de stabiele rots voor haar. De stabiele factor.
 • Hij is een held, hij beschermt haar of redt haar van het kwaad
 • Er was een onzekerheid of ze hem wel kon/ging krijgen (verlangen!)
 • Nadat hij haar tot de zijne heeft gemaakt gaat hij verder met belangrijkere dingen: Het land regeren. De wereld redden. Poker spelen. Hij heeft een eigen leven.

Al deze ingrediënten wil je niet alleen in het flirtproces voordat je met iemand iets hebt toepassen maar ook TIJDENS je relatie! Wanneer je niet bewust bezig bent aantrekkelijk te blijven voor haar zal het vuur dat in haar brandt voor jou doven en kan je het schudden.

Wel, nu snap je waarom elke keer wanneer jij smoorverliefd bent op een meisje het meisje jou niet leuk vindt. En misschien nog wel belangrijker: Hoe jij haar verliefd maakt en hoe je haar verliefd HOUDT wanneer je in een relatie zit.

Weten hoe verliefdheid werkt lijkt wellicht heel onromantisch, maar geloof me, ik ben de meest romantische persoon die je ooit gaat tegenkomen en deze kennis kan een revolutie zijn voor je datingleven. Gebruik het in je voordeel, maar use it wisely! Ga niet alleen als een berekenende strateeg te werk. Gebruik je gevoel en je intuïtie; waarom denk je dat je die gekregen hebt? Wanneer je niet alles rationaliseert blijft alles net zo bijzonder als het altijd geweest is. It's all about the balance!

Stay awesome :)

Patrick

Stop met moeizame gesprekken en pijnlijke afwijzigen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 bunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
 • Stuur me het Transformatie Pakket!

Gerelateerde artikelen

Reacties

Jean-Paul
Nice
Harmen
Bedankt voor het schrijven van deze blogpost Patrick. Ik snap nu veel beter waar ik fouten maakte in bijna al mijn vorige relaties... En: mooie strippagina. Ik heb een ex die ooit een hele CD met (gefrustreerde) nummers over mij heeft opgenomen ;-)
Reacties
AttractionGym Patrick
Goed om te horen, ik hoop dat je toekomstige relaties een stuk beter gaan nu je weet hoe het moet :)
JW
Goeie post...
Marco
Heey Patrick.

Bedankt voor deze tips!
Ik weet van mijzelf als ik dit zo lees dat ik die nice guy bent en de prins op het witte paard in het disney perspectief.
Ik vind het erg moeilijk om haar te leidde als zij in eerste instantie zegt dat ze bijvoorbeeld ergens niet heen wilt.

Als voorbeeld had ik meisje leren kennen dat 1 uur reizen van mij vandaan woont.
Omdat ik nog bij mijn ouders thuis woon wou ze niet naar mij toe komen, en heb ik dus uiteindelijk 1 uur in de trein gezeten om haar te zien.
Aan het einde ben ik beloond met 1 zoen...

Heb je nog extra tips om van dit nice guy gedrag af te komen?
Reacties
Stephan
Hoi Marco,
Leiding nemen wil niet zozeer zeggen als je zin doordrijven. Stel je hebt een date en je ontmoet elkaar op een plein.

Zoals het niet moet:
Zij: waar gaan we nu heen?
Ik: geen idee, zeg jij het maar...

Zoals het wel moet:
Zij: cool, waar gaan we nu heen?
Ik: laten we in café X een drankje doen.
Zij: oké, is goed!

Zoals het ook kan:
Zij: cool, waar gaan we nu heen?
Ik: laten we in café X een drankje doen.
Zij: daar werkt mijn ex, kunnen we niet naar café Y gaan.
Ik: ik begrijp het, café Y it is.

Bij dat laatste krijg je niet je zin, maar neem je wel de leiding.

Verdere tips om van nice guy gedrag af te komen:
- ben het eens niet met haar eens
- plaag haar,bv.: je bent toch niet zo'n ... type?!
- oogcontact houden

Succes!
Mark
Nice Patrick! Erg leerzaam!
Stephan
Sterke uiteenzetting Patrick!

