Home / Blog / Vrouwen versieren / wat te doen als ze niet terug smst

Wat te doen als ze niet terug smst: vrouwen versieren

26 Dec 2013, door Daan in Vrouwen versieren

Wat te doen als ze niet terug smst

Ik denk dat over dit onderwerp, vrouwen versieren en sms, wel een serie van honderd artikelen kan worden geschreven. En ik zal eerlijk zijn: ik blijf benieuwd hoe anderen omgaan dit verschijnsel: vrouwen die niet terug smsen. Na een leuk sms-gesprek met je leuke flirt, stoppen de smsjes plots van haar kant. WTF? Je hebt geen idee waarom.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Zoals Arnoud dat al beschreef in dit artikel wat te doen wanneer ze niet terug smst, soms is ze gewoon druk, emotioneel onstabiel of zelfs haar mobiel kwijt. Arnoud maakt een heel goed punt, en dat wil ik nog even benadrukken. Mijn vraag is dit: waarom denk je dat JIJ de reden bent dat ze niet meer terug smst?

Wat de reden ook is, dit zijn mijn beste tips om haar weer terug te laten smsen!

SMS Tip #1: Ik heb over je gedroomd...

Deze sms zin is werkelijk geweldig. Het meest prachtige is dat je deze sms zelfs maanden ná het laatste contact naar haar kunt smsen! Er zijn een paar varianten mogelijk:

Droom SMS 1:
'Ik heb vannacht over je gedroomd!'

Bijna iedere vrouw zal hierop terug smsen om te vragen wat je droom was. Het maakt namelijk onwijs nieuwsgierig. Verzin iets leuks/sensueels/iets wat aan je vorige contact deed denken. Bijvoorbeeld de plek waar je elkaar hebt ontmoet of een (grappige/dronken/sensuele) activiteit waar je elkaar van kent.

TIP: Appen na een Date: Wat & Wanneer? 8 Tips + Voorbeelden

Droom SMS 2:
Deze is wat meer uitdagend, toepassen naar eigen inzicht.

Jij: 'Haha ik heb vannacht echt een dirty droom over je gehad zeg!'
Zij: 'Oh wat dan?'
Jij: 'We waren op [een voor jullie bekende plek], en plots begon het te regenen. Het werd super modderig. Zo modderig dat ik je in mijn armen moest nemen. Ik rende met je weg maar toen vielen we allebei in de modder. Vet dirty! ;)'
Zij: 'Hahhaha ja dat is wel een dirty droom ja.'

Als zij nu aan de laatste zin toevoegd: 'alles goed verder?' dan begint zij weer deel te nemen aan de conversatie. Als ze niet/matig reageert ga dan gewoon verder:
'Liggend in de modder begonnen we te worstelen. Je scheurde mijn shirt kapot en wou geen eens een nieuwe voor me halen!'

SMS Tip #2: Moet je 'ns zien!

Deze tip werkt vooral goed op WhatsApp, omdat je met WhatsApp gratis foto's kunt versturen. Wat enorm goed werkt is het volgende: Als je een foto van jullie twee samen hebt, stuur die dan aan haar. 'Hey kijk eens wat ik vond.'

Een foto zegt meer dan duizend woorden, zeker bij vrouwen. Het herinnert aan eerder contact en vanuit dat perspectief is het gemakkelijk nieuw sms contact op te bouwen.

Als je geen (leuke) foto hebt van jullie twee samen, vrees niet. Het volgende heb ik een keer gedaan. Ik was in Australië tijdens een zonsverduistering, ik stuurde een foto van de eclipse naar een meisje waar ik al een jaar geen contact mee had. Raad eens wie plots heel geïnteresseerd en leuk tegen me begon te praten?

TIP: Is ze verliefd op mij? 7 signalen (Datingcoach Daan de Ram)

Je kan natuurlijk ook gewoon een foto sturen van iets bijzonder moois waar je zelf niet bij was. Als dat nou het gesprek weer op gang brengt, is dat dan zo erg?

SMS Tip #3: Maak het grappig!

De GROOTSTE fout die mannen maken wanneer een vrouw niet meer terug smst, is het volgende. Ze nemen het persoonlijk op, en voelen zich beledigd of afgewezen. Super onaantrekkelijk…

Laat zien dat jij anders bent dan de meeste mannen. Je neemt jezelf en de situatie niet te serieus. Wat doe je dan? Jezelf vermaken!

SMS voorbeelden:
- 'Vermist: Leuk meisje. Beschrijving: Blond haar, blauwe ogen en een wipneusje. Laatst vernomen op WhatsApp donderdag 8 juli'

- 'Hier is een geheimpje lieverd: mijn OMA smst nog sneller terug dan jij dat doet!'

- 'Ik dacht eerst dat je hard-to-get aan het spelen was. Net bedacht ik me dat het meer waarschijnlijk is dat een meid als jij haar telefoonrekeningen niet heeft betaald!'

- 'Hey jij, zit je weer in de bak? Ik ga niet WEER je borg betalen he!'

SMSt ze nog steeds niet terug?

Oké gast, door naar de volgende vrouw. Sommige vrouwen zijn het zeker waard om meer moeite in te steken. Zeker als je haar oprecht leuk vindt en/of er eerder flirterig contact is geweest.

Maar blijf altijd uitgaan, ZEKER als je te veel aandacht geeft aan een vrouw die niet terug smst. Zo verleg je weer je aandacht naar iets constructiefs en kom je sneller in overvloedsdenken.

Wie weet dat vanuit een beter perspectief je ook weer het contact met die vrouw kan herstellen. En wie weet ook niet; je hebt het geprobeerd dus who cares right?

