Eén Mind Blowing Weekend Dat Je Liefdesleven Voorgoed Zal Veranderen

Eindelijk het succes waar je altijd van droomde

Je staat in de kroeg en verderop staat een iets te mooie vrouw. Precies jouw type. Je wilt er op af, maar iets houdt je tegen. Je bestelt nog maar een biertje en twijfelt wat je tegen kunt zeggen. De tijd tikt weg.

Elke seconde dat je langer wacht zakt de moed je meer in de schoenen. Je loopt in haar richting, met je hart bonsend in je keel... Ze kijkt je aan wachtend tot je iets zegt... Maar, er komt niks.. Je bent het helemaal kwijt...

Je druipt snel af met je staart tussen de benen... En zo eindigt de avond zoals hij begon... Zonder spannende nieuwe ontmoetingen, zonder een vrouw in je armen, zonder telefoonnummers...

Zonder vlinders in je buik zoen, zonder het gevoel jezelf te hebben overwonnen en zonder sweet lovemaking aan het einde van de avond... Je moet het doen met wat vaag| stiekem oogcontact en opnieuw goede voornemens.

Neem de controle over je datingleven

Hoe zou je leven er uitzien als je in dit soort situaties wel op die vrouw afstapt? Als je haar kunt laten genieten en voor je wint.

Dat je haar nummer krijgt en uiteindelijk met haar afspreekt of met haar naar huis gaat? Beeld je eens in hoe dat zou zijn.

Dat is precies wat je uit de bootcamp gaat halen. Uit een diepe onvrede met ons eigen liefdesleven, en vanuit een passie voor zelfontwikkeling hebben wij onszelf weten te ontwikkelen van dramatisch slecht met vrouwen (trust me) naar aan-vrouwen-geen-gebrek (zie de Youtube filmpjes).

Of het je nou gaat om een geweldig leven met heel veel vrouwen of het vinden van een geweldige vriendin en daarmee een bevredigende relatie te hebben.

Sinds 7 jaar coachen en helpen we andere mannen om dit te bereiken. We hebben inmiddels vele honderden mannen in de praktijk gecoached. Voor ons is er niks gaver dan te zien hoe zij na een weekend enorme vooruitgang in hun liefdesleven boeken, en relaties aangaan met vrouwen waarvan ze voorheen dachten dat ze 'out of my league' waren.

We hebben zelfs al meerdere trouw- en zelfs geboortekaartjes mogen ontvangen ;)

Het komt een enkele keer voor dat iemand tijdens de training een vrouw tegenkomt waar hij vervolgens jaren bij is. Maar dat is niet de insteek, onze intentie is om jou een hengel (skillset) te geven in plaats van een 'vis'.

Om je een beeld te geven van wat je kan verwachten luister hieronder naar de ervaringen van oud-deelnemers:Bas (23)
"Het was heel even mijn hemel. Die nieuwe 'superkracht' die ik had, die daygamesessie op de zaterdagmiddag was echt big big deal."

Jeroen (24)
"Dingen die ik echt niet voor mogelijk had gehouden, dingen die ik gewoon niet kan, die grens is echt doorbroken."

Jos (29)
"Ik heb dat weekend echt alles gedaan wat je kan doen met een vrouw. Ik heb nu zoveel mogelijkheden."

Hans (33)
"En toen gingen we zoenen. Het voelde superlekker, ze was echt sexy."

Bob (21)
"Voor de bootcamp zat ik helemaal vast. Na de bootcamp ben ik in een sneltrein terecht gekomen"

Gijs (24)
"Je voelt jezelf als een koning. Het is levensveranderend."

Francois (27)
"Ik moet zeggen dat het mijn leven veranderd heeft."

Aryan (26)
"Ja, van mijn aanspreekangst ben ik helemaal af. Ik had last van sociale fobie. Ik heb op de bootcamp voor het eerst een vrouw gezoend."

Geert-Jan (45)
"Gewoon doen. Je hebt er zoveel aan met vrouwen, maar ook daarbuiten in je werk. (dit is héél erg waar!)"

Rob (33)
"Dit is te leren! Ik voelde me na de bootcamp onderdeel van een hele kleine elite. Van mensen die zich iets bewust zijn dat anderen niet zijn."

Maurits (35)
"Je leert niet zozeer truckjes, je leert echt jezelf kennen. Een blokkade of muur die ik nu heb weggewerkt. Het zijn hele relaxte normale gasten, maar ze hebben de skills om het door te geven."

Mark (47)
"Niet over nadenken, stop met overwegen, gewoon doen. Sowieso het leukste weekend van je leven en het grootste geschenk dat je jezelf kunt geven."