Wat mij opvalt is dat wanneer ik veel lopende contacten heb en ik daarmee een gevoel van overvloed heb, contacten ook gemakkelijker verlopen. Maar wanneer op een 'zware' dag de ene na de andere dame afzegt (flake't) voel ik meer druk om de overige dames te benaderen. Ineens weet ik dan niet meer wat ik moet appen en ga ik domme dingen sturen.

Ooit had ik eens een dame die erg needy naar mij was. Ik vond haar niet aantrekkelijk, wel gezellig dus hield het vriendschappelijk. Gevolg was dat ik uit mijn berichtjes naar haar inspiratie haalde. Als ik even niet wist wat ik een meisje moest sturen bedacht ik me: wat zou ik naar het needy meisje hebben gestuurd?
marco
Ik maak dit nu mee heb een meisje leren kennen en we spreken nu al bijna 2 maanden bijna elke dag samen zij weet dat ik haar leuk vind zij heeft mij ook verteld dat ze me leuk vind alleen ik denk dat ik te aardig ben ik vind alles goed haal haar op bij haar thuis soms van school of stage maar in ieder geval ik geef haar meer aandacht dan zij mij wat kan ik better doen en wat kan ik better niet meer doen dat is mijn vraag dankje wel alvast
Klazina
Heel leuk allemaal. Maar die vlieger gaat niet helemaal op. Ben zelf een vrouw. En praat met vriendinnen over mannen. Natuurlijk klopt een gedeelte wel. Maar eerst een leuke afspraak en dan vervolgens heel koel doen? Absoluut niet cool. Een combinatie van Disney prins en reality prins dat is Hoe het moet. Als ik jullie reacties lees dan denk ik, als dat jullie gedachten gang is dan zitten jullie er ver naast. En niet iedere vrouw is hetzelfde. Stop gewoon met een vrouw de eerste keer het bed in te krijgen. Het is niet cool en je geeft de vrouw het gevoel dat je maar een ding wilt. Wat in de meeste gevallen ook zo is. (Ervaring). Stuur niet de verkeerde signalen als je op zoek bent naar iets serieus. Een vrouw is net zo goed opzoek naar duidelijkheid als een man.
Reacties
AG Patrick
Hoi Klazina,

Wat je zegt klopt, maar met een kleine nuance. Wanneer een man helemaal NIET koel doet maar te claimerig is, dan is het erg onaantrekkelijk. Dat ben je vast met me eens. Dus het is aan hem om te leren de juiste balans te vinden. Te koel doen is zeker niet goed. Maar meer dan de man eerst deed is vaak wel goed. Het begint met dat hij minder neediness voelt, en dan zal het van nature de goede kant opgaan.

Over een vrouw de eerste keer in bed krijgen: Zolang je eerlijk en duidelijk bent over je intenties als man is dat natuurlijk geen probleem. Zolang beiden het willen.
Tim
Heey,

Ik heb nu een jaar geleden een meisje leren kennen en door haar te plagen en push en pull technieken werd ze smoorverliefd op me en hebben we ook een tijdje een relatie gehad. Tot dan maakte het me weinig uit als een meisje zei dat ze het niet meer zag zitten.

Maar dit x is het toch anders ik heb het idee dat dit het meisje is waar ik een leven lang gelukkig mee kan zijn. Het is nu 3 maanden uit, we hebben nog best een tijdje leuk contact gehad. Maar sinds een maand is dit steeds minder en ik begin haar eigenlijk steeds meer te missen. Als ik iets stuur is ze best kortaf, afspreken wil ze ook al niet.

Normaal zou ik ook zeggen next, het is immers ook veel makkelijker een nieuwe dame te verleiden dan je energie in dit op het oog kansloze project te steken, in de tussentijd heb ik ook met andere dames afgesproken maar toch is dit voor mijn gevoel nu heel anders. Toch kan ik het niet loslaten en wil ik haar nog te graag terug. Hebben jullie nog tips wat ik zou kunnen doen?

