Home / Blog / Flirttips / vrouwen-versieren-op-straat

4 Tips om vrouwen te versieren op straat en een verpletterende indruk te maken

09 May 2014, door Patrick in Flirttips

Vrouwen Versieren Op Straat

Mooie vrouwen aanspreken op straat: stap die maar weinig mannen zetten

Ze had van te voren al verteld dat ze maar even de tijd had. Onze eerste date duurde welgeteld één uur. Ik loop haar naar de uitgang van de wijnbar en geef haar kalm drie zoenen. Normaal zou ik nu for the kiss gaan, maar zelfs ik ben onder de indruk van haar modellenuiterlijk. Dit is eredivisie niveau.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Ze begint: “Wow I am pleasantly surprised. It was actually a really nice date! I didn’t think much of it since I only met you on the street and don’t know you at all, but this was nice”. 

Ik keek haar diep in haar ogen en twijfelde geen ogenblik langer. Ik streelde over haar armen en merkte dat ze het fijn vind. Ik pak beide handen beet en kus haar. Man wat zoent ze lekker, zelfs dat is goed. “This is nice” zegt ze. Na nog vijf minuten wat praten en af en toe wat zoenen, terwijl we de uitgang cq ingang blokkeerden (inside joke) scheiden onze wegen. “See you soon, right?” “Sure…” eindig ik.

De juiste indruk

Deze prachtige dame had ik een week eerder aangesproken op straat als demonstratie tijdens een training. Ze woonde al vier jaar in Amsterdam en heeft een goede baan bij een bank.

Ze kon een beetje Nederlands praten, maar ik zei laten we Engels praten. Deels omdat ik dat zelf leuk vind, maar ook omdat ik wil dat we even (on)handig zijn wanneer we communiceren. Dat creëert een band en een eigen ‘bubble’ of ‘wereldje’ waarin je samen een andere taal spreekt dan de meeste anderen..

Ik heb minimaal tijd in deze date geïnvesteerd. Ik heb haar eerst 5 minuten op straat gesproken. Daarna heb ik 5 whatsapp berichtjes met haar uitgewisseld. Welke dat zijn dat ontdek je later in dit artikel. Vervolgens hebben we een date gehad van een uur.

Na dat uurtje was ze zo onder de indruk van me, deze bloedmooie en ambitieuze vrouw, dat ze vlinders voelde in haar buik.

Ik ga je nu uitleggen hoe ik dat heb gedaan zodat jij dat ook kunt.

3 Redenen waarom jij vanaf nu vrouwen op straat aan moet spreken

Wanneer je ’s avonds of ’s nachts het nachtleven in gaat weet je dat het de bedoeling is om vrouwen aan te spreken. Vrouwen weten dat ook. Het is onderdeel van het hele idee van een stapavond. Mannen en vrouwen ontmoeten elkaar, zoenen en misschien hebben ze zelfs een one night stand. Allemaal best direct eigenlijk. En niet per se romantisch.

Er zijn 3 redenen waarom overdag aanspreken juist zo goed is, die de meeste mannen nooit zullen snappen. Dit is de reden dat de telefoonnummers die je krijgt zoveel meer solid zijn. Wat wil zeggen dat ze ook echt met je af gaat spreken later.

1. Magie

Diep van binnen dromen veel vrouwen ervan om zomaar in de supermarkt of ergens anders overdag aangesproken te worden door de prins op het witte paard. Zoals je het in de films ziet.

Terwijl ze nietsvermoedend bezig zijn met hun daily grind stapt er uit het niks een charmante man op haar af die vertelt hoe mooi ze is en vraagt haar uit voor een romantische date. Hoeveel leuker is het om een relatie te hebben en zo’n verhaal te kunnen vertellen aan familie en kinderen in plaats van: “Ja papa heeft me versiert in de club”.

Helaas is dit in de meeste gevallen niet meer dan een sprookje. Het aantal keer dat een vrouw zomaar op straat aangesproken wordt door een charmante kerel (lees: geen player) is op één hand te tellen.

En juist DAAROM moet je dat wél doen!  

