Home / Blog / Flirttips

7 Slimme flirttips om vrouwen gek op je te maken

Flirttips

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Jawel, hier is ‘ie dan eindelijk. De ultieme flirttips guide. En we zijn er trots op! In dit artikel ga je alles leren over flirten wat je nog nooit eerder hebt gelezen.

Het woord ‘flirten’ komt van het Frans in de 16de eeuw. Hier onstond de uitdrukking Conter Fleurette wat betekent: “Spreken in bloemetjes”. Later werd dit in het Engels verbasterd tot flirting.

Na dit artikel weet je precies:

 • Hoe je flirt met vrouwen
 • Hoe je ervoor zorgt dat ze je leuk gaat vinden
 • Zinnen en technieken om overal en altijd te flirten
Inhoud van dit artikel:

Flirttips voor mannen alleen? Of ook voor vrouwen

Zijn deze flirttips alleen voor mannen? NEE! Als AttractionGym zijnde specialiseren we ons met name in het coachen van mannen. We helpen mannen beter te worden met vrouwen en in hun liefdesleven. Echter is flirten een universele vaardigheid.

Daarom is dit artikel zo nuttig voor zowel mannen als vrouwen!

Sterker nog, het flirten beperkt zich niet eens tot het dating-terrein. Misschien ken je wel van die mannen die bij iedereen geliefd zijn. Niet alleen bij vrouwen, maar juist ook bij andere mannen. Of mensen die in het zakenleven heel succesvol zijn, bijvoorbeeld in sales.

Vaak komt dit doordat deze mensen van flirten hun standaard modus hebben gemaakt.

Hier komt het eerste belangrijke inzicht voor je: Vaak wordt flirten gezien als een tool die je af en toe inzet. Maar echt succesvolle mensen hebben van flirten hun lifestyle gemaakt. In plaats van oppervlakkige connectie­-bouwende gesprekken, hebben ze standaard aantrekkingkracht-bouwende gesprekken!

Ingrediënten van Aantrekkingskracht tussen mannen en vrouwen

Om succes te hebben met een vrouw, of het nu in de kroeg is, via een vereniging of via een vriendengroep, er zijn een aantal dingen die je moet begrijpen. Er zijn een aantal ingrediënten die je nodig hebt om écht succesvol te worden met vrouwen en alles niet meer aan kans over te laten.

Succes = Aantrekkingskracht(Mannelijkheid+Flirten) + Connectie

Aantrekkingskracht op zijn beurt bestaat uit:

Mannelijkheid
Leiden en dominantie. Niet reactief zijn op haar. Jij bent de stabiele boom waar zij als eekhoorntje omheen kan dartelen.  Wil je hier meer over weten? Lees dan wat je kan leren van Christian Grey uit 50 Tinten Grijs:

http://www.attractiongym.nl/50-tinten-grijs/

Hier zie je alvast een video hoe Daan dominantie gebruikt om vrouwen aan te spreken:

Flirten
Dat leer je in dit artikel ;-)

Connectie
Normaal gesproken zijn we hier allemaal al goed in. Oppervlakkige connectie waarin we informatie uitwisselen maar niet echt emotioneel in elkaar geinvesteerd raken. Een veel sterkere manier is Diepe Connectie. Wil je weten hoe je diepe emotionele connecties creëert? Lees het hier:

http://www.attractiongym.nl/de-kracht-van-kwetsbaarheid/

Hoe flirt je: Het #1 Basisprincipe

Okee, nu gaan we echt down the rabithole. Hoe flirt je? Laten we eerst kijken hoe normale gesprekken er vaak uitzien. De man spreekt haar aan en steekt een spervuur van vragen op haar af… Waar kom je vandaan? Wat doe je voor werk? Wat zijn je hobbies? Heb je broers of zussen?

Het probleem met al deze vragen is dat je gewoon informatie aan het uitwisselen bent. En dat is SAAI. En daardoor gaat ze zich nooit tot je aangetrokken voelen!

Het antwoord hierop zit in de laatste zin. Aangetrokken VOELEN. Precies je wilt haar iets laten voelen, haar emoties geven, in plaats van rationeel informatie uit te blijven wisselen.

Een vrouw wil emoties ervaren bij je… DAT is waar aantrekkingskracht zit.

En de nummer één flirtmethode daarvoor is SPEELS ZIJN. Je wilt een beetje met haar spelen en zorgen dat zij ook met jou gaat spelen. Het zorgt voor een positieve spanning. Dit ‘spel’ en deze spanning zijn woestaantrekkelijk.

Het probleem is dat we vaak geleerd hebben dat spanning fout is. We willen lief en aardig zijn en vooral alle spanning vermijden of uit de weg gaan. Want spanning is ‘slecht’. Wanneer je de tips gaat opvolgen die ik je straks ga geven ga je eerst waarschijnlijk denken: “Oh nee, ik wil geen spanning creëeren, ik wil lief en aardig zijn.” Echter is er ook zoiets als positieve aantrekkelijke spanning. Alleen dat hebben we nooit geleerd ;)

Ik daag je uit om het uit te proberen en te ervaren hoe gaaf flirten is!

Tips om te flirten: Het Lekker PUH principe

“Okee leuk, speels zijn en spanning creëeren.. maar hoe doe je dat?” zie ik je denken. Je hebt geluk want dat ga ik je nu vertellen!

Als handzame tool bij het flirten hebben we de Lekker PUH methode ontwikkeld.

PUH staat voor:

 • (P)lagen
 • (U)itdagen
 • (H)umor

Bedenk continu wanneer je iets zegt of het voldoet aan één of meerdere van deze labels. Doet het dat niet? Dan ben je niet aan het flirten.

Humor is de meest toegankelijke van deze drie voor veel mensen. De andere twee, plagen en uitdagen, creëren de spanning waar we het zojuist over hadden.

Wat je bijvoorbeeld kunt doen is haar plagen als je iets te weten komt over haar:

“Oh je bent advocaat? Aaah zo iemand die graag criminelen op straat houdt, leuk is dat!”

Essentiëel hierbij is dat je altijd glimlacht! Daarmee geef je aan dat je flirt i.p.v. het serieus meent en gewoon een botte zak bent.

Een andere methode is bewust een statement maken die niet klopt waarmee je haar pest. Stel ze is typisch een stads meisje,dan kan je zeggen:

“Volgens mij kom jij eigenlijk uit zo’n klein boerendorpje uit het oosten van het land… Je bent echt zo’n schattig boerinnetje…”

Wederom zeg je het met een grote glimlach. Wat gebeurt er? Waarschijnlijk gaat ze iets leuks terug zeggen wat de spanning nog wat opvoert. En DAT is flirten! Je plaagt haar en daagt haar uit te reageren.

Hou het vol, deze spanning. Soms voel je dat deze spanning, als je heen en weer gevatte opmerkingen maakt, alleen maar toeneemt. Je voelt dan sterk de behoefte om de spanning te ‘killen’ door bijvoorbeeld te gaan lachen (hahaha) of te zeggen dat het een grapje was. DOE DIT NIET! Je wilt idealiter dat ZIJ de spanning als eerste verbreekt.  Omdat jij als man de spanning beter aan zou moeten kunnen dan haar. Daar scoor je punten mee!

Flirt zinnen die het verschil maken

We kennen allemaal de cheasy openingszinnen “Ken ik jou niet ergens van”? En andere slechte flirt zinnen als “Deed het pijn toen je uit de hemel viel?” Maar in de komende minuten lees je wat je nu écht moet zeggen en doen om die meid aan de haak te slaan.

Zit je er klaar voor? Hier komt een inzicht That will blow your mind:

Wát je zegt is helemaal niet zo belangrijk als je denkt. Het gaat erom hóe je het zegt en wat je nonverbaal naar haar communiceert. Flirt zinnen zijn niet belangrijk! De tekst die je uitspreekt is slechts 8% van álle communicatie. En juist vrouwen zijn erg goed in het opvangen van nonverbale communicatie.

Een vrouw let op de energie van het gesprek en de speelsheid. Niet de exacte inhoud.

In principe kan je dus ALLES zeggen als je het maar met de juiste intonatie en non-verbale communicatie doet.

Als bewijs zie je Daan het hier doen in deze twee video’s:

Overigens, ook als je een briljante flirt-zin hebt ga je het niet redden zonder de juiste delivery. Dus focus vooral niet op de zinnen, maar op je eigen vibe en energie!

De nummer één tip die ik je daarbij kan geven is:

Zorg dat je alles wat je zegt en doet ZELF vooral heel erg leuk en grappig vindt en dat je het ook daarom zegt. Als je van alles zegt en doet alleen maar om een indruk bij haar achter te laten, dan is de kans groot dat niks wat je zegt aan komt.

Flirt SMSjes wanneer je met haar appt

Okee, je hebt haar telefoonnummer… Maar nu? Hoe hou je haar nu warm tot aan de volgende date? Of misschien heb je al een vriendin maar wil je het warm houden via de flirt smsjes die je haar stuurt?

Ook hierbij gaat het om emotie. Emotioneer je haar? Of blijft het saai en oppervlakkig. De standaard vraag die je jezelf kunt stellen bij elk bericht dat je schrijft is: “Krijgt ze hier een glimlach van”. Zo nee, dan moet je iets anders sturen!

Omdat je geen nonverbale communicatie kunt laten zien in je texts, gebruik je de knipoog en het tongetje om aan te geven wanneer een zin plagend of uitdagend bedoeld is.

Zie het verschil:

“Jij bent zeker zo’n boerenmeisje dat alleen maar koeien aan het melken is.”

“Jij bent zeker zo’n boerenmeisje dat alleen maar koeien aan het melken is ;)”

Door de knipoog wordt de intonatie waarmee zij het in haar hoofd hoort gelijk anders.

Wil je alles weten over flirten via whatsapp? Je leest het in dit artikel:

http://www.attractiongym.nl/flirten-whatsapp-tinder/

Online Flirten met Tinder of datingsites

Misschien zit je op een datingsite of Tinder. Of misschien heb je haar op Facebook en vraag je je af hoe je nou online met haar moet flirten.

Het grote verschil met flirten op whatsapp (zoals je hierboven las) is dat je haar vaak nog nooit ontmoet hebt. Je begint dus helemaal vooraan met haar interesse wekken. Zoveel kerels die haar contacten en daartussen moet jij ervoor zorgen dat ze jou juist leuk gaat vinden.

Hoe doe je dat, online flirten?

Door jezelf bij elk ding wat je zegt af te vragen: Zou elke gemiddelde kerel dit zeggen? Zo ja, zeg het dan niet! Daarnaast blijft de regel gelden of ze er een glimlach van krijgt.

Wil je alles weten over hoe je online flirt? In dit artikel lees je alles over Tinder, inclusief real-life voorbeelden. Deze informatie is ook te gebruiken om datingsites of Facebook.

http://www.attractiongym.nl/tinder/

Flirten met lichaamstaal

We communiceren altijd wat, zelfs als we niks zeggen.  Hier volgen drie tips om je lichaamstaal onder controle te krijgen en te flirten.

Tip 1: Leer communiceren met je lichaam
Leren dat te communiceren wat je wilt. Anders gezegd: hoe je aantrekkelijker kunt zijn dan andere mannen, zonder per se iets te zeggen. Dit wordt ook wel sub-communicatie genoemd, de communicatie die op een heel primair niveau, namelijk het niveau van body language plaatsvindt.

Omdat deze communicatie op een dergelijk primair niveau gebeurt is het ook heel lasting om iemand voor de gek te houden op deze manier. Vrouwen kunnen beslissingen maken op basis een split second indruk van iemand. Dus faken wordt lastig. Maar het is wel iets dat je kunt verbeteren. Tip nummer één is je bewust te worden wat je communiceert. Kijk wat vaker in de spiegel of een winkelraam. Vraag het aan anderen.

Tip 2: Ontdek het verschil tussen mooi en sexy
Er is een verschil tussen een mooie man en een sexy man. Dit wordt met name gecommuniceerd via wat hij uitstraalt door zijn lichaamstaal: zijn uitstraling. En menig vrouw verkiest een sexy man boven een mooiboy, een man met model looks, als hij niet sexy is. En hoe werkt dat dan, zo’n uitstraling? Dat heeft te maken met hoe deze man zijn lichaam gebruikt.

Als je lekker in je vel zit dan ‘draag’ je je lichaam anders. Je houding klopt, alles is in één lijn. Dat lijkt misschien iets klein maar het spreekt boekdelen. Doordat je lichaam in rechte lijn, rechtop staat, kun je bijvoorbeeld beter – dieper – ademen. Tip nummer twee is meer rechtop te staan en dieper te ademen. Doe desnoods alsof je een boek op je hoofd moet dragen.

Wanneer je dieper ademt ben je meer op je gemak, denk je helderder na en kun je beter op je omgeving reageren. Regelmatig sporten - zoals yoga en krachttraining - dwingen je een betere houding aan te nemen.

Tip 2: Leer te communiceren met zelfvertrouwen
Je bent meer in het hier en nu. Je laat zien dat je andere (alpha) mannen niet uit de weg gaat. Je duikt niet weg maar je hebt er vertrouwen in dat je om kunt gaan met wat er op je pad komt. Je laat zien dat je controle hebt over jezelf en over de situatie. De lichaamstaal die hier bij hoort is: voeten schouder breed, hoofd omhoog en borst vooruit (zonder te overdrijven).

Intens oogcontact, en aanrakingen gebeuren dikwijls op een autoritaire manier, zoals het geven van klapjes op de schouder, borst, nek en gezicht van anderen. Zorg ervoor dat je bewegingen duidelijk en doelgewust zijn. Je hoofd is naar boven en je straalt uit dat je weet waar je naartoe wilt. Je schuifelt niet maar je loopt met een swing in je beweging.

Je houding is er één van goede energie uitdelen. Je probeert iedereen een goed gevoel te geven zodat je vanzelf een spoor van blije en glimlachende mensen achterlaat. Wanneer je dit gaat doen zal je vanzelf merken dat vrouwen veel ontvankelijker zijn om met je te flirten.

6 Tips voor de juiste flirtmentaliteit

Flirten hoeft dus ook niet altijd seksueel te zijn (voor de zieke geesten onder ons). Echter door allerlei negatieve sociale conditionering lijken we het flirten massaal verleerd te zijn. 

Sommige mensen denken dat flirten is iets dat je uitsluitend in een bar of kroeg doet. Niets is minder waar. Flirten doe je overal. Zodra je mensen ontmoet kun je flirten.

Hier volgen 6 tips om je flirt mentaliteit een flinke boost te geven.

Tip # 1: Flirten is geven, niet nemen
Wanneer je houding er eentje is van geven zonder iets terug te verwachten zul je veel meer plezier beleven aan het flirten.

En degene met wie je flirt ook overigens! Zie het als een geschenk, iets dat anderen opvrolijkt, positieve energie die wordt doorgegeven.

Tip # 2: Let op de reactie
Wanneer anderen niet vrolijk worden, op welke manier dan ook, van jouw flirtgedrag dan is het geen flirt! De reactie is de spiegel van jouw gedrag.

Wanneer een ander terughoudend reageert betekent het dat je mogelijk wel iets terugverwachte. Je flirt, zeg maar je geschenk, was dan niet onvoorwaardelijk.

Wanneer er een voorwaarde zit aan een cadeau is het niet echt een cadeau. Het is dan meer een transactie, vermomd als een geschenk en daar hebben mensen meestal geen zin in.

Flirten dient te leiden tot een glimlach, tot vrolijkheid, tot blijde gezichten.

Tip # 3: Flirten doe je voor jezelf
Flirten doe je omdat JIJ het leuk vindt. Tuurlijk wil je dat je op de goede manier overkomt. En je zult vast wel eens verkeerd begrepen worden.

Maar grosso modo zullen mensen positief reageren (en als dat niet het geval is, dan wil je misschien van omgeving veranderen).

En dat beinvloed weer het gevoel dat je over jezelf en je leven hebt. Je gaat een bepaalde warmte uitstralen waardoor je zelf ook gaan zien of voelen als een warm persoon.

Tip # 4: Flirten is aantrekkelijk
Flirten getuigt van vrolijkheid, van lekker in je vel zitten, van lef en van een positieve onverschilligheid. Bovenal getuigt het van spontaniteit. Het laat zien dat je door hebt waar het om draait in het leven: relaties.

Mensen die snappen waar het om gaat, dat mensen belangrijker zijn dan dingen of werk, zijn ook gelukkiger. Zo zijn we kennelijk gemaakt. We hebben in ieder geval (allemaal – zonder uitzondering!) behoefte aan menselijk contact en warmte.

En mensen die gelukkiger zijn hebben meer ‘over’ om aan anderen te geven. Ze zijn ruimhartiger en positiever.

Het is algemeen bekend uit de wetenschap die zich bezig houdt met mensen die bovengemiddeld lang (en gezond) leven dat deze mensen een hechte en warme gemeenschap om zich heen hebben.

Tip # 5: Flirten vergroot je vriendenkring
Een aantrekkelijke man heeft een aantrekkelijk leven. Daar horen (mijn inziens) vrienden bij. En je wilt niet alleen mannelijke maar ook vrouwelijke vrienden, om meerdere redenen.

Vrouwelijke vrienden geven je bepaalde zaken die mannen je niet kunnen geven (gelukkig maar).

Zo is het moeilijk om vrouwen echt aan te voelen wanneer je geen vrouwelijke vrienden hebt. Ook is uitgaan heel anders wanneer je samen met een (aantrekkelijke) vriendin op stap gaat.

Tip # 6: Flirten maakt je bekwaam

Iets waar je je op focust daar wordt je beter in, punt. Hoe vaker je het doet, hoe comfortabeler je wordt en hoe meer je gaat spelen met al je flirt wapens. Je stem, je glimlach, je blik, et cetera.

Waar je beter in wordt ga je doorgaans ook leuker vinden. Je zult meer vrouwen ontmoeten, meer avonturen beleven en meer leren. Dat geldt voor je werk, voor het zakelijk flirten.

Het is algemeen bekend dat in vrijwel alle gevallen je vermogen om met mensen om te gaan de belangrijkste factor is voor hoe steil de carrièreladder voor jou zal zijn.

Flirten in de trein

Een station is een doorvoerhaven. Mensen komen er om van plek A naar plek B te komen, hooguit een koffie te scoren, maar verder willen ze er zo kort mogelijk vertoeven. Anders dan op straat waar mensen soms doelloos rondzwerven hebben OV-gangers altijd een bestemming: college, werk, thuis, familiebezoek, noem maar op. Daar zitten ze mee in hun hoofd en door de externe chaos van het station – de drukte en het lawaai – wordt dit alleen maar versterkt. Aan jou als man de taak om haar aandacht te trekken. Belangrijk daarbij is zorgen dat ze je al ziet wanneer je haar aanspreekt door van voren aan te spreken en luidt te zijn. Ga ervan uit dat ze door wil lopen omdat ze ergens heen wil, dus wees wat dominant in haar stoppen. Houd het vervolgens kort, ze wil graag door. Informeer wat ze aan het doen is zodat je weet hoeveel tijd je hebt, houd een korte interactie, en pak snel haar numme.

Flirten op het werk

Als je flirt op het werk wil je iets behoedzamer te werk gaan dan in de kroeg of op straat. Je collega’s hoeven het niet allemaal te weten, en het geeft zelfs nog een extra spanningselement als je het geheim weet te houden voor de afdeling. Zorg dat je stapje voor stapje te werk gaat als je flirt met een collega. Een goede test is aanraking. Als de ander niet terugdeinst weet je dat je op de goede weg bent.

Ga niet ellenlange lunchen met degene die je leuk vindt. Zorg gewoon dat je haar nummer krijgt en probeer buiten het werk iets af te spreken. Of reis samen, indien mogelijk, wanneer je naar huis gaat. Ga haar vooral niet versieren tijden een bedrijfsuitje of een vrijdagmiddag borrel op het werk. Je brengt niet alleen jezelf en je baas in een lastig pakket, maar ook degene op wie je verliefd bent.

De beste tip is nog wel: Flirt met iedereen! Zoals je eerder las is flirten een life-skill die je altijd overal kan gebruiken. Maak het je persoonlijkheid. Jij bent die flirterige kerel.

Op deze manier wordt het makkelijker iets meer te flirten met één dame zonder dat het gelijk raar is of opvalt.

Flirten op school

Je wilt flirten op school met een leuk meisje? Een van de belangrijkste valkuilen is dat je haar teveel aandacht geeft en veel bij haar gaat staan. Het voordeel van flirten op school is dat je haar vaak ziet en je zult dan ook een zaadje moeten planten die steeds groter groeit over tijd.

Flirten op school doe je dan door haar af en toe een flirterig complimentje te geven of even heel kort een paar zinnen met haar te wisselen en dan direct weer weg te lopen. Dit straalt non-needyness uit. Doe het vol zelfvertrouwen. Ze zal denken: damn die jongen is leuk zeg!

Bij flirten op school is het van groot belang dat je wel zorgt dat ze je ziet als potentieel vriendje in plaats van als gewone vriend. Flirten is een belangrijke sleutel. Maar ook mannelijkheid en leiden. Raak haar eens aan en kijk hoe ze reageert. ‘Sleur’ haar eens naar een plek in de kantine. Jij bent de mannelijke leider.

Je flirt succes rate verhogen

Succesvolle flirts toeval?

Misschien ken je het. De ene avond ben je wel succesvol met vrouwen en de andere avond niet, terwijl jij toch echt gewoon dezelfde persoon bent. Of niet? Ik vraag me dit wel eens af, omdat ik zoals je weet vrij ‘serieus’ bezig ben met de kunst van het versieren ;-). Serieus, de ene avond knal ik dwars door het dak en andere avonden maak ik niets klaar.

Erger nog. Ik heb dan zelfs geen leuke avond. Krijg dan zelfs ideeen in mijn hoofd als is het niet beter was dat ik thuis was gebleven. Gek eigenlijk, de ene avond ben je helemaal top, helemaal ‘on’ en de volgende avond bak je er niks van. En ga je een labeltje op jezelf plakken dat je een ‘mislukkeling’ zou zijn.

En dat, beste vrienden, is wat ik met deze blog uit je hoofd wil praten: dat je ooit nog een labeltje op jezelf gaat plakken en gaat geloven dat je het niet kunt. In plaats daarvan ga ik je leren hoe je altijd door moet blijven gaan, hoe moeilijk het soms ook is.

De ene nacht heb je het en de andere niet

Hoe kan het nou, wat is dat – dat je het de ene nacht hebt en de andere nacht volledig ‘uit vorm’ bent? Als je ‘ns wat afstand neemt en nuchter naar de situatie kijkt, wat doe je dan anders op de avonden dat je super goed bezig bent en de avonden dat je er niets van bakt?

Dan zie je, mijn vriend, dat het verschil zit in het volgende:

 1. Je hebt helder wat je doel is, waarom je die avond gaat stappen.
 2. Je hebt een positieve verwachting.
 3. Je gaat hierdoor alle leuke mensen zien die er rondlopen.

