˙
Home / Blog / Online dating tips / tinder gesprek beginnen

9 Simpele tips om een Tinder gesprek te beginnen

06 Feb 2017, door Daan in Online dating tips

In dit artikel leer je

 • Wat je vooral NIET moet zeggen als je wilt dat ze reageert
 • Waarom ze überhaupt naar rechts swipte (wat vrouwen denken op Tinder)
 • Hoe de SLIMME man op Tinder succes kan hebben zonder model te zijn
 • De 4 grootste BLUNDERS die bijna alle mannen begaan en waarom dit hartstikke FOUT is
 • Een uiterst effectieve manier om het gesprek op een simpele manier te beginnen

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

* BBZZZZ *  It’s a Match!

Aait, je hebt een match. Hoppa! Als je mijn profielfoto tips hebt opgevolgd, was dat het gemakkelijke gedeelte worden. Nu komt het er op aan mijn trouwe Tinder Trooper:

Het is aan jou om er wat van te maken..

Wat ga je sturen? Misschien maar gewoon gedag zeggen om het gesprek te starten:

Briljant idee! En zoals je ziet zijn er meerdere gasten die deze ingeving omgezet hebben naar letters op het toetsenbord…

Als je dit ooit hebt gedaan, hier is het antwoord waarom je respons-rate zo laag blijft…

Oke.. hallo zeggen werkt dus minder goed. Maar wat je je beste vriend ooit hebt horen zeggen is dat je direct en duidelijk moet zijn! Dus wie weet helpt het als je laat weten dat je haar leuk vind :)

Tja. Ook hier gingen andere je voor…

Elke wannabee TinderTrooper komt niet met iets origineels maar met dit soort ongein aanzetten… net als 99,99% van alle andere dudes. Vervolgens wordt bij een gebrek aan resultaten met een verwijtende vinger naar Tinder, Online dating, Zogenaamde saaie chicks, Obama en de Illuminatie gewezen…

Iedereen heeft schuld behalve zij zelf…

Maar jij doet dit niet! Jij bent een man van actie en hebt je aangesloten bij de commando’s onder de Tinderaars BRUH.

Wij gaan het allemaal helemaal anders doen. Als ik namelijk ergens een pleuris hekel aan heb zijn het mensen wiens levensmotto luidt:

‘Doe nou maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’

Wat hier eigenlijk staat is:

‘Ik ben zelf te laf om te gaan voor wat ik wil in het leven, dus zal ik altijd gedrag vertonen dat door de grote kudde waarin wij leven als gewoon wordt bestempeld’

Laat je vooral niets wijs maken door dit gepeupel maar laat Generaal Mattie AKA de Tinder Koning je de weg wijzen (Het beloofde land is in zicht)…

Als eerste zetten we ons af tegen alle gemiddelde gerrits in Nederland, dus ga recht op in je stoel zitten en roep luidt en duidelijk met 2 middelvingers in de lucht:

Zo pfoe.. dat lucht op.

‘Hmm maar wat gaan we dan wel sturen?’

Ik hoor het je denken.

Aangezien je een man van actie bent weet ik dat je al wat research hebt gedaan op het internet. Daarbij kwam je er achter dat je opener grappig, geestig, interessant, leuk en intrigerend maar niet griezelig,  plus een hele hoop andere nietszeggende oneliners moet zijn….

Okeeeeeeeejjj…  maar hoe ziet dat er dan precies uit? Wat is nou de beste manier om een gesprek te beginnen, in plaats van een negeersessie van haar kant te beginnen.

Of beter nog – een opener waarmee ze gelijk geïnteresseerd is in een date?

Wat is die magische one-liner waarvan haar slipje spontaan op de grond valt, en ze helemaal nat en bereid jou kant op komt rennen?

Sorry bro, lets be real here…. die “magische pil” moet nog uitgevonden worden.

