Home / Blog / Online dating tips / whatsapp en tinder

Methodisch flirten via Whatsapp & Tinder (met praktijkvoorbeelden!)

08 Jun 2015, door Daan in Online dating tips

Flirten Whatsapp en Tinder

Flirten Via SMS – Hoe Daan Er Net Zo Veel Van Bakte Als Een Gepensioneerde Bakker

Laten we een goede drie jaar terug gaan in de tijd. Ik was toen twee jaar op het pad van de nobele queeste ‘legendarisch goed worden met vrouwen’. Het bizarre was: ik ging al wel met vrouwen naar bed, maar om een of andere reden was dit nooit via een date maar altijd vanuit een nachtclub. Wanneer ik dan na de one-night stand met een meid begon te SMS’en of flirten via WhatsApp gebeurde er iets magisch. Met de magie van een Hans Klok toverde ik de potentiële scharrel om tot een one-night stand, met nadruk op “one”. Wanneer mijn handen met een telefoon-toetsenbord in aanraking kwamen werd alles omgetoverd tot stront. Behold:

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Het was zelfs zo erg dat ik vrouwen wegjaagde waarmee ik al seks had gehad. Ja je leest het, zo onwaarschijnlijk slecht flirtte ik via SMS & WhatsApp. Neem de bovenstaande voorbeeld SMS: ik had haar ontmoet, we hadden gezoend en een leuke tijd gehad. We zouden als date samen koekjes gaan bakken... Nooit meer wat van gehoord.

Waarom heb ik nooit meer wat van haar gehoord? Ik zou in full-on-pick-up-nerd-mode kunnen gaan (waar ik van hou) en de berichtjes hier helemaal dood analyseren. (Ik heb trouwens ook een 4 punten diagram gemaakt met een fout en oplossing voor ieder punt, maar realiseerde me toen hoe saai, overbodig en nerd dat eigenlijk is). Dus ik geef je de samenvatting en die komt neer op dit:

Ik was in mijn SMS’jes net zo interessant als een halve augurk op een stokje.

Er is iets aan WhatsApp en SMS wat ik gewoon fundamenteel haat. Je kan niet zien en horen hoe leuk een vrouw je vindt en je kan geen reacties bij haar opwekken door even een pijnlijke stilte te laten vallen. Ieder moment na ieder bericht kan ze offline gaan en nooit meer reageren op je berichtje, als een pijnlijke onbeantwoorde hi-five die awkward in de lucht hangt. Ik ben een mens-dier en communiceer met lichaamstaal, niet met freakin’ emoticons.

Mijn struggles van vroeger zijn jouw gratis online crashcourse WhatsApp flirten van vandaag. Vandaag leer je:

 • Wat een goede openingszin is voor SMS/WhatsApp
 • Hoe 400 procent meer resultaat te hebben via WhatsApp & Tinder
 • Wat te doen als ze niet terug SMS’t
 • De Ninja Flirt Tips die een berichtje maken of kraken
 • Wat te doen als ze de date afzegt

De Grote Filosofische Vraag Over Flirten Via WhatsApp of SMS

Na jaren semi full-time vrouwen versieren realiseerde ik me het belangrijkste kenmerk van iemand die écht goed is met vrouwen.

Iemand die écht goed kan flirten en versieren weet bij iedere handeling precies waarom hij het doet.

De grote filosofische vraag is dus: waarom flirt je via WhatsApp en SMS?

Wat ik ging beseffen is dat je appen eigenlijk nooit slechts doet om het appen. Het hele WhatsApp gebeuren is slechts de moderne vorm van de liefdesbrief in het datingproces. Mijn vrouwelijke huisgenoten klaagden wel eens dat ik het versierproces wel heel technisch aanpak. Toen ik deze flow-chart maakte wist ik dat ze gelijk hadden. Maar fuck-it, hier is ‘ie.

Je hebt haar nummer gevraagd om later met haar op date te gaan en dat snapt zij ook. Iets wat je wil ontwijken is de server van WhatsApp overbelasten met een wc-rol-lengte aan berichtjes tussen jullie tweeën. Dit is iets waar ik mijn neef vroeger heel goed in was. Hij liet me op een dag zijn Tinder en WhatsApp conversaties zien en ik scrolde letterlijk meters aan tekst door voordat het op een date uitkwam. Toen hij mijn Flirt Fundamentals ging toepassen ging hij letterlijk na 3-5 berichtjes op date in plaats van 30-60.