Eigenlijk is het antwoord heel simpel: het heeft te maken met.......tadaa….... komt ie…... jouw… focus!

Je hebt de leiding genomen over waar je je op richt. Over jouw gedachten dus. Hierdoor alleen al, doordat je beseft dat je hier controle over hebt, kom je in een goede staat. En doordat je alleen maar positieve dingen ziet kan het niet anders dat je in een super staat komt. Je wilt he-le-ma-al LOS!!

Het begint dus allemaal met de vraag: met welk doel ga je uit die avond?

Analyseren van je beste avonden

Ook al ben je in een super fun state, toch zorg je ervoor dat je volledig in het moment bent. Je bent volledig aanwezig daar op dat moment. Je hebt rust in jezelf gevonden. Je kunt weer helder nadenken. Dat je volledig plezier aan het maken bent. Ik besef me dat dit allemaal rete abstract en vaag voor je kan klinken.

Daarom heb ik een opdracht voor je. Analyseer je beste avonden eens en kijk waar het nu echt aan lag dat je helemaal ‘on’ was.

Schrijf alle dingen op, zo veel mogelijk redenen, waarvan jij denkt dat het daardoor komt.

Als ik naar mezelf kijk weet ik precies hoe het komt. Mijn topavonden komen doordat ik zo gefocussed ben dat ik precies weet hoe ik mijzelf ga gedragen en hoe ik mij moet voelen om resultaat te bereiken. Met gedragen bedoel ik wat voor energie ik om mij heen heb, wat voor vibe ik uitstraal.

Ik ben me dus 100% bewust van welke energie ik projecteer! Als ik iemand aanspreek, hoe praat ik dan? Met wat voor intonatie praat ik? Heb ik het over serieuze onderwerpen of ben ik speels? Ben ik saai of heb ik superveel plezier door wat ik vertel?

Flirten en je vrij voelen: een visualisatie oefening

De meeste successen heb ik behaald doordat ik mijzelf super vrij voelde op die avond. Vrij als een kind, speels maar wel met een seksueel tintje als het gaat om het bereiken van mijn doel. Dat wil zeggen op een manier dat ik laat merken dat ik seksueel geïnteresseerd in haar ben zonder me daarvoor te schamen.

Mijn focus voordat ik ga stappen is daarop dat ik speels en onschuldig ben in de manier waarop je me gedraag, ik heb een volledig positieve energie in mijn lichaam. Maar ik heb wel duidelijke seksuele intenties en daarin ben ik schaamteloos.

Deze balans vinden is niet altijd even makkelijk en om je te helpen heb ik daarom ga ik je op weg helpen met een visualisatie oefening.

Je loopt de club in en je spreekt de mooiste vrouwen aan die je ziet. En iedere keer als je een vrouw aanspreekt vraag je jezelf: hoe moet ik mezelf voelen? Wat voor focus moet ik hebben? Een speelse vibe, onschuldige vibe! Zie jezelf zo en weet precies hoe je jezelf gaat voelen, hoe je jezelf gaat gedragen. Met die speelse, onschuldige, positieve, seksuele schaamteloze vibe!

De juiste flirt focus

Als je dit gaat doen krijg je een superkrachtige focus. En als je die focus hebt moet je die vasthouden tot het einde van de nacht. Je dient de hele nacht gefocussed blijven op jezelf, op hoe je je gedraagt en hoe je je voelt. Daarna is het een kwestie van repetitie, repetitie, repetitie. Blijven doorgaan, blijven doorgaan, blijven doorgaan.

Als je dat doet gaat deze focus jouw success rate dramatisch verhogen. Als je geen doel hebt en niet weet hoe je moet voelen en hoe je je moet gedragen om vrouwen te versieren - en je slechts hoopt dat je de juiste vibe te pakken krijgt -  dan kun je het vergeten mijn vriend!

Dan is het net gokken: je hebt geen idee wanneer je gaat winnen. Maar als je je van te voren instelt, zorgt dat je de juiste focus hebt - en je jezelf ook zo gedraagt tot het einde van de nacht zul je zien dat je vaker en meer consistent succes behaalt dan je ooit voor mogelijk hield. Go do this shit! 

Flirttips van een vrouw

Als laatste heb ik speciaal voor jou een vriendin, Roos, gevraagd om wat flirttips te geven die ze elke man zou geven. Roos is psychologe en gespecialiseerd in daten en relaties.

Here she goes:

Niets is voor ons vrouwen zo onaantrekkelijk als onzekere mannen. Een man die onzeker overkomt kan eigenlijk niet flirten, simpelweg omdat wij niet op vallen op onzekere mannen. Serieus; ook al heb je niet een strakke sixpack, grote inhammen en teveel rimpels; een vrouw kijkt daar graag doorheen. Dus ga je onzekerheid te lijf en je zult het verschil merken.

Droog oefenen met flirten
Ja ja….alles kan je leren. Dus ook zekerheid. Ga voor de spiegel staan en kijk naar jezelf. Wat zie je? Probeer de positieve punten op te merken en negeer de negatieve punten. Heb je mooie blauwe ogen? Brede kaaklijn? Let er maar eens op en noem 5 dingen die je mooi vindt van jezelf. Herhaal dit 2 x per dag gedurende een aantal weken. Je zal merken dat je positiever naar jezelf gaat kijken!

En ssssst een geheimpje; vrouwen oefenen ook hun mooiste en zwoelste blik voor de spiegel (ik in ieder geval wel).

Oefen met flirten in het wild
Zie het als een uitdaging. Neem een willekeurige bus/tram of trein. Zie je een meisje die je waar je wat bij voelt? Optioneel: Als je het jezelf niet lastig wilt maken neem dan niet een meisje uit die je te aantrekkelijk vindt; om te voorkomen dat het gevoel dat ‘jij te min bent voor haar’ krijgt (daar wil je sowieso vanaf, maar begin met dan dus met een vrouw waar je jezelf niet onzeker bij voelt).

Ga er tegenover zitten of in ieder geval zo dat je oogcontact kan maken. En oefen maar. Ga niet als een zombie naar haar staren, maar laat af en toe je blik op haar vallen, niet te lang. Als ze terugkijkt lach je eventjes, maar ook niet teveel. Zodra je oogcontact hebt gemaakt stap je de volgende halte uit. En als je uitstapt lach je eventjes en begroet je haar, met een knikje of een ‘hoi’. Wedden dat je met een blij gevoel uitstapt?

Flirten met zelfspot
Stel je bent in een situatie terecht gekomen dat je al met een mooie dame aan het praten bent. Je voelt dat je rood wordt, of dat je opeens geen woorden meer kan vinden en dat je wat aan het stamelen bent. Je voelt aan alles dat je dit gesprek helemaal gaat verpesten en dat het zo helemaal verkeerd af gaat lopen.

Doe dan precies het tegenovergestelde en steek de draak met jezelf! ‘Jeetje, wat sta ik hier nu te stamelen! Kijk mij nou.’ Zelfspot vinden vrouwen namelijk net zo aantrekkelijk als zelfverzekerde mannen (niet té trouwens).

Ga dan gewoon lachen terwijl je oogcontact houdt. Zeg dat je je dit keihard aan het verpesten bent en dat je daar wel vaker last van hebt. Met een glimlach! Maak geen cliché opmerking als: ‘ik ben door jou afgeleid’; dit pakt alleen maar goed uit als je zeker van je zaak bent.

Dus lach om jezelf, zeg dat je het even niet meer weet en stel een vraag aan haar zodat jij je kan herstellen. Bijkomend voordeel; je komt geïnteresseerd over (wat vrouwen ook zeer op prijs stellen)

Flirten met jezelf
Leer meer jezelf te zijn. Pas je niet aan aan je vrienden of maak jezelf niet onzichtbaar. Hoe meer je jezelf bent, hoe meer vrouwen op je zullen vallen. Niemand valt op nep en authentieke mensen zijn altijd aantrekkelijk! Dus kom je een feestje binnen, verdwijn dan niet naar het vriendengroepje met bier, maar loop de ruimte rond en stel jezelf voor aan de dames. Daar vallen we op ;-).

Stop met moeizame gesprekken en pijnlijke afwijzigen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 bunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
 • Stuur me het Transformatie Pakket!

Appen na een Date: Wat & Wanneer? 8 Tips + Voorbeelden

Geplaatst: 14 Jun 2022 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Tegen het eind van dit artikel weet je precies wanneer en wat je moet appen na een leuke date. [OPTIN] 1. Wanneer appen na de date: Hoe lang moet je wachten? Om je tijd te besparen, val ik direct met de deur in huis. De 3-dagen regel is grotendeels flauwekul. Dit verhaal van een goede vriendin&...

Verder lezen...

200 Slechte Openingszinnen (Die Z├│ Slecht Zijn Dat Ze Werken)

Geplaatst: 25 May 2022 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

[OPTIN] Wil je trouwens vooral de allerbeste openingszinnen? Bekijk dan dit artikel: 285 leukste, grappigste & beste openingszinnen (Die werken) 51 Allerbeste Tinder openingszinnen + Tips De slechtste openingszinnen Als datingcoach heb ik in 11 jaar in het vak wel een paar slechte tekst...

Verder lezen...

Communiceren met vrouwen: Z├│ doen de meest begeerde mannen het

Geplaatst: 15 Mar 2022 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

[OPTIN] Gebruik deze tips en elke vrouw zal direct aanvoelen dat je anders en leuker bent dan de rest. Waarom verschilt de communicatie tussen man en vrouw? Over de manier waarop mannen en vrouwen communiceren is veel over geschreven. Veel ook tegenstrijdig. En dat is direct het probleem: Geen ...

Verder lezen...

33 Leukste date idee├źn en romantische uitjes in Maastricht

Geplaatst: 07 Mar 2022 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

[OPTIN] Met de dates van dit artikel steek je kop en schouders uit boven de concurrentie. Ze zal dus waarschijnlijk uitkijken naar een volgende keer. Belangrijk voor je date in Maastricht Vermijd deze valkuil. Met een toffe date zet jezelf neer om voor een slamdunk te gaan. Maar om die 3-punter...

Verder lezen...

Ze verliest interesse: 13 Redenen waarom ze afhaakt

Geplaatst: 03 Mar 2022 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

[OPTIN] Na het lezen van deze 13 gouden nuggetszal je precies weten waarom jou liefje interesse in je is verloren. Én hoe je haar aandacht weer kan krijgen! #1: Je maakt het te makkelijk Dit is waarschijnlijk de meest gemaakte fout onder mannen. Ze tonen te snel, te veel interesse. Logis...

Verder lezen...

Liefdesverklaring is verleden tijd: 8 Tips wat je beter kunt doen

Geplaatst: 28 Feb 2022 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

[OPTIN] Na het lezen van dit artikel weet jij precies hoe jij je liefje omver kan blazen met een liefdesverklaring en alle bijbehorende variaties.. #1: Haar een liefdesverklaring sturen - goed of slecht? Hier komt het antwoord op de grote vraag: Is haar een liefdesverklaring sturen goed of slech...

Verder lezen...

Vrouw afwijzen: 8 Tips die tranen tegengaan

Geplaatst: 28 Feb 2022 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

[OPTIN] Tegen het eind van dit artikel weet jij precies hoe jij een (oppervlakkige) relatie zonder drama beëindigt. #1: Een vrouw netjes afwijzen? Begrijp dit eerst De meeste mannen hebben een volledig verkeerd beeld van vrouwen afwijzen. Ze ervaren het als onaardig. Naar. En pijnlijk. Vol...

Verder lezen...

Tinder op vakantie: 10 Tips voor leuke dates over de grens

Geplaatst: 28 Feb 2022 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

[optin] Tegen het eind van het artikel weet je precies hoe je gemakkelijk dates kan krijgen op je reis in het buitenland. #1: Werkt Tinder op vakantie of zijn er betere apps? Hier kunnen we kort over zijn: Ja, Tinder werkt perfect op reis! En is daarom een uitstekende keus als jij dates wil in ...

Verder lezen...

Ben jij te lief en aardig? 8 Powertips om assertiever te worden

Geplaatst: 28 Feb 2022 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

[optin] Bij het einde van het artikel heb je alles wat je nodig hebt om een einde te maken aan je innerlijke Nice Guy en de respect te krijgen die je verdient. 8 Signalen dat je te lief en/of aardig bent Je hebt het gevoel dat je te aardig en lief bent, maar klopt dat ook wel? Vaak hebben we nam...

Verder lezen...

De 66 meest romantische plekken om samen te ontdekken

Geplaatst: 28 Feb 2022 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

[optin] Na het lezen van dit artikel verbaas jij je date moeiteloos met de meest originele en romantische date plekken, verspreid door heel Nederland (en Europa). Romantische plekken in Nederland voor een eerste date Op je eerste date is het belangrijk om een goede indruk op haar te maken. En pr...

Verder lezen...

20 Sexting tips voor de leukste spannende gesprekken

Geplaatst: 21 Jan 2022 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

[optin] Na het lezen van dit artikel weet je precies wat je moet doen als jij een leuke dame hebt om mee te sexten. Let op! Ken de risico’s van sexten Sexten met een vrouw is niet zonder gevaar. Weet zeker dat je de persoon aan de andere kant kunt vertrouwen. Iedereen kent wel iemand die ...

Verder lezen...

20 Manieren om de aandacht van vrouwen te trekken

Geplaatst: 21 Jan 2022 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

[optin] Na het lezen weet je wat je moet veranderen om bij de top 1% meest aantrekkelijke mannen te horen. Ik heb weinig aandacht van vrouwen. Komt dit door mijn uiterlijk? Ben je bang dat je niet zo knap bent? Dan heb ik goed nieuws! Je looks zijn niet de doorslaggevende factor. Zelfs als je e...

Verder lezen...

Ze is verliefd op een ander: 14 Tips om haar voor je te winnen

Geplaatst: 21 Jan 2022 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

[OPTIN] Na het lezen ken je mijn veertien belangrijkste adviezen om ervoor te zorgen dat ze voor jou kiest. Weet je zeker dat ze verlangt naar een ander? Als een coachingsklant mij vertelt dat zijn vrouw verliefd is op een ander… …dan is mijn eerste vraag: “Hoe weet je dat zo...

Verder lezen...

8 Gemengde signalen ontcijferd: Dit is waar je aan toe bent

Geplaatst: 21 Jan 2022 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

[optin] Na het lezen van dit artikel weet je precies wat je moet doen als je niet weet wat je aan iemand hebt. Wat zijn gemengde signalen? Het ene moment krijg je signalen dat de ander geïnteresseerd in je is. Het volgende moment krijg je geen reactie. Of je krijgt wel een reactie, maar dez...

Verder lezen...

Een Vrouw Mee Uit Vragen: 10 Tips Die Succes Garanderen

Geplaatst: 09 Jan 2022 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

[optin] Na dit artikel zal jij je nooit meer afvragen hoe je een leuke dame op date krijgt. Tip 1: De meest voorkomende fout bij haar uit vragen Vrijwel elke man maakt eens in z’n leven deze fout. Laat me eerste de situatie schetsen. Eeen periode van gezellig kletsen via Tinder of Whatsap...

Verder lezen...

Via Whatsapp Zeggen Dat Je Iemand Leuk Vindt: Slim of niet?

Geplaatst: 09 Jan 2022 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

[optin] Na het lezen van dit artikel ben jij meer dan ready om te zeggen dat je haar leuk vindt. De mythe die nu jouw liefdesleven verpest Als je een mens met een functionerende aorta bent, is de kans groot dat iemand jou ooit (gevraagd of ongevraagd) dit stukje ‘advies’ heeft meegege...

Verder lezen...

18 Datingtermen die je NU moet weten: Datingcoach onthult

Geplaatst: 04 Jan 2022 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

[OPTIN] #1: Breadcrumbing  Ondanks dat breadcrumbing pas recentelijk zijn weg heeft gevonden naar de Van Dale is de term niet nieuw. Veel singles hebben dit al ervaren. Sommige worden overdonderd door uren te chatten met vrouwen, zonder ooit face to face elkaar te ontmoeten. Andere singles...

Verder lezen...

Verlangen naar je jeugdliefde? Je oude liefde terug in je leven

Geplaatst: 29 Dec 2021 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

[OPTIN] Na het lezen van dit artikel weet jij precies wat je met gevoelens voor een jeugdliefde aanmoet. Hoe ga ik om met een jeugdliefde als het al zo lang geleden is? Je eerste grote liefde houdt altijd een bijzonder plekje in je hart. Dus zelfs al ben je jaren gelukkig samen met je partner, i...

Verder lezen...

Hoe vraag je iemand op date? 7 Simpele tips die altijd werken

Geplaatst: 29 Dec 2021 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Wil je haar uitvragen via Tinder of Whatsapp? In de volgende korte video vertel ik je precies hoe je dat voor elkaar krijgt:. [optin] Daarom ga ik je nu 6 tips geven om iemand succesvol op date uit te vragen. #1: Hoe je haar uit vraagt is de helft van het werk De meeste mannen saboteren zelf h...

Verder lezen...

De 21 Beste Romantische Date Idee├źn in Brussel (Altijd leuk!)

Geplaatst: 29 Dec 2021 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

[OPTIN] Na het lezen van dit artikel organiseer jij voortaan met gemak succesvolle dates op de leukste plekken in Brussel! De beste locaties voor een eerste date Deze locaties zijn ideaal voor een eerste date. Ze zijn simpel, centraal gelegen en je hebt er genoeg tijd om te kletsen en elkaar te ...

Verder lezen...

8 Tips waarom alleen op stap gaan het allerleukste is (wow!)

Geplaatst: 28 Dec 2021 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

[OPTIN] In dit artikel ontdek je hoe je makkelijk alleen op stap gaat en hoe je geheel zonder wingman vrouwen kan versieren. #1: Hoe je alleen op stap mensen leert kennen Doe het volgende en elke solo stapavond wordt gegarandeerd een succes: Blijf continu in gesprek. Ik noem dit de 20-sec...

Verder lezen...

35 Manieren om affectie & genegenheid te tonen + voorbeelden

Geplaatst: 28 Dec 2021 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

[optin] Wat is genegenheid voelen? En wat is de betekenis van affectie? Genegenheid is een woord voor warme, positieve gevoelens die je hebt voor iemand anders. “Affectie voelen” is een synoniem. Genegenheid en liefde zijn niet hetzelfde. Je kunt warme gevoelens voor iemand hebben, zo...

Verder lezen...

Hoe maak ik het uit? Het veilige stappenplan: relatie verbreken

Geplaatst: 28 Dec 2021 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

[optin] Na het lezen van dit artikel heb je de vaardigheden die je nodig hebt om een relatie te beëindigen, zonder daar onnodig veel verdriet of stress bij te veroorzaken. Zowel bij jezelf als bij de ander. Ik weet niet zeker of ik het uit moet maken Als je hier bent, dan heb je ongetwijfeld...

Verder lezen...

33 Lieve en leuke dingen om te zeggen tegen een vrouw

Geplaatst: 26 Dec 2021 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

[OPTIN] BELANGRIJK! We hebben de 33 dingen en zinnen in drie verschillende groepen gezet: Lieve dingen om te zeggen tegen een vrouw die je date Lieve dingen om te zeggen tegen je vriendin Lieve dingen om te zeggen als jullie van elkaar houden Scroll daarom naar het kopje dat bij jou past, ...

Verder lezen...

Tindergesprek valt stil? 6 tips om het weer superleuk te maken

Geplaatst: 22 Dec 2021 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

[optin] Zit je nog niet zo lang op Tinder? In de volgende korte video leg ik je eerst de 10 Regels voor Tinder uit: Valt je Tinder gesprek stil? Doe dit niet! Een stroef Tinder gesprek haalt het ergste in ons naar boven, zeker als het eerst goed ging. Reageert ze plots niet meer? Dan slaat al...

Verder lezen...

10 Sexy dirty talk tips om iemand helemaal wild te maken

Geplaatst: 13 Dec 2021 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

[OPTIN] In dit artikel deel ik met jou mijn beste dirty talk tips en dirty talk voorbeelden die ervoor zorgen dat je al je bedpartners voortaan HE-LE-MAAL gek maakt. Op eigen risico! Iedereen kan goed worden in dirty talk (ja, zelfs jij!) Stoute dingen zeggen tijdens de seks is voor veel mensen b...

Verder lezen...

Hoe vraag je iemand verkering: de 10 tips (+voorbeelden)

Geplaatst: 08 Dec 2021 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

[optin] Na het lezen van dit artikel is verkering vragen voor jou geen probleem! Tip #1: Waarom je crush verkering vragen vaak fout gaat Dit is de belangrijkste reden dat verkering vragen geen happy end heeft. Mannen zetten een vrouw die ze leuk vinden vaak op een voetstuk. Ze geven haar bakken...

Verder lezen...

Hoe spreek je iemand aan? 7 Tips om gelijk indruk te maken

Geplaatst: 07 Dec 2021 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

[optin] Na dit artikel weet je hoe je in elke situatie iemand aanspreekt. Hoe spreek je iemand aan die je niet kent? Dit hangt af van de situatie. In een kroeg gedragen mensen zich heel anders dan in de supermarkt. In de sportschool gebruik je een andere toon dan op Tinder. Daarom wil jij je a...

Verder lezen...

102 Vragen voor je crush (van Datingcoach Daan de Ram)

Geplaatst: 06 Dec 2021 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

[optin] Hoe gebruik je deze vragen voor je crush? Liever niet via berichtjes. Als je haar niet tot nauwelijks kent zijn deze vragen niet altijd goed voor via WhatsApp, Instagram of Facebook. Daarom heb ik hier een artikel voor je om te bekijken: [L] De 200+ Beste Tinder & WhatsApp vragen G...

Verder lezen...

31 Spannende idee├źn voor een romantische avond thuis

Geplaatst: 06 Dec 2021 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

[optin] Het eerste wat je wilt doen. Geen afleidingen. Je wil je vriendin, partner of wederhelft je volledige aandacht geven. Zet daarom je telefoon op stil en leg hem weg. Haal je toch dat schermpje uit je zak op deze bijzondere avond, dan zeg je daarmee dat je eigenlijk liever wat anders doet...

Verder lezen...

Vrouwen Versieren op WhatsApp: 10 Tips van Daan de Ram

Geplaatst: 23 Nov 2021 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

[optin] Na het lezen deze tips weet je precies wat je moet doen om haar met jouw berichten en emoji’s te betoveren! Vrouwen versieren op WhatsApp - de meest gemaakte fout. Jij wilt indruk op haar maken via WhatsApp, maar je bent bang om een blunder te maken. Dat zorgt ervoor dat je het saf...

Verder lezen...

Zoenen op de eerste date? 6 Tips van een Datingcoach

Geplaatst: 22 Nov 2021 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

[OPTIN] In dit artikel leer ik je mijn beste technieken om gegarandeerd te zoenen op de eerste date. #1: Wat je móét doen om te zoenen op de eerste date Veel mannen willen graag zoenen op de eerste date, maar weten niet precies wat het juiste moment daarvoor is. Dus blijven ze wac...