Jeroen (22)
"Uiteindelijk doe je een lifestyle change. Het gaat niet alleen om vrouwen versieren. Je leert je dromen te realiseren."

Wat veel mannen denken is dat dit niet voor hen is weggelegd. Dat ze niet knap, spontaan of interessant genoeg zijn om de aandacht van mooie vrouwen te verdienen. Wat ze zich niet beseffen is dat het niet draait om wat je hebt (looks, humor, intelligentie, etc.) maar wat je ermee doet. Het gaat om op een praktisch niveau inzien wat vrouwen willen en ze dat 'geven'.

In feite heb je maar een paar doorbraken nodig. Wij leren je precies hoe je ze krijgt. Dat maakt het verschil tussen iedere avond alleen naar huis of moeten kiezen tussen vrouwen.

Het resultaat? Al onze deelnemers gaven aan zich binnen één weekend veel en veel vrijer én zelfverzekerder te voelen met vrouwen. Natuurlijk gaat dat niet vanzelf. Je moet wel iemand zijn die coachable is en open staat voor nieuwe inzichten die in het begin misschien tegen je gevoel ingaan.

Jouw Missie: Van Muurbloempje Naar Sekswaardige Man In Eén Weekend

Hoe kan één weekend alles anders maken? Dit gebeurt door middel van intensieve 'onderdompeling'. We noemen dit niet voor niks een Bootcamp, naar analogie van de intensieve trainingen van het leger. De training installeert een mentale blauwdruk die maakt dat je nooit meer een interactie hoeft te hebben die nergens toe leidt. Je bespaart jezelf jaren van vruchteloos flirten met vrouwen in de meest kostbare tijd van je leven.

Je krijgt een alomvattende, heldere en no-nonsense 'uitleg' voor het versieren van vrouwen. Geen standaard zinnen om uit je hoofd te leren of suffe goocheltrucs om haar te entertainen. Onze technieken zijn volledig gebaseerd op wat mannen die 'van nature' goed zijn in het krijgen (en houden) van vrouwen doen.

De coaching sluiten we 100% aan op jouw niveau qua vrouwen versieren. We krijgen zowel beginners op trainingen als gevorderden die naar het volgende level willen qua versieren.

De coaching omvat veel meer dan alleen wat droge theorie en "spreek die vrouw maar aan" aanwijzingen. We zoomen in op de cruciale subtiele fouten die jij maakt en geven je de praktische tools om door je beperkingen heen te breken.

In Iedere Cel Van Je Lichaam Wéten Wat Je Moet Doen Om Haar Gek Op Je Te Krijgen

Vrouwen versieren draait allemaal om de juiste ingrediënten en de juiste verhoudingen. Ik vergelijk aantrekkingskracht wel eens met een cocktail. Door de juiste mix te creëren kun je een vrouw verslaafd maken terwijl een slechte mix uitgespuugd wordt.

Om je een idee te geven welke ingrediënten je allemaal zult leren in dit weekend: hoe je vrouwen de juiste emoties bezorgt, hoe je controle houdt over je sociale interacties, waar jouw zelfvertrouwen vandaan dient te komen, hoe je lichaamstaal 'klopt' en nog veel, veel meer.

Wat Je Mee Gaat Maken

Succes is iets dat je aantrekt door de persoon die je wordt, niet door iets dat je najaagt
- Jim Rohn

Er zijn genoeg boeken en 'goeroes' die beweren dat je: 'altijd, overal, zonder moeite iedere vrouw kunt versieren'. Wij zeggen het liever eerlijk: aan elke verandering ligt lef en doorzettingsvermogen ten grondslag.

Bij deze training word je begeleidt door jouw persoonlijke coach. Hij stimuleert je continu in het zetten van de juiste stappen. Samen doorlopen jullie het proces, hij zal het voor je voordoen en tonen wat mogelijk is.

Deelnemers staan vaak perplex als ze ervaren dat je door de aanwijzingen in korte tijd de partystarter kan zijn, sociale connecties kan leggen tot je plots in een intiem gesprek bent dat leidt naar meer dan alleen vriendschap.

Jouw coach zorgt er ook voor dat de praktijkervaring op een uitdagende maar 'veilig gedoseerde manier' wordt opgebouwd.

Onnodige theorie moet je zien als ballast. We focussen ons uitsluitend op de integratie van de meest wezenlijke concepten en technieken om je binnen no-time succesvol te maken.

De bootcamp van Jeroen, een oud-deelnemer

Sommige mannen denken klein en zijn blij als ze af en toe 'per ongeluk' een vrouw aanspreken. Je zult ontdekken dat vrouwelijke aandacht überhaupt geen issue meer hoeft te zijn.