Laat me in de comments weten wat jij doet in deze gevallen. En als je vragen hebt ze ze daar ook neer, ik beantwoord ze graag.

Oké hasta la vista!

Daan

Stop met moeizame gesprekken en pijnlijke afwijzigen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 bunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
 • Stuur me het Transformatie Pakket!

Gerelateerde artikelen

Reacties

David
Ik heb die van 'mijn OMA smst nog sneller terug' geprobeerd en ik kreeg ene hele leuke reactie, ze bood zelfs haar excuses aan en we zijn nu weer aan het sms'en!!
Daniel
Er is een meisje die mooi is. Ik ken haar nog niet echt goed maar er was al eerder contact. Zij was eerst wel \"normaal\" en zij wilde ook keer afspreken op station, maar ik zei \"een andere keer maar\" paar dagen later begon zij een beetje kortaf te gaan reageren op whatsapp, maar stuurt nog wel veel snapchats naar mij. En nog steeds vind ik haar kortaf reageren. Wat moet ik doen?
Reacties
AttractionGym Daan
Bel haar anders spontaan op nadat ze nog een snapchat stuurt. Je weet dan dat ze met haar telefoon bezig is (en waarschijnlijk vrij is om te bellen).

Grote kans dus dat ze opneemt. Maak rustig een praatje en als het stil valt/je weet niks meer te zeggen na een paar minuten:
Vraag haar uit voor een date.
Als je vraagt: 'hey wat doe je as donderdag?' is dat al voldoende. Waarschijnlijk kan ze en zo niet vraag door naar andere dagen, ze neemt op dus waarom zou ze niet willen afspreken.

Later bro

Daan
vince
Haha leuk!
Jens
Kan je dit ook toepassen bij je ex?
Reacties
AttractionGym Daan
Ha Jens!

Ik heb je ook gemaild. Maar mochten andere mensen deze vraag ook hebben:

Ja het kan, maar check dit artikel vooral voor een meer uitgebreid antwoord:

http://www.attractiongym.nl/ex-terug-krijgen/

Blijf awesome bro ;)
hokus
Gister een super date gehad ( van beide kant ) maar nu in eens laat ze niets meer horen, en ja ze is smoor verliefd heeft me zelfs oraal bevredigd, maar vandaag een lauw appje terug na mijn app, vraag me af nu.....

geen interesse meer ??

Reacties
AttractionGym Daan
Als een vrouw 'ver' met je is gegaan maar niet 'all the way' dan kan ze afhaken. Jullie hebben bijna seks gehad maar net niet. Als ze weer met je af gaat spreken is er grote kans dat ze zich dan al snel een slet voelt vanwege de orale seks tijdens de date. Zorg dus dat je haar op WhatsApp heel chill en relaxed benaderd, push niet hard door voor een vervolg date want dan gaat ze zich voelen alsof je nu persé op seks uit bent.

Grts ;) Daan
Leon
Yo gozer, er is een nieuwe meid bij de drumband en ze is van Argentijnse afkomst, Máxima 2.0, super knap. Aangezien ze nieuw is help ik haar samen met de anderen een beetje de weg. Maar soms dan lopen gesprekken niet echt lekker, aangezien ik haar vorige week voor het eerst zag vind ik t een beetje raar om te zeggen ja ik heb over je gedroomd ofzo weet je ja toch. ik vroeg vanochtend aan haar of ze al bij de facebook groep zit en of ze de weekmails krijgt en toen reageerde ze de hele dag nniet.toen vroeg ik vanavond dus dat ik t ff asap moest weten om dat door te geven. Nu heeft ze eindelijk gereageerd. Ze had die appjes gelezen en is naderhand een paar keer online geweest en nu toch eindelijk gereageerd,alles was al geregeld. Hoe ga ik nu het beste verder? Ik wil echt met haar afspreken enzo, van wat ik nu van haar weet zeg maar is ze zeker de moeite waard om iig me best te doen om haar te fixen.
Thanks man voor als je hierop reageerd (het liefst ook een mail als dat kan) :)
Niels
Daan,

Ik heb een vraag. Ik heb iemand leren kennen via Tinder. Een bloed mooi meisje. Normaal gezien stuurt ze altijd wel terug enkel deze keer niet. Ik heb haar eergisteren gevraagd om me laten weten hoelaat ze maandag zich kan vrijmaken om te gaan eten maar heb nog steeds geen app terug gehad. Wat kan ik nu het beste doen volgens jou?
Sander
Hey ik was een weekje geleden ongeveer aan het chaten met een leuk meisje we hadden echt een speels gesprek ik had ze bija mee op date gevraagd maar opeens kwam er geen berichtje meer terug kan iemand me helpen
Grt Sander

Plaats een ReactieWorkshops & Trainingen

Datum Programma Locatie Beschikbaarheid
23 Jun. '23 Attraction Bootcamp Utrecht VOL MEER INFO ›
4 Jul. '23 Summerbootcamp Barcelona 🌞 VOL MEER INFO ›
14 Jul. '23 Infield Bootcamp Amsterdam VOL
11 Aug. '23 Attraction Bootcamp Utrecht VOL MEER INFO ›
22 Aug. '23 Summerbootcamp Budapest 🌞
MEER INFO ›
1 Sep. '23 Summerbootcamp Budapest 🌞
MEER INFO ›
22 Sep. '23 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
30 Sep. '23 Infield Bootcamp Amsterdam
4 Nov. '23 Attraction Bootcamp (Daytime only) Utrecht
MEER INFO ›
15 Dec. '23 Attraction Bootcamp Utrecht
MEER INFO ›

Meer events en trainingen

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)