Vragen? patrick@attractiongym.be of bel: +31 6 539 69 751
 
Home / Blog / Vrouwen versieren / versier verslag hong kong

Vrouwen Versieren In Hong Kong (Verslag)

02 Dec 2013, door Leonardo in Vrouwen versieren

Vrouwen Versieren In Hong Kong

Vrouwen versieren in Dragon Eye club

Onlangs was ik voor zakenreis in Hong Kong. Hier volgt het verslag hoe in de Dragon Eye club een vrouw heb versierd. Via via hadden we gehoord dat deze tent is waar je moet zijn. Het is een absolute topclub waar de internationale filmsterren naar toe gaan in Hong Kong. Je komt er niet zomaar binnen, maar gelukkig konden we via onze contacten een tafeltjeregelen.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Ik was daar met bijzondere mensen en voelde me geweldig. Hoeveel mensen krijgen de kans om zoiets mee te maken dacht ik. De avond kon al niet meer fout gaan. Er stond een drie liter fles Vodka en allerlei mix drankjes klaar. Er werd geproost en daarna begon t feest. Het kon me niet schelen of ik een vrouw zou versieren, ik had het te druk met het genieten van het moment.

Flirten met modellen

De eerste drie uur van de avond waren heel chill en relaxed. Onze focus was op het groepje, lol hebben met elkaar. Er liepen een aantal bekende sterren internationale celebrities rond, zangeressen en dj’s, wiens namen me even ontschoten zijn. Ondertussen was ik van binnen helemaal opgewarmd. Niet van de alcohol, want ik drink niet.

Op een gegeven moment verschoof de focus toch naar de vrouwen, omdat er alleen maar modellen en mooie vrouwen om ons heenliepen. Maar omdat ik een hele chill en relaxte houding had, voelde ik dat ik niet de juiste energie had om een vrouw te kunnen versieren. Iedereen was op datmoment uit z’n dak aan het gaan, feesten, dansen, gek doen en daar viel ik automatisch buiten.

TIP: Vriendschap Tussen Man en Vouw Mogelijk? De Keiharde Waarheid

Vrouwen aanspreken om te calibreren

Tijd om te schakelen. Om mijn energie niveau te veranderen, begon ik bewust het energie niveau van de mensen om mij heen te kopieren. De dansvloer op en uitbundig dansen naast een groepje meiden die daar stonden. Om er helemaal in te komen sprak ik vervolgens tien willekeurige vrouwen aan – heel normaal met ‘hey hoe is t’.

Ik doe dit eigenlijk altijd vooral om mezelf te calibreren. Dat houdt in dat ik mijzelf corrigeer op mijn stemhoogte, of ik in ‘t moment ben of niet, of mijn energie op het juiste niveau is en of ik leiding aan het nemen ben. Na tienvrouwen aangesproken te hebben had ik t juiste ritme te pakken; ik was gecalibreerd.

Hierna ging ik terug naar ons VIP tafeltje. Ik had een Colombiaanse schone opgemerkt waar ik een oogje op had. Toen ik bij ons tafeltje stond liep zij toevallig langs. Omdat ze een geblokt jurkje aan had sprak ik haar aan met ‘laten we schaken’. Omdat ik volledig ‘aan’ was, werd ze helemaal meegezogen in mijn energie en realiteit.

Focus op waar je zin in hebt

Op dat moment stond ze met twee vriendinnen, die zeiden ‘wel goed voor haar zorgen’ en wegliepen. Ik stond nu dus met haar alleen en wist wel hoe laat ‘t was. Maar mijn focus was niet volledig op haar gericht, want ik focus me nooit 100 % op mensen. Ik doe gewoon waar ik zin in heb, dat vind ik belangrijker. Ik ging lekker door met feesten, dansen, dollen en lol maken. De dame begon meer haar best doen voor mij.

TIP: De 5 definitieve aantrekkingskracht killers

Op een gegeven moment zei ze dat ze het warm had. Als vrouwen dit zeggen is dat een hint dat ze met jou naar buiten willen. Prima. Buiten hadden we wat meer tijd voor elkaar, en leerden we elkaar beter kennen. Het was leuk te horen waar haar interesses lagen, waar mijn interesses lagen en hoe deze matchden. Er ontstond echt een leuke band.

Toen ik het gevoel kreeg om haar te kussen, volgde ik dat gevoel. Ze gaf feitelijk de opening doordat ze naar mijn lippen tuurde en dichter bij me kwam staan. Wat ik altijd doe is als ik een kans krijg om te zoenen, dat ik wel voor de zoen ga maar haar nooit –echt- kus. Meer een schijnbeweging dus. Ik vind het belangrijk dat ze zich volledig overgeeft aan mij, ik wil voelen dat ze naar mij verlangt.

Versieren is verlangen opwekken

Ik heb vaak genoeg meegemaakt dat ik aan het begin van de avond een vrouw kus, maar dat ze aan het eind van de avondniet met met mij meegaat naar huis. Dat ze niet genoeg moeite heeft moeten doen voor mij. En dat ik mijn macht had weggegeven nog voordat er voldoende verlangen was opgewekt.

Als je het verlangen op deze manier opbouwt krijg je volledige invloed over haar. Op deze manier blijf je interessant voor haar, ondanks alle stimulatie van de club. Vrouwen, zeker mooie vrouwen, willen heel graag een uitdaging. Ze willen winnen zodat ze een goed verhaal te vertellen hebben aan hun vriendinnen.

Op een een gegeven moment, rond vier uur, wilden haar vriendinnen naar een andere club. Een private invitation only party. Daar aangekomen liepen we door een langegang en kwamen in een kleine ruimte waar een of ander bizar verhaal aan de gang was. Hoe dan ook, wij waren inmiddels drie uur samen. Ik merkte dat ze zichsteeds meer aan me over begon te geven.

We waren samen op onbekend terrein, of een of ander debiel fout feest. Ze zei ‘Ik heb dit nog nooit meegemaakt, je bent heel de avond bij me gebleven. Ik vind je echt heel leuk, ik hoop dat je mij ook leuk vindt’ Ik zei ‘Tuurlijk, anders was ik niet bij je gebleven’. Eigenlijk wilde ik zeggen ‘Tuurlijk, dat hoor ik vaker’ ;-).

Het was nu tijd om haar mee te nemen naar mijn hotel. Eenmaal in mijn hotelkamer zei ik ‘schaakmat’. Ze moest lachen. De rest is private.

Stop met moeizame gesprekken en pijnlijke afwijzigen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 bunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
 • Stuur me het Transformatie Pakket!

Gerelateerde artikelen

Reacties

Plaats een ReactieWorkshops & Trainingen

Datum Programma Locatie Beschikbaarheid
5 Jun. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
16 Jun. '20 SummerBootcamp Barcelona VOL MEER INFO ›
3 Jul. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
10 Aug. '20 SummerBootcamp Budapest VOL MEER INFO ›
28 Aug. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
25 Sep. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
23 Oct. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
27 Nov. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
18 Dec. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›

Meer events en trainingen

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)