Alvast heeeeeel veel dank,
Tim
Jacqueline
Wat Klazina schrijft vind ik ook wel. Ik ben ook een vrouw en vind het helemaal niet cool als een man afstandelijk of bot doet. ik voel pas iets voor een man als hij aardig is en lief. hij hoeft het niet altijd met mij eens te zijn, hij moet wel op een natuurlijke manier een goed gesprek met mij kunnen hebben, dus niet te berekenend of ongeinteresseerd doen. Als de man net doet of hij geen interesse heeft, verdwijnt bij mij ook de interesse in hem. Ik vind het ook belangrijk als hij oprecht luistert naar wat ik zeg als we met elkaar praten. Dus oprechte aandacht voor elkaar. Als hij tussendoor bijvoorbeeld zijn telefoon gaat checken, haak ik af. Dan hoef ik hem niet meer.
Reacties
AG Patrick
Hoi Jacqueline,

Wat je zegt klopt natuurlijk. Echter is er bepaald gedrag waarvan ik zeker weet dat jij dat ook onaantrekkelijk vindt (gedrag wat je in het artikel leest). Dus de uitdaging voor veel mannen is om van dat gedrag een beetje meer richting de andere kant te gaan. Doorslaan is natuurlijk niet goed :)

En oprechte interesse is inderdaad erg belangrijk. Een van de belangrijkste dingen nadat neediness en mannelijkheid goed zitten.
anoniem
Bedankt, liefde is complex maar ik waardeer dat jullie het meer te begrijpen maken, ik probeer een vriendin meer gek op mij te maken, hopenlijk lukt het.
Sietske
Hoi Patrick! Ik vroeg me af of je mij misschien advies kan geven over dit hectisch probleem:
Ik heb al een paar keer een relatie met dezelfde jongen gehad. Maar het zelfde herhaalt zich steeds.
Ik vind hem leuk, dan wel, dan niet etcetera.Hetzelfde probleem dat ik hem leuk vind speelt weer op, en ik snap niet wat dit inhoud. Is er iets wat ik aan mezelf moet veranderen ? HELP!