Verder lezen...

20 Manieren om je grenzen aan te geven op een fijne manier

Geplaatst: 07 Nov 2021 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

[OPTIN] Na het lezen van dit artikel heb je de vaardigheden waarmee niemand zomaar meer over je grenzen gaat. En dit zonder een botte hork te worden. 1: Maak altijd je zin af Het is best normaal als iemand je soms onderbreekt als je aan het woord bent. Gebeurt dit echter regelmatig? Dan heb jij...

Verder lezen...

Een vrouw zoekt aandacht: 8 signalen dat ze jou ziet zitten

Geplaatst: 05 Nov 2021 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

[OPTIN] Na het lezen van dit artikel vallen alle flitsignalen van een vrouw je op, en weet je precies hoe je op ze kan reageren. Hoe je weet dat een vrouw je ziet zitten Voordat je kan weten of vrouwen je leuk vinden, móét je snappen hoe ze flirten. Het is je ongetwijfeld al b...

Verder lezen...

8 Redenen waarom vrouwen afstandelijk doen + 8 Tips

Geplaatst: 05 Nov 2021 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

[OPTIN] Na het lezen van dit artikel weet jij precies waarom een vrouw afstandelijk doet en hoe je daarmee omgaat. Het belangrijkste om te weten over afstandelijkheid Ik snap dat je je rot voelt nu je crush of vriendin afstandelijk doet, maar ik heb goed nieuws: Er is mogelijk niets aan de hand....

Verder lezen...

Date doet geen moeite? 10 Pijnlijke redenen waarom + Tips

Geplaatst: 01 Nov 2021 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

[OPTIN] Een essentieel inzicht voordat je verder gaat Zo ga ik het mysterie waarom je date geen interesse toonde oplossen. Maar eerst wil ik dat je de volgende twee punten in je oren knoopt: Je kan niet al het gedrag van je date beïnvloeden Geef jezelf niet de schuld als dingen niet lope...

Verder lezen...

10 Onverwachte redenen waarom ze minder appt + Tips

Geplaatst: 30 Oct 2021 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

[OPTIN] #1: Het eerste wat je wil doen als ze minder appt of niet meer terug appt  Het gesprek ging kort geleden nog zo goed, dus haar desinteresse komt volledig onverwacht. “Wat deed ik verkeerd?!” denk je bij jezelf. Hoe vaak je ook je Whatsapp berichten analyseert, je komt er...

Verder lezen...

Onder de plak zitten: 20 subtiele signalen + 3 Tips

Geplaatst: 28 Oct 2021 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

[OPTIN] Na het lezen van dit artikel weet jij precies waarom je onder de plak zit bij je vrouw of vriendin en hoe je ervoor zorgt dat je hier zo snel mogelijk uit komt.

Laten we direct van start gaan, geen moment te verliezen! 20 signalen dat je als man onder de plak zit Voordat we ...

Verder lezen...

12 Subtiele signalen dat je aan het lijntje gehouden wordt

Geplaatst: 26 Oct 2021 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

[OPTIN] Na het lezen van dit artikel kun je zonder twijfel alle signalen spotten of ze je aan het lijntje houdt. Houdt ze je aan het lijntje? Dit zijn de signalen... Maar zonder het volgende heb je niets aan dit artikel: Hoe meer signalen hoe beter. Herken je één of twee signalen ...

Verder lezen...

12 Tips om een buitenlandse liefde te laten werken (Belangrijk!)

Geplaatst: 02 Oct 2021 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

[optin] #1: De impact van een relatie met een vrouw in het buitenland Als jij helemaal wild wordt van haar en denkt over het aangaan van een relatie, dan is dit voor jou. Soms ontmoeten we iemand zo fantastisch die ons blind maakt voor de rest. Prachtig. Dan heb je iets speciaals en waardevols....

Verder lezen...

Mannelijke en vrouwelijke energie: De 7 grote verschillen

Geplaatst: 26 Sep 2021 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

[OPTIN] Na het lezen van dit artikel weet jij alles over mannelijke en vrouwelijke energie! Disclaimer: In dit artikel spreek ik over de verschillen tussen mannelijke en vrouwelijke energie. Wanneer we het hebben over deze verschillen bedoel ik niet dat mannen meer- of minder waardig zijn. Mannen ...

Verder lezen...

10+ Berichten om Radiostilte Tussen Dates te Overbruggen

Geplaatst: 26 Sep 2021 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

[OPTIN] Hoeveel en hoe vaak moet jij een bericht sturen? Voordat we toekomen aan de berichten, eerst een cruciaal stukje info: Appen na het plannen van de date is inderdaad van belang voor het behouden van het emotioneel momentum. Staat de eerste date voor volgende week, maar laat je niets van j...

Verder lezen...

Verliefd op een onbereikbare vrouw: 3 situaties + oplossingen

Geplaatst: 17 Sep 2021 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Ben je de afstandelijkheid van je crush helemaal zat? Word je er stapelgek van dat jouw droomvrouw je liefde niet beantwoordt? Geen zorgen, in dit artikel behandel ik 3 voorbeelden van liefde voor een onbereikbare vrouw. Ik vertel je waarom je in een onmogelijke liefde verzeild bent geraakt en ho...

Verder lezen...

Ik klap dicht bij haar: Ontdek de 7 redenen en oplossingen

Geplaatst: 17 Sep 2021 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

[OPTIN] Na het lezen van dit artikel weet je precies waarom je dichtklapt en wat je er tegen kan doen! Ik klap dicht bij haar: 7 belangrijke redenen Let op: Deze 7 redenen voor dichtklappen zijn verenigbaar. Ze sluiten elkaar dus niet uit. Lees dus goed het hele artikel door om zeker te weten w...

Verder lezen...

Is ze verliefd op mij? 7 signalen (Datingcoach Daan de Ram)

Geplaatst: 17 Sep 2021 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

[optin] Aan het einde van dit artikel weet je precies hoe je erachter komt of ze verliefd op je is. Wat is verliefdheid? Het helpt als je snapt wat verliefdheid is Verliefdheid… tja, wat is het eigenlijk precies? Om te weten te komen of je dame verliefd is op jou of niet, is het handig o...

Verder lezen...

Flirten in de trein: zo start je een gesprek (6 Subtiele tips)

Geplaatst: 16 Sep 2021 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

[OPTIN] Geen zorgen, bro. Na het lezen van dit artikel weet jij de volgende keer PRECIES hoe je kunt flirten in de trein als een eerste klas pro. #1: Ga naast haar zitten (of staan) Stel je voor. Je zit op een middag in de trein en opeens zie je een moker knappe meid de coupé binnenlopen. ...

Verder lezen...

"Dit Zijn De 6 Kenmerken Van Echte Liefde" - Liefdesexpert

Geplaatst: 20 Aug 2021 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

[optin] Wat is ware liefde eigenlijk? Liefde: je kan er een hele bibliotheek over vol schrijven.  Wat betekent liefde? Waarom worden we eigenlijk verliefd? Waarom ben ik verliefd? Je bent hier vast gekomen omdat er een flink hoofdpijndossier op je bureau ligt. Je vraagt je namelijk af of j...

Verder lezen...

Is Zij Verliefd Op Mij? Test Het Met 7 Signalen

Geplaatst: 16 Aug 2021 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

[OPTIN] Na het lezen van dit artikel herken jij de 7 belangrijkste signalen die je vertellen dat je date of crush verliefd op je is. Hoe jij je gedraagt als je verliefd bent Ik ga een handige techniek met je delen. Een krachtig geneesmiddel, dat jouw op hol geslagen hoofd zal kalmeren. Zoals ik ...

Verder lezen...

6 Tips als Je Te Hard Van Stapel Loopt In De Liefde

Geplaatst: 12 Aug 2021 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

[OPTIN] Wat is te hard van stapel lopen? Te hard van stapel lopen in de liefde: het is iedereen weleens overkomen. Liefde is nou eenmaal het krachtigste explosief in het universum; veel sterker dan Amerika en Ruslands gecombineerde kernwapenarsenalen. Maar wat is het nou precies om te hard van ...

Verder lezen...

Dating Etiquette: 9 Simpele Regels om Altijd te Volgen

Geplaatst: 02 Aug 2021 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

[OPTIN] Geen zorgen, de 9 eenvoudige tips in dit artikel zijn de paracetamol voor iedere hoofdpijndate! Wat is dating etiquette? Je had het woord ‘etiquette’ vast niet bij AttractionGym verwacht. Ik ga je vandaag dan ook niet leren dat je de deur voor haar moet openhouden, ...

Verder lezen...

Consent en Hoe Vraag Je Het (Zonder Ongemak)

Geplaatst: 05 Jul 2021 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Wil je intiem worden met een vrouw? En wil je zeker weten dat ze instemt met een leuke nacht? Maar wil je niet dat het een ongemakkelijk gesprek wordt? In dit artikel leer je: Wat consent is Of je altijd expliciet om consent moet vragen Hoe je kan herkennen of een vrouw klaar is om je te zoen...

Verder lezen...

11 Manieren om een Vrouw te Laten Lachen

Geplaatst: 08 Jun 2021 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Misschien wil jij een dame haar hart veroveren met leuke grappen. Of wellicht wil jij óók eens de lolbroek zijn. Al deze wensen ga ik vandaag voor je vervullen. Want tegen het eind van dit artikel heb jij 11 manieren om een vrouw te laten lachen. (En mannen trouwens ook hoor ;)) ...

Verder lezen...

Date Heeft Geen Tijd... Waarom? En wat sturen op WhatsApp?

Geplaatst: 10 May 2021 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Ai… altijd jammer wanneer dit gebeurt: Je date heeft geen tijd. Hoe pak je dit aan? Je leest het in dit artikel. Vandaag ontdek je…  5 Simpele tips  als iemand geen tijd om te daten heeft. Hoe je die persoon toch op een toffe date krijgt ondanks die drukke agenda. ...

Verder lezen...

15 dingen waar vrouwen opgewonden van raken

Geplaatst: 19 Mar 2021 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Een onwijs belangrijke vraag is het natuurlijk. Zonder het antwoord ben je hopeloos verloren. Al jarenlang houden mannen zich tijdens menig kleedkamer- of kroeggesprek bezig met deze vraag: Wie heeft er nou de grootste? Waar worden vrouwen opgewonden van? In dit artikel krijg jij alle antwoorde...

Verder lezen...

Na de eerste date geen reactie of contact? 9 Redenen

Geplaatst: 17 Mar 2021 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Ai, na de eerste date geen reactie/contact meer… Dit soort situaties zijn altijd pijnlijk. Hoe komt dit en wat valt er aan te doen? Je leest het allemaal in dit artikel. Je ontdekt… 9 pijnlijke (én minder pijnlijke) redenen waarom er na de eerste date geen contact meer ...

Verder lezen...

7 Tips om Het Contact te Verbreken Zonder Drama

Geplaatst: 15 Mar 2021 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Wil jij het uitmaken met je vriend of vriendin? Heb je een ex waar je maar niet van af komt of wil je het contact met iemand waarmee je date stoppen? Of is er wellicht een persoon in je leven waar je, om wat voor reden dan ook, niet meer mee wilt omgaan? Dan sta je voor een lastige taak. Het cont...

Verder lezen...

Gevoelens Voor Ex Komen Terug: 10 Verhelderende Tips

Geplaatst: 10 Mar 2021 | Door: Daan | 5 Reacties
HIDE

Of het nou vorige maand is uitgegaan of al jaren geleden… Je gevoelens voor je ex komen terug. Wat betekent dit en wat moet je met deze gevoelens aan?… Dit artikel geeft je alle antwoorden! In dit artikel ontdek je… Hoe jij de gevoelens voor je ex pijnloos verwerkt door m...

Verder lezen...

9 Tips Voor Als Een Vrouw Ruimte Nodig Heeft

Geplaatst: 08 Mar 2021 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

"Sorry, maar ik heb even ruimte nodig.” Deze 7 woorden hebben menig man in een staat van verwarring en paniek gebracht. Direct spoken er allerlei vragen door je hoofd zoals “Wat bedoelt ze hiermee?”   “Wat moet ik nu doen?”   “Heb ik iets fout gedaa...

Verder lezen...

11 Corona Date Idee├źn Die Zelfs In Lockdown Awesome Zijn

Geplaatst: 20 Dec 2020 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Je bent met iemand aan het daten of je zit in een relatie… En jij wil een leuke en originele date plannen? Fantastisch :) Er is alleen een probleempje…. Het begint met een C en eindigt op “ovid-19”. Geen zorgen, wij datingcoaches van AttractionGym helpen je een handje ...

Verder lezen...

10 Belangrijkste Redenen Waarom Vrouwen Afstand Nemen

Geplaatst: 15 Dec 2020 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Als je hier bent spelen één van twee dingen: Je bent in de beginfase van het flirten/daten en ze wordt plots afstandelijk. Je bent in een relatie en ze heeft je gevraagd of je haar wat ruimte wil geven. Ongeacht je exacte situatie, je wil weten waarom vrouwen afstand nemen. Perfect...

Verder lezen...

12 Tips Om Je Crush Te Versieren Zonder Afwijzing

Geplaatst: 09 Dec 2020 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Ze is oogverblindend mooi… Ze laat je hart sneller kloppen… Zij is je crush. Misschien zie je haar regelmatig. Wellicht spreken jullie zelfs met elkaar af. Wat het volgende alleen maar meer frustrerend maakt: Jij en je crush zijn nog geen stel! Daarom ga ik je zo alles vertellen ...

Verder lezen...

40 Beste Dubbeldate Idee├źn (+13 Tips Voor Succes Op Jullie Date)

Geplaatst: 26 Nov 2020 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Misschien date je iemand, zit je in een relatie, of wellicht kreeg je het voorstel via een maat. En jullie hebben besloten om op dubbeldate te gaan. Maar nu ben je op zoek naar leuke dubbeldate ideeën. Zoek niet verder, je bent aan het juiste adres Want in dit artikel ontdek je: 40 Gewel...

Verder lezen...

Initiatief Nemen met Vrouwen: 7 Krachtige Tips in Dating & in Bed

Geplaatst: 19 Nov 2020 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Je wilt heel graag iets doen of zeggen, maar je gaat zelden over tot actie… Je houdt jezelf regelmatig expres op de achtergrond om niemand tegen te zitten en geen fouten te maken… Je zou graag een leider willen zijn in plaats van een volger… Maar die stap lijkt vaak een onmog...

Verder lezen...

10 Redenen Waarom Ze Je NIET (Meer) Leuk Vindt

Geplaatst: 24 Oct 2020 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Je ziet af een toe een lieve en leuke dame. Ze rent nonstop door je gedachten, maar hoe langer je met haar omgaat hoe meer zij twijfelt. Hoewel jij overtuigt bent dat jullie een match zijn, ziet zij dat anders. Daarom spookt er één vraag constant door je hoofd, “Waarom vindt z...

Verder lezen...

7 Bevrijdende Tips om Uit Je Hoofd te Komen (+ Oefeningen)

Geplaatst: 21 Sep 2020 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Aii… je zit weer eens in je hoofd. Behoorlijk vervelend. Zeker in sociale situaties of op dates is het geen pretje. In je je hoofd zitten voelt soms alsof je opgesloten bent in een gevangenis. Maar dat betekent niet dat er geen sleutel is... Er zijn namelijk verschillende handige manieren ...

Verder lezen...

11 Tips Voor Als Je Niet Durft te Daten

Geplaatst: 14 Aug 2020 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Je bent ontevreden met je liefdesleven. Wat vooral ligt aan één ding: Je durft niet te daten. Vandaag ga je precies lezen hoe je die angst voor daten kan overwinnen. Verder ontdek je ook: De 14 redenen waarom mensen niet durven te daten Een makkelijke en effectieve eerste stap ...

Verder lezen...

10 Redenen Waarom Je Eeuwig Vrijgezel Bent

Geplaatst: 11 Aug 2020 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Misschien date jij regelmatig vrouwen, maar krijg je nooit een echte vriendin. Wellicht kom je nooit voorbij de eerste date. Of krijg jij überhaupt weinig tot geen aandacht van vrouwen. Het punt is, je bent single. En je wil redenen horen waarom je een eeuwige vrijgezel bent. Nou, dan zit ...

Verder lezen...

6 Manieren Om Je Date Af Te Zeggen Zonder Drama

Geplaatst: 01 Aug 2020 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Je hebt een date gepland. Maar er is iets tussen gekomen of je hebt stiekem eigenlijk geen zin. Hoe zeg je de date nu af zonder drama? In dit artikel krijg je 6 manieren om je date af te zeggen zonder drama. Je ontdekt: 6 Kant-en-klare afzeg-berichten die je direct kan gebruiken De fout waar...

Verder lezen...

40 Grappige Tinder bio voorbeelden (Verdubbel je matches)

Geplaatst: 29 Jul 2020 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Je hebt Tinder en wil meer leuke matches. Daarom googelde jij voor inspiratie “Grappige tinder bio’s”. Beste lezer, je kan je zoektocht stoppen. Want hier krijg je zat Tinder grappige bio’s om te stelen. Je krijgt: 40 Grappige Tinder bio’s Waarom je mogelijk mat...

Verder lezen...

7 Eenvoudige Stappen van Daten naar Relatie

Geplaatst: 28 Jul 2020 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Daten is net als een videogame: Als je niet verder komt, is het behoorlijk frustrerend. Jij date nu met iemand en je wil jullie verhouding naar een nieuw level tillen: Een mooie relatie. Maar hoe ga je van daten naar relatie? Je weet het na het lezen van dit artikel. In dit artikel ontdek je&h...

Verder lezen...

Vrouwen Versieren met NLP & Hypnose

Geplaatst: 18 Jun 2020 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Vandaag heb ik een speciale video voor je. Ik analyseer het programma First Dates, waarbij twee vreemden met elkaar op date gaan. Over de man heb ik een donkerbruin vermoeden dat hij een hypnotiseur is. Ik weet namelijk verschillende technieken van hem te ontmaskeren. Je krijgt: 3 NLP / Hypnos...

Verder lezen...

Flirtcursus Aanbod van het #1 Flirt Bedrijf van de Benelux

Geplaatst: 12 Jun 2020 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Je hebt een conversatie met een leuke dame in een bar… Althans… Het is niet echt een “conversatie” te noemen. Het gesprek is namelijk al een tijdje pijnlijk stilgevallen…. Wanhopig zoek je naar leuke dingen om te zeggen. “En.. heb je nog leuke hobbies?&rdqu...

Verder lezen...

10 Tips Om Je Huwelijkscrisis Te Overleven

Geplaatst: 05 Jun 2020 | Door: Daan | 4 Reacties
HIDE

Je worstel waarschijnlijk al een tijd met je huwelijk. Jouw huwelijk loopt namelijk op de klippen. Al raad ik absoluut hulp van een pro aan, krijg je mijn beste 10 tips om je huwelijk crisis te overwinnen. Zo krijg je: Waarom de oplossing vaak eenvoudiger is dan je denkt Hoe je een gesprek aa...

Verder lezen...

Onthuld: Mijn systeem voor getting s#!t done

Geplaatst: 24 Apr 2020 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Voor het eerst sinds lange tijd was ik nerveus bij het uploaden… Geen idee hoe ze deze video gingen ontvangen. Hoewel de content je zeker aantrekkelijker maakt, is het een zijstraatje van mijn normale dating advies. Fair enough als mensen het niets vinden. Gelukkig las ik gisteravond al: ...

Verder lezen...

8 Redenen Waarom Je Geen Seks & Intimiteit Hebt In Je Relatie

Geplaatst: 22 Apr 2020 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Sinds kort is je relatie veranderd. De reden is je niet helemaal helder, maar de gevolgen zijn duidelijk… Er is geen seks en intimiteit meer in de relatie. Vandaag bespreken we zowel waarom de seks in de relatie ontbreekt en hoe je het oplost. Je krijgt: Een wetenschappelijke verklarin...

Verder lezen...

Mijn Vriendin Heeft Het Uitgemaakt: 10 Bekrachtende Tips

Geplaatst: 12 Apr 2020 | Door: Daan | 5 Reacties
HIDE

Het is uit met je vriendin en nu zit je vol vragen: “Waar ging het mis?” “Hoe krijg ik m’n leven op de rails zonder haar?” “Hoe kan ik haar terug krijgen?” En ga zo maar verder. Vandaag geef ik je 10 tips hoe je verder gaat als je vriendin het heeft uit...

Verder lezen...

Als Een Vrouw Je Aanraakt: 9 Aanrakingen Ontcijferd

Geplaatst: 10 Apr 2020 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Je bent hier omdat de subtiele aanraking van een vrouw voor jou een mysterie is: “Vindt ze me leuk? “Is dit een uitnodiging om een stap verder te gaan?” “Of doet ze dit bij iedereen?” Na dit artikel weet je precies wat het betekent als een vrouw je aanraakt. Wat je...

Verder lezen...

10 Tips Bij Leeftijdverschil In Je Relatie (De No-Drama Gids)

Geplaatst: 09 Mar 2020 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Je hebt een leuke dame ontmoet. Waarschijnlijk daten jullie al een tijd en overweeg je om het officieel te maken. Maar je loopt tegen een probleem aan: “Is een relatie wel mogelijk met zo’n groot leeftijdsverschil?”
Dat antwoord en meer krijg je vandaag in dit artikel. V...

Verder lezen...

45+ IJsbrekers Voor Een Eerste Kennismaking

Geplaatst: 07 Mar 2020 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Je zit graag op dating apps en sociale netwerken. En ontmoet graag nieuwe mensen. Maar je loopt tegen een probleem: [QUOTE] “Hoe de f#$% breek ik het ijs?” [/QUOTE] De beste ijsbrekers vind je in dit artikel. Verder krijg je: 45+ Beste ijsbrekers voor leuke gesprekken Hoe je het...

Verder lezen...

Is Mijn Beste Vriendin Verliefd op Mij: Test met 18 Signalen

Geplaatst: 01 Mar 2020 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Jij en je beste vriendin kennen elkaar al lang en geven duidelijk veel om elkaar. Maar over de tijd kunnen gevoelens uitgroeien. Misschien wil zij nu een maatje die dubbelt als bed partner. Wil je weten of je bestie gevoelens voor je heeft? Dan ben je hier goed. Want in dit artikel krijg je 18 ...

Verder lezen...

17 Manieren Om Een Vrouw Te Verrassen

Geplaatst: 02 Feb 2020 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Je hebt een vriendin, partner, of date een vrouw op wie je zot bent. En je wil die fantastische meid een geweldig gevoel geven. Ik heb een lijst van romantische gebaren gemaakt waarmee je een geweldige indruk maakt. Je krijgt: 17 Manieren om een vrouw te verrassen Waarom je postbode de modern...

Verder lezen...

Als Een Vrouw Je Thuis Uitnodigt: Wat Je Nu Moet Doen

Geplaatst: 24 Jan 2020 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Misschien ben je wel eens bij een vrouw uitgenodigd. Tof! Maar wat betekent het eigenlijk? Ziet ze je als haar broertje? Potentieel vriendje? Of scharrel? Zo direct vindt je precies uit wat het betekent als een vrouw je thuis uitnodigt. Lees door en krijg: De geheime betekenis achter de uitn...

