Home / Blog / Vrouwen versieren / Scharrel krijgen

5 Must-have tips om een scharrel / fuckbuddy te krijgen en houden

16 Jun 2018, door Daan in Vrouwen versieren

De droom van elke man: Meerdere vrouwen aan zijn voeten hebben, waar hij ieder moment uit kan kiezen om een leuke avond mee te hebben.

Een droom die werkelijkheid kan worden.

Er komt echter meer bij kijken dan je denkt. Dat heb ik zelf ervaren, maar ook gehoord van honderden mannen die ik heb gecoacht. Een one night stands regelen lukt vaak wel, maar een scharrel krijgen, zit net even wat anders.

Maar als jij deze droom wilt achtervolgen en er een beetje moeite in steekt lukt het gegarandeerd.

Daarnaast krijg je in dit artikel alle benodigde informatie om het werkelijkheid te maken.

Maak je daar geen zorgen over.

Wat je krijgt:

 • 5 essentiële tips voor het krijgen en behouden van een scharrel of fuckbuddy
 • De Scharrelmanagementmethode, waardoor je altijd grip op de situatie van meerdere vriendinnetjes hebben hebt
 • De tools om de verwachtingen bij vrouwen te kunnen managen, zodat je voorkomt dat ze verliefd worden en ‘meer’ willen
 • Waarom slapgekookte spaghetti geen goede fundering is voor een scharrelrelatie

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Voordat ik je brein volstop met tips, eerst even op één lijn komen…

Wat is een scharrel?

Fuckbuddy, scharrel, kwarrel, dwarrel? Friends with benefits misschien?

Wat de verschillen precies zijn is niet echt duidelijk. De één zegt dat het alleen maar om de seks draait, een ander zegt dat zolang er niet is uitgesproken dat het een relatie is het je scharrel is én de dikke van Dale heeft ook weer zo zijn eigen mening erover.

Ik houd het simpel:

 

Het is geen relatie en het is geen vriendschap.

Zelf ben ik nog niet iemand die in een relatie wil stappen. Die vrijheid vind ik veel te leuk. Als het alleen een vriendschap is dan ontbreekt juist het belangrijkste ingrediënt als je begrijp wat ik bedoel. ;)

Soms zijn die relaties kort en oppervlakkig, soms langer en diepgaand. Soms zie je elkaar vaak voor de seks, en soms neem ik een vrouw mee op reis, zoals laatst naar Israël. Wat het ook is: ik label deze relaties zelf liever niet.

Ik doe wat ik fijn vind zonder er veel tijd aan te spenderen hoe je het precies zou noemen. Kostbare tijd die je in andere zaken kunt steken. Behalve deze onderzoeksbazen.

En jij dus ook.

…Maar voor dit artikel houd ik het even op het woord scharrel of fuckbuddy.

Jij wilt gewoon weten hoe je een scharrel kunt krijgen, behouden én ook niet onbelangrijk (afhankelijk van wat je wilt) dat het ook echt bij scharrelen blijft.

Ben je niet opzoek naar een scharrel, omdat je er al te veel hebt rondlopen. Maar wil je wel iedere week van de dag een one night stand kunnen regelen? Check dan: 9 Simpele Tips om snel en eenvoudig een One Night Stand te regelen.

Voor het krijgen van een scharrel maak ik gebruik dat is bedacht door één van onze coaches. Lucas. Hij noemt het Scharrelmanagementkunde. Hierin heeft hij wél alle verschillende gradaties van scharrelen gelabeld, wat het voor jou makkelijker maakt om te begrijpen. Wil je dit systeem ook in de praktijk ervaren? Ga naar AttractionGym en krijg hierin les van onze coach Lucas

De theorie van dit systeem geef ik hier alvast aan je én leg ik op eenvoudige wijze uit. Iedereen heeft namelijk recht op onderwijs naar mijn mening.

Dit doe ik aan de hand van de 5 essentiële tips voor het krijgen van een scharrel.

Tip 1: Scharrelmanagementkunde

Over het algemeen zijn de meeste mensen bekend met de volgende twee vormen qua liefde/relatie:

 • Vriendschap
 • Grijs gebied
 • Relatie

Dat grijze gebied is voor de meesten een beetje onduidelijk. En vaak wordt hier ook vaag over gedaan, omdat er nog wel is met een schuin oog wordt gekeken vanuit de maatschappij.