In onderstaande video zie je een voorbeeld van een supersnelle interactie waarna ze me appt: "I really want to get to know you". It's a kind of magic!

2. Een echte man

Vrouwen zwijmelen bij de gedachte aan een man die ballen toont en recht op zijn doel af gaat. Regelrechte vrouwen porno! Doordat jij haar zomaar aanspreekt op straat toon jij deze man te zijn. Je laat meer lef zien dan 99% van alle mannen.

Alleen al in het aanspreken zelf zitten alle eigenschappen van de alphaman verstopt. Wanneer je dit goed doet heeft ze dus gelijk een geweldige eerste indruk van je. Het enige dat je verder in je korte gesprekje moet doen is het niet verpesten. De o zo belangrijke juiste eerste indruk heb je al gemaakt!

Tijdens onze date kwam ze daar steeds op terug: “Wow I still can’t get my head around it. You just approached me on the street. How cool is that!”

3. Een positieve twist aan haar saaie dag

De meeste mensen hebben dag in dag uit de zelfde saaie dagen waarin weinig bijzonders gebeurt. Wanneer ze dus even uit haar saaie realiteit getrokken wordt door zo’n impulsieve aanspreek-actie, zeker wanneer je haar een complimentje geeft, kan haar dag niet meer stuk!

Stel dat jij op straat aangesproken wordt door een leuke vrouw die jou een complimentje geeft. De eerstvolgende keer dat je je vrienden spreekt ga je dat zeker met ze delen. Je dag kan niet meer stuk.

De juiste manier om haar aan te spreken

Voordat ik je vertel wat ik precies tegen haar zei, wil ik je eerst de volgende tips geven voor wanneer je iemand aanspreekt op straat:

Op straat is de sfeer compleet anders dan in een club of bar. Ze verwacht totaal niet dat ze aangesproken wordt en ze heeft tijd nodig om aan het idee te wennen wanneer het gebeurt. Wees dus relaxt en geef haar een moment. Laat gerust pauzes vallen tussen wat je zegt. Kijk wat om je heen. Zorg dat alles heel chill is.

Wanneer iemand over straat loopt zijn ze vaak in gedachten verzonken en met heel andere dingen bezig. Zorg dus dat ze de tijd heeft om je te zien voordat je haar aanspreekt. Glimlach, want anders schrikt ze zich een hoedje. Loop haar bijvoorbeeld voorbij en draai je een meter of drie voor haar om en kijk haar aan. Zorg dat ze je wel móét zien.

Ook maakt het niet uit als je wat klunzig bent. Beter dat dan té gelikt. Immers, wanneer je zomaar iemand aanspreekt wat je normaal nooit doet, dan ben je toch wat onhandig? Dit maakt het charmant.

Oke, nu naar mijn stuff you’ve all been waiting for. Dit is wat ik tegen haar zei. Ze liep met enige snelheid over een drukke winkelstraat. Ik holde om haar in te halen en begon toen ik één-twee meter voor haar was:

IK: Hoi, ik stond daar [wijs] en zag je voorbij lopen. Ik doe dit normaal nooit maar ik moet je gewoon even aanspreken. Je ziet er leuk uit.
ZIJ: Oh, echt? Nou, ehm, Dank je haha.
IK: Hm volgens mij kom je niet uit Amsterdam of wel.. Volgens mij kom je uit Friesland [glimlach, wenkbrauw omhoog]
ZIJ: Haha nee. Ik kom uit [land in Oost-europa]. Ik woon hier een paar jaar nu.
IK: Oh echt? Dan is je Nederlands best goed. Complimenten.
ZIJ: Kom jij wel uit Amsterdam?
IK: Nee uit Groningen eigenlijk. Ik ben ‘import’. Maar inmiddels ben ik verliefd geworden op de stad. De energie en de mensen, de grachten….
ZIJ: Ja het is echt mooi!
IK: Je ziet er wel creatief uit. Volgens mij ben je kunstenaar.
ZIJ: Haha nee ik doe iets met cijfertjes bij een bank. [Ze maakt er een gebaar bij van: saaie baan]
IK: Ah je bent een cijfertjes-nerd [verwerpend gebaar]
ZIJ: Haha zoiets
IK: Maar dat is duidelijk niet je passie… Waar hou jij nou écht van
ZIJ: Daar ben ik nu een beetje naar opzoek. Ik weet het nog niet. Maar je hebt wel gelijk idd.
IK: Dat is belangrijk. Je moet iets doen wat je écht leuk vindt. Waar écht je passie ligt en waar je energie van krijgt. Fuck geld.
IK: Hee luister, ik moet even verder. Mijn vrienden wachten. Maar ik vind je wel leuk. Geef me je nummer, dan gaan we een keer wat drinken.
[Op dit moment pak ik mijn telefoon, zet hem op nr-invoeren, en geef hem aan haar]
ZIJ: Okee leuk [typt nr en naam in]
IK: Hee ik weet eigenlijk helemaal niet hoe je heet. Ik ben Patrick. [Geeft hand]
ZIJ: O haha, ik ben [naam]
IK: [belt haar] Zo, nu heb je mijn nr ook.
ZIJ: Okee dank je!
IK: We spreken snel.
ZIJ: Okee! Doei!

Zo simpel is het.

Wanneer je haar telefoonnummer vraagt, VRAAG dan niet maar stel het gewoon: “geef me je nr”. Als introductie daarvoor geef je aan dat je weer verder gaat en geef je een reden WAAROM je het nr wil: “Ik vind je wel leuk, geef me je nr, dan drinken we een keer iets”.

Normaal gesproken is het ook slim om je in het begin van het gesprek aan haar voor te stellen. Door dan de handen te schudden ontstaat er gelijk een soort ‘familiarity’ waardoor het natuurlijker wordt om met je te praten.

Ik doe dat vaak pas op het einde. Het voegt voor mij iets toe aan de romantiek: “Wauw we hebben hier een dikke klik en we wisselen nummers uit, en ik weet niet eens je naam!”

Telefooncontact

Okee, ik heb haar nummer. En nu?

Onthoud dit amigo’s: Wanneer je weet dat ze al een retegoeie indruk van je heeft bij jullie ontmoeting, hoef je haar niet ellenlang te whatsappen, je kunt het daarmee alleen maar verpesten. Het enige dat je moet doen is een date afspreken en haar in de tussentijd af en toe even een emotionele ‘spike’ geven zodat ze weer even herinnerd wordt aan hoe cool jij bent.

We maken gelijk even korte metten met een fabeltje die stampt uit eerdere tijden: “Laat pas na 2 a 3 dagen iets van je horen.” Dit is absoluut niet meer van deze tijd! Misschien toen mensen alleen contact hadden via de gewone telefoon en iemand kwam thuis om het antwoordapparaat af te luisteren om erachter te komen dat er geen berichtjes waren, was dat nuttig. Tegenwoordig appt iedereen de hele dag en is ze je al lang weer vergeten als je een paar dagen niks laat horen.

App dus gewoon de eerstvolgende dag, of als je haar vroeg op de middag spreekt, die avond.

Dit is de whatsapp conversatie die ik met haar had:

IK: Hey nerd, leuk om je zo spontaan te ontmoeten.
ZIJ: Hi! Hahaha. Yeah it really was.
ZIJ: Do you do that more often. Approaching people on the street
IK: I just had the best coffee ever. Made from beans that were pooped out by cats
ZIJ: Omg! That’s nasty!
IK: Hope you had a nice day
ZIJ: Yes it was good. Boring day at the office!
IK: You me, thursdaynight, winebar. Sounds good?
ZIJ: Thursday I can’t, what about Friday?
IK: Deal. 20:00 [location]

De dag dat we de date regelden was zondag. De dagen erna heb ik nog 2x iets korts ge-appt. Zoals: “hmmm pizza. Nice.” Waar ze leuk op reageert. Het idee van latere interacties is dat je wil dat haar gevoel voor jou niet weg ebt. Dus je wil af en toe iets leuks zeggen om haar emotie te ‘spiken’. Dat doe je met een kort gesprekje van hooguit een paar berichten.