Verder lezen...

20 Beste Date Idee├źn in Tilburg Voor Een Romantische Avond

Geplaatst: 23 Jan 2020 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Oké, je gaat dus afspreken met die speciale persoon waar je een oogje op hebt. Je hebt laatst een toffe nieuwe outfit gekocht en je zit lekker in je vel omdat je oma zei dat je er echt goed uitzag vandaag. Aangezien jij iemand bent die niet dingen aan het lot overlaat, ben je uitgekomen tot...

Verder lezen...

13 Symptomen van Seksuele Frustratie bij Mannen

Geplaatst: 09 Jan 2020 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

De kenmerken van seksuele frustratie ga ik met je delen. Zodat je de symptomen weet te herkennen bij jezelf of bij een ander. Want deze tekens herkennen is je eerste stap naar een gezonde oplossing! Je krijgt: Welke vorm van seksuele frustratie alles kapot maakt 3 Frustratie signalen die mann...

Verder lezen...

Vrienden Blijven na Afwijzing: 10 Redenen om NIET Vrienden te Blijven

Geplaatst: 14 Dec 2019 | Door: Daan | 2 Reacties
HIDE

“Maar ik wil wel gewoon vrienden blijven, hoor!” Het zijn deze acht woorden waarmee veel mannen dagelijks de friendzone in worden gesodemieterd. Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen: Vrienden blijven na een afwijzing is geen goed idee. Niet mee eens? Dat kan. Echter nadat ...

Verder lezen...

33 Beste Date Idee├źn in Breda (Eerste date of met je vriendin)

Geplaatst: 12 Dec 2019 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Oké, je hebt een cutie om op een leuke date te trakteren. Je geluksokken zitten in de droger en je bent laatst nog naar de kapper geweest dus je ziet er weer scherp uit voor je aankomende date. Als iemand die vooruit denkt en het beste uit de avond wil halen, heb je natuurlijk deze lijst ge...

Verder lezen...

Relatie Loopt Niet Lekker: 10 Oplossingen Die Je Uit De Brand Helpen

Geplaatst: 05 Dec 2019 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Het is heel goed dat je hier bent. Want als je relatie kuren begint te vertonen, dan is het slim om er vroeg bij te zijn! Want met deze tips krijg je weer smeerolie om je relatie weer lekker te laten lopen. Je krijgt: 3 Redenen waarom je relatie niet lekker loopt Hoe je je partner weer opgewo...

Verder lezen...

10 Verleidingstechnieken Waar Vrouwen Voor Smelten (Expert Tips)

Geplaatst: 30 Nov 2019 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Bestaan er verleidingstechnieken die écht werken? Ik snap je twijfel hierover… want veel versiertips van datingcoaches zijn maar slappe trucjes of foute zinnetjes. Mijn tips zijn ontworpen om WEL echt te werken. In dit artikel krijg je authentieke verleidingstechnieken mee. Waaronde...

Verder lezen...

Je Relatiedip Overwinnen: 10 Tips Tegen Dips

Geplaatst: 29 Nov 2019 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Het begon allemaal zo rooskleurig… Een beginnende relatie is natuurlijk super spannend. Maar dan volgt na 3, 5 of 10 jaar toch de relatiedip. Ontdek de 10 oorzaken van jullie dipje, en hoe je hieruit komt met de beste tips van een datingcoach. Je krijgt: 10 Oorzaken én beste tip...

Verder lezen...

Liegen In Je Relatie: D├ę 21 Signalen van een Leugenaar

Geplaatst: 14 Nov 2019 | Door: Daan | 4 Reacties
HIDE

”Waar ik gister was? Ik was gewoon eh.. bij uhmm… bij wat vriendinnen een drankje doen.” Je wíl wel je partner geloven… Maar het wordt lastig als je d’r neus na iedere zin langer ziet worden alsof ze Pinoccio is. Liegen in de relatie. Het is nooit leuk. Dat...

Verder lezen...

Verliefd op een Vriendin: Beste 10 Tips om Haar te Krijgen

Geplaatst: 11 Nov 2019 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Daar is ze. Je beste vriendin waar je stiekem al tijden verliefd op bent. Hoe zorg je dat ze jou óók als vriendje gaat zien? Hoe maak je van haar je vriendin? En hoe voorkom je dat je het verprutst? In dit artikel krijg je: 10 Tips hoe je je goede vriendin verandert in je liefdev...

Verder lezen...

10 Tips om Weer te Daten Na Je Scheiding: Wanneer, Waar en Hoe

Geplaatst: 06 Nov 2019 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Je bent gescheiden, misschien is de scheiding nog maar net achter de rug. Maar wanneer kun je weer gaan daten? En hoe pak je dating aan na je scheiding? Dat is precies waar we op ingaan! Je krijgt: Wanneer het perfecte moment is om weer te gaan daten Waarom het belangrijk is om weer nieuwe c...

Verder lezen...

10 Leuke WhatsApp Berichten (Grappig / Flirterig / Kopieerbaar)

Geplaatst: 01 Nov 2019 | Door: Daan | 1 Reacties
HIDE

JIJ: “Hey!” ZIJ: “Hoi.” JIJ: “Hoe is het?” ZIJ: “Goed, met jou?” JIJ: “Goed!” … Einde gesprek. Het is duidelijk: Jij kan wel wat leuke en grappige WhatsApp berichten gebruiken om te sturen. Goed nieuws: je hoeft niet langer ...

Verder lezen...

Te Lief/Aardig Tegen Vrouwen: 11 Harde Tips Voor Nice Guys

Geplaatst: 02 Oct 2019 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

“Je bent echt heel lief, maar ik zie je meer als een vriend.” Het zijn deze woorden waarmee talloze mannen bruut in de friendzone verdwijnen. Jij als ware gentleman bent lief en aardig voor vrouwen. Je behandelt ze met respect… En toch… zien ze jou niet staan. Sterker n...

Verder lezen...

Wat Sturen Naar Iemand Die Je Leuk Vindt: 12 Voorbeeld Berichten

Geplaatst: 20 Sep 2019 | Door: Daan | 2 Reacties
HIDE

Wat te sturen naar iemand die je leuk vindt Naar een gewone vriendschappelijke vriendin of vriend stuur je de leukste berichtjes… …maar als je iemand leuk vindt, zit je plots helemaal in je hoofd! “Wat moet ik sturen naar iemand die ik leuk vindt?!” In dit artikel krijg...

Verder lezen...

33 Beste Date Idee├źn in Eindhoven (Tinder / Eerste Date / Vriendin)

Geplaatst: 18 Sep 2019 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Met spanning kijk je weer op je telefoon, je ziet dat je crush aan het typen is… “Tuurlijk wil ik op een date met je!”... f*ck yes. Nou moet je dus een leuke date gaan verzinnen. De eerste date is natuurlijk belangrijk voor de eerste indruk, en jij wil een sterke achterlaten! ...

Verder lezen...

17 Tips: Gesprek Beginnen (Netwerken / Date / WhatsApp)

Geplaatst: 12 Sep 2019 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Of het nou op straat, in de club of via online dating is: Jij wíl wel leuke gesprekken voeren met vrouwen maar je hebt geen idee hoe je moet beginnen… Frustrerend. Gelukkig is na het lezen van dit artikel al je frustratie verleden tijd. Vandaag krijg je namelijk: 17 Praktische t...

Verder lezen...

14 Manieren om een Vrouw te Verwennen in Bed

Geplaatst: 27 Aug 2019 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Stel: Je hebt haar versierd. Misschien ken je haar nog maar net of gaan jullie al een tijdje met elkaar, maar het punt is daar dat ze met je mee naar huis gaat. Jullie zien elkaar wel zitten en van het één komt het ander: Jullie gaan met elkaar naar bed. Hoe zorg je dan dat je haar o...

Verder lezen...

WhatsApp screenshot vol smerige details

Geplaatst: 02 Aug 2019 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Laatst vroeg ik aan de SummerBootcamp groep van 2019 om jou wat te delen over hun resultaten. En ze vlogen binnen. Lees en huiver: *kraakt vingers* Heerlijk. Want ik geloof dat je je zaak maar op één ding kan bouwen. En dat is resultaat. Resultaten leveren we al jaren, maar de...

Verder lezen...

7 Dingen Om Op Te Letten Tijdens de Eerste Ontmoeting

Geplaatst: 31 Jul 2019 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

You never get a second chance to make a first impression.
-Will Rogers Ahh… De eerste ontmoeting met een leuke dame. Een cruciaal moment. Een goede eerste ontmoeting is immers het halve werk. Maar is je eerste ontmoeting één grote blooper? Dan kan je ‘m nooit mee...

Verder lezen...

De Vakantieliefde Gids: 10 Tips Voor Tijdens en Na Je Vakantie

Geplaatst: 24 Jul 2019 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Ben je op vakantie en heb je een leuke vrouw ontmoet? Of kom je net terug en wil je weten hoe je de vakantieliefde in stand houdt? Wat het ook is: in dit artikel leer jij alle do’s and don’ts over vakantieliefde! Je leert: 10 Praktische tips om je vakantieliefde te versieren (zowel...

Verder lezen...

21 Date Idee├źn in Den Bosch Die Succes Verzekeren

Geplaatst: 21 Jul 2019 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Het is een warme, zwoele zomeravond. Je hebt met je date afgesproken in het pittoreske Den Bosch. Gewoon een drankje doen zit er voor jou niet in, jij wil iets memorabel! Maar wat te doen in het mooie ‘s-Hertogenbosch? Dat ga je allemaal lezen in dit artikel. 21 Ideeën voor een eer...

Verder lezen...

23 Dates Met Slecht Weer: De Beste Waterdichte Date Idee├źn

Geplaatst: 20 Jul 2019 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Het is slecht weer en vanavond is het tijd voor je perfecte date. Die perfecte boswandeling met een ijsje zit er niet meer in. Wat doe je dan als een originele date, afgezien van dat saaie stamcafé? Al is het buiten code donkerrood, hier vind je: 23 Originele date ideeën waardoor je...

Verder lezen...

Ik Zoek Een Vrouw: In 9 Tips Gelukkig In Een Relatie

Geplaatst: 11 Jul 2019 | Door: Daan | 1 Reacties
HIDE

Op zoek naar een vriendin of vrouw maar je hebt geen idee waar te beginnen? Je bent al een poosje op zoek naar je soulmate maar je bent nog altijd alleen? In dat geval ben je hier aan het juiste adres. Vandaag leer ik jou namelijk hoe je binnen de korste keren een leuke vrouw of vriendin krijgt. ...

Verder lezen...

Hoe Vrouwen Mannen Testen: 5 Tests Waarop Ze Je Beproeft

Geplaatst: 13 Jun 2019 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Stel: Je hebt op internet tal van flirtzinnetjes geleerd. Vol enthousiasme probeer je ze die avond uit in de plaatselijke kroeg. Het resultaat? Je loopt het ene na het andere blauwtje. Hoe, in hemelsnaam, kan dat? Ik kan je alvast verklappen: vrouwen testen jou om te zien of jij wel echt die ...

Verder lezen...

Hoe Krijg Je Een Vrouw In De Stemming: 7 Beste Tips

Geplaatst: 07 Jun 2019 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

“Sorry vandaag niet. Ik heb hoofdpijn.” Dit is niet de eerste keer dat je dit hoort. Jullie seksleven staat droog. Nog droger dan een hete zomerdag in hartje Sahara. Of misschien ben je aan het daten en vrouwen versieren maar krijg je ze maar niet in de stemming om daadwerkelijk de la...

Verder lezen...

Ze Wil Geen Relatie: D├ę 11 Redenen (Zodat je het kan repareren)

Geplaatst: 08 May 2019 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

De situatie is schrijnend en zéér pijnlijk: Jij wil een relatie. Zij niet. Hoe komt dit? En vooral: wat kan jij hieraan doen? In dit artikel krijg je de definitieve antwoorden waarmee je haar alsnog de jouwe maakt. Je leert: Over de 11 meest voorkomende redenen waarom ze geen r...

Verder lezen...

Geen Klik op Date: 7 Redenen Waarom (En hoe je het nu aanpakt!)

Geplaatst: 06 May 2019 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Vol ongeloof staar je naar je telefoonscherm terwijl je deze zin leest: “Hey, het was gezellig maar ik voelde geen klik op de date. Ik wil het graag hierbij laten.” Je snapt er niets van. Jullie hadden juist zo’n leuke date! Althans… dat dacht je. Wat is er misgegaan? En...

Verder lezen...

15 Vrouwen Geheimen: Vrouwen willen NIET dat jij dit weet

Geplaatst: 22 Apr 2019 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Wanneer je steeds beter wordt met vrouwen kom je gaandeweg achter een belangrijke les: Vrouwen hebben allerlei geheimen die wij mannen niet weten. Vandaag ontrafelen we de meest voorkomende vrouwengeheimen. In dit artikel leer je: Over de 15 top secret vrouwengeheimen die vrouwen liever voor j...

Verder lezen...

Vriendschap Tussen Man en Vouw Mogelijk? De Keiharde Waarheid

Geplaatst: 21 Apr 2019 | Door: Daan | 1 Reacties
HIDE

Vriendschap tussen man en vrouw… Kan dat eigenlijk wel? Vriendschap tussen de twee geslachten is iets waar iedereen wel een mening over heeft. Daarom leer je in dit artikel alles over vriendschap tussen man en vrouw. Je leert: Of vriendschap tussen man en vrouw überhaupt mogelijk ...

Verder lezen...

Hoe Praat Je met een Vrouw: In 7 Tips Soepele Gesprekken (+zinnen)

Geplaatst: 20 Apr 2019 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Vrouwen. Met ze praten is net als surfen, het lukt altijd wel. Mits de juiste baai, mits de juiste tijd, maanstand, windrichting en de onderstroom. Er zitten dus wel wat haken en ogen aan. Geen zorgen. Vandaag leer ik je door je conversaties heen surfen als een ware surflegende. In dit artikel k...

Verder lezen...

Ze wil vrienden blijven: 7 Redenen Waarom +Hoe jij haar lover wordt

Geplaatst: 19 Apr 2019 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Je hebt een leuke dame leren kennen… Jij ziet haar wel zitten…. En zij jou ook… Als vriend. Niets meer. Niets minder. Wat nu? In dit artikel leer je je: Over 7 pijnlijke redenen waarom ze vrienden wil blijven (en wat je eraan doet!). Over de grote fout die je hebt gema...

Verder lezen...

39 Beste Date Idee├źn in Groningen (+Tips voor je eerste date)

Geplaatst: 09 Apr 2019 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Moi! De stad van d'Olle Grieze, eierballen, onbegrijpelijke taal en gaswinning. En vandaag krijg je de leukste date ideeën, zodat je een flater voorkomt. Wat je krijgt: De beste ideeën voor je aankomende date in Groningen De gezelligste date cafés in Grunn Praktische tips om...

Verder lezen...

Vreemdgaan Herkennen: 15 Signalen die Overspel Verraden

Geplaatst: 03 Apr 2019 | Door: Daan | 1 Reacties
HIDE

Je hebt het benauwde vermoeden dat je vriendin vreemdgaat… Maar je weet het nog niet 100 procent zeker… Na het lezen van dit artikel weet jij exact hoe je overspel herkent. Je leert: Over 15 kenmerkende signalen waarmee je overspel en vreemdgaan kan herkennen (+1 bonussignaal!). ...

Verder lezen...

9 Simpele Tips om een Seksrelatie te Krijgen

Geplaatst: 01 Apr 2019 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Dus jij wil een seks relatie krijgen? Dat kan, als je je ervoor inzet. In dit artikel leer je: Over 9 effectieve tips waarmee jij vandaag nog een seksrelatie kan krijgen. Hoe je seksrelaties krijgt met meerdere vrouwen zonder hun hart te breken. Hoe je haar enthousiast maakt over een seksrela...

Verder lezen...

Mijn Vrouw / Vriendin Heeft Nooit Zin: 9 Slimme Tips die Haar Opwinden

Geplaatst: 28 Mar 2019 | Door: Daan | 3 Reacties
HIDE

“Sorry, vanavond niet.” Het is niet de eerste keer dat je dit hoort. Sterker nog: Jouw vrouw (of vriendin) heeft nooit zin de laatste tijd. Wat nu? In dit artikel leer jij: Over 9 tips waarmee je haar weer wild van verlangen maakt Over de cruciale fouten die de meeste mannen mak...

Verder lezen...

Relatie Voorbij: 15 Signalen & 11 Tips om dit aan te pakken

Geplaatst: 23 Mar 2019 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Is het einde relatie? Hangt het zwaard van Damocles boven jullie? Wil je graag de ander terug? Of wil je je gebroken hart weer helen? De periode rondom een break-up is een emotionele horrorcoaster. Je krijgt daarom vandaag: 11 tips die je helpen over je downperiode te komen wanneer je relati...

Verder lezen...

9 Tips: Hoe Krijg Je (Snel) Seks met Leuke Vrouwen

Geplaatst: 22 Mar 2019 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

In de kleedkamer hoor je verhalen over wilde one night stands. De vrouwenverslinder van je vriendenkring gooit de zoveelste pikante foto in de Whatsapp groep. Overal ter wereld hebben mensen seks. Maar hoe krijg jij het? Dat en meer leer je vandaag: Hoe ze vanaf de openingszin aan je lippen ha...

Verder lezen...

Onzekerheid Overwinnen: Schop je angst zijn kont in 17 Tips

Geplaatst: 14 Mar 2019 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

In dit artikel leer jij: Over 17 Praktische tips om vandaag nog je onzekerheid te overwinnen. Hoe je korte metten maakt met je onzekerheid op het gebied van vrouwen, je uiterlijk, je zelfbeeld en nog veel meer. Hoe de verrassende Donald Duck methode jou gaat helpen je onzekerheid te overwinnen....

Verder lezen...

Zelfontwikkeling: In 19 Gewoontes naar de 2.0 Versie van Jezelf

Geplaatst: 08 Mar 2019 | Door: Daan | 1 Reacties
HIDE

In dit artikel krijg je: 19 Praktische Zelfontwikkeling Tips (volgens een no-nonsense aanpak) Wat veel mensen fout doen als ze zichzelf willen ontwikkelen Waarom 99% van alle mannen nooit aan zelfontwikkeling doen (en waarom jij een EINDBAAS bent door dit wel te doen) Waarom je je kamer moet o...

Verder lezen...

Workshop Versieren op Tinder & WhatsApp: 14 april in Amsterdam

Geplaatst: 03 Mar 2019 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Groot nieuws in deze post... Versieren anno 2019... heeft 3 fases. Die fases zijn: 1. De ontmoeting 2. Het app gesprek 3. De date Of de ontmoeting nu een Tinder match, of real life interactie is, dat kan verschillen. Zelfs als je direct met haar slaapt vanuit de club, de dag daarna heb je...

Verder lezen...

Positief Denken: 15 Tips om Geluk Aan Te Trekken

Geplaatst: 01 Mar 2019 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

In dit artikel leer je: Over 15 praktische tips die jou helpen met positief denken. Hoe positief denken jou helpt bij vrouwen (en alle andere dingen die je in je leven wil bereiken). Hoe ik mezelf omtoverde van zwartkijkende pessimist tot vrolijke optimist. Waarom de meeste mensen zeurpieten z...

Verder lezen...

Ik Weet Niet Wat Ik Moet Zeggen: 13 Tips Die Twijfel Doden (+Zinnen)

Geplaatst: 28 Feb 2019 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Je hebt het vaak genoeg ervaren. Misschien na het verplichte rondje handen schudden op een feestje. Bij het aanspreken van een wildvreemde vrouw. Of tijdens een date. Alsof je door het Men in Black pennetje bent geflitst is je geest plots blanco. Het enige wat dan nog in je schedel stuitert is, ...

Verder lezen...

Date Alkmaar: 31 Idee├źn die direct na je date een liefdes SMS geven

Geplaatst: 26 Feb 2019 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Je hebt een afspraakje staan in datestad Alkmaar. Geweldig! Toch…? Maar hoe zorg je dat het een geslaagde date wordt? Je krijgt: Hoe je date in Alkmaar meteen zorgt voor een leuk appje terug Leukste cafés om vloeibaar genot te nuttigen, terwijl jullie tegen elkaar aan kruipen ...

Verder lezen...

9 Must-Have Tips om Simpel en Snel Nieuwe Vrienden te Maken

Geplaatst: 21 Feb 2019 | Door: Daan | 1 Reacties
HIDE

Je leven is inmiddels rijk genoeg aan vrouwen dankzij alle tips op onze website ... Nu ga je nadenken over andere aspecten in je leven. Nieuwe vrienden maken bijvoorbeeld. Doordat je waarschijnlijk even andere prioriteiten hebt gesteld heb je dit aspect van je leven minder kunnen onderhouden. En vr...

Verder lezen...

Sociaal Ongemakkelijk: 7 Tips om je sociale spieren te trainen

Geplaatst: 05 Feb 2019 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Soms lijkt het wel alsof iedereen de geheime handleiding naar sociale expertise heeft. Behalve JIJ. Jij zegt vreemde dingen, waardoor mensen raar omkijken. Jij bent enkel opvulling in de cirkel van het groepsgesprek, in plaats van een toevoeging. En op feestjes is het jij en je drankje, samen in d...

Verder lezen...

De Tweede Date Gids: 10 Originele Idee├źn & 5 Beste Tips

Geplaatst: 04 Feb 2019 | Door: Daan | 4 Reacties
HIDE

Je eerste date is achter de rug. Top! Maar... juich niet te vroeg. Want mogelijk strandt alles bij het tweede afspraakje... Je krijgt daarom in dit artikel: 5 tweede date tips, waarmee je de ander gek van je maakt De ergste valkuilen om te vermijden Hoe begroeten op de tweede date Top 10 ...

Verder lezen...

Beste 15 Tinder Hacks in 2019 (meer matches, meer chats, meer dates)

Geplaatst: 02 Feb 2019 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Je bent op zoek naar Tinder Hacks. De beste tips & tricks om meer likes, matches, en dates te halen. Wel bro, dat is exact wat je hier krijgt. In dit artikel krijg je: 15 Tinder Hacks van de TinderGod De hack om dubbele matches uit je boost te halen Hoe je haar soulmate wordt door de jui...

Verder lezen...

Date in Antwerpen: Top 10 Date Idee├źn (+3 Tips)

Geplaatst: 01 Feb 2019 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Je gaat op date in Antwerpen! Hier vind je de beste bars, activiteiten, en en geheime plekjes om voor een perfecte date. Ideeën voor bij goed weer, slecht weer, of een budget. Bovendien geef ik je tips om je eerste date zo goed te maken dat de ander snakt naar een tweede date. In dit artike...

Verder lezen...