Het hele idee dat je met één pickup line alle harten van vrouwen gaat versieren is een idee voor de prullenbak. Er is in onze maatschappij een idee gekropen dat het van je eerste zin afhangt of een vrouw met je naar bed wilt…

Laat me je dit vertellen: Het enige doel van een opener is dat je een leuke reactie terugkrijgt die het gesprek op gang brengt. MEER NIET. Het versieren begint DAARNA pas!

“Huh maar Generaal Mattie, kan ik dan ALLES sturen wat ik wil?”

Nee. Er zijn een aantal IJZEREN TINDER WETTEN die je niet mag overtreden.

En precies daarom bro, zal ik je in dit artikel precies uitleggen hoe je het gesprek moet beginnen waarmee je een krankzinnige respons-rate krijgt!

Iedereen kan succesvol zijn op Tinder

Vaak komen studenten naar me toe met de volgende uitspraak:

“Ik ben een normaal uitziende man, en ik kan behoorlijk charmant zijn in het echt. Maar online werkt gewoon niet voor mij”.

Laat me je 1 ding vertellen, ELKE normaal uitziende man kan op Tinder succes hebben.

Één van de eerste dingen die we tijdens onze Summerbootscamps (Een week lang leren vrouwen versieren in het buitenland) is de studenten uitleggen HOE je op Tinder succes behaalt.

Daar zitten kerels bij die op eigen houtje in een maand niet verder kwamen dan een paar matches. En de matches die ze hadden eindigen is conversaties die alleen omschreven kunnen worden als ‘kutgesprekken’, waarbij de uitkomst altijd hetzelfde is: een negeersessie van de chick.

Ik heb daar gasten gezien die nog NOOIT een Tinder date hadden gehad, met meerdere chicks zien afspreken die ze DIE week hadden leren kennen op Tinder.

Als je de gouden adviezen toepast uit deze artikelen kan ook jij van Tinder een vijver maken waaruit je de ene na de andere chick binnen hengelt:

Als je met onze tips over het maken van een solid profiel de matches binnensleept zoals Micheal Phelps medailles aan z’n zwembroek rijgt, is dat een heerlijke uitgangspositie. Maar elke doorgewinterde Tinder Trooper komt er al snel achter dat een match niet gelijk staat aan een date…

Om de één of andere magische reden zijn er chicks die nooit reageren. En dames die uitblinken in korte antwoorden en slappe reacties. 

We have all been there bro.                                                                                         

Het is zelfs voor de bikkelharde bro frustrerend om al die tijd en mentale energie te besteden aan een goed bericht om vervolgens geen antwoord te krijgen.. Gelukkig voor jou ben je op dit artikel gestuit want ik heb goed nieuws voor je. De tijden van droogte zijn voorbij, de tijd is gekomen om dates te oogsten!

Ik heb de heuze Tinder pussy code gekraakt (ok, ik heb de Tinder pussy code helemaal kapot geragd). Wat ik bedoel, is dat ik een systeem heb ontworpen waarmee je een onuitputtelijke stroom chicks van Tinder in je bed krijgt.

Ik weet niet of dat is waar je naar zocht toen je klikte op dit artikel, maar dat is wel wat je hier krijgt…

Laten we bij het begin beginnen. Voordat je met alle gesprekstechnieken aan de slag gaat moet je wel eerst weten hoe je een gesprek begint!

Wat betekent het hebben van een match?

Dit is geen strikvraag. Het is heel handig dat je hier eens een paar tellen bij stil staat. Waarom zou ze een berichtje terug sturen?

Voordat je denkt, “Jo gast, we hebben een match, wat automatisch betekent dat ze me leuk vind” verklap ik je alvast dat dit niet het goede antwoord is.  

Oke, speel dit gedachtenspelletje even met me mee. Laten we aannemen dat ze geïnteresseerd is in jou. Houdt dit maar even in gedachten, fap er op los, maak je handen schoon en ontspan. Laten we de situatie eens bekijken met een heldere geest (en een lege zak na al dat gefap).