Niet voor Lucas. Hij heeft eigenhandig dit grijze gebied aangepakt en er een groot zoeklicht op geschenen. Hij heeft het ontleed in vijf fasen. Als jij uit bent op een scharrel krijgen kun jij je in een zone van drie fasen begeven.

Zie hieronder zijn werk:

 

De zone waarin jij je wilt begeven als toekomstig vrije-uitloop-scharrelaar heb ik groen voor je gekleurd.

In The Green Zone kun je vrij bewegen. Met een kleine kanttekening bij ‘open relatie’: wil je van je vaste open-relatie-vriendin terug naar scharrelen, zal je eerst de relatie helemaal moet verbreken en weer bij nul beginnen.

Hetzelfde geldt als je je in één van de blauwe fasen begeeft. Je kunt van een relatie niet terug naar een eerdere fase, zonder helemaal opnieuw te beginnen door eerst het contact te verbreken.

In The Green Zone blijven is de uitdaging. Zie het als een computerspel, dat als je buiten de grenzen treedt, je na 10 seconden af gaat.

Zit je niet in The Green Zone, óf één van de blauwe fases. Maar in de friendzone? Check deze video om eruit te komen.

Tip 2: De essentie van scharrelen

Nu kan ik hier een grafiek zetten dat een groot deel van de vrouwen het wel eens faked in bed. Maar ik leg je de essentie uit aan de hand van het volgende verhaal.

Een tijd geleden alweer, was ik uit met één van de Belgische coaches… Louis. Hij coachte nu een keer mee bij een bootcamp in Amsterdam.

Nadat de coaching was afgelopen, gaven we de deelnemers hun laatste tips mee voor de rest van de avond. Daarna gingen wij nog zelf op jacht naar vrouwelijk schoon.

Niet zo zeer omdat ik zin in punani had, maar omdat ik graag wilde dat Louis bij een vrouw eindige vannacht en dus niet naast mij in bed hoefde te slapen.

 

Zo gezegd zo gedaan. Binnen korte tijd stonden we allebei in gesprek. Louis met twee vriendinnen en ik met een meid alleen.

Maar toen ging het fout. Louis zijn dames kregen ruzie en daarmee eindigde het dus met een sisser.

Hij ging naar huis (mijn huis), terwijl ik mijn dame warm aan het maken was voor een gezellige nacht met mij.

Er was alleen dat ene probleem weet je nog? Louis sliep ook in mijn bed.

Oftewel de dikke bro die ik ben restte maar één keus. Mijn chick met hem delen. Ja ik bedoel, wat zou je anders moeten doen?

Thuis aangekomen, ga ik je alle details besparen.

Haar meest natte droom, waar de Niagara watervallen droog bij lijken, waargemaakt. Achteraf zei ze dat ze hier vaker over fantaseerde maar het nog nooit eerder had gedaan.

Ze was een toffe meid en ik zou vrouwen graag vaker dan één keer zien. Echter bij het volgende afspraakje, waarbij de korte date vooraf echt wel een hoogtepunt was, was de seks een dieptepunt. De grotten van Han waren drooggevallen zeg maar.

Wie weet was het contrast te groot met haar dromen waarmaken de vorige keer… of wie weet was ik gewoon net ‘off’ die dag. Deze keer was minder geweldig.

Wil jij nooit ‘off’ zijn, zoals mij gebeurde? En erop kunnen wachten dat ze de volgende dag weer naar zo een avontuur met jou snakt? Check dan de Seksgodmethode.

 

Daarna was ik haar kwijt. Of nou ja, ik had zelf ook mijn interesse verloren. Want laten we eerlijk zijn: geweldige bed-avonturen zijn de sterke lijm die je scharrelrelatie samenhouden.

Daarom blijf ik iedere scharrel weer keer op keer verrassen. Geen enkele keer is het hetzelfde in bed.

Hierdoor blijven ze terugkomen. En komen. En komen ;)

Tip 3: Verwachtingsmanagement

Voor jou is het duidelijk wat je uit het contact met de vrouw wilt bereiken.

Voor de vrouw echter niet altijd.