Cursus Daten: Online of LIVE-training, bekijk hier je beste opties

Geplaatst: 28 Jan 2019 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Is een cursus daten iets voor jou? Dat ontdek je op deze pagina. Ik zal je onder andere vertellen over wat wij aanbieden. Maar eerst… …beeld je even volgende situatie in Je staat in de kroeg en verderop staat een mooie vrouw. Precies jouw type. Je wilt erop af, maar iets houd je te...

Verder lezen...

Hoe weet je of zij of hij je leuk vindt via WhatsApp: 15 Signalen

Geplaatst: 27 Jan 2019 | Door: Daan | 1 Reacties
HIDE

Er is iemand die jij leuk vindt. Maar hoe weet je of hij/zij jou ook leuk vindt via WhatsApp? Exact dat ga ik je nu tonen. Hoe je weet of iemand je leuk vindt via WhatsApp, dat is voor mannen en vrouwen hetzelfde. En wanneer er toch een verschil is, dan zal ik het je duidelijk zeggen. Zo weet j...

Verder lezen...

Leukste 131 Vragen Om Te Stellen (Leuke reacties op date / app)

Geplaatst: 26 Jan 2019 | Door: Daan | 2 Reacties
HIDE

Zou je liever onzichtbaar zijn of kunnen teleporteren? Als je ervoor kon zorgen dat een celebrity met je naar bed wil, welke neem je dan? Wat is je allerleukste herinnering? Wat haat je het meest aan iemand ontmoeten op een first date? Welke eigenschap of lichaamsdeel van mij vind je het meest a...

Verder lezen...

#MeToo Discussie in Nederland: Gevolgen idioot of innovatief?

Geplaatst: 25 Jan 2019 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Wat vindt datingexpert Daan de Ram van de #metoo discussie. De media aanvragen houden voorlopig nog niet op. Nog steeds brandt de rel los in Nederland en België. In het kort gaat de hashtag over seksueel ongewenst gedrag van mannen, aangewakkerd toen actrice Alyssa Milano in 2017 #metoo twitte...

Verder lezen...

Top 10 Afknappers Bij Vrouwen - Waar Vrouwen HARD op Afknappen

Geplaatst: 24 Jan 2019 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Ik heb slécht nieuws voor je: Met een scherpe naald doorprik ik een bubbel: Namelijk dat mogelijk alle moeite die je deed om vrouwen te versieren, nutteloos was. Nutteloos, als jij je schuldig maakt aan de 10 grootste afknappers bij vrouwen. Maar niet meer nadat je dit artikel hebt geleze...

Verder lezen...

Date in Gent: Beste Idee├źn & Tips voor een Super Eerste Date

Geplaatst: 23 Jan 2019 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Je gaat op date in Gent, awesome. Het klinkt misschien dom maar… wat is een date eigenlijk? Of beter nog: wat is het doel van een eerste date? Een eerste date dient om haar te laten proeven van hoe het is om tijd met jou door te brengen. Doe je dit goed, dan smaakt het naar meer. Verneuk...

Verder lezen...

Ongemakkelijke Stiltes Voorkomen & Overwinnen In 7 Tips

Geplaatst: 22 Jan 2019 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Ongemakkelijke stiltes Je voelt trillingen in je buik. Zweet breekt uit op je voorhoofd. Je kijkt de ander aan. Je weet niet wat je moet zeggen. Het gesprek glipt weg naar een awkward silence. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Anders eindig je nooit met die liefdevolle partner aan je zijde. W...

Verder lezen...

Ze zegt de date af of wil niet afspreken: 5 Tips +Whatsapp voorbeeld

Geplaatst: 17 Jan 2019 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Gefeliciteerd bro! Je hebt een date weten te fixen met een leuke, knappe meid. Nice! Je hebt de date met koeienletters in je agenda gezet. Je kan niet wachten tot de dag van de date eindelijk daar is… Als het eenmaal zo ver is, ben je op alles voorbereid. Je haar zit netjes, je hebt je ...

Verder lezen...

Ze Negeert Me Opeens: Waarom & Hoe je haar laat reageren

Geplaatst: 16 Jan 2019 | Door: Daan | 3 Reacties
HIDE

Yo bro, het spijt me dat je op deze pagina zit. Niets mis met deze site natuurlijk. Maar het feit dat je op het punt staat om dit artikel te lezen… betekent dat in een kut situatie zit. Je hebt een vrouw in je leven waar je om geeft en plots negeert ze je. Misschien is het iemand waarmee j...

Verder lezen...

Nog steeds maagd? In 10 tips naar je eerste keer in bed zonder gedoe

Geplaatst: 01 Jan 2019 | Door: Daan | 1 Reacties
HIDE

Seks! Seks is de grootste marketingstool in de wereld. Je ziet het overal om je heen. En hoe harder je het als maagd probeert te negeren, hoe harder je ermee wordt geconfronteerd. Ik weet het. Ik was namelijk in de 20, en nog steeds maagd. Maar dat veranderde in minder dan een jaar tijd, door ...

Verder lezen...

Tinder in Nederland: Alles wat je moet weten voor 5+ dates per week

Geplaatst: 23 Dec 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Je wil succesvol zijn op Tinder en je woont in Nederland? Hoe kon ik het toch raden… In dit artikel krijg je: 2 TinderOpeners die het in Nederland goed doen Een snelcursus profiel bouwen, waarmee je matches scoort Hoe coach Daan, overdag, in 30 minuten een vrouw mee naar huis neemt He...

Verder lezen...

Wat Te Doen Aan Liefdesverdriet: De Ultieme Gids (5 Stappen)

Geplaatst: 09 Dec 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Je relatie is uit. Je lichaam betreedt nu het single-leven. Je gevoelens hangen nog in de relatie. Liefdesverdriet verlamt. Je kan niet voor- of achteruit. Je liefdesverdriet oplossen is de enige optie. Je krijgt: Wat te doen bij liefdesverdriet? In 5 stappen snel weer een gelukkig liefdesl...

Verder lezen...

Tinder Expert & Coach Louis Onthult Zijn 9 Beste Tinder Tips

Geplaatst: 07 Dec 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Geen vriendin? Geen zin in je oom’s dating tips tijdens kerst? Genoeg lachende opmerkingen van je vrienden gehoord? Klaar om te pronken met een topdame aan je arm? Amen, broeder. Vandaag geeft de Tinder expert (kuch… ik) je alles wat je nodig hebt om van sullige single te transforme...

Verder lezen...

Gespreksonderwerpen Lijst: In 19 Manieren IEDER Gesprek Leuk Maken

Geplaatst: 30 Nov 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Heb jij wel eens met je vrienden, je relatie, of op date: Suffe, saaie, standaardgesprekken? Dat is nu verledentijd. We gaan jouw gesprekken namelijk van lauw, naar warm naar HEET tillen, met deze gespreksonderwerpen lijst. Je krijgt: 19 tips voor eindeloze gesprekken met je vrienden of relat...

Verder lezen...

Waarom Je Slecht Bent Met Vrouwen Versieren: 3 Redenen + 7 Tips

Geplaatst: 27 Nov 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Het is ieder weekend hetzelfde liedje…. Je besluit met je maten op stap te gaan. Na moed indrinken, besluiten jullie collectief achter de vrouwen aan te gaan. Je vrienden staan best aardig te flirten. Jij? Jij gaat wéér alleen naar huis… Ook op Tinder is je succes ve...

Verder lezen...

Versieren op Facebook: 11 Tips Voor Aanspreken Tot Flirten

Geplaatst: 26 Nov 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Heb je de Facebook van een vrouw gekregen en wil je haar nu op date nemen? Heb je voorgestelde vrienden in je Facebook staan die je wel interessant en aantrekkelijk lijken, maar je kunt niet in contact met ze komen face-2-face? Of scrol je wel eens door je Facebook en kom je zo nu een dan iemand t...

Verder lezen...

De Ultieme Vierde Date Gids: 10 Date Idee├źn, 5 Tips, Meer...

Geplaatst: 15 Nov 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Je hebt een vierde date gepland staan met iemand. Hoe ga je dit aanpakken? Wat is er nu speciaal ten opzichte van je vorige afspraakjes? Zijn er details waar je rekening mee moet houden? Op al deze vragen, plus de manieren om de date succesvol te maken krijg je antwoord op. Namelijk: 5 tips ...

Verder lezen...

Verliefd Op Een Andere / Getrouwde Vrouw: Hoe Je Haar Krijgt

Geplaatst: 14 Nov 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Ze heeft een ring om haar vinger, en jij baalt. Je bent verliefd. Wil je van het gevoel af? Omdat je niet in andermans huwelijk wil roeren? Of misschien weet je stiekem wel dat ze op zoek is naar een avontuurtje tussendoor. Hoe versier je dan een getrouwde dame? Je krijgt: 10 Tips voor wannee...

Verder lezen...

7 Onverwachte Voordelen van Single Zijn + 5 Tips Tegen Eenzaamheid

Geplaatst: 13 Nov 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Single zijn is niet altijd even gemakkelijk. Je hebt vaak geen idee hoe je zal eindigen, of met wie. En de eenzaamheid kan soms kéihard toeslaan. Maar… Single zijn hoeft zéker geen kwelling te zijn. Vandaag krijg je van mij: De 7 Voordelen & Nadelen van single zijn ...

Verder lezen...

Hoe Snel Vrouwen In Je Bed Krijgen: Mijn 9 Stappenplan

Geplaatst: 09 Nov 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Een vriendin van me maakte deze foto: Ze vond dat ik er zo “lief bijlag”. Grappig wel. Het was weer ’n gekke donderdag. Hoe jij ook vrouwen in bed krijgt als een rockster, leer je in dit artikel: Maak het simpel: Hoe je in 9 stappen een vrouw in bed te krijgt Hoe je haar o...

Verder lezen...

Hoe Verover Je Een Vrouw: 10 Beste Tips Om Haar Voor Je Te Winnen

Geplaatst: 06 Nov 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Het winnen van een vrouw haar hart. Soms lijkt het zo lastig. Dan denk je dat je een tof gesprek hebt gehad, blijkt het nummer toch nep te zijn. Of je zit nekdiep bij haar in de friendzone... Daarom: In dit artikel vertel ik je hoe je een vrouw verovert. En niet onbelangrijk, hoe je haar daarna...

Verder lezen...

Voorbeeld Tinder Gesprek: 10 Chat Tips van een Tinderexpert

Geplaatst: 03 Nov 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Je telefoon gaat af: *Plingggggg* Je hebt een match! En nu? Het Tinder gesprek volgt, en je kan alles winnen of verliezen. Daarom krijg je vandaag de beste Tinder chat tips: Hoe je je Tinder gesprekken het beste begint 2 Voorbeeldplaatjes voor flirterige gesprekken (ook op WhatsApp) Hoe je...

Verder lezen...

Wat Moet Je Zeggen Tegen Een Vrouw: 13 Zinnen + 2 Chat Screenshots

Geplaatst: 29 Oct 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Wat is er pijnlijker, dan met je mond vol tanden te staan. Het enige wat door je hoofd ging, is: “Wat moet ik zeggen?” Misschien waren de gesprekken best saai en wist je echt niet wat je moest zeggen om het gesprek spannend te maken. Misschien durf je een vrouw niet eens aan te sprek...

Verder lezen...

Als Een Vrouw Verliefd Op Je Is: 17 Kenmerken & Wat Je Moet Doen

Geplaatst: 26 Oct 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Waarom vrouwen niet verliefd op je worden? Omdat mannen over het algemeen veel te snel hun verliefdheid uiten. Daarom is het zo cruciaal om signalen te herkennen als een vrouw verliefd op je is. Je krijgt: 17 kenmerken om te herkennen als een vrouw verliefd op je is Tests om haar liefde te ch...

Verder lezen...

7 Tips Om Een Awesome Indruk te Maken Op Vrouwen

Geplaatst: 23 Oct 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Je kent het gevoel wel… Je ziet een prachtige vrouw waar je je tot aangetrokken voelt als een magneet. Je wilt haar benaderen om een gesprek met haar te beginnen. Dan slaan je gedachten op hol: ‘’Wat moet ik doen om indruk op haar te maken, zodat ik haar krijg?’’ ...

Verder lezen...

Beste 15 Tips om Onweerstaanbaar Voor Vrouwen te Worden

Geplaatst: 20 Oct 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Een vrouwenmagneet worden. Hoe zorg je ervoor dat vrouwen niet meer van je af te slaan zijn, al heb je een zwarte band in kong-fu. Daar is dit artikel voor. Je krijgt: 15 tips die je onweerstaanbaar voor vrouwen maken 9 zinnen die vrouwen gek op je maken + WhatsApp voorbeeld Hoe je ervoor zo...

Verder lezen...

Nederlands #1 Datingexpert Onthult 10 Must-Have Tips

Geplaatst: 19 Oct 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Helaas: Dating expert zijn, vereist geen diploma. Er is geen certificaat dat aantoont dat je er één bent. Daarom zijn er tegenwoordig zoveel zelfbenoemde experts, gasten die 30 meiden in bed hebben gehad en 2 relaties achter de rug hebben... Eénogen die de blinden leiden. Bel...

Verder lezen...

Beste 9 Tips om Oudere Vrouwen & MILF's te Versieren

Geplaatst: 12 Oct 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Je wil een oudere vrouw versieren. Wellicht ben je volwassen, en ben je jonge blije prinsesjes helemaal zat. Misschien wil je een veel oudere vrouw daten. Of je bent jong en wil graag van de volwassenere generatie snoepen. Hoe dan ook wil je een koningin. Hoe je met oudere vrouwen flirt, vertel...

Verder lezen...

Hoe Flirt Je? Beste 19 Tips om met Vrouwen te Flirten

Geplaatst: 04 Oct 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Hoe flirt je met een meid? Vervelend als je daar staat met je mond vol tanden. Maar flirten met vrouwen leer je gemakkelijk met deze tips: De 3 stappen om met vrouwen een flirterig gesprek te starten Hoe je uit de friendzone ontsnapt Een bonus van 5 flirtzinne Waarom Charles Manson meer vrou...

Verder lezen...

37 Flirtsignalen van Vrouwen Herkennen: Met 30+ Voorbeelden

Geplaatst: 02 Oct 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

De manier waarop ze lacht, beweegt of spreekt… Je kijkt haar aan en denkt: [QUOTE] “Flirt ze met me?” [/QUOTE] In dit artikel leer je alle signalen die haar geflirt verraden: Meerdere testjes om erachter te komen wat ze van je denkt Zelfs flirtsignalen op Whatsapp +voorbeel...

Verder lezen...

Top 10 Beste Vrouwen Versieren Boeken

Geplaatst: 01 Oct 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

In dit artikel krijg je de ultieme top 10, de beste boeken over vrouwen versieren. Onder andere: Het #1 boek om te hebben om vrouwen beter te begrijpen (onverwachtse titel zal dit zijn!) Wat je het beste kan lezen, als je wil groeien in je mannelijkheid Het beste boek over vrouwen versieren in...

Verder lezen...

Hoe Krijg Je Sjans: De Beste 11 Tips om te Sjansen

Geplaatst: 30 Sep 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Sjans. Veel mensen zeggen dat je het gewoon moet hebben, en dat je het niet kan leren. Ik zag dat dat dikke kul is. Want sjans krijgen, dat is te oefenen. Je krijgt: Hoe je aan iemand herkent dat die met je wil sjansen De beste plek om te flirten in het OV Hoe je op iemand afstapt in 5 stap...

Verder lezen...

11 Vindt Ze Me Leuk Tests Die Direct Haar Liefde Verraden +Video

Geplaatst: 28 Sep 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Vindt ze me leuk? Dé vraag die constant door je hoofd gaat. Gelukkig kun je het eenvoudig testen. Dit krijg je van me: 11 vindt ze me leuk tests 12 tekenen hoe je weet dat jij als ongeluksvogel bij haar in de friendzone keldert 9 signalen hoe je erachter komt of ze jouw vriendin wil z...

Verder lezen...

Hoe Lichaamstaal Lezen van een Vrouw: 17 Tips + Voorbeelden

Geplaatst: 26 Sep 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Wil je haar lichaamstaal lezen, of ze misschien verliefd is? Of leren dat ze juist geen interesse heeft. Dat kan allemaal. Want vandaag krijg je: Wat de richting waarmee ze oogcontact verbreekt zegt over jullie contact Hoe je aan haar benen kan zien of ze met je wil praten 5 tips over hoe je...

Verder lezen...

9 Tips: Hoe een Vrouw Bevredigen in Bed (Alles wat je moet weten)

Geplaatst: 21 Sep 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Well done. Je hebt onze tips en inzichten over het vrouwen versieren succesvol toegepast. Die beeldschone, woest aantrekkelijke vrouw waar je al een tijd naar uitkijkt ligt nu in je bed. Met heldere, verwachtingsvolle ogen kijkt ze je aan... Haar prachtige lichaam ligt klaar om door jou genomen t...

Verder lezen...

Beste 29 Date Idee├źn in de Winter / Herfst + 11 Tips

Geplaatst: 20 Sep 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Guur, koud en nat. Genoeg redenen om binnen te blijven tijdens deze maanden… …en alleen maar thuis te zitten. FOUT. Want in de wintermaanden is er nog genoeg leuks te doen met je date. Al die leuke winter date ideeën heb ik voor jou verzameld. Wat je krijgt: 29 date idee&...

Verder lezen...

7 Beste Methodes om Vrouwen te Teasen + 11 Plaagzinnen

Geplaatst: 19 Sep 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Teasen is de sleutel tot aantrekkingskracht. Echter wanneer plagen, pesten wordt, doe je het fout. Daarom krijg je van mij precies uitgelegd, hoe je haar plaagt op een manier dat ze aangetrokken tot je wordt. Je krijgt: 7 methodes om haar gek te maken met je teasen 11 concrete plaagzinnen die...

Verder lezen...

15 Tips: Hoe Vertel Je Iemand Dat Je Haar Leuk Vindt

Geplaatst: 18 Sep 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Je kent haar al een tijd. Je vindt haar leuk. Misschien ben je stiekem wel smoorverliefd. Echter, hoe vertel je iemand dat je haar leuk vindt? De grote fout die je wil vermijden, is plots al je liefde over haar uitstorten. Toch doen veel mannen dit. Daarom krijg je in dit artikel precies van m...

Verder lezen...

Eerste Date Thuis: Voor- en Nadelen +9 Tips om 'n ramp te voorkomen

Geplaatst: 17 Sep 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Ik weet wat jij denkt. Eerste date thuis > Gegarandeerd dat jullie met elkaar in bed eindigen. Toch… Of is dat eigenlijk wel zo? Een eerste date thuis kan héél spannend eindigen, maar dan moet je het wel goed doen. Met de tips die ik in dit artikel met je ga delen, zorg ...

Verder lezen...

35 Spannende Date Activiteiten: Hoe je een ONVERGETELIJKE date hebt

Geplaatst: 07 Sep 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Drankjes doen op je date... het kan beter. Je wil wat spannendere activiteiten hebben. Met je vriendin of als eerste date. Jij krijgt 2 soorten activiteiten: ….Eén die een stuk inspanning vereist… …Of spannende erotische dates. Laten we erin duiken, je krijgt: 34...

Verder lezen...

Hoe Versier Je Een Vriendin: Van Friendzone Naar Friends-With-Benefits

Geplaatst: 06 Sep 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Je kent haar al een tijd. Jullie gaan leuk met elkaar om. En ben je nu verliefd op een (beste) vriendin? Zij ziet jou misschien alleen als gewone vriend. Au. Is dit een gevalletje ‘hopeloos’, waarbij je voor altijd vastzit in de friendzone? Of is er toch nog een mogelijkheid om die...

Verder lezen...

Van Tinder match naar Telefoonnummer in 3 Stappen + 7 tips

Geplaatst: 05 Sep 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Je hoort: *Klinggg!* Je telefoon gaat af en je opent je favoriete datingapp. Je ziet op Tinder: “It’s a match!” Maar hoe je nu je nieuwe tindermatch tot telefoonnummer tovert? Dat leer je in dit artikel, je krijgt: Hoe je leukere berichtjes stuurt door emotioneel taalgebr...

Verder lezen...

28 Originele Date Idee├źn en Activiteiten in Utrecht + Dating Tips

Geplaatst: 02 Sep 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Samen afgesproken in Utrecht begrijp ik. Grote kans dat je diegene ophaalt bij het station, of komt diegene met de auto? Wellicht wonen jullie allebei wel in Utrecht. Hoe dan ook. De vraag is… …Waar gaan jullie heen voor date? Want een goede date locatie is belangrijk of je afspra...

Verder lezen...

29 Originele Date Idee├źn en Activiteiten in Rotterdam + Dating Tips

Geplaatst: 30 Aug 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Jullie hebben afgesproken in Rotterdam. Misschien haal je hem of haar wel op bij het station, komt diegene met de auto, óf wonen jullie allebei in Rotterdam. De vraag is… …Waar gaan jullie heen. Want een goede date locatie is onderdeel of je afspraakje met diegene slaagt of ...

Verder lezen...

9 Tips & Zinnen voor als ze Kortaf en Traag reageert

Geplaatst: 29 Aug 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Je ziet in een leuk gesprek met een vrouw. Dan wel op WhatsApp of Tinder, dan wel in het echt. Na een tijdje begint ze echter kortaf te worden in haar reacties. Enkel een paar woorden op je vragen of een simpele ‘haha’. Óf je stapt op een vrouw af en ze geeft je niets om mee t...

Verder lezen...

Hoe Versier Je Een Meid? 19 Beste Tips Hoe Je Haar Krijgt

Geplaatst: 29 Aug 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Jij. Let even op. Ik weet precies wat je wil. Je wilt exact wat die ene populaire jongen heeft. Die prachtige meid onder zijn arm. Die zou jij ook willen en dan naast haar naakte lichaam wakker te worden, samen een gebakken eitje eten met een kop cappuccino. In dit artikel leer ik je exact hoe...

Verder lezen...

71 Tinder vragen & zinnen die ALTIJD reactie geven

Geplaatst: 22 Aug 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Laat me raden. Overal heb je gelezen dat vragen stellen op een dating app de absolute no-go is. Je wordt hierdoor sneller unmatched, dan een zwerver wordt genegeerd. En zélfs ik vertel je dit regelmatig. Toch is er een moment om vragen aan elkaar te gaan stellen. Mits… Je de vrag...

Verder lezen...

Beste 11 Tips Voor Tinder Sex - Hoe je vanavond nog tinderseks krijgt

Geplaatst: 22 Aug 2018 | Door: Daan | 1 Reacties
HIDE

Wil je snelle en (on)gemakkelijke tinderseks krijgen? Want Tinder voor sex werkt. Alleen wil je niet overkomen zoals de meeste mannen op de datingapp die het fout doen. Je krijgt daarom: Hoe je je profiel inricht zodat je onenightstands aantrekt Hoe je voorkomt dat je gesprekken zo suf zijn...

Verder lezen...

