Zin in een vakantie zoals je die nog nooit beleefd hebt?
"Nog nooit zoveel GELEERD en LOL gehad tijdens één VAKANTIE"

Ga op de vakantie van je leven naar Barcelona of Riga met de datingcoaches van de AttractionGym

Een week lang stappen met de coaches van de AttractionGym in Barcelona of Riga. Keiharde fun en gecoached worden met de mooiste vrouwen op straat en in de kroeg.
"This will blow your mind!"

Voor het derde jaar op rij organiseren we de SummerBootcamp. Stel je eens voor. Hoe zou het zijn als je de vakantie van je leven hebt én tegelijkertijd leert de mooiste vrouwen te versieren? De ultieme beloning voor jezelf in jouw vakantieperiode. Zon, uitgaan, terrasjes, zomerjurkjes, gezelligheid en een overvloed van leuke dames om mee te flirten.

Review Joris (Riga '14 & Barcelona '15)Review Kevin (Barcelona '16)Review Frans (Barcelona '16)Review Matthijs (Riga '15)Review Jeroen (Riga '15)Review Stephan (Riga '15)

Ontmoet de coaches

Arnoud, Daan en Patrick

Wij Gaan je Niet Vertellen Dat OOK JIJ Elke Vrouw Kunt
Aanspreken, Laten Lachen en Versieren

Vraag dat liever aan de tientallen deelnemers die al hebben deelgenomen aan een van de vorige SummerBootcamps!

"Deze mensen WETEN wat ze doen"

Assam: "Ik had gedacht dat dit niets voor mij was. Voor deze vakantie durfde ik nog niet eens een meisje aan te spreken, laat staan te zoenen. Toch informatie opgevraagd en ... het gedaan. Wow... Deze mensen weten wat ze doen! Op de SummerBootcamp hadden anderen de eerste dag al 'persoonlijke successen'. Bij mij duurde het 3 dagen en toen ging de knop om. Het ging aan de lopende band... contact met meiden van wie ik dat nooit had gedacht. Echt niet gedacht dat ik dit kon en het eigenlijk zo eenvoudig is."
"Dacht dat het heel serieus zou zijn - maar zelden zoveel LOL gemaakt!"

Gerrit: "Mijn eigen overtuiging dat je er als een filmster uit zou moeten zien om vrouwen te verleiden en te zoenen, werd al snel naar de prullenbak verwezen. Waarom lukte het zelfs mij? Het is echt een mix van het juiste gevoel. Vakantie, warme zon en natuurlijk ... de korte zomerjurkjes :-) Een paar gouden tips werkten echt perfect voor mij. Niet alleen top om te kunnen scoren, maar ik ben er ook nog eens veel zelfverzekerder door geworden. En daar was het mij juist om te doen."
"F*ck... dit is WAANZIN!"

Geert Jan: "Op vakantie wilde ik toch al! Mooie combinatie :-) En nog nooit in mijn leven zoveel nuttige dingen geleerd in één week tijd. F*ck, het was echt complete waanzin! Niet alleen veel geleerd, maar ook nog eens een super-vakantie. Zon, drank en vrouwen - en allemaal volop beleefd ;-)"

"Wat doe je nou? Fluisterde ze ondeugend"

Nick: "Contact leggen met meiden lukte me nog wel, maar hoe breng je het op een volgend level? De tips van de coaches waren slim en eenvoudig en kon ik direct in de praktijk brengen... met succes! De meiden die ik sprak leken net zo verrast als ik - haha. "Wat doe je nou?" fluisterde ze ondeugend. Naar een volgende level gaan heb ik nu geen enkel probleem meer mee."

Alvast één gouden tip van coach Daan

Voordat je op SummerBootcamp gaat ontdek je nu alvast De Ultieme Openingszin!

Coach Daan vertelt je hoe jij straks elke vrouw kan aanspreken in Barcelona of Riga.

You only live once

We zeggen niet dat je dit moet doen. Maar overweeg het in elk geval wel. Vraag nu vrijblijvend meer informatie over jouw SummerBootcamp. We sturen je direct een informatiepakket over de aanstaande SummerBootcamps, inclusief bestemmingen, beschikbare data en prijzen. Besluit dan zelf of het wat voor je is!

Informatie aanvragen