Home / Blog / Vrouwen versieren / Daygame: begin met overdag vrouwen versieren

Daygame: Begin met overdag vrouwen versieren!

04 Jan 2014, door Daan in Vrouwen versieren

Daygame overdag vrouwen versieren!

Daygame - overdag haar nummer krijgen

Een hele korte introductie voor het fenomeen 'daygame'. Simpel gezegd is het een vrouw versieren overdag. Hoe je het doet leg ik hieronder uit. Waarom je het doet, dat kan je pik je vast uitleggen. Of misschien je volle agenda.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Welk voordeel overdags vrouwen aanspreken je geeft? Dat is waanzinnig. Het feit dat jij NUCHTER een vrouw aanspreekt die je leuk vind, en dat op een onconventionele tijd, getuigd van extreem veel MOED. En dat is toch vet sexy?

Daygame tips, tip 1: opwarmen

En dan komen we gelijk op een uitdaging in daygame. Het is namelijk best een stap buiten je comfort zone om zomaar overdag vrouwen te gaan versieren. Daarom doen we het volgende: opwarmen!

Bij voetbal ga je ook niet meteen sprinten en scoren toch? Begin als volgt, als je erg zenuwachtig bent zorg dan dat je gaat praten. Je eerste intentie is om alleen een kort praatje te maken met een leuke vrouw, jij zorgt zelf dat de interactie KORT is en probeert niet direct wat van de interactie te maken. Je spreekt een vrouw aan en vraagt om een leuke koffietent. Vraag haar dan even wat voor een sfeer er binnen is. Bedank haar en zeg KORT en KRACHTIG iets leuks over haar als: Bedankt. Je hebt een leuk jasje aan trouwens, tot ziens!

TIP: Datingcoach Daan de Ram Deelt 10 Beste Tips (flirtzinnen in tip 8)

Reden van deze oefening: je begint met vrouwen aanspreken, je bent niet resultaat gebonden, je geeft een compliment en je krijgt een leuke reactie.

Daygame tip 2: complimenteren

We nemen het naar de tweede versnelling. Bij de volgende vrouwen loop je er directer op af, je komt niet zogenaamd de weg vragen maar je spreekt uit wat je denkt. Mannelijk. "Hoi ik kom alleen even zeggen dat je echt een geweldige uitstraling hebt"

BOEM! Loop weg (nadat ze heeft bedankt, ren niet weg ofzo). Goed werk, je hebt niks van haar nodig. Voelt goed of niet? Je bent nog gewoon aan het opwarmen. In het geval dat haar reactie enorm positief is dan blijf je toch even. Laat na het compliment een stilte vallen, kijk haar recht aan.

Als ze klaar is met giechelen/bedanken dan vraag je om haar naam en maak je een kort praatje. Hou dit echter kort want je bent nog in state aan het komen en je wilt niet te veel bezig zijn met resultaten!!!

Reden oefening: je warmt sterker op, je durft directer te worden, je voelt je nog beter omdat je meer complimenten uitdeelt.

Daygame tip 3: direct zijn met een vrouw geeft resultaat

Dit is de gouden, wat zeg ik, diamanten tip! Natuurlijk, het is het ongewoon om een mooie vrouw aan te spreken op straat. Daarom moet je altijd direct laten weten waarom je er bent! Eerst was het de weg vragen, daarna een compliment geven, nu ben je nog directer.

Voorbeelden:
"Hoi ik heb eigenlijk een beetje haast maar ik zag je voorbij lopen. Je hebt echt een gave uitstraling weet je dat? Hoi ik ben ..."
"Hey weet jij waar de supermarkt hier is? Sorry nee laat maar, ik wou gewoon met je praten, je ziet er leuk uit. Ik ben ..."
"Hoi, normaal doe ik dit echt nooit maar, shit ik zag je lopen en ik zou me echt stom voelen als ik niet even met je ging praten. Hoe heet je? Ik ben ..."

Dit alles volg je meteen op door je hand uitsteken en haar een hand geven. Hou haar hand zo lang mogelijk vast maar laat die rustig gaan als ze die terug trekt. Eventueel zeg ik dat ik niets kom verkopen omdat ik ze soms zie denken dat ik een vervelende straatverkoper ben.

Daygame tip 4: haar nummer krijgen overdag

Je bent nu opgewarmd en je bent direct geweest met haar, ze weet waarom je met haar aan het praten bent. Het feit dat ze blijft staan geeft haar interesse in jou weer! Leer haar kennen, vertel over jezelf, wees casual. Probeer in het gesprek al iets te zeggen over wat je met haar wilt doen.

Misschien hou je beide van de natuur en ga je is een herfst wandeling maken. Nu is het makkelijk, je zegt "Cool we gaan wandelen/koffie drinken/bellen om ... te gaan doen." Je pakt je telefoon, drukt op 06 en legt de telefoon in haar hand terwijl je om haar nummer vraagt.

Bedank me maar na je eerste date met een vrouw die je overdag ontmoette!

Daan

Stop met moeizame gesprekken en pijnlijke afwijzigen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 bunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
 • Stuur me het Transformatie Pakket!

Gerelateerde artikelen

Reacties

Kevin PUA
daygame is the best, vrouwen versieren op straat of bij de bus, ik neem me iedere treinreis voor om ook een vrouw te openen of aan te spreken

tip van mij: als je een kaartje koopt, koop dan met korting en vraag aan een leuke dame of ze een kortingskaart heeft, heeft me (toen ik nog geen ov had) geld uitgespaard en wat leuke nummertjes opgeleverd :D
Flirt Man
ik ben vaak wel angstig om het te doen, maar soms doe ik het gewoon, geen idee waar dat dan aan ligt eigenlijk

ik krijg wel zin in een cursus vrouwen versieren als ik dit lees, denk dat dat wel veel scheelt, volgens mij is dit wel voor iets meer gevorderden of zie ik dat verkeerd
james
heeft iemand tips voor meer directe openers??? ik heb veel gesprekken maar ze komen vaak niet van de grond, meer dan 'oh bedankt' is het vaak niet als ik complimenten geef
----
het klinkt misschien vreemd maar op Bootcamp bij Daan was een van mijn realisaties dat jezelf gewoon de beste opener is James, natuurlijk komen er veel dingen als intonatie, afstand en lichaamstaal vooral kijken, eerder zocht ik altijd naar excuusjes maar nu ben ik heel simpel geworden in het openen :)

Plaats een ReactieWorkshops & Trainingen

Datum Programma Locatie Beschikbaarheid
28 Jun. '24 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
12 Jul. '24 Summerbootcamp WarschaušŸŒž VOL MEER INFO ›
23 Jul. '24 Summerbootcamp WarschaušŸŒž VOL MEER INFO ›
9 Aug. '24 Attraction Bootcamp Utrecht
MEER INFO ›
20 Sep. '24 Attraction Bootcamp Utrecht
MEER INFO ›
1 Nov. '24 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›

Meer events en trainingen

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)