13 Simpele tips om een verpletterende eerste indruk te maken

Geplaatst: 22 Aug 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Of je nu een goede eerste indruk wilt maken op je werk, op een vrouw of man, op je studie… vandaag krijg je alle tips voor een perfecte eerste ontmoeting. Je krijgt: Een psychologisch principe dat een man hielp aan een baan, perfect voor een goede eerste indruk (op dates of solliciteren) ...

Verder lezen...

9 tips voor het daten van een single moeder

Geplaatst: 20 Aug 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Je ziet haar om de hoek komen lopen. Knap, sexy, vrouwelijk. Je zou haar wel willen ontmoeten. Er is alleen 1 dingetje… of 2… Er lopen twee kinderen achter haar aan. Ze is een single moeder. Toch, ze blijft een vrouw en zó moet je haar ook zien. Maar daarnaast is ze &oac...

Verder lezen...

Ben ik lelijk? Vind hier het definitieve antwoord (+ 5 Simpele tips)

Geplaatst: 20 Aug 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Ben ik dan écht lelijk? Dit vraag je jezelf af, wanneer één van je knappe vrienden er na het uitgaan wéér met een knappe chick vandoor gaat. En jij consequent heel de avond door elke vrouw in de club genegeerd werd. Voor de zoveelste keer ga je alleen naar huis,...

Verder lezen...

15 Signalen dat het Ware Liefde is! + 13 tips om ware liefde te vinden

Geplaatst: 15 Aug 2018 | Door: Daan | 1 Reacties
HIDE

“Wow” zegt ze, wanneer je haar nog een laatste zoen geeft, voordat ze op de trein stapt. “Ik krijg er bijna spijt van dat ik drie maanden wegga.” Haar gezicht verdwijnt achter de sluitende treindeuren. Je voelt iets in je buik. Zij voelt hetzelfde. Is dit ‘ware lie...

Verder lezen...

De 10 nieuwste en beste Tinder alternatieven voor 2018

Geplaatst: 12 Aug 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Tinder. Love it or hate it. Maar er is geen ontkennen meer aan: Tinder heeft de online dating wereld voorgoed verandert. Als resultaat zijn er momenteel zoveel gelijkaardige apps op de markt, waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet… Of je ziet door de paninis de punanis niet meer...

Verder lezen...

24 Leuke Eerste Date Idee├źn / Activiteiten in Amsterdam (+Tips)

Geplaatst: 12 Aug 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Je hebt een leuke eerste date staan in Amsterdam… Dan wil je wel graag origineel zijn. En leuke activiteit in Amsterdam doen, en je afspraakje leuk verrassen. Je leert hier alle beste plekken voor dating Amsterdam. Je krijgt vandaag: Welke app je wilt hebben voor oneindige inspiratie ...

Verder lezen...

Wat vinden vrouwen leuk om te horen: 17 Krachtige zinnen

Geplaatst: 10 Aug 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Rolt ze met haar ogen terwijl je het verkeerde ding zegt? Wil je weten wat te zeggen tegen je vriendin, of vrouwen in het algemeen. Vandaag leer je precies (met voorbeeld zinnen) wat vrouwen leuk vinden om te horen. Je krijgt: 17 voorbeelden van wat vrouwen leuk vinden dat je ze zegt Tip: 3 o...

Verder lezen...

17 Beste Plekken om Single Vrouwen te Ontmoeten +5 Aanspreek Stappen

Geplaatst: 10 Aug 2018 | Door: Daan | 2 Reacties
HIDE

Waar ontmoet je leuke single vrouwen? Voor meer dates of een vriendin krijgen? Je leert vandaag hoe, en waar je het beste vrouwen kan ontmoeten. Je krijgt: De beste plek om single vrouwen te ontmoeten 3 belangrijke vragen om te stellen Hoe je vrouwen aanspreekt (mijn 5 stappen plan) 9 alterna...

Verder lezen...

Je gesprek gaande houden: 19 Must-have Tips (+21 voorbeeldzinnen)

Geplaatst: 10 Aug 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Je bent in gesprek met een lekker ding… Diegene is vol verwachting van wat je gaat zeggen… Je denkt zenuwachtig: “WAT MOET IK ZEGGEN?!” *krekels tjirpen* Het gesprek valt dodelijk stil. Geen nood. Want in dit artikel krijg je: 19 Must-have tips om het gesprek epi...

Verder lezen...

Flirten met je collega: 13 Subtiele maar zeer effectieve tips

Geplaatst: 02 Aug 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

“Houd werk en privé ALTIJD gescheiden.” Deze uitspraak kom je overal tegen, om bijvoorbeeld niet overspannen te raken op het werk. Maar ik begrijp dat er ontzettend leuke secretaressen met strakke pakjes en receptionisten met mooie stemmen rondlopen. Vrouwen waarbij het heel aa...

Verder lezen...

De 9 Tips om van je Derde Date een onvergetelijk succes te maken

Geplaatst: 02 Aug 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Jullie gaan elkaar weer zien. De derde date. Het gemakkelijke deel is achter de rug. Want op de eerste en tweede dates, vaar je nog steeds op de spontane aantrekkingskracht, en magie van het onbekende. De derde dates brengt namelijk iets heel nieuws: De realiteit. En er zijn veel manieren waar...

Verder lezen...

Datingcoach Daan de Ram Deelt 10 Beste Tips (flirtzinnen in tip 8)

Geplaatst: 01 Aug 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Om mijn 9 jaar jubileum als datingcoach te vieren… …krijg je vandaag 9 van mijn beste tips: 9 praktische tips De #1 truc van een doortrapt marketing genie voor leukere gesprekken Hoe je het beste iemand aanspreekt (+video beelden) Het geheim van de datingcoach: Mijn techniek om ...

Verder lezen...

9 Simpele tips om iemand echt te leren kennen (+ 36 slimme vragen)

Geplaatst: 31 Jul 2018 | Door: Daan | 1 Reacties
HIDE

Veel mensen lopen er weleens tegenaan… Je wil graag iemand leren kennen, maar het lukt maar niet om echt iets over de ander te weten te komen… En dan komt er op een gegeven moment misschien zelfs een punt dat het gesprek alleen nog maar over koetjes en kalfjes gaat of helemaal doodval...

Verder lezen...

De 7 beste tips om je onmogelijke liefde eindelijk los te laten

Geplaatst: 31 Jul 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

De Amerikaanse schrijver Henry Louis Mencken zei eens: “Liefde is als oorlog: makkelijk om te beginnen, maar heel moeilijk om te stoppen.” En het is waar… Het is soms moeilijk om te beseffen dat liefde ook een dark side kan hebben. Dat wordt helemaal duidelijk wanneer je onmogel...

Verder lezen...

Liefde loslaten: 11 vlijmscherpe tips om eindelijk verder te kunnen

Geplaatst: 31 Jul 2018 | Door: Daan | 2 Reacties
HIDE

Alles wat je ziet, doet of hoort, doet je denken aan die ene perfecte vrouw… …Die vrouw die je in je leven had, maar die je door onbekende oorzaak niet bij je kon houden. ‘Wat als?’, ‘Hoe zou het zijn?’, ‘Had ik maar…’ Allemaal gedachten di...

Verder lezen...

9 Redenen: Waarom je geen succes hebt op Tinder en met dating

Geplaatst: 25 Jul 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Je hebt je beste foto’s online geknalt. Je bio / profieltekst is een stuk hoogstaande proza waar Shakespeare een puntje aan kan zuigen. Toch krijg je maar geen succes in je Tinder dating leven. Op online datingsites blijft succes ook uit, alsof je online lepra hebt opgelopen… Voorda...

Verder lezen...

9 Belangrijke tips voor een geslaagde Lange Afstandsrelatie

Geplaatst: 25 Jul 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Afstanden tussen relaties nemen meer en meer toe. Dat is ook niet vreemd door de mogelijkheden van tegenwoordig… We komen een vriendje of vriendinnetje tegen op vakantie. We kunnen met iedereen op de wereld matchen via onlinedatingsites. En door het internet, lijken we dichter bij elkaar ...

Verder lezen...

Gaat je vriendin vreemd? De 3 redenen, 9 tips en 13 signalen

Geplaatst: 25 Jul 2018 | Door: Daan | 3 Reacties
HIDE

Je vindt een onderbroek, die niet van jou is, in de kledingkast. Misschien heb je wel het vermoeden dat je vriendin vreemdgaat. Nu is de grote vraag… Hoe kom je er zeker weten achter? En hoe pak je het daarna aan? Hoe kun je het überhaupt voorkomen? Met dit alles, ga ik je vandaag ...

Verder lezen...

9 Simpele tips om succesvol contact te leggen met vrouwen

Geplaatst: 13 Jul 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Altijd een mobiel in je hand, waarmee je iedereen kan bereiken. Tientallen apps om contact te leggen. Maar zelfs met al deze moderne mogelijkheden, wordt het voor jou niet gemakkelijker om contact te leggen. Het idee om in real life contact te leggen met een vrouw, klinkt je al helemá&aacu...

Verder lezen...

12 Must-Have tips van een datingcoach bij geen succes met vrouwen

Geplaatst: 02 Jul 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Je hebt geen succes met vrouwen? Minder succesvol dan je vrienden? Ontdek hoe je succes in de liefde krijgt met deze praktische 9 tips. Je krijgt: Waarom je nog geen succes met vrouwen hebt (belangrijk!) 3 snelle wins om direct knapper te zijn Hoe je je innerlijke lafaard omzeep helpt De ex...

Verder lezen...

Relatieproblemen: De 15 grootste relatie-killers en hoe je ze oplost

Geplaatst: 30 Jun 2018 | Door: Daan | 11 Reacties
HIDE

Je praat heel je leven, maar een aantrekkelijk iemand aanspreken lijkt wel het moeilijkste op aarde. Je smartphone zit bijna aan je hand vastgelijmd, maar als je iemand wil bellen of WhatsAppen voor een date, lijk je wel een technofoob. Je hebt waarschijnlijk wel eens iemand gezoend, of minstens e...

Verder lezen...

Mijn Tinder Ervaringen: 11 Must-Have Tips uit mijn 300+ Tinder Dates

Geplaatst: 28 Jun 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

De afgelopen jaren had ik minimaal 1 Tinder date per week. Vaak waren het er 2 of 3. Tot ik ’n experiment deed… en ik 38 dates in een maand had (uitslag: té veel Tinder ervaringen). Maar daar kom ik straks op terug. Vraag je je af of Tinder werkt? Oef. Dat is gemakkelijk: ...

Verder lezen...

30 bindingsangst symptomen (Man / Vrouw) + Zo overwin je het

Geplaatst: 27 Jun 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Heb je op het moment een leuke vriendin of vriend, en willen jullie het ‘officieel’ maken? Of willen jullie gaan samenwonen? Maar telkens als de stappen gemaakt worden, krijgt één van jullie een beknellend gevoel. Op die momenten wordt de boot iedere keer weer afgehouden...

Verder lezen...

Bindingsangst: overwin het bij jezelf ├ęn partner met deze 10 tips

Geplaatst: 27 Jun 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Ben je al een tijd samen met je vriendin en wil zij graag een échte relatie aangaan, maar elke keer als ze erover begint krijg jij een verstikkend gevoel en vermijd je het onderwerp? Of wil JIJ graag een relatie aangaan met je vriendin, maar laat ze elke keer horen dat ze het “rustig a...

Verder lezen...

Flirtcoach Daan de Ram: 7 Must-Have flirttips om indruk te maken

Geplaatst: 22 Jun 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Als je opzoek bent voor een interview met een flirtcoach voor mannen, dan zit je hier goed. Klik dan hier om contact met ons op te nemen. En als je op zoek bent naar een flirtcoach voor vrouwen, dan verwijs ik je door naar datingcoach Mathijs. [optin] Wat je moet weten over flirtcoach...

Verder lezen...

19 Tips om Definitief Bindingsangst te Overwinnen (Man & Vrouw)

Geplaatst: 19 Jun 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Het is een geweldig persoon en verdient méér. Alle cellen in je lichaam zeggen je dat je diegene meer kunt bieden. Echter jij voelt een continue beknelling, waardoor je het niet kunt geven. Bindingsangst. Dit artikel is speciaal voor mannen geschreven.
Ben je een vrouw? Bekijk ...

Verder lezen...

Tinder Amsterdam: Krijg in 10 Tips, 5+ dates per week

Geplaatst: 19 Jun 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Tinder. De oneindig populaire datingapp. In Amsterdam telt Tinder 10.000en actieve gebruikers. Locals tot toeristen en expats. In dit artikel leer je alles wat je moet weten over Tinder Amsterdam. Mocht je trouwens helemaal nieuw zijn op Tinder, en je wilt weten hoe Tinder werkt, ga dan hier. ...

Verder lezen...

Hoe versier je een vrouw: Zoenen in 6 stappen + 19 tips

Geplaatst: 15 Jun 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Jij daar. Ik weet wel wat je wilt. Yup. Je wilt exact wat die ene vervelende klootzak heeft: Een prachtige vrouw onder je arm. Naast haar naakte lichaam wakker worden, en samen een hete cappuccino drinken. En in dit artikel leer ik je exact: Hoe versier je een vrouw zodat ze van jou is. Voor...

Verder lezen...

13 Must-Have Tips als ze niet meer reageert op WhatsApp of Tinder

Geplaatst: 12 Jun 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Je hebt iets gestuurd, en je wacht op haar berichtje… Je wacht… En wacht… CRAP! Ze reageert niet op je Whatsapp / SMS / Facebook / Tinder bericht… Dit artikel is je reddende engel… Je krijgt: 5 voorbeeldberichten die je kan sturen wanneer ze je negeert op ...

Verder lezen...

7 Beste Online Dating Profieltekst Tips waarmee je indruk maakt

Geplaatst: 06 Jun 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Je maakt je online datingprofiel aan. Wat is belangrijk? Vergis je niet, je foto’s zijn FACTOR 69 BELANGRIJKER! Check voor tips daarover dit artikel. En dan is er je profieltekst aka je bio. Deze kun je inzetten als geheim wapen. In dit artikel leer je: Een voorbeeld van mijn relati...

Verder lezen...

9 Tinder & Online dating profiel foto tips: Meer matches & reacties

Geplaatst: 01 Jun 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Laat me met de deur in huis vallen: Wil je meer matches en reacties online? Op Tinder, op datingsites? Realiseer je dit: Je foto’s… …ZIJN je online datingprofiel. Huh? Wat bedoel ik daarmee? Je profieltekst is leuk. Meer niet. Een goede profieltekst zorgt ervoor dat ze j...

Verder lezen...

Lat Relatie: 7 Grootste fouten + 12 Tips voor de perfecte lat relatie

Geplaatst: 06 May 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Een latrelatie… 'LAT'? ‘Living Apart Together’, dus je bent wel samen een stel, maar je woont niet samen onder één dak. Wil je tips over een lange afstandsrelatie, dit is weer net even wat anders, klik dan op de link voor dat artikel. Wil je aan een latrelatie be...

Verder lezen...

Tongzoenen als een Pro in 5 stappen + 9 Heerlijke tongzoen-tips

Geplaatst: 06 May 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Met je tong in de keel van je partner, speeksel en zwermen bacteriën wisselen jullie uit. Op het eerste gezicht lijkt tongzoenen niet zo sexy. Maar niets is minder waar… Vierendertig van je gezichtsspieren zijn volledig ingeschakeld. Je lippen zijn gezwollen door al het bloed dat doo...

Verder lezen...

Wat willen vrouwen in bed: 11 tips om haar Seksgod te worden

Geplaatst: 06 May 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

“Hard” en “diep”. “Ik heb haar helemaal platgeneukt.” Woorden die vaak in de spreekwoordelijke kleedkamer over en weer worden gegooid, als mannen over seks praten. We penetreren haar alsof er diep in de baarmoeder een goudklompje aangetikt, geramd en bevrijd mo...

Verder lezen...

143 Date vragen om elkaar te leren kennen en gek op je te maken

Geplaatst: 06 May 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

“Hey, nog wat spannends gedaan vandaag?” Dit wordt vanaf nu dé vraag waarmee jij je dates begint, wanneer jullie elkaar ontmoeten. Waarom dit jouw go-to vraag wordt vertel ik je later. Wel kan ik je alvast verklappen, dat ik gesteund word door een berg aan onderzoek. Verder kr...

Verder lezen...

327 unieke kennismakings-vragen voor succesvolle dates

Geplaatst: 06 May 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Ik las laatst dat gemiddelde Gert 36 uur op Tinder zit om één date te fixen. En als die date dan éénmaal een feit is dan ziet dat er ongeveer als volgt uit: Hij: “Wat zijn je hobby’s?” Zij:“Hobo spelen en dansen.” Hij:“Klinkt goed. ...

Verder lezen...

Hoe krijg ik een vriendin? 13 Must-have tips en het master-stappenplan

Geplaatst: 19 Apr 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Je zit er al een tijd over na te denken: “HOE krijg ik een vriendin?” Echter, het is er al die tijd nog niet van gekomen, en je vraagt jezelf af hoe het komt. Iedere keer waag je een poging, maar wordt je afgewezen. Je krijgt de vrouwen die je hebt ontmoet steeds niet via WhatsApp o...

Verder lezen...

Trio regelen: 3 regels, 4 manieren en 5 tips om een trio te regelen

Geplaatst: 19 Apr 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Wat is er nu beter dan met twee vrouwen het bed te delen? …Drie vrouwen hoor ik je al denken. Maar ook echt wel één die goud waard is, want te weinig mensen hebben een menage-a-trois gehad. Gelukkig zijn er allerlei manieren om het voor elkaar te krijgen. En in dit artikel k...

Verder lezen...

9 Belangrijke tips om samen gezond uit elkaar te gaan

Geplaatst: 19 Apr 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Jullie zijn uit elkaar gegroeid. De vlam is gedoofd. Of één van jullie heeft een slippertje gemaakt. Hoe dan ook, het kan zijn dat jullie uit elkaar gaan. Vaak geen leuke tijd. Uit elkaar gaan verloopt namelijk meestal niet van een leiendak, zonder haken en ogen. Toch zijn er bet...

Verder lezen...

5 Belangrijke tips om met je Minderwaardigheidscomplex af te rekenen

Geplaatst: 19 Apr 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Jezelf op een feestje op een veilige plek verschuilen, omdat je het idee hebt dat niemand op jouw verhalen zit te wachten. Dagenlang in een uitzichtloze put van zelfmedelijden zitten, nadat je weer niet wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Aan de bar je hele maandsalaris uitgeven aan go...

Verder lezen...

27 Idee├źn voor een onvergetelijke romantische avond (+Tips!)

Geplaatst: 19 Apr 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Samen in bed met kaarslicht, een borrelhapje en muziek op de achtergrond. Misschien wil je wel een romantische avond voor je vriend of vriendin organiseren. Of willen jullie een avond vol van elkaar kunnen genieten. Misschien kan je relatie wel een opkikker gebruiken. Hoe dan ook, een romantisch...

Verder lezen...

Tinder Plus: Alles over Tinder Plus + 7 tips om alles eruit te halen

Geplaatst: 15 Apr 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Van Tinder, naar Tinder Plus gaan… Is het het waard? Zijn er voordelen? Krijg je meer matches? Ik kan heel kort over het antwoord zijn: JA... MITS je de functies juist inzet… Je krijgt: Mijn ongezouten mening over Tinder Plus, aan de hand van het 5-puntensysteem van alle 10 T...

Verder lezen...

25 tips om altijd Gespreksstof te hebben (Dates / WhatsApp / Tinder)

Geplaatst: 15 Apr 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Zit er in jouw mond een tong? Heb je controle over je lippen? Gefeliciteerd, dit betekent dat je jouw gesprekken kan meesterne. Want saaie vragen, awkward stiltes, en suffe gesprekken zijn na vandaag verleden tijd! In dit artikel krijg je namelijk:
De methode van Dwayne 'The Rock' Johns...

Verder lezen...

Zelfverzekerder worden: 19 Tips voor ijzersterk zelfvertrouwen

Geplaatst: 05 Apr 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Ben je regelmatig de meest stille persoon in de groep? Zien hoe anderen wel die baan krijgen die jij eigenlijk wil? Ongelukkig, omdat je die ene stap richting je droom niet durft te zetten Geen zelfverzekerdheid is funest voor je leven. Maar erover blijven peinzen, óf actie ondernemen en ...

Verder lezen...

Tinder Boost: Hoe het werkt, en de beste tijden onthult voor je boost (+De beste Tinder tips!)

Geplaatst: 05 Apr 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Alles wat je moet weten over boosten ga je hier leren, plus: Wat is Tinder Boost en hoe werkt het Hoeveel kost het Mijn experimenten om wel 17 matches te halen uit 1 boost De beste tijd om je Tinder Boost te gebruiken Op welke dag je het beste je Tinder Boost kan inzetten Hoe je het meeste r...

Verder lezen...

3 Hacks om het maximale uit Tinder Online te halen + Uitleg

Geplaatst: 05 Apr 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Net als WhatsappWeb is er nu… Tinder Online. Tinderen vanuit je internetbrowser. Yes, dat hoor je goed. Gewoon vanachter je pc of laptop. Geen gepriegel meer op een klein mobiel scherm. Maar goed, is het daadwerkelijk wel een toevoeging? Werkt het handig? En zijn er nog speciale trucs di...

Verder lezen...

7 Must-have tips om dominante vrouwen de baas zijn

Geplaatst: 30 Mar 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Laat je een dominante vrouw wel eens de baas over je spelen? Of altijd al Catwoman willen daten? Een dominante vrouw met een sterke eigen wil. Maar toch nog steeds die vurige vrouwelijke charmes. Echter, telkens als je probeert iets met een dominante vrouw te beginnen, vegen ze je weg alsof je e...

Verder lezen...

Socialer worden: 21 Tips om supersnel een sociale superster te worden

Geplaatst: 30 Mar 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

“Vertel, heb jij nog wat van het weekend gedaan”, vraagt één van de mensen in de groep waar je in staat. “Uh, ja, uhhmm…”. En voordat je kunt vertellen over je weekend, neemt iemand anders het gesprek al weer over. Een kutgevoel, niet uit je woorden ku...

Verder lezen...

Hoe word je verliefd: 7 Simpele tips hoe verliefdheid werkt

Geplaatst: 30 Mar 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Ik durf te wedden dat je nog nooit op de volgende manier over verliefdheid hebt gedacht: Wat als verliefdheid niet bestaat om relaties te bouwen… …maar te SLOPEN. Denk er maar eens over na. Liefde maakt ons irrationeel. En wat is meer redeloos dan het verlaten van de veilige omgev...

Verder lezen...

5 Simpele stappen om over het einde van je relatie heen te komen

Geplaatst: 22 Mar 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

“Mijn relatie is op zijn eind gelopen, wat moet ik doen Daan?” Een vraag die wekelijks in mijn mailbox komt gevlogen. Of je nu zelf gedumpt bent, of je hebt iemand gedumpt. Je weet even geen raad met jezelf. Is dit nu echt het einde van je relatie? Of is er nog een kans dat het goed k...

Verder lezen...

