Home / Blog / Online dating tips / tinder openingszinnen

De 17 beste Tinder openingszinnen waarmee je een koning wordt

23 Dec 2016, door Daan in Online dating tips

Wassup bro,

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Ik moet je iets bekennen…

Mijn liefde voor OPENINGZINNEN is bijna net zo groot als mijn liefde voor dikke billen van de chicks die ik mede dankzij mijn sterke openingszinnen scoor… bijna ;)

Ik hoef het woord ‘openingszin’ maar te droppen in een gesprek en iedereen hangt aan me lippen.

Er heerst een totale obsessie onder mannen wat de aller beste openingszin is. Het internet wordt afgespeurd opzoek naar dat ene stukje ‘goud’ waar elke vrouw wel op MOET reageren.

Dus wanneer jij:

 • Geen idee hebt hoe je een gesprek moet beginnen
 • Wel leuke matches krijgt, maar chicks niet reageren op je openingszin
 • Doodsaaie reacties krijgt op je eerste bericht
 • Geen FLAUW BENUL hebt van wat je na de openingszin moet zeggen

…. DAN is dit artikel jou GOUDMIJN waarin je de 17 beste openingszinnen vindt die met enthousiasme ontvangen worden door je al matches. En dat niet alleen, deze pareltjes geven je ook nog eens de grootste kans op het begin van een LEUK gesprek.

You lucky bastard..

Het kostte me ‘slechts’  800 matches waarop ik mijn berichtjes heb getest. Maar ‘de jury’(mijn Tinder matches) heeft beslist. Vele berichtjes hebben de beproeving niet behaald. Alleen de sterkte bleven over (Darwin zal trost op me zijn). Wat ik je hierna gaat vertellen werkt.

Alles is ‘getest’ op Tinder en de beste openers staan hier voor je klaar om als een AK74 afgevuurd te worden op die ene leuke match ;-).

De Beste openingszinnen waar je steevast een reactie op krijgt.

Als je net zoals ik een groot gelover was in de grote kindervriend Sinterklaas, dan kan je het moment dat je moeder je diep in de ogen aankeek en zei dat ze je iets moest vertellen vast nog scherp voor de geest halen.

De kleine Thijs voelde gelijk al aan z’n water dat er iets mis was. Er was geen enkele manier dat hij zich had kunnen voorbereiden op wat er toen kwam, maar op wat ging komen kon hij zich onmogelijk hebben voorbereid…

De woorden “Sinterklaas bestaat niet” voelden als een klap in het gezicht…. met een stoel...

Nou zal nu geen enkele man er ook maar een minuut minder om slapen als ik hem vertel dat de goedheilig man niet bestaat.

Toch is er 1 sprookje waar de meeste mannen zich wel wanhopig aan vastklampen…

Dus ik waarschuw je alvast, als je je moeder nooit hebt kunnen vergeven dat je realiteit kapot gemaakt werd, lees dan niet verder…

Want:

De magische Tinder openingszin is die ALTIJD een reactie krijgt bestaat niet!

Sorry.

Misschien haat je me nu, maar het is voor je eigen bestwil dat ik dit tegen je zeg.

Iedereen die beweert "De openingszin die altijd een reactie krijgt." te hebben gevonden verdiend een klap in de gezicht met diezelfde stoel…. van beton.

Als je nu helemaal gedesillusioneerd roept “Ok, als het allemaal niet meer uitmaakt dan pluk ik de eerste de beste willekeurige openingszin van het internet..” schiet je jezelf in je voet.

Want mon amie, tussen alle rotzooi die rond circuleert op het internet en de tientallen zinnen die ik met mijn zieke geest kon bedenken, zijn er wel degelijk magische openingszinnen die BIJNA ALTIJD een aangename reactie krijgen.

Hoe ik dat weet? Ik heb ze ALLEMAAL getest op minimaal 30 matches bro J

Jazeker, speciaal voor jou mijn trouwe Tinder Trooper, geef ik hier mijn bewezen top 17 beste Tinder-openingszinnen die mij altijd heerlijke reacties opleveren.