Eerst het slechte nieuws. Dat ze geïnteresseerd is in jou betekent niet automatisch dat ze met je wilt afspreken, de hele dag aan jou denkt of haar vriendinnen enthousiast gaat vertellen over die ‘leuke jongen van Tinder’.

De harde waarheid is dat veel vrouwen Tinder gebruiken om een ego boost te krijgen of omdat ze zich simpelweg vervelen. Elke man op Tinder probeert haar namelijk te versieren door zichzelf aan ze de chick te verkopen. Ze vertellen haar hoe mooi ze wel niet is. En daardoor voelt ze zich net een paar procentjes beter.

Als ik zeg dat ze ‘geïnteresseerd’ is in jou, dan betekend dat SLECHTS dat ze je profiel leuk genoeg vindt om je de kans te geven te vertellen wie jij bent.

Ze is nog niet onwijs aangetrokken tot je. Laat staan dat ze tijdens een intiem onderonsje met ‘mister bunny’ aka haar beste vriend vibrator jou sexy Tinderprofiel voor de geest haalt.

Ze staat alleen open om te praten en te zien waar het gesprek heen gaat. Dat is ook gelijk het goede nieuws mijn vriend, een gesprek is alles wat we nodig hebben J.

Nu we helder hebben wat het precies betekent dat ze geïnteresseerd is in jou, is het tijd om stil te staan bij WAAROM ze geïnteresseerd is in jou.

Tot nu toe heeft ze alleen je Tinder foto’s en profiel tekst gezien. Wat is de reden dat ze je geliked heeft? Zie je er goed uit of doe je interessante dingen op je foto's?

Veel gasten gaan hier de mist in. Ze hebben een bepaalde persoonlijkheid neergezet met hun profiel waardoor een vrouw geïnteresseerd is. Maar vervolgens gaan ze berichten sturen die saai en inspiratieloos zijn.. Dit is een GIGANTISCHE overtreding van TINDER GEBOD # 1: Je wilt NOOIT maar dan ook NOOIT saai zijn.

Ben je dit toch? Dan zal ze die interesse snel verliezen en gaat de negeermodus aan…

Ik zal je de grootste fouten die je kan maken besparen door ze 1 voor 1 af te lopen met je.

#1 Grootste blunder op Tinder

Alles wat creepy, seksistisch, vrouwonvriendelijk (mens onvriendelijk zelfs) en andere duistere berichten die rechtstreeks uit ‘perv topia’ komen wil je ALTIJD vermijden.

Being a perv = staying a virgin

Dit is de allergrootste blunder die je kan maken op Tinder…

Natuurlijk is het zo dat je dit met een beetje gezond verstand zelf ook kan bedenken, toch worden chicks regelmatig benaderd door creeps die PERV MODE altijd aan hebben staan.

Maar ik zou geen Tinder Koning zijn door alleen maar te roepen dat dit niet werkt, ZONDER het zelf getest te hebben…

(Het testen van ‘PERV MODE’ voelde een beetje alsof ik een kroeg moest binnenlopen met me lul uit me broek om elke chick daar aan te spreken met “Do you want some DICK?”)

Het resulteerde in gruwelen van berichten zoals dit:

Conclusie: PERV MODE is facking retarded.

 

Stop hier gelijk mee!

Één van de grootste blunders op Tinder is het gesprek beginnen met platte seksuele berichten. Dit loopt nooit uit op neuken, het enige dat verneukt raakt zijn je kansen op neuken (#tinderwijsheid).

Waarom?

Hoe vaak denk je dat je succes zal hebben met de opener “neuken?” in de kroeg..

Precies, geen succes. Op Tinder is dit niets anders.

Het is onnozel om te denken dat vrouwen het op Tinder opeens waarderen om als neuk object benaderd te worden. Vrouwen zitten niet te wachten op creepy dudes… ook niet op Tinder.

Zolang jij nog een onbekende bent, waar ze zich nog niet comfortabel bij voelen en geen aantrekkingskracht tot voelen, zullen ze zeker niet hun gaan vertellen over hun prestaties in bed.