Dit zal namelijk een natuurlijk gevolg zijn van jouw gedrag na de bootcamp. Je wilt overvloed ervaren als het gaat om vrouwen en met minder geen genoegen nemen.

Het Doel Is Een Levensveranderende Transformatie

Echte transformatie vindt alleen in de praktijk plaats. Je gaat daarom met je coach het Amsterdamse uitgaansleven in om het geleerde meteen toe te passen. We willen over deze avonden niet teveel kwijt, maar laten we zeggen dat de meeste cursisten al op de eerste avond het 'praktische nut' van de theorie ervaren ;-)

Je krijgt de handvatten en concepten letterlijk aangereikt die samen een explosieve cocktail van aantrekkingskracht tot stand brengen. De rest is oefenen en bijsturen.

Door honderden mannen live gecoached te hebben weten we wat de meest efficiënte route is om jou om te toveren in een natural.

Elk gesprek brengt jou op deze manier verder. En ongeacht de uitkomst van een interactie kom jij meer en meer in een flow-staat waarin je de hele wereld aan kunt.

Het Enige Waar Deelnemers Spijt Van Hebben
Is Dat Ze Het Niet Eerder Hebben Gedaan

De beste reden om een training te volgen is omdat het je een hoop tijd en frustatie bespaart. Verandering vindt plaats door blootstelling, door gedrag te kopiëren van mensen die 'de blauwdruk' kennen.

Hier een kort overzicht van wat je allemaal gaat leren:

1
Een eenvoudige en tegelijkertijd diepgaande verandering van de manier waarop je naar 'game' kijkt
2
2 bewezen en direct toepasbare manieren om een diepere connectie te krijgen met iedere vrouw die je ontmoet
3
4 krachtige oefeningen die ervoor zorgen dat je direct 'in state' raakt, ongeacht of je alleen of in een nieuwe omgeving uit gaat
4
Geavanceerde strategieen die infield coaches toepassen om studenten met allerlei ervaringniveau's doorbraken te laten bereiken
5
Hoe andere mannen jou als een complete eindbaas gaan zien
6
De nummer één reden waarom vrouwen verveeld raken met mannen, en één simpele methode om dit direct op te lossen.
7
2 manieren waardoor je onmogelijk ooit nog in de friendzone geknald wordt
8
Drie krachtige manieren om controle te houden over een gesprek
9
Hoe je naar je innerlijke kompas luistert terwijl alles om je heen chaos lijkt (leer in het oog van de storm te blijven)
10
Een fysieke techniek waarmee ze jou vanaf moment één al ziet als een sekswaardige man
11
Tactieken om haar dezelfde avond nog mee naar huis te nemen, ook al heb je nog nooit een one night stand gehad
12
Het geheim dat 98% van alle mannen niet begrijpen: waar vrouwen naar op zoek zijn wanneer ze uitgaan, zonder dat ze er zelf bewust van zijn.
13
De beste en nauwelijks bekende methoden om resultaten te bereiken zonder gebruik van trucs en routines
14
De geheimen van Daan & Patrick die 85% van je nummers naar een date converteren (met voorbeelden!)
15
Hoe je de resultaten van de bootcamp door kunt trekken naar alle aspecten van je leven, zodat je vrouwen gaat ontmoeten op het werk, in de supermarkt, enzovoorts...

Stel je voor wat er allemaal kan veranderen als je een 100% gecommitteerde coach aan jouw zijde hebt. Een 'professionele wingman' die jou real time on-the-spot aanwijzingen geeft om iedere interactie bij te sturen

Je zult ons aan het werk zien waardoor je wordt meegenomen in de realiteit van een 'natural'. Door het te zien kun je het gaan kopiëren en integreren in je eigen 'game'.

Het programma is zo vormgegeven dat ook al heb je in heel je leven nog nooit een onbekende vrouw aangesproken, je het zo vaak doet dat je vrienden na de bootcamp zullen opkijken als ze zien met wat voor een gemak jij het voordoet.

We krijgen ook aanvragen van mannen die al wel lekker bezig zijn met vrouwen maar dat alleen dronken kunnen. Of juist nét niet de vrouwen versieren die ze graag willen hebben. Voor ieder issue en iedere uitdaging koppelen we jou aan een coach die je de wereld inleidt van een bedreven versierder.

Alleen Voor Mannen Die Het Aandurven Een Compleet
Nieuwe Kant Van Zichzelf Te Ontdekken

Let op: Je mag verwachten dat het effect van de bootcamp nog heel lang doorwerkt. Als je niet klaar bent voor een complete shift in jouw realiteit met vrouwen dan is een bootcamp waarschijnlijk niet voor jou.