Nu hoor ik je denken “Waarom zou je die zomaar weggeven?”

Omdat mijn brein voortdurend met nieuwe creatieve meesterwerkjes komt waar mijn geliefde Tinder chicks hun vingers bij aflikken J

En die houd ik lekker voor mezelf…. voorlopig.

Dit MOET je begrijpen voordat je verder gaat!

Luister Bro, dit is belangrijk.

Iedereen kan succesvol zijn op Tinder.

Dit meen ik en vertel ik tegen iedereen. En altijd is er 1 wijsneus die reageert met:

“IEDEREEN?? Maar wat nou als je zo honds-lelijk bent dat zelfs je eigen moeder alleen met een zonnebril op tegen je praat??”

Voor al die dudes die zich dat ook afvragen: Bro, ik heb geen flauw idee of het dan ook mogelijk is, mijn studenten hebben over het algemeen geen staart, schubben of 8 armen.

Mocht je zelf denken dat veel weg hebt van Krang uit de ninja Turtles tegen het “lijf” lopen stuur hem dan naar me door, ik ga de uitdaging graag aan ;)

Maar voordat we verder gaan moet ik je echt iets op het hart drukken…

Er is 1 ding dat je gefixt wilt hebben voordat je deze openingszinnen gaat gebruiken:

JE PROFIEL

Om dezelfde succes percentages te hebben als ik (Tegenwoordig: legendarisch VS  vroeger: loser) met deze openers moet je profiel op orde zijn.

Dus volg de tip uit ***

Dan kan je nu aan de slag ouwe Tinder boef!

#1 [naam]!!

30x verstuurd 18x reactie 60% succesrate

Het Geheim achter het succes:

Ooit gehoord van het Cocktail Party effect?

Zo heet het verschijnsel dat als je op een feestje diep in gesprek bent met iemand, je toch afgeleid wordt door het horen van je eigen naam in een ander gesprek.

Je auditieve systeem verwerkt en reageert op emotioneel stimulerende woorden, zonder dat je deze bewust waarneemt.

Doordat chicks dingen hardop voorlezen in hun hoofd pikken ze hun eigen naam altijd uit tussen alle “hey, alles goed” gasten.

Vervolg na opener:

De meest voorkomende reactie? Ze reageren bijna allemaal met “Mathijs!” terug.

Een goede manier om het gesprek voort te zetten is de vraag “Wie ben jij?”. Je hebt het namenrondje zojuist gehad waardoor je nu kan overgaan op het gesprek. De enige reden

Pro-tip: Gebruik deze opener als er verder weinig valt op te merken aan haar foto’s of bio, en je toch iets persoonlijks wilt zeggen. In plaats van uren te gaan zitten dobbe over wat je zou moeten sturen, kan je altijd terugvallen op deze simpele opener.

#2 Prrr

30x verstuurd 18x reactie 60% succesrate

Het Geheim achter het succes:

Het doet denken aan een “Grrrr” of ander soort grom die gasten soms sturen.

Alleen Prrr is weer nét even anders waardoor er vaker op gereageerd wordt.

De belangrijkste wet in de Tinder Jungle is niet voor niets:

“onderscheiden is key”

Daarnaast herken jij natuurlijk ook  “Prrrr” van Perry het vogelbekdier uit de legendarische tekenfilm “Phineas and Ferb” (dat was cynisch bedoelt, tuurlijk ken jij dat niet – jij Tinder Trooper).

Mocht ze het programma kennen zal ze er hartelijk om kunnen lachen.

Vervolg na opener:

De meeste reacties zullen een dierengeluid OF iets dier-gerelateerd terug zijn.

Een goed follow-up berichtje dat je een leuke reactie oplevert is: “Als jij een dier zou zijn, welke zou dat zijn?”

Het is een speelse manier van er elkaar leren kennen, je kan haar natuurlijk eens stevig aan de tand voelen waarom ze voor een bepaald dier heeft gekozen.