Blijf weg van alles wat je ook niet in de kroeg zou durven zeggen tegen een vrouw.

Wat daarentegen WEL werkt is om op een indirecte manier over seks te praten..

Maar dat is voor l-a-t-e-r in dit artikel.

Pro-tip: Als het duidelijk is dat een chick wilt showen met haar lichaam, borsten of billen dan is het een hele goede manier om het gesprek te beginnen over iets ANDERS dat je ziet in die foto.

Zo kan je een opmerking maken over het tegelwerk als ze in een badkamer staat te poseren.

 

#2 Hoe je de “oh thanks, now fuck off” respons voorkomt

Laat me je iets verklappen over mooie vrouwen, dat veel mannen niet door hebben: ze WETEN dat ze er mooi uitzien!

Yup vrouwen weten precies waar ze staan op de hot-or-not schaal. Toch denken veel mannen dat ZIJ blijkbaar de eersten zijn die het opvalt dat ze knap is.

Om het nog erger te maken hebben deze mannen een onbedwingbare neiging om haar dit in het eerste berichtje te vertellen.

Zoals je ziet probeert het gros van de dudes op Tinder zich haar slipje in te slijmen.

Wat ik je hier laat zien is nog maar het topje van de ijsberg aan slijmerige needy berichtjes, die een vriendin van me uit Engeland ontvangt:

Vaak is “wauw je bent echt knap” of iets dergelijks het eerste (en soms het enige) wat ze horen van de meeste mannen. Elke keer als jij denkt een goede beurt te maken door haar te complimenteren op haar lichaam, ook al is het oprecht, heeft ze het waarschijnlijk al een triljoen x gehoord.

Werkt het dan helemaal nooit? Uiteraard heb ik dit zelf weer op talloze matches uitgeprobeerd…

En het kán, je kan succes hebben met een opmerking over haar uiterlijk.

Met een grappige profieltekst en goede profielfoto’s kan je een eind komen. Dames die toevallig op JOUW TYPE vallen kunnen goed reageren op zo’n bericht.

Door te polariseren met je profiel kan je namelijk al een hele hoop voorwerk gedaan hebben.

Maar wat je moet begrijpen is dat dit de UITZONDERING is.. Het is vergelijkbaar met de dronken, net iets te dikke chick in de club die net gedumpt is door haar vriendje en op zoek is naar een rebound boy.. niet wat je wilt.

Als je profiel alles behalve net zo on point is als de maatpakken van Barney Stinson, is de kans groot dat je deze boodschap overbrengt:

Door een opmerking te maken over haar fysieke schoonheid, laat je haar merken dat je geïntimideerd bent door haar uiterlijk.

Vermijd dus dit soort crap. We hier namelijk bezig met berichtjes die de hoogste respons rate krijgen voor IEDEREEN.

Pro-tip: Je kan wel iets opmerken over uiterlijke kenmerken. Wanneer een vrouw het gevoel heeft dat je de tijd hebt genomen om te kijken wie zij is, kan het in je voordeel werken door iets unieks te zeggen over haar stijl. Dit werkt vooral als je iets opmerkt wat de meeste mannen niet eens zien.

LET OP! Ik zeg expres STIJL en niet UITERLIJK.

Stijl = iets waar ze wat voor gedaan heeft (zegt meer over haar persoon).

Uiterlijk = iets waar ze niks voor heeft hoeven doen (ze is hier mee geboren).

Een compliment over haar stijl zal haar een gevoel van accomplishment, hier heeft ze namelijk wat voor moeten doen.

#3 Het MEEST gênantste dat je kunt doen op Tinder

Als er iets is dat vaak fout gaan bij veel mannen op Tinder, is het dat ze het te hard proberen..