Peacocking? 5 simpele tips om meteen op te vallen bij vrouwen

Geplaatst: 22 Mar 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Iemand vroeg eens aan Jack Nicholson: “Why do you always wear sunglasses?” Hij antwoordde dit: Dit is het principe waarop ‘peacocking’ is gebaseerd. Peacocken is het dragen van opvallende kleren met als reden meer aandacht krijgen van vrouwen. Toch is peacocken vaak niet...

Verder lezen...

Geplaatst: 22 Mar 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

“Breaking up is hard to do,” wordt er wel eens gezegd. Niet is het enkel moeilijk om te doen. De emotionele gevolgen die we erna dragen, zijn misschien nog moeilijker. Je gaat haar vrienden en familie niet meer zien. Je gaat een mogelijk eenzame tijd tegemoet. Hebt angst voor het onbek...

Verder lezen...

Relatietest: 7 tips om je relatie te testen en te verbeteren

Geplaatst: 22 Mar 2018 | Door: Daan | 1 Reacties
HIDE

Je voelt je onzeker over je relatie en wil je een relatietest doen om te kijken hoe het er nu echt voor staat… Of misschien ben je juist dik tevreden met je relatie en ben je gewoon benieuwd hoe jouw relatie scoort in een test… Wat de reden ook is, ik heb iets voor je waar je blij va...

Verder lezen...

Open relatie? 9 Simpele tips voor een geweldige open relatie

Geplaatst: 15 Mar 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

“Als ik ze te vaak zie, dan worden ze verliefd op me, dus ik hield de boot altijd al af. Toch, eentje was anders… die was facking leuk…Maar ik wilde nu geen, ik kon NU geen monogame relatie aangaan door werk en alles wat ik nog wil bereiken.” Dit zijn de woorden van onze c...

Verder lezen...

7 Effectieve tips om vrouwen ongelofelijk jaloers te maken (of je ex)

Geplaatst: 15 Mar 2018 | Door: Daan | 1 Reacties
HIDE

Stel je voor… Vrouwen die voor je neus strijden om met de beste man te eindigen. Jou. Waarom zouden ze strijden? Ze zijn jaloers geworden. Ze willen iets waarvan ze weten dat er maar één iemand het kan krijgen. Jaloezie, een krachtig wapen. Maar ook eentje die je met vera...

Verder lezen...

Ze wil rustig aan doen? 7 Tips om dat razendsnel op te lossen

Geplaatst: 15 Mar 2018 | Door: Daan | 3 Reacties
HIDE

“Laten we het rustig aan doen” Misschien nog wel frustrerender om te horen dan: “Het was leuk je te ontmoeten…”, wanneer die leuke vrouw in de club je subtiel afwijst. ‘Rustig aan doen’, krijg je namelijk vaak alleen te horen van vrouwen die jij é...

Verder lezen...

127 Vragen om elkaar beter te leren kennen (Date & Relatie)

Geplaatst: 15 Mar 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Zou je liever 10x honderd jaar willen leven, of 1x duizend jaar? Als je een superheld zou zijn, wat voor pak zou je dan dragen? Aan welke vraag heb je een hekel om te beantwoorden? (Naar ander stelletje wijzen) Hoe zouden zij het met elkaar doen? Stel je verbrand DIRECT… verbrand je lieve...

Verder lezen...

Complimenten voor vrouwen: 5 Tips om haar dag te maken

Geplaatst: 15 Mar 2018 | Door: Daan | 1 Reacties
HIDE

Herken je dit: Je staat met een vrouw te praten en wil laten blijken dat je niet zomaar een praatje met haar maakt… Nee, je staat met haar te flirten, en wil je intentie tonen met een compliment… Maar op het moment dat je het beste compliment uitspreekt dat je kunt bedenken, krijg je...

Verder lezen...

10 Mannelijke eigenschappen waar vrouwen als een blok voor vallen

Geplaatst: 15 Mar 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

“Ik wil een lieve man, die goed voor me zorgt en een leuke humor heeft” Waarom lopen vrouwen dan toch hand in hand de club uit… met zo’n shady guy met een litteken op zijn voorhoofd en gangtattoos? Niet bepaald de droomman uit haar eerdere beschrijving… Ik begrijp ...

Verder lezen...

10 Leuke gespreksonderwerpen om haar wild aangetrokken te maken

Geplaatst: 06 Mar 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Met ogen vol verwachting kijkt ze je aan. Holy shit, van dichtbij is ze nóg knapper. Wat is op dit moment echter het nummer één ding dat door je hoofd schiet? “Ik weet in jaren niet wat ik tegen haar moet zeggen?” Terwijl je weet dat dit het moment is om door te ...

Verder lezen...

Opnieuw Vertrouwen Opbouwen? Ontdek Deze 7 Belangrijke Tips

Geplaatst: 06 Mar 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Jij wil aan het eind van de date samen met haar naar je huis, maar zij wacht daar liever mee… Jij zou op Tinder willen dat je een willekeurige vrouw kunt vragen of ze langskomt, maar als vrouw haalt ze het niet in haar hoofd om dat te doen… De reden: Er is geen vertrouwen. Of het nu...

Verder lezen...

7 Onverwachte Inzichten om eindelijk vrouwen te begrijpen

Geplaatst: 06 Mar 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

-“Ik voel het niet meer…” -Haar humeur verandert van bliksem naar zonneschijn in een oogwenk -Plots ligt er een andere dude naast haar in bed -Ze gaat voor mannen waarvan jij denkt: “Dat zijn toch lompe klootzakken?” Dingen waardoor je dagen lang met je handen in j...

Verder lezen...

7 Must-Have Tips om een Vrouw Hopeloos Verliefd te Maken

Geplaatst: 02 Mar 2018 | Door: Daan | 1 Reacties
HIDE

Damn wat is ze leuk. Je hebt een vrouw ontmoet, of misschien ben je zelfs al lang met haar bevriend... En eigenlijk wil je niks liever dan een relatie met haar... Maar het lijkt erop dat ze je nauwelijks ziet staan. Of in ieder geval niet op die manier! Kortom je zit met een vraag: Hoe maak ik ha...

Verder lezen...

7 Tips om jaloezie in je relatie te bestrijden en op te lossen

Geplaatst: 27 Feb 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Ze is uit met haar vriendinnen, en je hebt ergens het gevoel dat er iets niet klopt… De gedachte maakt je gek. Wat is ze aan het uitspoken? Of ze kent plots een nieuwe man bij wie ze net iets te vaak te vinden is… En je vraagt je af: Hoe kan ik dit nare gevoel van jaloezie overwinne...

Verder lezen...

Meisjes plagen kusjes vragen: 7 Plaag-tips om vrouwen te versieren

Geplaatst: 27 Feb 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Vroeger, op het schoolplein, toen aan de haren van een meisje trekken nog een onschuldige betekenis had... Toen is het vast weleens tegen je gezegd: Meisjes plagen, kusjes vragen. En hoewel we er als kleine snotneuzen op de basisschool een hekel aan hadden als leraren het tegen ons zeiden (ik wel...

Verder lezen...

33 Originele date Idee├źn die wel ECHT impact maken (+Versiertips)

Geplaatst: 27 Feb 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Je kan haar meenemen naar een bruine kroeg. En weer tegenover haar zitten terwijl je een paar biertjes leegdrinkt. Maar laten we eerlijk zijn: je gaat geen indruk maken. Iedere Gemiddelde Gert doet dit. Jij kan veel beter. Hoe? Met de technieken en ideeën uit dit artikel. Een originele...

Verder lezen...

7 Belangrijke tips om je angst voor afwijzing NU te overwinnen

Geplaatst: 21 Feb 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Er scheuren op een halve meter na auto’s aan je voorbij met 80km/u. We voelen geen steekje angst, terwijl dit toch écht wel dodelijke gevolgen kan hebben. Daarentegen de angst voor afwijzing, waardoor nog geen huidschilfer afsterft… Verlammend. Het houd je tegen, niet alleen b...

Verder lezen...

5 Must-Have tips om je uitstraling met 200% te verbeteren

Geplaatst: 21 Feb 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Ken je dat gevoel? Je ziet een mooie dame, wil haar aanspreken, maar voordat je je awesome badass funky openingszin (die je van ons hebt geleerd, uiteraard) nog maar hebt kunnen uitspreken, geeft ze je de koude schouder. Of ze bekijkt je alsof je *het nog niet waard bent* om bij haar in de buurt te...

Verder lezen...

Neil Strauss The Game: 7 Trucs die Geweldig Werken in Belgi├ź

Geplaatst: 19 Feb 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Je hebt The Game van Neil Strauss in je handen gekregen. Je vindt het misschien een heerlijk (en een beetje walgelijk?) boek. En nu vraag je je natuurlijk af: “Leuk verhaal. Maar werken die trucs ook in Nederland / België???” Goede vraag beste bro. Daarom krijg je hier: Hoe je...

Verder lezen...

3 Must-Have Tips om haar via WhatsApp op Date te krijgen

Geplaatst: 19 Feb 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Nu komt het punt dat je haar ook daadwerkelijk op date moet vragen. Jullie hebben nummers uitgewisseld nadat jullie elkaar hebben ontmoet, en het gesprek loopt smooth. Of jullie zetten jullie Tindergesprek voort op WhatsApp als tussenstap naar de date. Een afspraakje regelen… Een punt waar...

Verder lezen...

Hoe werkt Tinder? Uitleg + Must-Have Tips voor Succes op Tinder

Geplaatst: 19 Feb 2018 | Door: Daan | 5 Reacties
HIDE

Iedereen heeft het over Tinder tegenwoordig. Maar hoe werkt Tinder precies? Dat zal ik je in dit artikel eens haarfijn uitleggen bro. Je leert in dit artikel ALLES wat je moet weten over Tinder. Zodat ook JIJ op Tinderdate zal gaan met leuke vrouwen. (Oef wat klinkt dat spannend) Daar gaan we....

Verder lezen...

Ik ben verliefd: 3 Must-have tips om haar gek op je te maken

Geplaatst: 18 Feb 2018 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Ondanks dat ik aan de lopende band vrouwen versier en voor de komende tijd een relatie nog wel even uitstel kan ik volop over dit onderwerp meepraten. Ik ga je meenemen in een persoonlijk verhaal van mij. Nu kan ik er objectief op terugkijken en alle aspecten van verliefdheid eruit filteren. Maar t...

Verder lezen...

Ross Jeffries en speed seduction: Versier vrouwen simpel en snel

Geplaatst: 21 Nov 2017 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Heb je vragen over wie Ross Jeffries is, en wat zijn ‘speed seduction’ inhoudt? Of wil weten hoe je neuro linguïstisch programmeren (NLP) toepast bij vrouwen versieren? Lees verder. Vandaag gaan we een nostalgisch wandelingetje maken door memory lane, voor degenen die al een tijdje...

Verder lezen...

De 85 leukste, grappigste & beste openingszinnen (Die echt werken)

Geplaatst: 02 Mar 2017 | Door: Daan | 1 Reacties
HIDE

Openingszinnen voor mannen Speciaal voor dit artikel heb ik iets voor je verzameld. Namelijk de openingszinnen die ik zei, bij de 7 laatste vrouwen waarmee ik naar bed ging: [D]1. Hey, jij hebt echt een leuke uitstraling. Wie ben jij?[/D] [D]2. Are you from Germany?[/D] [D]3. [Zij sprak mij aan...

Verder lezen...

20 Tinder date tips voor een perfecte (eerste) ontmoeting

Geplaatst: 04 Nov 2016 | Door: Daan | 0 Reacties
HIDE

Als je de tips uit andere AttractionGym artikels toe gaat passen dan weet ik 1 ding zeker: Jij gaat vaak op tinder dates Helaas betekend dit niet automatisch dat je liefdesleven volledig tot bloei komt. Ik heb veel deelnemers gehad die regelmatig tinder dates hadden, maar wiens leven verdomd veel...

Verder lezen...

Versieren in de club: In 3 Dansmoves de koning van de dansvloer

Geplaatst: 14 Oct 2015 | Door: Daan | 3 Reacties
3 dansmoves

Ben je wel eens op een salsa feest geweest? Dammnnn die mannen kunnen goed dansen! En vrouwen vinden het heerlijk. Iedere keer als ik het zie dan raak ik geïnspireerd en wil ik weer lessen gaan volgen. Maar mastery kost tijd, en ik richt me nu op de sportschool, uitgaan en met Arnoud en P...

Verder lezen...

Wat vrouwen willen: Mijn 3 informantes die alles prijsgeven

Geplaatst: 10 Apr 2015 | Door: Patrick | 3 Reacties
Wat vrouwen willen

Het was een koude winteravond ergens in 2005. Ik had afgesproken met Lisa, een meisje dat ik nu een maand of drie kende via de studentenvereniging. Ik weet nog hoe ze voor me in de rij bij de inschrijvingsdag stond en hoe we in gesprek raakten over badminton. We zagen elkaar wekelijks, soms vaker, e...

Verder lezen...

Vijftig Tinten Grijs - Zo krijg je de Christian Grey factor

Geplaatst: 12 Mar 2015 | Door: Daan | 7 Reacties
Vijftig Tinten Grijs

‘Een brutale vraag, maar ik zeg het maar gewoon. Wat vind je lekker… in bed?’ Deze vraag stel ik aan een vrouw in een bekende Utrechtse club. De combinatie van ‘comfort + seksuele spanning’ zorgt ervoor dat je een vrouw alles kan vragen… Doe dit ook nog eens &ls...

Verder lezen...

5 Versiertrucs Voor Mannen Waar Vrouwen KEIHARD Voor Vallen

Geplaatst: 14 Feb 2015 | Door: Daan | 2 Reacties
HIDE

In dit artikel vertel ik je 5 Versiertrucs die zo effectief zijn dat ze je succes met vrouwen versieren door het dak zal gaan. Voordat je begint te lezen, check eerst deze video: [OPTIN] Je leest dit omdat je legioenen aan vrouwen wilt versieren, of juist die ene speciale vrouw. Je kent me vas...

Verder lezen...

Slim opscheppen: leuk overkomen zonder te overdrijven

Geplaatst: 06 Feb 2015 | Door: Daan | 5 Reacties
Slim opscheppen en complimenten geven

Ontdek Daan's dubbele voetstuk methode om op te scheppen zonder dat je als een arrogante kwal over komt en om complimenten te geven zonder dat je haar geweldig lijkt te vinden en ze denkt dat ze je in de pocket heeft. Daan legt vanuit de Miami Bootcamp uit hoe deze techniek werkt en je vrouwen hierm...

Verder lezen...

De kunst van conversatie: zo hangt ze aan je lippen

Geplaatst: 20 Nov 2014 | Door: Daan | 4 Reacties
Kunst van conversatie

Hoe praat je met vrouwen: gesprekstechnieken Zoals een schrijver zijn wereld op jou overbrengt via het geschreven woord of zoals een beeldhouwer zijn visie uithakt in het steen, is conversatie een kunst op zichzelf. Wat ik wil doen is je uitdagen om te zorgen dat je niet alleen vlot een gesprek kun...

Verder lezen...

Wat ik als deelnemer meemaakte tijdens deze geweldige vakantie

Geplaatst: 12 Jul 2014 | Door: Mr X | 1 Reacties
Bootcamp Barcelona Bazen

Ik ben door de heren van Attraction Gym gevraagd om een stuk te schrijven over mijn ervaringen op het bootcamp in Barcelona. Omdat ik daar de beste vakantie sinds ooit heb gehad (en ook nog eens veel opgestoken heb) doe ik dat met alle mogelijke soorten liefde. Het is nogal een lang stuk geworden e...

Verder lezen...

4 Tips om vrouwen te versieren op straat en een verpletterende indruk te maken

Geplaatst: 09 May 2014 | Door: Patrick | 0 Reacties
Vrouwen Versieren Op Straat

Mooie vrouwen aanspreken op straat: stap die maar weinig mannen zetten Ze had van te voren al verteld dat ze maar even de tijd had. Onze eerste date duurde welgeteld één uur. Ik loop haar naar de uitgang van de wijnbar en geef haar kalm drie zoenen. Normaal zou ik nu for the kiss gaan...

Verder lezen...

5 Leugens over flirten die je NU moet weten

Geplaatst: 22 Apr 2014 | Door: Daan | 0 Reacties
De waarheid over flirten

 Mannen, IK BEN KWAAD! Woest! Mijn mannelijkheid wordt aangevallen. Mijn trots gekrenkt. Mijn intellentie beledigd. Ik ben het ZAT! Ik ben klaar met de leugens… JA, LEUGENS… die worden verspreid over flirten. Het is tijd dat ik – voor eens en voor altijd – afreken m...

Verder lezen...

iemand verleiden op reis

Geplaatst: 16 Mar 2015 | Door: Daan | 0 Reacties
iemand verleiden op reis

Iemand verleiden op reis Reizen… De heilige graal van de hedendaagse dag. Facebook walls staan er vol mee. Zelfontwikkelingsguru’s raden het allemaal aan. En ik ook, als bescheiden vrouwen verleiding expert. Maar waarom? Slimme mensen verleiden iemand in het buitenland In de afgelop...

Verder lezen...

Sociale vaardigheden voor vrouwenversierders

Geplaatst: 12 Mar 2015 | Door: Arnoud | 0 Reacties
Sociale vaardigheden voor vrouwenversierders

Je wilt beter succesvol zijn, authentieker en beter met vrouwen – daarom ben je hier. Dat is top! Maar voordat ik je allerlei tips geef waar vrouwen gevoelig voor zijn, teksten waar ze goed op reageren en hoe je dat ene speciale meisje geïnteresseerd krijgt – laat me een vraag stell...

Verder lezen...

4 Foute versiertrucs voor mannen

Geplaatst: 07 Mar 2015 | Door: Arnoud | 0 Reacties
Foute versiertrucs voor mannen

Foute versiertrucs voor mannen die werken Iedereen die ons blog al een tijdje volgt weet dat wij niet echt van de versiertrucjes zijn. Wij krijgen meer kick uit persoonlijke verandering, iemand in zijn kracht zien komen, mannen die opeens wél het lef hebben om authentiek zichzelf te zijn. Wi...

Verder lezen...

Wat Vinden Vrouwen Aantrekkelijk Aan Een Man

Geplaatst: 03 Mar 2015 | Door: Daan | 1 Reacties
Wat Vinden Vrouwen Aantrekkelijk Aan Een Man

Wat Vrouwen Aantrekkelijk Vinden Is Niet Zo Simpel Als Een Man Als je aan ons mannen vraagt wat we aantrekkelijk vinden aan een vrouw, dan is dat meestal: mooi gezicht, rondingen, billen, borsten, benen, buik en een lief karakter. Oké ik overdrijf iets door karakter helemaal achteraan te zet...

Verder lezen...

Vrouwen logica flirt tips

Geplaatst: 28 Feb 2015 | Door: Patrick | 0 Reacties
Vrouwen logica flirt tips

Heb je wel eens zo’n situatie gehad dat je samen met een vrouw was, met haar date of zelfs in een relatie zit en op ongelofelijke wijze weet ze alles zo te beredeneren dat ze precies haar zin krijgt? Jij denkt: Huh er mist hier iets in de logica, het klopt van geen kanten, maar ze krijgt het t...

Verder lezen...

Hoe Hou Je Het Gesprek Gaande Met Een Vrouw? 3 Gesprekstechnieken!

Geplaatst: 27 Feb 2015 | Door: Daan | 0 Reacties
Hoe Hou Je Het Gesprek Gaande Met Een Vrouw

Gesprektechnieken Om Het Gesprek Gaande Te Houden Met Vrouwen Eén van de vragen die ik vaker krijg tijdens de versiercursussen in Amsterdam, Barcelona en Riga, is ‘hoe hou ik het gesprek gaande met een vrouw?’. Vaak hebben de studenten aan het begin van de versiercursus korte ges...

Verder lezen...

Dating Tips van een 11-jarige: Meisjes plagen kusjes vragen

Geplaatst: 26 Feb 2015 | Door: Daan | 0 Reacties
Meisjes plagen kusjes vragen

Meisjes Plagen Is De Meest Klassieke Dating Tip Persoonlijk haatte ik het altijd als een leraar of ouder tegen me ze zei: “meisjes plagen, kusjes vragen”. Fuck off. Soms was ik gewoon een vervelend rotjoch dat een meisje zat te plagen. Maar soms… hadden ze keihard gelijk. Deze w...

Verder lezen...

Flirt Tips Voor Hard To Get Spelen

Geplaatst: 26 Feb 2015 | Door: Daan | 0 Reacties
Flirt Tips Voor Hard To Get Spelen

Hoe Moet Je Hard To Get Spelen Dit is typisch één van die dingen die ik al wel wist toen ik 15 was, maar geen idee had van hoe je dat in hemelsnaam nou moet doen. Hard to get spelen, hoe doe je dat? Een vriend van me zei al wel dat hij dat deed, hij had ook veel succes met vrouwen waa...

Verder lezen...

Singles ontmoeten met deze flirttips

Geplaatst: 22 Feb 2015 | Door: Arnoud | 0 Reacties
Singles ontmoeten

Singles ontmoeten zonder moeite met deze praktische flirttips Singles ontmoeten en nieuwe mensen leren kennen is makkelijker dan je denkt. Het is enige dat je hoeft te doen is naar de juiste plekken te gaan en je daar sociaal gedragen. Nu klinkt dat wat korter door de bocht dat je waarschijnlijk ha...

Verder lezen...

Waar vallen vrouwen op

Geplaatst: 17 Feb 2015 | Door: Arnoud | 0 Reacties
Waar vallen vrouwen op

Wat zijn de type mannen waar vrouwen op vallen? Zijn er verschillende types waar vrouwen meer op vallen dan op andere? Volgens mij wel. Uiteraard zijn dit zoals het woord als zegt, types – zie ze dus als archetypen. Ze zijn bedoelt om er wat van te leren. Niet om je eigen persoonlijkheid aan ...

Verder lezen...

Flirten met charisma, aangeboren of te leren?

Geplaatst: 04 Jan 2015 | Door: Arnoud | 0 Reacties
Charisma

Je charisma vergroten doe je zo! Vrouwen zijn gek op charismatische mannen. Charisma blijft echter voor velen een vage term. Je hebt het of je hebt het niet, toch? Net als veel andere eigenschappen kun je charisma gelukkig ontwikkelen. Het goede nieuws is dat dat een relatief eenvoudige opgave is. ...

Verder lezen...

Flirt tips: Leugentje om bestwil geoorloofd bij het flirten?

Geplaatst: 04 Jan 2015 | Door: Daan | 0 Reacties
Leugentje om bestwil geoorloofd bij het flirten?

Leugentje om bestwil: de verkeerde en de juiste manier De maatschappij waarin mensen leven is gefundeerd op moraal; wat men ziet als goed en wat als slecht. Iemand doden wordt (door de meesten) gezien als slecht. Vrijwilligerswerk wordt gezien als goed. Van kinds af aan wordt je geleerd dat liegen ...

Verder lezen...