Pro-tip: Plaag haar met het dier dat ze kiest! Hierbij kan je gebruik maken van de negatieve eigenschappen van het dier of een grappige Gif sturen van iets dat op dat dier lijkt.

#3: 2 vreemden die matchen, leuk je te ontmoeten [Naam]

30x verstuurd 20x reactie 67% succesrate

De reden waarom deze opener zo geniaal is:

Misschien wist je het nog niet niet, maar Tinder is een app waar mensen die elkaar nog niet kennen elkaar leren kennen.

Dit benoemen met een oprechte opmerking erachteraan dat je het leuk vind om haar te ontmoeten, benoemt de ‘olifant in de kamer’.

In plaatst van te proberen de spanning eraf te halen, maak jij – dappere Tinder Trooper – deze juist groter  (Is dit geniaal? Ja)

Iedereen kent wel het gevoel dat je krijgt wanneer je op een vrouw afstapt in een bar, het is opwindend en vermakelijk (zo niet, hoog tijd dat je daar wat aan doet vriend *kuch* BootCamp! *kuch*) .

Chicks kennen dit gevoel!

Door dit te benoemen doe je een beroep op dat gevoel van prikkelende opwinding dat vrij komt bij een chick wanneer ze een aantrekkelijke man tegenkomt.

Vervolg na opener:

De meest voorkomende reactie is dat ze er mee instemmen en aangeven dat ze het ook leuk vinden om jou te ontmoeten. Dit is natuurlijk precies de reactie die je wilt!

Omdat zij aangeeft dat ze het ook leuk vind om jou te ontmoeten, verandert er iets in de dynamiek in het gesprek:

De meeste gasten proberen zichzelf aan chicks te verkopen, waarmee zij impliciet communiceren dat de chick meer waarde heeft.

Slim? Niet echt. Hierdoor moeten deze makkers zich constant bewijzen en zit de dame op haar ijzeren troon Khaleezi te spelen om elke man te “keuren” of deze wel goed genoeg is om te ontmoeten.

De kracht van deze opener ligt hem in het feit dat de chick aangeeft dat zij het OOK leuk vind om jou te ontmoeten, waardoor jij met je luie reet op die troon kan gaan zitten!

De weg ligt nu helemaal open voor een kwalificerende vraag zoals “wie ben jij?”. Want nu is er een situatie van twee gelijken die elkaar beter willen leren kennen. Dit in plaats van een hitsige hond die wanhopig tegen elk been begint aan te rijden dat op ze pad komt..

Pro-tip: Wanneer het gesprek vordert en het tijd is om voor de date te gaan, kan je hier naar terug verwijzen door de date in te leiden met “Anyway, na je online ontmoet te hebben en ik me smakelijk amuseer wordt het hoog tijd voor onze epische ontmoeting in real life”.

Als de chick hier positief op reageert ga je voor het nummer/de date. Zo niet, dan praat je nog wat door om het later nog een keer voor te stellen.

4: Hello [naam], kej als onze vrienden vragen waar we elkaar hebben ontmoet, wat gaan we zeggen?

30x verstuurd 20x reactie 67% succesrate

Het Geheim achter het succes:

Ondanks dat ik hem ontzettend gay vind, werkt deze opener als een tiet.

Vrouwen zijn gek op rollenspellen. Het spreken met vreemden zou voor iedereen leuk moeten zijn.

Het uitspelen van een rollenspel is een heerlijke manier om het gesprek fris en leuk te houden. Je maakt het namelijk makkelijk voor haar om mee te spelen. En je creëert een scenario alsof je haar al jaren kent, wat een goede manier is om haar creativiteit en humor op de proef te stellen!

Vervolg na opener:

De meest voorkomende reactie is dat vrouwen het spel meespelen en met een situatie op de proppen komen waar jullie ontmoeting heeft plaatsgevonden.

Speel dit spel mee!

Dit is een ideale kans om een inside joke te creëren waar je later in het gesprek nog gebruik van kan maken.

Pro-tip: Stel ze reageert met iets in de trant van “Geen idee, verzin jij maar” dan kan je hier op slimme manier mee om gaan door een plek te noemen die meteen jullie eerste date locatie is. Maak hierbij gebruik van humor!!