Een goed aantal berichten waarin je een date voorstelt is binnen ongeveer 3-5 berichtjes. Dat vertaalt zich naar WhatsApp in ongeveer hetzelfde aantal berichtjes maar het mag iets meer zijn op WhatsApp.

Flirten op Whatsapp: Wat is een goed eerste berichtje om te sturen?

Natuurlijk is iedere situatie en vrouw anders. Een openingszin die veel gebruikt wordt is gevaarlijk, veel dating coaches geven die weg en uiteindelijk loop je tegen de lamp met je uitgekauwde teksten. Wat je nodig hebt is een format dat je iedere keer iets kan wijzigen. Dat is dé formule voor een goede eerste SMS.

Waarschuwing:

Door de epische serie How I Met Your Mother is er nieuw leven geblazen in de zogenaamde ’3-day-rule’. Je zou 3 dagen moeten wachten voordat je een vrouw belt of sms’t omdat je anders te needy over zou komen. Dit is de grootste onzin sinds Futurama voor de tweede keer gecancelled werd(waarom comedycentral, WAAROM). Hoe sneller jij aan de slag gaat hoe beter. SMS, bel of WhatsApp binnen 24 uur. De ’24-hour-rule’. ;)

 

Hieronder staat een screenshot van een WhatsApp gesprek, maar eerst even wat voorgeschiedenis:

 • Ik had haar leren kennen op een verkleed feestje. Daar gezoend. Geen seks.
 • We gingen pas rond 7 uur s’ochtens naar huis, ze woonde nog bij haar ouders.
 • De volgende dag was het Pasen.
 • Mijn openingszin op het feest was: “zo jij komt ook regelrecht uit Lord of the Rings lopen”

(ze had een rode jurk aan en wit haar, vandaar dat ik haar (totaal verkeerd gespeld) ‘Arwen’ als bijnaam gaf, de elf uit Lord of the Rings)

Yes! Haar reactie is zelfs heel flirterig! Maar wat is de sleutel?

Dit ging goed, omdat ik een vaste structuur aanhou voor het eerste berichtje op WhatsApp (dan mag ik nu dan toch in full-on-pick-up-nerd-mode gaan!):

 1. Bijnaam
  “Arewyn”
 2. Iets unieks zeggen dat herinnert aan de ontmoeting
  “Betere feestjes”. Het was een verkleedfeest en echt heel awesome
 3. Een grapje (over haar), of een speelse uitdaging
  Helemaal stront-lazerus aankomen tijdens het paasontbijt van je ouders is natuurlijk niet bepaald het toppunt van charme, vandaar dat ik het noem.

Deze structuur gebruik ik tot de dag van vandaag en hij laat me nooit in de steek. Probeer hem gewoon eens uit en bedank me later maar. :)

Wat ik trouwens vooral niet doe op WhatsApp zijn de onderstaande dingen. Lees de onderstaande voorbeelden in je hoofd met de stem van de meest domme gast uit je lokale kroeg, want zo klinkt het ongeveer in haar hoofd:

Wat ik nooit doe op WhatsApp:

Voorbeelden SMS/WhatsApp:

Mezelf introduceren

“hoi dit is Daan van gisteren”

“hey dit is Daan ken je me nog?”

Standaard dingen zeggen

“het was leuk je te ontmoeten”

(Saaie) Vragen stellen

“ben je nog veilig thuis gekomen?” 

“was het nog leuk?”

“wat ben je nu aan het doen?”


Het mooie is dat je straks snapt waarom dit niet werkt en dan weet je voor altijd precies waar je op moet letten, iedere keer als je een WhatsApp berichtje stuurt.

Flirten Op Whatsapp: Voorbeelden Van Openingszinnen

Ik had een meid ontmoet tijdens daygame, maar me niet gehouden aan de 24-hour-rule vanwege het gekkenhuis tijdens de Summer Bootcamps in Barcelona en Riga die maand. Pas vier weken na onze ontmoeting stuurde ik haar een WhatsApp bericht:

Hey don’t judge me, ik verdraai de waarheid een beetje over m’n werk. Eerder was ik 100% eerlijk hierover. Maar stel je eens hoe het is om alleen maar paranoïde vrouwen te daten die alles analyseren wat je doet en zegt :P

Anyway, misschien viel het je op dat ik me alsnog niet ga introduceren op WhatsApp. Als ze mij niet kan herinneren dan zijn dat minpunten voor haar. Ik help haar natuurlijk wel door haar bijnaam te noemen ‘Britt met een T’. Ik daag haar op een speelse manier uit door te checken of ze nog wel weet wie ik ben.

