Vragen? patrick@attractiongym.be of bel: +31 6 539 69 751
 
Home / Blog / Vrouwen versieren / Versieren in de club

Vrouwen Versieren in de club: perspectief van een vrouw

06 Jan 2014, door Roos in Vrouwen versieren

Vrouwen versieren in de club

Versierd worden in de club

Wij vrouwen zijn kuddedieren. In een groepje zijn we nou eenmaal veel leuker, gezelliger en spontaner. Daarom lijken we misschien wel altijd lol te hebben in een club. Op de gevalletjes na die als een worm achter hun telefoon staan te paffen in de rookruimte. En zeg nou zelf, wat is er leuker, een einzelgänger of een socialite? Met als nadeel dat de laatste wel weer intimiderend over kan komen.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Met mijn 23 jaar ben ik zeker bekend met het fenomeen versierd worden in de club of kroeg. Mijn vrienden zullen dat volmondig beamen. Ik ben namelijk geëvolueerd van muurbloempje tot een ware godin uit een Venus-commercial. Hoewel ik modellenwerk heb gedaan voelde ik mij toch vrij onzeker in een club. Je zou dat niet snel aan gemerkt hebben, behalve dat ik meer op mezelf was misschien.

Ervaring maakt alle verschil

Een paar jaar geleden was ik eigenlijk best wel timide. Ik voelde me een grijs muisje. Je kent het wel, het type meisje waar nog geen twee woorden uit te trekken viel. Ik weet nog dat ik jongens gewoon eng vond. Door regelmatig uit te gaan kreeg ik langzaam vertrouwen in mezelf. Ik leerde mezelf te uiten en ontdekte dat ik wel degelijk wat te melden had.

En ik ontdekte dat jongens mij, ondanks mij verlegenheid, toch wel leuk vonden. Sterker nog, verbazingwekkend genoeg werd ik in die periode vaker benaderd door mannen dan nu het geval is. Een verlegen meisje is kennelijk makkelijker aanspreekbaar. Ironisch is het niet?

TIP: 27 Idee├źn voor een onvergetelijke romantische avond (+Tips!)

Op straat of in de kroeg aangesproken worden

Overdag of op straat maakte ik, en nog steeds trouwens, heel zelden mee dat iemand mij probeerde te versieren. Kennelijk is die stap te groot voor mannen. Ik snap het wel. Je zal mij ook niet gauw een jongen aan zien spreken in de Dirk, tijdens het afrekenen van mijn chocoladereep en een doos tampons.

Als man in het dagelijks leven een vrouw versieren is niet makkelijk. Het lijkt weggelegd voor de experts onder de versierders. Dat is het voordeel of nadeel, het is maar hoe je het wilt zien, van de club of de kroeg.

Versierd worden en alcohol

Toen ik een stuk minder zeker was van mezelf hielp het wanneer ik een tequila'tje achter de kiezen had of een wijntje in m’n hand. Een aangeschoten persoon is een gezellig persoon was de gedachte. Nu zie ik dat het vooral een zwaktebod is. Een drankje is prima maar het laatste wat je wilt is dat je je lam moet tanken om in de mood te komen.

Dat geldt zowel voor vrouwen als voor mannen. Drink met mate want het gaat ten koste van de communicatie (en de seks). Niks is onaantrekkelijker dan een lallende vent tegenover je met het uithoudingsvermogen van een natte krant.

Versierd worden en oogcontact

Wat er voor mij heel erg toe doet bij het versierd worden of flirten in een club is het zoeken van oogcontact. Hierop kun je bouwen en in een oogopslag zien of er chemie is, mits er enigszins sprake is van mensenkennis. Wat het beste werkt bij mij is af en toe een glimlach mijn kant uit en vooral plezier hebben met je vrienden. Je zult dan snel genoeg merken of de interesse wederzijds is.

TIP: De beste datingsites: Waar & hoe vind ook jij leuke dates

Draai er niet omheen maar wees zeker van je zaak, dat vind een vrouw aantrekkelijk. Wees geen creeper door een vrouw constant aan te staren. Laat niet zien dat je helemaal onder de indruk bent zonder ook maar een woord te zeggen.

Zo moet je mij versieren

Mijn persoonlijke mening is dit; the hunt is more enjoyable than the kill. Wat ik hiermee wil zeggen is dat het versieren geleidelijk moet verlopen. Een flirterige blik op de dansvloer. Een grappige opmerking. Een hand op haar heup. Intense oogbal-seks. Een vluchtige aanraking van de lippen.

Laat haar merken en voelen dat ze uniek is. Het uiteindelijke doel weten we allemaal, maar de weg ernaartoe maakt het allemaal veel spannender en memorabeler, voor beide partijen.

Vrouwen die het initiatief nemen

Het initiatief hoeft heus niet altijd bij de man te liggen. Iedere vrouw is verschillend, en zullen vrouwen zijn die het niet met mij eens zijn, maar ik vind het vele malen leuker op een man af te stappen dan het saaie cliché van de prins op het witte paard. De ridder die de harten van de vrouwtjes steelt. Van mij hoeft het niet altijd op deze manier.

Sta daar dus ook voor open en laat je niet afschrikken door een dame met de figuurlijke haren op de tanden. Want aan het eind van de dag staan we allemaal om dezelfde reden in de club. Je bent jong (of niet) en je wilt wat. Hoe dan ook, met wat ervaring is (en deze tips) is versieren in de club super leuk, dus leer ervan te genieten als je dat al niet doet!

Stop met moeizame gesprekken en pijnlijke afwijzigen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 bunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
 • Stuur me het Transformatie Pakket!

Gerelateerde artikelen

Reacties

Plaats een ReactieWorkshops & Trainingen

Datum Programma Locatie Beschikbaarheid
5 Jun. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
16 Jun. '20 SummerBootcamp Barcelona VOL MEER INFO ›
3 Jul. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
10 Aug. '20 SummerBootcamp Budapest VOL MEER INFO ›
28 Aug. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
25 Sep. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
23 Oct. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
27 Nov. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
18 Dec. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›

Meer events en trainingen

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)