Het doel van dit programma is jouw blauwdruk voor succes met vrouwen in een zo kort mogelijk tijd volledig herschrijven, zodat je (mooiere) vrouwen ontmoeten en daten de gewoonste zaak van je leven wordt. Hoe? Dat kun je alleen ervaren, maar ga ervan uit dat je dit weekend meer mooie vrouwen zult spreken dan de gemiddelde man in 5 jaar doet.

Heb je de beslissing genomen? Om niets aan het toeval over te laten krijg je eerst een aantal vragen voordat je kunt meedoen met de bootcamp. Mijn verzoek: meld je s.v.p alleen aan voor het intakegesprek als je serieuze stappen wilt maken.

Hoeveel Langer Laat Jij Succes Met Vrouwen Nog Aan Je Neus Voorbij Gaan?

"Watch your thoughts,
they become words;
watch your words,
they become actions;
watch your actions,
they become habits;
watch your habits,
they become character;
watch your character,
for it becomes your destiny."
- Lao Tzu

Ik weet dat onze trainingen voor veel mensen een grote investering zijn (als je vergelijkt met trainingen uit het bedrijfsleven zijn ze een koopje, zo is het ook).

Ik wil je niet meer overtuigen dat het het absoluut waard is, want dat weet je inmiddels wel denk ik. Wat ik wel wil doen is jou helpen om de juiste beslissing te maken. Wat het beste voor jou is dat kan alleen jij bepalen uiteraard.

De bootcamp is een investering in de rest van je leven, in jouw geluk. Het is jouw eerste stap naar een geweldig leven vol zelfvertrouwen en succes met vrouwen maar ook in alle andere aspecten van je leven.

Het is niet zomaar een skill die je leert, het is een mindset. Je bewijst aan jezelf dat als jij iets wilt, je actie neemt om dat te krijgen. Dat je geen genoegen neemt met de huidige situatie. Hoe belangrijk je dat allemaal vindt bepaal je natuurlijk helemaal zelf.

Stel jezelf deze vraag en wees eerlijk: Als ik de training niet doe, hoe ziet mijn liefdesleven er dan waarschijnlijk over 3 jaar uit? En over 10 jaar? Neem ik daar genoegen mee? Of besluit ik het maximale uit mijn leven te halen, en te investeren in mijn datingskills.

Weeg die scenario's tegen elkaar af, en bepaal wat voor jou goed is. Bedenk wel dat wanneer je nu geen beslissing neemt je zo weer een paar jaar verder bent en in die tijd niet het liefdesleven hebt gehad dat mogelijk was.

Niet tevreden? Volledige niet tevreden geld terug garantie

Misschien vraag je je nog steeds af of dit programma jou echt verder kan helpen. Er zijn twee opties. Of het is waar wat ik zeg en je zult 3x of misschien wel 10x zoveel vrouwelijke aandacht in je leven hebben als nu. Of niet, en dan ben je een geweldige ervaring rijker en geen cent armer. Ik garandeer je namelijk dat je 100% tevreden bent, en zo niet dan krijg je volledige investering terug.

Ik wil namelijk elk excuus wegnemen om te gaan voor een leven vol vrijheid en vol vrouwen, of die ene speciale dame. En ik ben ervan overtuigd dat de bootcamp de beste investering is die je kunt maken. De enige voorwaarde is dat je het gehele programma volgt, en het de instructeurs dient te laten weten op het moment dat je ergens niet tevreden over bent (en ook als je wél tevreden bent uiteraard) zodat zij kunnen bijsturen. Laagdrempeliger kan ik het niet maken voor je.

Wat Deelnemers Ons Schreven

Deelnemer
Leeftijd
Grootste probleem
Wouter
29
Overwinnen van diepgewortelde angsten
Bas
23
Consequenter versieren van leuke meisjes
Dan
42
Afrekenen met een negatief zelfbeeld
Frank
35
Genieten van stapavondjes
Maurits
24
vrijheid om iedereen aan te kunnen spreken
Kjelt
21
Ervaring opdoen met vrouwen
Rob
31
Altijd in de friendzone
Gertjan
43
Terug in de game na een scheiding
Giovanni
22
Next level in success met vrouwen
Heiko
34
Overwinnen van sociale angst
Sharp
20
Vrouwen durven aanspreken
George
34
Afrekenen met beperkende overtuigingen
Scallie
28
Skills toepassen op carriere
Johan
31
Overwinnen van nervositeit
Wim
23
Afrekenen met een hele beperkende opvoeding
Jack
23
Angst voor afwijzing overwinnen
Babel
26
Afrekenen met nice guy syndroom
Dick
30
Afrekenen met arrogantie
Louis
25
Opnieuw leren vrouwen ontmoeten
Rachid
22
Onzekerheid overwinnen
Stefan
28
Leren mezelf te zijn
Richard
33
Confrontatie van afwijzing durven aangaan
Glen
21
Versnellen van de leercurve
Ronnie
44
Aantrekkingskracht krijgen
Rocky
22
Meer sekspartners
Gerard
29
Begrijpen wat ik verkeerd doe