Het volgende probleem moet je bekend in de oren klinken. Ik had het laatst nog. Gelijk dacht ik bij mezelf; “Haha, zelfs mij gebeurt dit nog!”

Je ligt met je favoriete scharrel in bed. Lepeltje-lepeltje in mijn geval. Opeens duwt ze zich van je af, draait ze zich om en stelt de volgende vraag (weet je al welke?)

“Daan, wat zijn we nou eigenlijk van elkaar?”

Aai. Met deze worden weet je dat je met haar buiten The Green Zone bent getreden.

Ze is verliefd geworden.

 

Zo kreeg ik laatst een mailtje van een deelnemer van ons langdurig VIP-traject. Hierin stond:

“Hey Daan,
Ik heb nu vaker een scharrel gehad dan ik ooit heb kunnen dromen. Maar bij mij worden vrouwen altijd na zo’n 5 tot 7 keer afspreken, verliefd op mij.

Hoe voorkom ik dit? Ik ben net single en wil dat graag nog even zo houden. Na een relatie van 6,5 jaar wil je wel eens even wat anders.

Thanks, Mark”

Wellicht komt dit jou ook voor.

Nu weet ik niet precies wat jij of Mark doen. Want dat vertelde hij niet.

Ik mailde het volgende terug en sloeg daarmee de spijker keihard op zijn kop, vertelde hij bij zijn volgende coachingsdag.

“Yo Mark,

Ik begrijp je probleem.

Waar het op neerkomt is dat jij de verwachting managet. Als man heb jij deze taak op je.

En door je op verschillende manieren te gedragen, schep je andere verwachtingen bij haar.

Dit begint al bij de eerste ontmoeting. Als je geen relatie met haar wilt, is het volgende van levensbelang. Je wilt jezelf niet als de perfecte boyfriend neerzetten. Houd het luchtig, speels, seksueel en vrijblijvend.

Als je haar in ‘the green zone’ (systeem dat je Lucas verteld) wilt houden raad ik je af om de volgende dingen te vaak te doen. En waarschijnlijk doe jij dus één of meerdere van deze dingen té veel:

 • Over vroeger praten, kindertijd
 • Diepe gevoelens delen
 • Te vaak afspreken

Ik hoop dat ik je hiermee verder heb geholpen

Je bro,

Daan”

Vrouwen kunnen dus helemaal de verkeerde verwachtingen hebben bij jullie contact. Of überhaupt anders in het hele ge-date staan. Sommige vrouwen zijn gewoon serial monogamists: ze willen altijd een relatie.

 

 “Daan moet ik haar dan behandelen als een vuilniszak waar ik soms wat in steek?”

Hell no, bro. Niemand behandel je als een vuilniszak. Een connectie op een zeker niveau is nodig.

Er moet genoeg spark zijn. Elke vrouw wilt zich hoe dan ook speciaal voelen, ook al is er gister een ander langs geweest en zij dat weet... Zorg dus dat je die losse haren van de vorige dame netjes hebt opgezogen.

Het verschilt per scharrel hoeveel ‘dates’ ik met ze doe, en hoevaak ik rechtstreekt thuis afspreek. Sommigen hebben iets meer romantiek nodig, met sommigen ga ik maar eens op de 6x iets leuks doen.

Je moet onthouden: het is in hun voordeel om ze niet verliefd te maken.

Een regel die ik hanteer is:

Zodra een scharrel verliefd op me wordt, dan maak ik het uit.

Dat doe ik, omdat ik uit ervaring weet dat het onmogelijk is om het uit te maken met iemand waar je verliefd op bent.

Het is niet leuk, maar dan moet ik verantwoordelijkheid nemen en het zelf uitmaken. Je kan natuurlijk ook een manipulatieve klootzak hierover zijn en zeggen ‘het is haar probleem’, maar dan ben je bij ons niet aan het juiste adres.

“Leadership is about taking responsibility, not about making excuses” – Mitt Romney

Daarom hanteer ik zo min mogelijk romantiek. Niet omdat ik alleen met haar naar bed wil gaan, maar omdat ik haar niet verliefd wil maken.

Met één scharrel ga ik 1 op de 3 keer wat leuks doen in de stad. Denk aan sushi eten, naar een geniale cocktailbar in een oud Amsterdams hotel of bovenop de IJ-toren schommelen.