Zie je dat ik geen saaie vragen aan het stellen ben? Het grappige is dat zij vervolgens aan mij vragen begint te stellen.

Hetzelfde gebeurt in dit onderstaande gesprek: ik daag haar uit en krijg van haar een geïnteresseerde reactie terug gestuurd. Dat ze geïnteresseerd is kun je zien aan 3 dingen: ze gebruikt een uitroepteken, een smiley en ze stelt een vraag:

Bijnaam Tip: Stel dat je geen bijnaam voor haar kan bedenken, dan kun je altijd haar er eentje laten intypen. Je geeft haar je mobiel en zegt met een glimlach: ‘geef jezelf een leuke bijnaam’. Manouk hierboven was niet heel creatief, maar het is  beter dan niets. Omdat ik niet 24/7 barst van de creativiteit recycle ik ook wel eens een leuke bijnaam. Mijn voorkeur gaat naar domme schattige bijnamen als:
Bunny, Konijntje, Pluisje, Vogeltje, Stampertje en Viswijf (grapje).

De Eerste Gouden Tip Voor Flirten Via WhatsApp en Tinder

Eén dag reed ik met mijn ex vriendin (wàààày back) door Utrecht. Ik ben de slechtste chauffeur sinds ze het rijbewijs hebben geintroduceerd, maar we moesten wat spullen verhuizen en zij mocht niet rijden. Ik kruip dus toch voor het eerst in maanden achter het stuur van de vercrackte auto van een andere vriendin. Op een gegeven moment merk ik een stoplicht op en terwijl ik net gas heb gegeven. Een lange rij stilstaande auto’s komt recht op me af. Fuck. In paniek trek ik aan de handrem en kom met piepende banden hoogstens dertig centimeter voor een stilstaande auto tot stilstand.

Ik heb nog nooit een vrouw zo hatelijk naar een man zien kijken als zij in dat moment. Als je me wat langer kent dan ken je mijn lijfspreuk wat betreft flirten met vrouwen misschien wel:

Je wil een vrouw alles laten voelen, behalve verveling & onveiligheid.

Dit geldt zelfs als je flirt via WhatsApp of Tinder. Een man is wat betreft zijn emotionele systeem als een Daf en een vrouw is meer als een Ferrari. Zij kan simpelweg veel meer voelen dan wij en ze wil dan ook af en toe even scheuren met die emotionele motor. Wanneer ze zich verveelt voelt ze te weinig en wanneer ze zich onveilig voelt dan voelt ze te veel. Dat  zijn de enige plekken waar je niet wilt komen, verder is het jouw plicht om haar iedere emotie te laten ervaren.

Laat haar dus merken dat je fun, dominant, grappig, open, recht-door-zee, speels, uitdagend en interessant bent. Laat haar vooral niet de eerder genoemde twee emoties voelen; die zijn voor vrouwen als wat musicals zijn voor mij: ik blijf fuckin ver uit de buurt van die shit (zelfs als een mooie vrouw me spontaan mee vraagt).

De eerste Gouden Tip is dan ook:

Zorg dat ze emotie voelt bij je berichtjes

Hierboven zag je al voorbeelden van uitdagend zijn voor een vrouw. Ik ga het je nog duidelijker maken met meer WhatsApp voorbeelden. Je ziet hoe ik emotie stop in het bericht hieronder door onzin te praten, emotionele woorden te gebruiken als ‘mega’ en ‘awesome’ en door duidelijk te flirten door te laten weten dat ik haar wil.

Pro Tip: Wist je dat het sterker overkomt om vragen te stellen zonder vraagteken op WhatsApp. Hierboven zie je mij het twee keer doen en het viel je waarschijnlijk niet eens op. Het effect is dat het minder vragend in haar hoofd klinkt en daarom minder needy en meer zelfverzekerd.