Ze willen haar zooo ontzettend graag, wat zich uit smeekgebeden voor een chick waar ze verder geen reet over weten behalve dat ze lekker is:

Met dit soort berichtjes geef je alleen maar aan dat je zelfbeeld lager is dan de prijs van een halve liter euroshopper bier in de appie…

Sterker nog, je kan net zo goed sturen “Ik ben een enorme looser en je kan me maar beter unmatchen want één ding is zeker: ik ga de hele tijd je kont likken; m.a.w. een leuke tijd ga je met mij zeker niet beleven”.

Er is zo veel mis met deze manier om een gesprek te openen dat we maar snel verder moeten gaan...

Als ze niet reageert op je eerste bericht, is het zeker mogelijk dat je na een maand met een juiste tweede poging wel succes hebt.

Wat je echter NOOIT wil doen is je eigen mini serie aan berichtjes beginnen genaamd ‘Wanhopige needy berichtjes om het bij elke chick te verpesten’. Kijk maar eens hoe walgelijk bedelend dit overkomt:

Aan de boys, wiens berichtjes als voorbeeld dienden voor dit artikel over hoe het NIET moet, die dit artikel te lezen krijgt heb ik maar 1 ding te zeggen:

Get your shit together bro, dit gestuntel gaat je nooit punani opleveren.

Je wilt altijd het frame neerzetten dat JIJ de prijs bent die ze kan winnen. Door jezelf neer te zetten als de eeuwige maagd die er zelf ook helemaal niet in geloofd dat hij de moeite waard is om mee op date te gaan, schiet je jezelf in de voet… met een bazooka.

Wees geen kontkussende slijmbal.

#4 Waarom het een pijnlijk slecht idee is om een ‘leuke’ standaard opening te gebruiken

Het internet staat vol met “originele openers” die je “gegarandeerd succes” opleveren. Het probleem is dat deze originele succesnummers al een tijd rondcirculeren..

Wat betekent dat de halve Tinderpopulatie deze ook gelezen heeft en toegepast in de hoop op gegarandeerd succes.

Wat betekent dat als je in 2017 je gesprekken nog steeds begint met "Nog gefeliciteerd met je match" of " Hey, we matchen toekomstige ex vrouw” je gelijk met 1-0 achter staat.

Veel mannen zijn zo inspiratieloos dat ze denken dat dit oprecht DE manier is op een gesprek te beginnen. Maar wat er echt gebeurt is, je wekt hier alleen maar de indruk mee dat je aan copy paste doet van al je berichten.

Als ze het gevoel krijgt dat je dit tegen iedereen zegt, dan komt dat DOORDAT HET OOK ZO IS. Vrouwen zijn niet gek vriend.

Denk hier eens over na. Wat is het gevolg?

Ze zal jou ook standaard antwoorden terug geven aangezien jij haar ook niet echt serieus neemt.

Je kan wel creatieve standaard openers gebruiken waar je je eigen variant op kan verzinnen. Een goed eerste bericht hoeft zich alleen maar te onderscheiden van de standaard ‘Hey, alles goed?’ die de meeste mannen sturen. Hier zijn er een paar:

Een eerste bericht hoeft maar een klein beetje af te wijken van de grote saaie grijze massa om succesvol te zijn.

De kans dat vrouwen hier op reageren is vele maten groter aangezien zij het gevoel heeft dat jij de tijd hebt genomen om haar profiel te bekijken.

Je loopt op deze manier al een stapje voor op de rest die haar een standaard openingszin sturen.

Wat zijn de berichten die wel succes opleveren?

Kijk, er zijn altijd guys die naar me toe komen met de opmerking “ik heb een vriend die er super goed uit ziet, en bij hem reageren de vrouwen op ‘hey’ dus het moet wel aan m’n uiterlijk liggen”

Laat me je dit vertellen, ik heb het getest: een vriend van me die professioneel model is liet ik naar 100 matches “hey J” sturen. Hoeveel er reageerde?

 52!!

 

Bijna de helft negeerde zijn berichtje. De andere helft stuurde een saaie ongeïnspireerde reactie terug. Meer uit beleefdheid dan iets anders.