Wil je haar versieren? Heb meer lol dan zij! Flirt tips

Geplaatst: 03 Jan 2015 | Door: Leonardo | 0 Reacties
Zelfvermaak

Zelfvermaak is één van de grootste sleutel van het verleidingspel De kunst van het vrouwen versieren is een spel. Net als bij ieder ander spel wordt je er beter in naarmate je het vaker speelt. Als je ons blog volgt heb je dat al door (doe je het ook?!). Maar wat maar weinig mannen do...

Verder lezen...

Afwijzigingen: de harde realiteit (Flirt tips)

Geplaatst: 30 Dec 2014 | Door: Arnoud | 0 Reacties
Afwijzigingen: de harde realiteit

Lessen over omgaan met afwijzing Afgewezen worden, een blauwtje lopen, op je bek gaan. Hoe je het ook wilt noemen, veel mannen zullen het tot in lengte van dagen proberen te vermijden. Deze blog gaat over afwijzing. Wordt iedereen weleens afgewezen? Zul je versieren ooit zó in de vingers heb...

Verder lezen...

GYM30: De Online Bootcamp is LIVE!

Geplaatst: 08 Dec 2014 | Door: Daan | 1 Reacties
GYM30

Gym30! Hij staat LIVE!   De eerste Nederlandse online bootcamp!   Je hebt te maken met een gelimiteerde oplage, slechts 50 mensen zullen mee kunnen doen. Daarna gaat hij dicht en is het klaar.   Wees er dus heel snel bij. Vol=Vol.   Behalve een aantal onwijs gav...

Verder lezen...

Kun Jij De Ultieme Versier Challenge Aan?

Geplaatst: 04 Dec 2014 | Door: Daan | 0 Reacties

Nog maar 3 dagen tot Gym30 lanceert! Ik wil het met je hebben over iets wat wij bijna allemaal héél slecht kennen. Honger. Ik stond vanmorgen in de Albert Heijn. Achteloos gooi ik groentes, vis, noten en kwark in mijn karretje. Shit. Vroeger was dit voedsel voor iemand een hele ...

Verder lezen...

Gym30: Succes Met De Slechtste Openingszin Ooit +Video!

Geplaatst: 02 Dec 2014 | Door: Daan | 6 Reacties
GYM30: Succes Met De Slechtste Openingszin Ooit

Nederlands eerste Online Bootcamp staat op het punt van lanceren. Er zijn ontieglijk veel vragen binnengekomen hoe dit er precies uit zal zien. Vandaag geven we alvast wat gratis weg ;) Op verzoek van één van jullie alvast een stuk infield materiaal, geschoten de middag voordat een Boo...

Verder lezen...

De kunst van een effectieve voicemail

Geplaatst: 28 Nov 2014 | Door: Leonardo | 0 Reacties
Voicemailbericht

Hoe laat je het beste een voicemail achter bij een vrouw? Je belt haar en ze neemt niet op. Wat doe je, wachten op haar voicemail of ophangen? Veel mannen hangen op. Helaas, moet ik erbij zeggen. Waarom? Omdat wanneer je geconfonteerd wordt met twijfel bij een vrouwen-technisch probleem de meest ba...

Verder lezen...

Flirt tips: Oprecht zijn Ún toch het meisje krijgen

Geplaatst: 13 Oct 2014 | Door: Arnoud | 0 Reacties
Oprecht zijn flirt tips

Oprechtheid en flirten gaan niet samen ... Als je bent opgegroeid in Nederland of België zul je via vrienden, familieleden en films geleerd hebben wat de juiste manier is om een 'meisje te versieren' . Je moet haar complimentjes geven, aardig voor haar zijn en haar met een bos rozen in je hand...

Verder lezen...

Wat Vrouwen Willen

Geplaatst: 08 May 2014 | Door: Daan | 303 Reacties
Wat Vrouwen Willen

Wat willen vrouwen nou eigenlijk?! Daan’s vertaalcomputer.. Vrouwen begrijpen onmogelijk? Laat ik het zo zeggen. Vrouwinees is een lastige taal om te leren. Snappen wat vrouwen willen en bedoelen is een kunst die maar 3% van alle mannen verstaat denk ik wel eens. Ze zegt iets maar dat is nie...

Verder lezen...

Hoe moet je flirten? De #1 Flirt Fout Onthuld!

Geplaatst: 14 Apr 2014 | Door: Daan | 0 Reacties
Hoe moet je flirten

Hoe moet je flirten? YO PLAYER! Waddup, je Dating Coach Daan hier. Maak je klaar voor de onthulling van de Nummer Één Flirt Fout – de fout die jouw toekomst met vrouwen compleet om zeep kan helpen. De volgende flirt fundamental is iets waar ik naar LEEF. Als ik aantrekkingskra...

Verder lezen...

Wat Vrouwen Willen

Geplaatst: 23 Feb 2014 | Door: JP | 0 Reacties
Wat vrouwen willen

Wat zoeken vrouwen in een man Er zijn een hoop misvattingen in de maatschappij als het gaat om wat vrouwen willen. De meeste mannen denken of hebben de overtuigingen dat je veel moeite moet doen op de eerste date . Dat je een groot huis moet hebben en een dikke bankrekening. Zijn dit de dingen die ...

Verder lezen...

Afrekenen met sletvrees

Geplaatst: 19 Dec 2013 | Door: Daan | 15 Reacties
Sletvrees

Hoe je haar toestemming geeft om een slet te zijn Dit gaat over het nummer 1, ultieme, meest gestoorde, vreemde, gekke, enorm verbazingwekkende, idiote fenomeen dat ik ooit heb meegemaakt. Iets waar ik me ALTIJD over heb verbaasd, namelijk het volgende: Waarom, worden vrouwen in vredesnaam 'slette...

Verder lezen...

De Make Or Break Vragen Stellen

Geplaatst: 14 Oct 2012 | Door: Yoram | 0 Reacties
Game is messy

Game is rommelig Het beter worden met vrouwen is een van de meest (in mijn eigen ogen misschien wel DE meest) vervullende ontwikkelingskans die je voor jezelf kan waarmaken in tijd dat je deze planeet bewandelt... Je vergroot je eigenwaarde... Je krijgt onmisbare levenslessen en inzichten in je...

Verder lezen...

How To Be A Gentleman (9 Tips Voor De Nederlandse Man)

Geplaatst: 06 Jun 2012 | Door: Patrick | 2 Reacties

Waar zijn de gentlemen gebleven? Een gentleman, een echte heer, zijn ze er nog? Is het nog van deze tijd? Jazeker! Wanneer je om je heen kijkt dan zie het gentleman-schap, de kunst van “een heer zijn” steeds meer terugkomen. In films, in haarstijlen, in kleding en zelfs in muziek. Gen...

Verder lezen...

Hoe word je populair bij vrouwen?

Geplaatst: 01 May 2014 | Door: Kayleigh | 0 Reacties
Hoe word je populair bij vrouwen

Dé checklist om populair bij vrouwen te worden Misschien vind je het oneerlijk. Misschien neem je het het universum of je ouders kwalijk. Misschien maakt het je ontzettend pissig. Maar het is een objectief feit. Het is altijd zo geweest en het zal altijd zo blijven: De populaire man krijgt n...

Verder lezen...

Flirten en oogcontact flirttips

Geplaatst: 29 Jan 2014 | Door: Leonardo | 0 Reacties
Flirten en oogcontact flirttips

Welk oogcontact maak jij bij het flirten? Wat zeggen je ogen over jou? Verraad je jezelf met je ogen of maak je duidelijk wat je duidelijk wilt maken? Of, nog erger, ga je zitten starten? Het zal ook vast jou wel eens overkomen zijn. Je gaat een gezellig avondje stappen en ziet een beeldschone vrou...

Verder lezen...

Vrouwen begrijpen: flirt inzichten van een vrouw

Geplaatst: 25 Jan 2014 | Door: Kayleigh | 0 Reacties
Vrouwen begrijpen: flirt inzichten van een vrouw

Vrouwen begrijpen: 5 flirt inzichten Het kan frustrerend zijn voor mannen wanneer ze een vrouw niet begrijpen. Ik ben zelf een vrouw, maar ik snap dat mannen ons soms rare wezens vinden. Ja, we zijn gecompliceerd. Ja, we kunnen in een uur zes keer van gedachten veranderen over wat we willen doen en...

Verder lezen...

Flirten zonder neediness

Geplaatst: 23 Jan 2014 | Door: Daan | 0 Reacties
Flirten zonder neediness

Flirten zonder neediness uitgelegd Het is een bekend woord met betrekking tot flirten: neediness. Moeilijk met een vertaling te komen. Ik zal eerlijk zijn, eigenlijk is het niet te vertalen. 'Behoeftigheid' vind ik klinken als een of andere aandoening waar je hond aan lijdt. Onderdanig verliefd kl...

Verder lezen...

4 Flirt tips om jezelf niet langer te cockblocken

Geplaatst: 13 Jan 2014 | Door: Daan | 0 Reacties

De grootste cockclock ben je zelf In een volgend artikel word ingegaan hoe je om kunt gaan met cockblocking door andere cockblockers die jou weerhouden van een mooie vrouw versieren. Maar eerst gaan we in op de meest onwaarschijnlijke cockblock, namelijk: jijzelf. Ik spreek uit ervaring, uit eigen...

Verder lezen...

De belangrijkste flirt tips

Geplaatst: 03 Jan 2014 | Door: Daan | 2 Reacties
De belangrijkste flirt tips

Wat alle vrouwen willen in een man Er zijn vele soorten mannen. Heel veel verschillende soorten mannen. Sterk, atletisch, dun en dik. Party hard en intellectueel. De vraag is, wat zoeken alle vrouwen nou in een man? Het antwoord op deze vraag gaat je enorm helpen in het begrijpen en versieren van v...

Verder lezen...

Vind ze me leuk? De kracht van oogcontact

Geplaatst: 31 Dec 2013 | Door: Leonardo | 0 Reacties
Vind ze me leuk?

Weten wat ze echt van je wil Ik ben nu een paar jaar heel actief bezig met persoonlijke ontwikkeling. Ik luister continue naar audiobooks wanneer ik ergens naar toe rijd. Sommige ebooks luister ik tientallen keren. Ik ben ook coach en ben help mannen om meer succes met vrouwen te hebben. Als coach ...

Verder lezen...

Neil Strauss: Flirt tips van een charmante, kale womanizer

Geplaatst: 25 Dec 2013 | Door: Leonardo | 0 Reacties
Neil Strauss flirt tips

The Game “The Game”, het boek van Neil Strauss (ook wel bekend als Style) is de start voor veel mannen die beter willen worden in de magische wereld van de verleiding vol flirt tips. Het boek is naast vermakelijk ook nog eens leerzaam. Zelf ben ik ook begonnen met dit boek en het heeft ...

Verder lezen...

Waarom het leuk is een klootzak te zijn

Geplaatst: 04 Dec 2013 | Door: Daan | 1 Reacties
Asshole zijn cocky funny

Ten eerste, iedere man is anders, sommige mannen zijn echt het meest zichzelf als ze vriendelijk zijn. En in die vriendelijkheid kunnen ze ook vast wel aantrekkelijk zijn. Het feit is dat assholes over het algemeen aantrekkelijker zijn. Waarom? Meestal omdat je eigenlijk in werkelijkheid ook een eno...

Verder lezen...

Hoe awesome ben jij?

Geplaatst: 09 Nov 2013 | Door: Daan | 6 Reacties
Awesome zijn

Welke verhalen vertel jij aan vrouwen? "Alright mate it should be around here." zegt mijn dikke Australische maat Pat. Hij is veertig, getrouwd en heeft een groot stuk grond waar hij leeft met vrouw en kind. We rijden in zijn 4WD dwars door zo'n twintig meter aan bramenstruiken heen. "Oh shit, no t...

Verder lezen...

Lessen Van Een Ultieme Alpha Man

Geplaatst: 07 Nov 2013 | Door: Daan | 2 Reacties
Lessen van een ultieme alpha man

Chillen met een alpha man in Kathmandu Gisteren zat ik in Kathmandu, hoofdstad van Nepal, aan een bar te hangen. Ik raak aan de praat met een professioneel alpinist, Don Bowie. Hij heeft de vorige dag een video (check de post van 15-10-2013) geupload van zijn laatste klim, de 8.100 meter hoge ...

Verder lezen...

Single vrouwen - een aantal misverstanden

Geplaatst: 05 Nov 2013 | Door: Roos | 1 Reacties
single vrouwen

Single vrouwen Af en toe kom ik dergelijke single dames wel eens tegen die op zoek zijn. Ik ben single en in de dertig maar om heel eerlijk te zijn heb ik zelf niet zo last van die angst. Op ieder potje past een dekseltje, dat is onvermijdelijk. Er is hele wereldbol vol met leuke mannen. Maar er be...

Verder lezen...

Versierzinnen

Geplaatst: 20 Oct 2013 | Door: Arnoud | 4 Reacties
Versierzinnen

versierzinnen: het emotionele palet Om even met de deur in huis te vallen: een gesprek zonder dat er geflirt of versierd wordt is voor haar ook een saai gesprek! Met een aantrekkelijke vrouw moet je eigenlijk meerdere “versierzinnen” in jullie gesprekken verwerken. De impact van goed ge...

Verder lezen...

5 Geniale flirttips van mijn coach

Geplaatst: 15 Sep 2013 | Door: Gerard | 2 Reacties
5 Geniale flirttips

Flirttips van twee maanden coaching Dit is een stukje geschreven door Gerard, één van de deelnemers van de AttractionGym. Het is een samenvatting van de flirttips en inzichten die hij de afgelopen twee maanden heeft opgedaan. Vrouwen hebben een gave als het gaat om flirten. Een gave ...

Verder lezen...

Leren flirten met golflessen

Geplaatst: 12 Aug 2013 | Door: Guy | 0 Reacties

Flirten is net als golfen Hierbij een verslag van een deelnemer van de Gym, ons lange termijn programma. Lange tijd heb ik geworsteld met het begrip ‘het resultaat loslaten’ als het gaat om flirten en vrouwen versieren. In theorie was het me wel duidelijk, maar in de praktijk kreeg ik ...

Verder lezen...

Waarom belt of smst ze me niet terug? De 5 belangrijkste redenen

Geplaatst: 07 Aug 2013 | Door: Arnoud | 0 Reacties
Waarom belt of smst ze niet?

Waarom ze niet meer belt Het blijft frustrerend. Je schraapt de moed bijeen om een leuke vrouw aan te spreken. Je doet je best en je vraagt haar nummer. Je ben extatisch dat je haar contactgegevens hebt. Vervolgens app-en en chatten jullie en is het moment daar om af te spreken. Je telt de dagen af...

Verder lezen...

Drie cruciale kledingtips voor mannen

Geplaatst: 19 May 2013 | Door: Youri | 3 Reacties
Kledingtips voor mannen

Kledingtips versus stijltips Terwijl modetrends komen en gaan, geloof ik dat er drie kleding c.q. stijltips zijn die cruciaal zijn om goed voor de dag te komen. Bovendien laten ze je er beter uitzien in de kleren die je al draagt, ongeacht wat dat nu is. Het verschil tussen mode en stijl is dat mo...

Verder lezen...

Patronen Doorbreken Voor Succes Met Vrouwen

Geplaatst: 02 Apr 2013 | Door: Victor | 1 Reacties
patronen doorbreken

Patronen doorbreken om de vrouw van je dromen te krijgen Ik was ooit samen met een maat van me opstap met een jongen die we via een PUA-forum hebben leren kennen. Iemand die serieus nul komma nul ervaring had met vrouwen. Hij zag er uit als een weirdo: ongekamd haar, een geruit saai overhemd met d...

Verder lezen...

Het Hogere Doel Van Vrouwen Versieren

Geplaatst: 07 Jan 2013 | Door: Leonardo | 1 Reacties
hogere doel van vrouwen versieren

Een hoger doel Afgelopen weekend was ik samen met een student uit. Na een uur coaching liep hij helemaal vast. Hij had zichzelf opgesloten op het toilet. Ik ging hem zoeken en had hem uiteindelijk gevonden (gelukkig was het een kleine tent). Maar hij zag het duidelijk niet meer zitten en wilde sto...

Verder lezen...

Productiviteit verhogen om beter te worden met vrouwen, te sporten of geld te verdienen

Geplaatst: 02 Jan 2013 | Door: Victor | 0 Reacties
Productiviteit rennen

Iedereen kent het gevoel dat er niet genoeg uren in een dag zitten. Je moet en wil zo veel doen, maar je komt simpelweg tijd te kort en dus moet je keuzes maken. Productiviteit verhogen? Hoe zorg je nou dat je meer tijd over houdt voor de dingen die echt belangrijk voor je zijn? Laten we voor het ...

Verder lezen...

Zoenen Zonder Tong (Hint: Geen Cursus Zoenen)

Geplaatst: 27 Dec 2012 | Door: Leonardo | 1 Reacties
zoenen zonder tong

'Ho, waarom zoenen met tong!' Wat zou jij doen als je ergens in een club bent, en je staat te zoenen en de de vrouw in kwestie steekt haar tong in je mond? Ik zal je vertellen wat ik afgelopen weekend zei: ‘Ho, geen tong. Ik zoen liever zonder tong.’ Reaktie: verbaasde blik, glimlach. ...

Verder lezen...

Hoe Maak Je Een Vrouw Gek? (Vrouwelijk Perspectief)

Geplaatst: 26 Dec 2012 | Door: Ronja | 3 Reacties
Maak maak je haar gek

Haar gek maken met de juiste woorden Een grote vergissing die mannen maken die aan 'pick up' doen, is dat ze te gefocust zijn op “de juiste woorden zeggen” om een vrouw gek te maken. De grootste kwaliteit waar vrouwen naar op zoek zijn is jouw vermogen om haar te voelen.
Als ik h...

Verder lezen...

Natural Qualification (Frederik's 21 Convention Speech)

Geplaatst: 27 Nov 2012 | Door: Frederik | 0 Reacties
Natural qualification

Real Man Conference, PUA Summit en 21 Convention In 2010 heb ik op alle drie de grote pick-up conferenties gesproken die er dat jaar waren. De Real Man Conference, PUA Summit en ook The 21 Convention. De laatste was wel zo’n beetje mijn favoriet geweest want de insteek is breder dan alleen p...

Verder lezen...

Gedragen Zoals Je Je Voelt (Versierverslag)

Geplaatst: 01 Nov 2012 | Door: Leonardo | 4 Reacties

Lessen voor gevorderde versierders Disclaimer: deze blogpost is bedoelt voor de meer gevorderde casanova’s onder ons, en minder voor de beginnelingen. Voor de ‘newbie’ geldt: begin bij de basis. Begin met sociaal te zijn. Praat tegen iedereen. Je buurman, de caissières, de ...

Verder lezen...

The 21Convention Speech Van Joram En Frederik

Geplaatst: 01 Oct 2012 | Door: Yoram | 0 Reacties
Joram en Frederik

Frederik en Joram The 21Convention speech Nu inmiddels meer dan een jaar geleden waren Frederik en ik uitgenodigd om op The21Convention in London te komen spreken. Dit is een van ’s werelds grootste conferenties op het gebied van het worden en zijn van de “ideale man.” Behalve he...

Verder lezen...

De Waarheid Achter Entourage Game En Adam Lyons

Geplaatst: 01 Sep 2012 | Door: Arnoud | 0 Reacties
Adam and Amanda Lyons

Het fenomeen social proof Adam Lyons is in samenwerking met Puatraining de Amerikaanse business aan het opzetten. Zijn vrouw Amanda is Amerikaanse dus het was zowel een privé als een zakelijke beslissing. De reden dat ik over Adam schrijf is niet alleen dat hij een bekende ‘pick-up ar...

Verder lezen...

Pas Op Met 'Take It Till You Make It-Advies'

Geplaatst: 21 Aug 2012 | Door: Frederik | 0 Reacties
wantrouwende vrouw

Huilen, lachen of coachen Telkens wanneer ik iemand ‘fake it till you make it’ hoor zeggen weet ik niet of ik zou moeten huilen, lachen of coachen. Deze uitspraak is een van de slechste adviezen in de versierwereld ooit! In deze blogpost ga ik in op de negatieve gevolgen van het &lsquo...

Verder lezen...

Via Sms Een Date Regelen?

Geplaatst: 04 Aug 2012 | Door: Patrick | 9 Reacties
SMS daten

Tips over sms'en Over sms'en gaan veel verschillende verhalen de ronde. De ene zegt dat je nadat je haar nummer hebt gekregen eerst 2 weken radiostilte moet houden om non-needyness te uiten.De andere zegt dat je direct moet sms’en. Weet jij het nog? Ik ga je nu vertellen hoe je gegarandeerd ...

Verder lezen...

Lessen In Vrouwen Versieren Van Cesar Millan

Geplaatst: 30 Jul 2012 | Door: Leonardo | 0 Reacties
dog whisperer cesar millan

In de put raken tijdens het uitgaan Een aantal jaar geleden kon ik makkelijk in de put raken als ik uitging. Als het niet liep zoals ik me had voorgesteld dan raakte ik erin en kwam er niet snel meer uit. Ik zie dat bij veel mannen, dat ze om wat voor reden down worden als ze bezig zijn met game, ...

Verder lezen...

Door Het Schild (De Autopilot Reakties) Heenbreken

Geplaatst: 15 Jul 2012 | Door: Arnoud | 0 Reacties
flirtende vrouw

Winkelen en standaard reakties Een tijd geleden was ik in een computerwinkel in het buitenland om iets te kopen. Ik stond te twijfelen en zei iets van ‘laat maar, ik doe het een andere keer wel’. Een standaard reaktie op gebrek aan motivatie en keuzestress. De verkoper schoot meteen t...

Verder lezen...

Intenties Of Intent! (Zo Leer Je Jezelf Beter Kennen)

Geplaatst: 06 Jul 2012 | Door: Yoram | 0 Reacties
Intenties of intent

Duidelijk krijgen van je intenties Dit artikel gaat over het duidelijk krijgen van je intenties, je ‘intent’, en het er achter komen wat je wilt in het domein van vrouwen, seks, relaties en je goed voelen als een man. Behalve het begrijpen waarom dit belangrijk is krijg je ook de prakt...

Verder lezen...

Liefdes SMSjes Om Haar Te Verleiden

Geplaatst: 02 Jul 2012 | Door: Victor | 0 Reacties
liefdes sms

Verleidelijke liefdes smsjes Liefdes smsjes doen wonderen! Hoe  geweldig is het wanneer je haar zo op kan winden door middel van wat sms berichten heen en weer dat zij wil dat jij langskomt?! Uit pure lust, uit opwinding die jij hebt veroorzaakt, wel te verstaan. Een heerlijk gevoel! In deze b...

Verder lezen...

Stop met pijnlijke gesprekken

Mijn gratis
Transformatie pakket
maakt van jou een rockster

 • Aanspreken als een baas
 • Nooit meer saaie gesprekken
 • 25 Whatsapp & Tindertips
 • Uit de friendzone in 3 stappen
 • De Lionel Messi Versiertruc
Download het pakket


Populaire artikelen

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)