Vrouwen Versieren Door Te Flirten Met Je Smartphone (Meer Dan Alleen Tinder)

Je weet nu dat je emotie moet laten klinken in je berichten. De volgende Gouden Tip is:

Herinner haar aan de connectie die jullie delen

Tijdens het flirten via WhatsApp wil je niet opnieuw het wiel uitvinden door een meisje op WhatsApp te leren kennen. Op WhatsApp iemand leren kennen is net als seks met condoom in een relatie; het heeft niet dezelfde diepgang en het is vooral totaal onnodig. Wat je wel kan doen is haar herinneren aan de connectie die jullie hebben. Herinner haar aan de lol, grapjes en dingen die jullie meemaakten. Zo krijgt ze beelden in haar hoofd en herinnert ze zich weer waarom ze je leuk vindt. Dit vergroot je kansen tot afspreken in mijn situatie met 400%.

Op één dag was ik voor Gym30 aan het filmen in de omgeving van de Dam. We hadden net op Centraal Station één van deze kiss-closes geschoten (de Duitse bij CS) dus ik ben energiek als een idioot en kan niet stoppen met approachen. Ik ontmoet een beeldschone Spaanse op de Dam, Skyla heet ze.

Ik en Skyla hebben een kort maar ontzettend grappig gesprek, ze is met een vriendin en vertrekt diezelfde dag net naar Vietnam voor een vakantie. Hieronder begin ik het gesprek met haar via WhatsApp. De inside joke die we hadden was dat ik haar pimp was en zij mijn ‘werkneemster’ ;). Ik had haar minder dan 5 minuten gesproken, dus zo snel als dit kan je zo’n onderonsje dus al hebben. Ik appte haar de volgende dag deze tekst:

 

De toon is brutaal en seksueel net als onze ontmoeting. In real life hadden we hierop een klik, dus ik trek de grap door op WhatsApp. Ik raad jou aan hetzelfde te doen. Als ik dit vanuit het niets zou doen, zou het meisje natuurlijk boos of verward reageren. Maar omdat ze de toon herinnert van de conversatie is het in dit geval precies wat je wilt.

Wat er later gebeurt, is dat het afspreken tussen ons niet lukt. Ik stuur een paar berichtjes maar ze reageert niet. Ze begint me te vergeten, logisch, want ze heeft me maar 5 minuten meegemaakt in real life. Normaal zou ik stoppen, maar ik val extreem hard voor exotische (Spaanse) meiden, vooral als ik echt met ze kan lachen.

Ik besluit eerst om een emotie uit te lokken door een plaatje te sturen – op 14 november – (plaatjes behandel ik zo) en dan door haar te plagen – op 16 november – en vervolgens probeer ik nog één keer wat anders: haar aan de connectie herinneren – op 18 november.

Je ziet dat ze zich letterlijk weer herinnert wat onze connectie was en direct weer in is voor een coffee-date. Dat terwijl ik tien minuten daarvoor een vage herinnering was. Powerfull stuff eh ;)

Pro Tip: Je ziet hierboven misschien dat er een typfout in mijn berichtje zit. Die laat ik er expres in zitten. Zo komt het meer nonchalant over. Langere WhatsApp berichten vermijd ik liever, maar soms zijn ze nodig zoals hierboven. Hoe dan ook laat ik af en toe een typfout in mijn berichten zitten zodat ze niet het idee krijgt dat ik een berichtje helemaal dood-geanalyseerd heb (hoewel ik dat hierboven zeker wel had gedaan).

Leuke Berichten Voor WhatsApp Zijn Plaatjes

Herrinner je je nog MMS? Dat je voor €1.54 een foto kon sturen met je mobiel? Ik eigenlijk ook niet, nooit gedaan natuurlijk want wie gaat er nou serieus geld neerleggen om een foto te versturen? Ik niet.

Met WhatsApp kan dat gratis, dus plots verstuurt iedereen duizenden foto’s. Welke foto’s zijn bevorderlijk om vrouwen te versieren? Dat ga je hier zien ;) De derde Gouden Tip is dan ook:

Geef haar beelden, die spreken duizend maal meer dan woorden.

Het gesprek hieronder gaat over een meid die ik had ontmoet heel diep in de nacht. We hadden kort gesproken en toen afgesproken dat zij de volgende dag langs zou komen om mijn slang te komen bekijken (geen metafoor...).