De date

Een date van een uur is best kort. Hoe dan ook, er zijn twee ingrediënten waar ik me in iedere date op richt: (seksuele) aantrekkingskracht  en rapport/connectie.

De eerste, aantrekkingskracht, ontstaat door de mannelijke eigenschappen die je laat zien. Je wilt recht op je doel afgaan, zeker van je zaak. Het aanspreken op straat is al een enorme spike in aantrekkingskracht en het leiden in de whatsapp berichten ook. Ik vraag haar geen goedkeuring, ik stel gewoon alles. Ik beslis alles. Het enige dat ik tijdens de date nog doe is af en toe een complimentje geven: “I like your smile” en ik kijk haar steeds in haar ogen aan.

Het tweede dat ik doe is rapport/connectie opbouwen. Dat is het vertrouwen dat ze nodig heeft dat jij te vertrouwen bent en dat jij haar een goed gevoel gaat geven. Dit doe je door oprechte interesse in te hebben in haar hobby’s en passies en daarop door te vragen. Ook deel je je eigen passies. Wanneer je in gaat op elkaars passies en daarop doorvraagt en ook gevoelsreflecties geeft kan het bijna niet mis gaan.

Een voorbeeldgesprek kan als volgt gaan:

IK: Vertel, wat is nou je grootste passie. Waar word jij echt blij van?
ZIJ: Van reizen. En dan met name Italië. Ik ben er helemaal verliefd op
IK: Wauw dat klinkt goed. Heerlijk genieten van het eten en de cultuur
ZIJ: Ja precies! Ik ga graag naar Rome. Maar ik houd ook van de kleinere plaatsjes
IK: Rome is geweldig. Ik kan me voorstellen dat je dan opeens weer weet waar het leven om draait.
ZIJ: Ja precies!
IK: Ik ben vorig jaar naar Portugal geweest. Ik ben een port liefhebber dus ben langs allerlei valleitjes gereden waar ze portdruiven verbouwen. Geweldig om te zien hoe ze port maken. En heerlijk om het daar te proeven.
ZIJ: Wow dat moet tof geweest zijn
IK: Jazeker. Ben jij trouwens een dierenliefhebber?

Etc…

Er ontstaat een diepe gevoelsconnectie tussen haar en mij. Een connectie die maakt dat zij zegt: “Wauw het voelt alsof ik je al jaren ken”.

Moment suprême

En zo creëer je in een korte tijd dus een enorme aantrekkingskracht. Zelfs bij een absolute 10! Een goed voorbeeld hoe krachtig aanspreken op straat kan zijn! Ze was zo onder de indruk van me dat ze met me op date ging en we zelfs zoenden terwijl ze – interessant detail – al enkele maanden serieus iemand aan het daten is.

Daar wil ik niet in kloten. Ik zie haar wel nog af en toe omdat ik haar niet hoef te hebben; ze is leuk gezelschap. Game gaat niet alleen over vrouwen versieren, game gaat over sociaal zijn.

Stop met moeizame gesprekken en pijnlijke afwijzigen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 bunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
 • Stuur me het Transformatie Pakket!

Gerelateerde artikelen

Reacties

Plaats een ReactieWorkshops & Trainingen

Datum Programma Locatie Beschikbaarheid
23 Jun. '23 Attraction Bootcamp Utrecht VOL MEER INFO ›
4 Jul. '23 Summerbootcamp Barcelona 🌞 VOL MEER INFO ›
14 Jul. '23 Infield Bootcamp Amsterdam VOL
11 Aug. '23 Attraction Bootcamp Utrecht VOL MEER INFO ›
22 Aug. '23 Summerbootcamp Budapest 🌞
MEER INFO ›
1 Sep. '23 Summerbootcamp Budapest 🌞
MEER INFO ›
22 Sep. '23 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
30 Sep. '23 Infield Bootcamp Amsterdam
4 Nov. '23 Attraction Bootcamp (Daytime only) Utrecht
MEER INFO ›
15 Dec. '23 Attraction Bootcamp Utrecht
MEER INFO ›

Meer events en trainingen

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)