De Nieuwe Flow-Staat Integreren In Je Dagelijks Leven

Om na de bootcamp een vliegende start te maken krijg je toegang tot onze besloten facebook-groep waarin onze oud-deelnemers elkaar meeten en waar menige vriendschap is ontstaan. Hier vind je gedreven actienemers, mannen met een open houding die over heel het land wonen (Nederland en België).

Het is niet ons doel om clonen van onszelf te maken maar om jou in staat te stellen je unieke persoonlijkheid en identiteit te laten zien, met behulp van AttractionGym technieken. Goed worden met vrouwen gaat niet om het veranderen van wie je bent, maar je beste zelf naar buiten te brengen en de vrouwen te ontmoeten die jij wilt.

Praktische Informatie: Hoe Ziet Het Weekend Eruit?

De Bootcamp begint vrijdagavond en eindigt aan het eind van zondagmiddag - dit betekent dus in totaal 4 praktische sessies met een 20/80 procent theorie-praktijk verhouding. We gaan door tot in de vroeg uurtjes. Als je op locatie slaapt (we raden je dit ten zeerste aan) leef je een weekend nonstop 'pick-up'.

Locatie: Amsterdam [centrum]

Dagindeling:
Vrijdagavond (21:00 - 's Nachts) - In de kroeg/club
Zaterdagmiddag (13:00 - 17:00) - Op straat
Zaterdagavond (21:00 - 's Nachts) - In de kroeg/club
Zondagmiddag (13:00 - 16:00) - Op straat

De Volgende Stap?

Vul hieronder het interesseformulier in en we nemen contact met je op om te kijken of de bootcamp iets voor je is en wanneer we ruimte hebben. Wees gerust, je zit nog nergens aan vast.
Heb je vragen? Mail ons gerust op info@attractiongym.nl

Aanmelden Voor Interesse Lijst

Voornaam  
E-mailadres  
Telefoon (optioneel)  

Frequently Asked Questions

› Doen jullie dit fulltime? › Wat voor mensen komen op de training af? › Ik ben al (ver) gevorderd met vrouwen, is een Bootcamp dan wel handig voor mij? › Kunnen jullie iedereen helpen, ook de moeilijke gevallen? Wat bijvoorbeeld als ik nog maagd ben? › Is de bootcamp een intensieve training? › Wat is de verhouding tussen theorie en praktijk? › Waarom is een weekend een meer optimale duur voor de training dan één dag? › Waar vindt de bootcamp plaats? Moet ik daar overnachten? › Wat leer je op de bootcamp: zijn het goedkope trucs, stiekeme taalpatronen of list-en-bedrog tactieken? › Is het de bedoeling dat ik iemand anders wordt, dat ik moet toneelspelen? › Heeft iedereen resultaat: ga je meiden zoenen of mee naar huis nemen tijdens de training? › Welke lange termijn resultaten kan ik verwachten als ik de bootcamp doe? › Wat doe ik als dat meisje dat ik mee naar huis heb genomen verliefd op me is geworden? › Ik wil mijn social skills in het algemeen verbeteren: heb ik ook wat aan de training buiten het vrouwen versieren? (Heb je er ook wat aan als je al een relatie hebt?) › Geven jullie ook zakelijke trainingen? › Coachen jullie ook vrouwen? › Wat is het verschil tussen een bootcamp en een summerbootcamp › Ik heb een specifieke aanpak nodig, is daar ruimte voor? (Bijv. een hele rustige geleidelijke of juist strenge no-nonsense aanpak) › Wat is de verhouding tussen aantal coaches studenten? Hoe groot zijn de groepen? › Wat is de beste mindset om een training mee in te gaan? M.a.w. hoe haal je er het maximale uit? › Wie zou deze training niet moeten volgen? › Hoe vaak wordt de training gegeven? Hoe schrijf ik me in? › Houden jullie nog contact na de training? Zijn jullie nog bereikbaar voor vragen? › Wat houdt jullie garantie in? › Ik twijfel nog, wat kun je me aanraden? › Wordt de training vergoed door de zorgverzekeraars?


Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)