Hoe dan ook, ik had haar gebeld maar ze nam niet op. Ik maak me daar niet druk om overigens, er zijn zat redenen mogelijk en vaak heeft het niets met jou te maken. Nu was dat ook het geval: ze was heel de nacht wakker gebleven met een vriendin en dus was ze helemaal naar de klote. Ik kreeg de volgende dag dit berichtje van haar en plaag haar met een van mijn favoriete plaatjes.

Ik zeg daaronderaan dat ik haar niet meer had verwacht, om duidelijk te maken dat ik een beetje aan het plagen was. Zij verklaart zich nader. Ik ga door met meer foto’s te sturen.

Pro Tip: Spaar coole foto’s van jezelf om die te sturen naar meiden. Ik was die dag echt op TV maar ik zou het zomaar kunnen recyclen, who cares?

Je ziet hierboven dat ik na 3-4 berichtjes haar uit vraag voor een date. Wederom zonder vraagteken zodat het niet heel vragend en needy klinkt. Hieronder doe ik het wel omdat het niet veel meer uitmaakt, ze wil al overduidelijk afspreken.

 

Zo snel is dat dus geregeld. Het gesprek is als volgt samen te vatten:

 1. Ik plaag met een foto
 2. Ik doe vriendelijk, maar wel iets meer kortaf dan dat zij is
 3. Ik stuur een coole foto van mezelf
 4. Ik maak een klein grapje over de ‘visage’ (dat is TV-make-up, wist ik ook niet hoor)
 5. Ik let niet op perfecte spelling
 6. Ik gebruik minder smiley’s dan zij
 7. Ik ga vrij direct voor een date “ik vond het lachen met je kom je zo eten anders”

Je wilt korte gesprekken die luchtig en leuk zijn, tuurlijk zijn ze soms langer. Onthoud dat je haar wil herinneren aan de connectie die jullie hadden en dat je haar emoties wil geven.

Oké meer foto’s doen? Prima doen we.

Als nu niet iedere man van NL wil sturen dat meiden op Totally Spies lijken ben ik blij, het is maar een voorbeeld WhatsApp :P Maar deze herkauw ik vaker moet ik zeggen, gewoon omdat het grappig is om een meisje te vergelijken met een cartoon character. Het is speels, plagerig en kinda cute.

Een andere foto waarvan ik merkte dat het goed deed was de verlichting op mijn kamer. Zo goed werkt hij dat ik besloot hem ‘per ongeluk’naar een meisje van Tinder te sturen die al een poosje niet meer reageerde.

Bam! We zijn weer in contact :)

Pro Tip: Ze heet “[Haar naam] Mwah” in mijn telefoon. Dit is omdat ze me oprecht onwijs leuk lijkt. Omdat ik net als iedereen soms een beetje hard van stapel kan lopen als iemand me heel leuk lijkt, heb ik een truc gevonden om mezelf af te remmen. Ik brainwash mezelf door meiden in mijn telefoon een gekke naam te geven. Een meisje waar ik verliefd op was, stond in mijn telefoon als ‘Ze Is Niet Zo Geweldig’. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik haar gemakkelijker succesvol uit kon nemen op een date, omdat ik wat minder extreem enthousiast werd iedere keer als ik een appje van haar zag. Ik dacht steeds ‘oh ja ze is niet zo geweldig.’

Bonus: Wat Te Doen Als Ze De Date Afzegt

Ken je Arwen nog? De blonde meid van eerder in dit artikel?

Ik had met haar dus een date afgesproken. Dat ging niet gemakkelijk, want ik woonde toen in Utrecht en zij in Haarlem. Niet naast de deur. En last minute haakt zij ineens af.

In een WhatsApp groep over vrouwen versieren waar ik in zit zie ik vaak die soort onderwerpen besproken worden. Daar zeggen de PUA’s altijd dat je voet-bij-stuk moet houden en blablabla. In mijn ervaring is begripvol zijn veel beter. Ik ga ervan uit dat een vrouw mij graag wil zien. Als ze dat niet wilt, dan heb ik er ook geen zin in. Ik ga er volledig voor en als ze niet kan, ben ik daar gewoon fuckin cool over. Simpel.

Nog een WhatsApp voorbeeld:

Aight dat was een hele reis door mijn smartphone heen Bro’s. Ik hoop dat jullie het gaaf vonden en dat je wijzer bent geworden, en anders was het vast een entertaining stuk privacy inbreuk. Laat vragen achter, want ik beantwoord ze.