Wil je wat ideetjes opdoen voor een date? Check de 25 Must-Have Date Ideeën waarmee je een enorme indruk maakt.

Met één ander heb ik letterlijk nog nooit wat romantisch gedaan. De behoeftes verschillen. Als je net als ik van nerderige getallen houdt, dan zou ik zeggen dat ongeveer 1 op de 5 keer afspreken je iets ‘leuks’ wilt gaan doen.

De overige vier keer ga je ‘film kijken’, ‘samen koken’, ‘wijntje drinken thuis’. Begrijp je em ;)

Zeker als je de verwachting goed gemanaged hebt, is dit geen enkel probleem. Je krijgt dan weer een ander en fris perspectief. Dit kan je scharrelrelatie juist verlengen.

Wat op die dates daarom doe zijn de volgende dingen:

 • In het openbaar niet te klef zijn
 • Verhalen vertellen over andere dates die jullie hebben gehad met andere mensen
 • En alle andere dingen toepassen die je op onze blog leert

Onthoud wel. Ook al ben je beter in het managen van verwachtingen dan Dirk Scheringa, dan nog staat niet iedere vrouw hiervoor open.

Eerlijk is eerlijk, dit werkt niet bij iedere vrouw. Je zal dus moeten weten met wat voor type je te maken hebt.

 

Sommigen staan er niet voor open en voelen zich alsnog behandeld als een object. Sommigen zijn, zoals ik hierboven al zei, serial monogamist. Hier tegenin gaan heeft geen nut. Blijf bij jezelf, laat het en ga opzoek naar de volgende.

Dan is er altijd nog die ene vrouw die het, ondanks jou perfecte verwachtingsmanagement je de ‘Deal or No deal’ geeft.

Tip 4: Het ultimatum voorgelegd krijgen

Het gaat een tijdje lekker, jullie doen samen jullie dingentje en alles lijkt perfect te gaan. Tot dat ene moment, waarop ze zegt:

“Deal or no deal, bro”

Als er niets wordt vastgesteld, kruipt het vanuit jou of haar uiteindelijk altijd richting een relatie.

Daarom is het belangrijk dat binnen korte tijd duidelijk uitgesproken wordt hoe het precies tussen jullie zit.

Dan kan er geen verkeerde verwachting worden gewekt of ontstaan. Is dit er wel, dan is het nog in een vroeg stadium om te zeggen dat contact verbreken de beste optie is. Niemand loopt nu met een slecht gevoel weg.

Opnieuw zal de man deze stap moeten zetten. Doet de vrouw het dan weet je eigenlijk dat je al te laat bent. Helaas zetten veel mannen deze stap nooit.

 

Zo heb ik vroeger hier ook een ‘relatie’ op gebouwd. Laten we zeggen dat slapgekookte spaghetti een stevigere fundering zou zijn.

Het draait hier vooral om aanvoelen. Zodra je doorhebt dat het te boyfriend-girlfriend wordt is het hoogst tijd om het gesprek te voeren. Geloof me, als man voel je dat echt wel aan.

Ik weet het. Het is lastig en het voelt alsof je haar sowieso kwijtraakt. Het grappige is echter dat precies het tegenovergestelde gebeurt.

Als jij zo eerlijk en duidelijk in een vroeg stadium bent, waardeert zij dit ten zeerste.

Is daarnaast de vibe tussen jullie uitstekend, dan is de kans groot dat ze je nog vaker wilt zien.

Nu wil je natuurlijk graag weten hoe je zo een gesprek aan moet gaan ;)

Laat haar weten dat je haar een tof persoon vindt, maar niet op zoek bent naar iets serieus om een bepaalde reden. Hoe krachtiger en gegronder deze reden, hoe meer passie erachter zit, hoe beter.

Wees dus geen wanhopige man die haar alleen wilt gebruiken voor de seks, dit toont weinig eigenwaarde en zij zal daar ook op afknappen. Zij zal zich niet laten gebruiken op zo een manier.

Stel voor om af te spreken als jullie wat lol willen maken samen. Een date waar jullie samen wat leuks doen zo nu en dan.

 

Laat het daarbij en kijk wat ze zegt.

Respecteer een accepteer wat ze zegt. Probeer haar niet in een andere richting te overtuigen. Soms zegt ze ‘nee’, maar komt er later toch een ‘ja’.