Er zullen altijd vrouwen zijn die reageren op een simpele “hey”, maar als je dit berichtje niet opvolgt met iets grappigs of interessants, dan zijn je kansen op goede gesprekken kleiner dan mini me uit Austin Powers…

Het zit hem in het verschil tussen ‘een gesprek’ en ‘een goed gesprek’. Reacties uit beleefdheid gaan je geen punanie opleveren.

De moraal van het verhaal: als je geen super model bent, wil je niet op gaan in het zwarte gat van de ‘Hey-dudes’ en in het negeersysteem van een chick belanden.

De kracht van JOUW persoonlijke humor

Een van de beste manieren om op Tinder een gesprek te beginnen is met iets grappigs. Als algemene regel kan je aanhouden dat het niet zo zeer gaat om WAT je zegt, maar vooral om de VIBE die in je berichten naar voren komt.

Als je een chick aan het lachen kan maken met je eerste bericht, ben je goed op weg. De manier om dit te doen is door een ‘video spelletjes mindset’ aan te nemen..

Neem de dingen niet te serieus. Dit is facking Tinder bro…

Natuurlijk is het awesome om te matchen met een lekkere chick, maar behandel het gesprek met haar niet alsof dit je enige en laatste kans is om van bil te gaan.

Houdt altijd in je achterhoofd dat een specifieke interactie met je ‘droom vrouw’ op Tinder die niet lekker loopt, niet gelijk het einde van de wereld betekent.

Want zoals de gladste aal onder de gladde alen Drake ooit al zei:

“It's not the end of the world. It's just the end of the world that you had with one girl”

Verneuk je het compleet met je eerste berichtje? Lach hier om, altijd de eerste om de draak te steken met jezelf. Aanvaard dat niet iedereen jou hoeft te mogen en jij niet iedereen hoeft te mogen. En boven alles, geniet van het spelletje dat Tinder is.

Als ze je humor niet begrijpt kan je daarna gewoon doorgaan met het gesprek.

Er is namelijk nog geen man over boord,

Het doel van een opener is het gesprek te starten en dat is je gelukt ;)

Hier zijn een aantal voorbeelden om je te inspireren:

Het enige dat in haar bio staat is “In een ongecompliceerde relatie met rode wijn en kaas”.

Wat is dit? Juist, een uitnodiging om hier over te beginnen. Wat je vooral niet wilt doen is hier rationeel op in gaan door iets te vragen zoals “huh kan je dat uitleggen” of een opmerking maken zoals “Ah ik hou ook van kaas J”.

Het is veel spannender om een gesprek te beginnen dat bijvoorbeeld over relaties, vreemdgaan en affaires gaat. Dat is namelijk een stuk meer emotioneel prikkelend dan fakking kaas.

Soms heb je echt geen reet aan haar eerste foto en profieltekst. Schroom niet om een opmerking te maken over iets dat je opvalt op 1 van haar andere foto’s:

Chicks met dieren

Je kan altijd inspiratie opdoen door naar haar profiel te kijken. Dit betekent gelukkig niet dat je altijd voor elke chick een nieuwe grappige line hoeft te verzinnen! Je gaat namelijk vaker hetzelfde soort foto tegenkomen zoals bijvoorbeeld een dame met een hond:

 

Als je bepaalde foto’s vaak tegenkomt raad ik je vooral aan om lui te zijn. Gebruik dezelfde opener waarmee je eerder succes mee hebt behaald.

Een voorbeeld van hoe je met humor kan inspelen op chicks met dier profielen is als volgt:

De schoonheid van deze opmerking zit hem in het feit dat ze eerst denkt dat je de zoveelste zielige slijmbal bent die met een glibberige opmerking een poging doet het gesprek te beginnen.

Maar dan merkt ze dat je haar op het verkeerde been zet, met een punchline die bij elke vrouw een glimlach op het gelaat zal toveren. Voel je vrij om hem stelen ;)

Honden & katten zal je veruit het meeste tegenkomen op Tinder. Chicks zijn nou eenmaal gek op alles wat zacht en aaibaar is.