Blijf Awesome

Daan

Stop met moeizame gesprekken en pijnlijke afwijzigen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 bunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
 • Stuur me het Transformatie Pakket!

Gerelateerde artikelen

Reacties

Amizzle
Daan, dit is een mooie reactie op mijn DA-topic..
De eerste app-screenshot die je post klopt alleen niet man, check die shit.
Thanks! Hier ga ik mee aan de slag.. ik verbrand nummers ook altijd op mn app en bel-skills. Verlies 80%. Kijken of we dat een beetje kunnen terugdringen. Thanks brah!
Reacties
AttractionGym Daan
Yo man

Gefixt. THanks! 80% verliezen op whatsapp / bellen is idd too much, 60% zou sws een date moeten kunnen worden, afhankelijk van hoe solid je versier skills ook zijn. Ik ga binnenkort dieper op de topic in ;)

Je bro, Daan
makaba
precies de whatsapp tips waar ik naar opzoek was, thx bro, saved my day waarschijnlijk, ga ik nu merken
Ivo
Hier zat ik serieus op te wachten. Ik loop erg vaak vast bij appen, dit geeft me weer stof om door te gaan.

Sturen van bepaalde memes kunnen ook erg goed werken. Google maar eens \"meme texting girl\".

Cheers!
lekker bezig
handig die whatsapp voorbeelden van berichtjes, maakt je tips veel meer ' echt ' dan wat ik verder lees op t internet

boks ouwe
elp
op whatsapp connectie opbouwen vind ik altijd moeilijk, met Tinder nog meer, dan is het aan het begin vaak grappig maar word het snel saai en is het moeilijk om haar op date te krijgen, had wel wat aan je tips om altijd te richten op de emotie, word ook duidelijk door de voorbeelden dus
Marko MPUA
precies de aanvullling die ik zocht, mijn textgame is altijd een ramp, het minst ontwikkelde van alles durf ik zelfs te zeggen

vroeger was haar bellen nog wel normaal maar tegenwoordig kom je echt niet meer om flirten over whatsapp heen
Sarah
Als vrouw heb ik het idee dat trager reageren dan de ander je wel meer begeerlijk maakt. Niet dat je altijd moet doen ofzo maar een beetje hard to get spelen via whatsapp kan wel een beetje, werkt andersom ook ;)
Mark
subtiel van dat geen vragen stellen zonder vraagteken, goede tip

ik heb het idee dat ik te veel vragen stel op whatsapp omdat ik niet echt weet wat te zeggen,, misschien daar eens iets over schrijven?
Joris V
Precies wat ik nodig had. Ik struggle soms zo met whatsapp... gesprekken die doodvallen of dat ik niet weet hoe een gesprek leuk te maken.
Svenski
bedankt man ik heb ze net op Tinder gebruikt en direct meer resultaat!
Charlie Sheen
Waar kan ik meer info krijgen? Ik ben echt super slecht met WhatsApp en gesprekken lopen altijd uit op stilte...
LJU
Thanks man verder las ik alleen maar tips maar jij laat ze ook zien met voorbeelden van je eigen whatsapp, wat doe je alleen als zo'n chickie er dan achterkomt? :P
Lou
Op sommige vlakken lees ik da je heg vrouwelijke geslacht wel begrijpt maar ook merk ook dat je ons meer zit als een soort speeltje dat je wilt veroveren...
Kim
Wat doe je Daan als een vrouw al duidelijk heeft gemaakt dat ze celibaat is (wilt geen relatie of seks) ik wil langs de 1ne kant het gewoon respecteren ondanks ik haar onwijs leuk vind en langs de andere kant hebben we wel heel veel interessante gesprekken over zowat alles bewijze van spreken. Soms zelfs over relaties, maar nooit over seks natuurlijk omdat ik voel dat ik haar van me weg zou stoten dan. Ik focus nu gewoon wat op mezelf, is dat goed?

Plaats een ReactieWorkshops & Trainingen

Datum Programma Locatie Beschikbaarheid
9 Aug. '24 Attraction Bootcamp Utrecht VOL MEER INFO ›
20 Sep. '24 Attraction Bootcamp Utrecht
MEER INFO ›
1 Nov. '24 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
13 Dec. '24 Attraction Bootcamp Utrecht
MEER INFO ›

Meer events en trainingen

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)