Tip 5: Commitment is key

Je eigen verwachting managen is een groot onderdeel van rondscharrelen. Vaak hoor ik mannen zeggen dat ze graag keuze willen hebben uit meerdere vrouwen.

…Want ja, het beste om te doen is om van meerdere walletjes te kunnen eten. Zodat je altijd keus hebt zul je niet snel gevoel ontwikkelen voor één van je dames…

Deze mannen gaan er keihard aan werken en verbeteren zichzelf op alle mogelijke vlakken. Awesome om deze veranderingen van dichtbij mee te mogen maken moet ik je zeggen.

Het duurt dan ook niet lang voordat ze de eerste te pakken hebben. En deze ook wat vaker gaan zien.

Waardoor ze in een soort van comfortabele omgeving terecht komen waarin ze altijd kunnen terugvallen op die ene. Na een tijdje houd het zelfs op met actie ondernemen.

Als je zo een ‘exclusieve scharrel’ hebt, kun je net zo goed een relatie aangaan. Je bent jezelf nu alleen maar voor de gek aan het houden door te denken dat je vrij wilt zijn en meerdere vrouwen tegelijkertijd wilt zien. Maar er geen werk van maken.

Beter is dan om gewoon te committen en een relatie aan te gaan. Wellicht kom je er na een tijdje achter dat je toch nog echt niet opzoek bent naar een relatie.

Nu staat je keuze gegrafeerd in steen. Dit zorgt gelijk voor een sterkere gedachtegang tijdens het versieren en een mannelijkere houding. Omdat jij nu exact weet wat je wilt.

Je mannelijkheid vergroten, zorgt namelijk voor een sterke aantrekkingskracht. Wil je een mannelijke baas worden waar elke vrouw naartoe draait. Check dan de 5 Brute tips om je mannelijkheid te vergroten.

Tijd voor actie

De theorie over een scharrel krijgen hebben we gehad. Nu is het tijd om het in de praktijk te brengen. En om je niet vele euro’s te hoeven laten betalen voor een training, heb ik het speciale gratis Transformatiepakket ontwikkeld.

Hierin krijg je zinnen en teksten die je kunt gebruiken om van jou vrouw naar keuze een scharrel, of wat je graag wilt, te maken.

Het is een allround kickstart voor je versierskills

Klik daarvoor hieronder op de knop en ontvang het gratis Transformatiepakket gelijk in mail.

Stop met moeizame gesprekken en pijnlijke afwijzigen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 bunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
 • Stuur me het Transformatie Pakket!

Gerelateerde artikelen

Reacties

Hanne
Wat een zever, ik hoop dat iemand jou ooit behandeld net zoals jij vrouwen behandend!
Hanne
Wat een zever, ik hoop dat iemand jou ooit behandeld net zoals jij vrouwen behandend!
Hanne
Wat een zever, ik hoop dat iemand jou ooit behandeld net zoals jij vrouwen behandend!
Mevrouw Jasmijn Lars
Dit is de beste manier om te voorkomen dat je geliefde je bedriegt, mijn man bedroog me, ik hou zoveel van hem, maar na een tijdje gingen we uit elkaar, maar ik hou nog steeds van hem, ik las online over de krachtige spreukmaker van Dr Sacre, en toen Ik legde het hem uit en hij deed een spreuk voor mij en mijn man kwam bij me terug en nu is hij gestopt met me bedriegen en nu is hij meer van zijn familie dan wat dan ook, dankzij dr.Sacre als je hulp nodig hebt, neem dan contact met hem op via
WhatsApp + 2349076034359
e-mail: sacretempleofpower@gmail.com
en hij zal u helpen uw relatieprobleem op te lossen

Mevrouw Jasmijn Lars, ik woon in Friesland, Nederland

Plaats een ReactieWorkshops & Trainingen

Datum Programma Locatie Beschikbaarheid
9 Aug. '24 Attraction Bootcamp Utrecht VOL MEER INFO ›
20 Sep. '24 Attraction Bootcamp Utrecht
MEER INFO ›
1 Nov. '24 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
13 Dec. '24 Attraction Bootcamp Utrecht
MEER INFO ›

Meer events en trainingen

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)