Andere dieren die je vaak zal tegen komen zijn bijvoorbeeld: Vogels, paarden, konijnen en kiekjes van exotische dieren die ze op vakantie tegenkwamen.

Laat je fantasie de vrije loop en zie er de humor van in om met schillende opmerkingen te komen om het gesprek te starten. Zoals deze (Credits gaan naar een vriend van me die hem verzonnen heeft):

Wat als ze jou als eerste een berichtje stuurt?

SOMS (met de nadruk, klemtoon en spotlight om SOMS) is het zo dat een chick al gelijk heel positief en leuk reageert op je berichtje, of zelfs jou als eerste een berichtje stuurt. Dit is een indicatie dat ze je, op basis van je profiel, al ziet zitten.

Als je haar dan met stoere mannen (oftewel internet gangster) praatjes voor je probeert te winnen kan dit juist averechts werken. Ze vind je namelijk al leuk waardoor je ‘waardevol’ bent in haar ogen.

Als het duidelijk is dat ze je leuk vind, kan je dus vanaf de opener al wat meer achteruit gaan leunen. Als ze op de standaard & alles behalve originele manier het gesprek begint, kan je haar hier al mee plagen.

Pro-tip: In dit soort gevallen wil je niet te lang rond lummelen met het Tinder gesprek: wees als een leeuw ga gelijk voor de kill.

Wees een man die leiding durft te nemen door te gaan voor wat hij wilt in het leven!

Het is dan namelijk mogelijk om binnen een paar berichtjes het gesprek te vervolgen op whatsapp. Dit brengt sexy times weer een stapje dichterbij. Nom Nom Nom.

De Arnold Schwarzenegger kracht van een goede profieltekst

Ik kan niet vaak genoeg benadrukken hoe waardevol het is om een goede profieltekst te hebben. Niet alleen zorgt dit er voor dat je meer matches hebt, het vergroot ook de kans dat je in gesprek raakt op Tinder met je matches.

Zie voor Tinder profiel tips dit artikel.

Als je het voorbeeld profiel bekijkt wat in dat artikel staat zie je dat het over spoonen gaat. Omdat dit zo grappig en ongewoon is, beginnen veel chicks het gesprek door daar een opmerking over te maken:

Het loopt gelijk uit op een komisch gesprek wat voor een lekkere flow zorgt. Totaal anders dan de gebruikelijke “met mij gaat het ook goed” die 9 van de 10 mannen hebben op Tinder.

Ook als je het gesprek zelf begint kan je profiel helpen om een reactie te krijgen op Tinder. Ik begin hier zelf het gesprek en krijg een reactie op m’n profieltekst.

Het is de kunst om hier op de juiste manier mee om te gaan.

Door het over spooning te hebben fantaseert een vrouw er ook al lustig op los over het zou zijn om ook seks met jou te hebben.

De vibe die hierdoor ontstaat in het gesprek is niet alleen verschrikkelijk flirterig, maar ronduit geil ZONDER dat je direct over seks praat.

Tinder als Thomas Edison

Toen een journalist tijdens een interview de opmerking maakte dat Thomas Edison meer dan 10 000 keer gefaald had in een poging om de gloeilamp werkende te krijgen, gaf Edison het volgende antwoord:

Het is precies deze mentaliteit die hem tot 1 van de allergrootste uitvinders OOIT maakt in de geschiedenis van de mensheid.

Neem een voorbeeld aan hem en ga experimenteren met wat je hier geleerd heb.

Dan ben je true Tinder trooper.

May the force be with you!

Stop met moeizame gesprekken en pijnlijke afwijzigen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 bunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
 • Stuur me het Transformatie Pakket!

Gerelateerde artikelen

Reacties

Plaats een ReactieWorkshops & Trainingen

Datum Programma Locatie Beschikbaarheid
28 Jun. '24 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›

Meer events en trainingen

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)