Sietske
Jantina van Buuren Buuren
Ik wil heer Bubuza bedanken voor het herstellen van mijn huwelijk, mijn vrouw heeft de scheiding aangevraagd en ik kon er niets aan doen, maar moest dagelijks huilen. Ik was diepbedroefd en ik smeekte mijn vrouw, maar ze zei dat ze vastbesloten was. Ik vertelde mijn vriend mijn probleem en hij vertelde me hoe Lord Bubuza zijn huwelijk herstelde met zijn betovering, dus nam ik onmiddellijk contact op met Lord Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem mijn probleem en hij reageerde, ik deed precies wat Lord Bubuza vertelde ik en ik waren zo verrast ongeveer 15 uur later dat mijn vrouw huilend thuiskwam en me smeekte om haar te vergeven. Ze annuleerde de scheiding en we leven nu gelukkig. Lord Bubuza is een god op aarde die problemen oplost met zijn betovering. Heb je hulp nodig? Neem contact met hem op via WhatsApp:: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
Jantina van Buuren Buuren
Ik wil heer Bubuza bedanken voor het herstellen van mijn huwelijk, mijn vrouw heeft de scheiding aangevraagd en ik kon er niets aan doen, maar moest dagelijks huilen. Ik was diepbedroefd en ik smeekte mijn vrouw, maar ze zei dat ze vastbesloten was. Ik vertelde mijn vriend mijn probleem en hij vertelde me hoe Lord Bubuza zijn huwelijk herstelde met zijn betovering, dus nam ik onmiddellijk contact op met Lord Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem mijn probleem en hij reageerde, ik deed precies wat Lord Bubuza vertelde ik en ik waren zo verrast ongeveer 15 uur later dat mijn vrouw huilend thuiskwam en me smeekte om haar te vergeven. Ze annuleerde de scheiding en we leven nu gelukkig. Lord Bubuza is een god op aarde die problemen oplost met zijn betovering. Heb je hulp nodig? Neem contact met hem op via WhatsApp:: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
Jantina van Buuren Buuren
Ik wil heer Bubuza bedanken voor het herstellen van mijn huwelijk, mijn vrouw heeft de scheiding aangevraagd en ik kon er niets aan doen, maar moest dagelijks huilen. Ik was diepbedroefd en ik smeekte mijn vrouw, maar ze zei dat ze vastbesloten was. Ik vertelde mijn vriend mijn probleem en hij vertelde me hoe Lord Bubuza zijn huwelijk herstelde met zijn betovering, dus nam ik onmiddellijk contact op met Lord Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem mijn probleem en hij reageerde, ik deed precies wat Lord Bubuza vertelde ik en ik waren zo verrast ongeveer 15 uur later dat mijn vrouw huilend thuiskwam en me smeekte om haar te vergeven. Ze annuleerde de scheiding en we leven nu gelukkig. Lord Bubuza is een god op aarde die problemen oplost met zijn betovering. Heb je hulp nodig? Neem contact met hem op via WhatsApp:: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
Jantina van Buuren Buuren
Ik wil heer Bubuza bedanken voor het herstellen van mijn huwelijk, mijn vrouw heeft de scheiding aangevraagd en ik kon er niets aan doen, maar moest dagelijks huilen. Ik was diepbedroefd en ik smeekte mijn vrouw, maar ze zei dat ze vastbesloten was.... Ik vertelde mijn vriend mijn probleem en hij vertelde me hoe Lord Bubuza zijn huwelijk herstelde met zijn betovering, dus nam ik onmiddellijk contact op met Lord Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem mijn probleem en hij reageerde, ik deed precies wat Lord Bubuza vertelde ik en ik waren zo verrast ongeveer 15 uur later dat mijn vrouw huilend thuiskwam en me smeekte om haar te vergeven. Ze annuleerde de scheiding en we leven nu gelukkig. Lord Bubuza is een god op aarde die problemen oplost met zijn betovering. Heb je hulp nodig? Neem contact met hem op via WhatsApp:: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
Chris Jeroen
Lord Bubuza is spiritueel begaafd. Hij verdient het om erkend te worden door de wereld omdat hij perfect is in het herenigen van geliefden met zijn betovering. Ik stuurde mijn vrouw inpakken omdat ik haar afsneed door me te bedriegen met haar ex-vriendje, ik was gewond maar ik wilde haar niet aan hem verliezen, dus ik zocht hulp op internet en ik zag mensen getuigen en Lord Bubuza bedanken. Sommigen bedankten hem voor het herenigen van hun relatie, het annuleren van een scheiding, het winnen van de loterij, enz. Dus nam ik contact met hem op en vertelde hem mijn huwelijksproblemen. Hij reageerde en beloofde me te helpen met zijn betovering, ik gaf alles wat hij vroeg en ik was overweldigd omdat mijn vrouw huilend terugkwam en me op haar knieën smeekte om te vergeven en haar terug te accepteren en sinds ik haar heb vergeven, is ze gestopt met vreemdgaan. Lord Bubuza kan u ook helpen. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
Chris Jeroen
Lord Bubuza is spiritueel begaafd. Hij verdient het om erkend te worden door de wereld omdat hij perfect is in het herenigen van geliefden met zijn betovering. Ik stuurde mijn vrouw inpakken omdat ik haar afsneed door me te bedriegen met haar ex-vriendje, ik was gewond maar ik wilde haar niet aan hem verliezen, dus ik zocht hulp op internet en ik zag mensen getuigen en Lord Bubuza bedanken. Sommigen bedankten hem voor het herenigen van hun relatie, het annuleren van een scheiding, het winnen van de loterij, enz. Dus nam ik contact met hem op en vertelde hem mijn huwelijksproblemen. Hij reageerde en beloofde me te helpen met zijn betovering, ik gaf alles wat hij vroeg en ik was overweldigd omdat mijn vrouw huilend terugkwam en me op haar knieën smeekte om te vergeven en haar terug te accepteren en sinds ik haar heb vergeven, is ze gestopt met vreemdgaan. Lord Bubuza kan u ook helpen. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

Plaats een ReactieWorkshops & Trainingen

Datum Programma Locatie Beschikbaarheid
16 Dec. '22 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
3 Jan. '23 Kickoff Bootcamp Barcelona 🌞
MEER INFO ›
20 Jan. '23 Attraction Bootcamp Utrecht
MEER INFO ›

Meer events en trainingen

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)