Je kan handig gebruik maken van het rollenspel dat jullie spelen om voor de date te gaan:

“Zeg, ik heb je nu al zo lang niet meer gezien! Het wordt eens tijd dat we weer een koffietje doen om bij te kletsen ;)”

Je kan gebruik maken van de ‘plek’ waar jullie elkaar zogenaamd ontmoet hebben.

5: Vertel me [naam] wat is je favoriete maaltijd?

30x verstuurd 19x reactie 63% succesrate

Het geheim achter het succes

Iedereen heeft een antwoord op deze makkelijke vraag. Zodra een vrouw dit leest moet ze direct denken aan dat wat ze het liefst in haar mond steekt (om op te eten –jij pervert!).

Voedsel is in het leven van een vrouw haar grootste vriend en vijand tegelijk. Het aantal tags op Instagram (#Food is 186.3 miljoen x getagt!) zou een hint moeten zijn hoe diep deze haat-liefde relatie snijdt..

Waar je natuurlijk op hoopt is een origineel antwoord.

Hoe nu verder?

De meest voorkomende reactie is echter dat ze opnoemen wat hun favoriete eten is (i know, wat een verrassing).

Je kan haar plagen door bijvoorbeeld iets te zeggen als “wauw jij gaat heel dik worden later snoepkont” of haar te beschuldigen van een slechte smaak. Uiteraard met enige tact, je wilt haar niet beledigen.

Pro-tip:

Als ze reageert met “pannenkoeken” etc, kan je reageren met een opmerking dat jij de pannenkoeken KONING bent, wereldkampioen pannenkoeken bakken en dat zelfs Vladimir Poetin je smekend opbelt of je er nog 1tje voor hem wilt bakken.

Wat uiteraard een opzetje is om haar op date te vragen later in het gesprek.

“He, het wordt eens tijd dat jou leven verrijkt wordt door kennis te maken met het 8e wereld wonder of wat in de volksmond ook wel ‘Mathijs zijn pannenkoeken’ genoemd wordt. Wanneer kan je deze week?”

6: Yeh een match, blijkbaar heb je goede smaak [naam] ;)

30x verstuurd 18x reactie 60% succesrate

Geheim achter het succes

Door haar te ‘beschuldigen’ van een goede smaak omdat ze je geliked heeft, zeg je eigenlijk dat jij in de smaak valt bij de dames..

Het is een opener die wat meer voor de gevorderde Tinderveteraan is.

Hij is namelijk een tikkeltje arrogant en chicks kunnen je gaan testen. Op zich is dat een goed teken. Ze ziet je dan namelijk als een zelfverzekerde man die blijkbaar erg gewild -> met kans op sexy time!

Maar beste Tinder Trooper, vrouwen op Tinder zijn ook niet van gister. Op Tinder proberen veel jongens zich stoerder voor te doen dan dat ze in werkelijkheid zijn. Daarom moeten vrouwen je wel testen of je wel ECHT zo zelfverzekerd bent als je doet voortkomen.

Ze wilt het risico vermijden dat je niet stiekem een dikke nerd bent met 500 gigabyte aan porno op zijn pc. Wiens sexy time bestaat uit het verkrachten van zijn inmiddels versleten pocket pussy.

Dus hoe nu verder?

Als een chick je een uitdagende opmerking terug stuurt zoals “Jij bent wel erg zelfverzekerd heh” is het laatste watje wilt doen jezelf verontschuldigen!

Zodra je in de verontschuldigende modus schiet, is het game over. Je kan de match net zo goed gelijk opheffen want de kans is groter dat ze een pikante foto stuurt waar knakworsten bij betrokken zijn, dan dat ze verder gaat praten met jou…

Verder kan je het gesprek vervolgen met whatever je wilt, hier heb ik gekozen voor de ouwe gouwe ‘wie ben je’ die in bijna elk gesprek toepasbaar is.

7: He [Naam], laten we in 1 keer naar de belangrijke info gaan, wat is je favoriete drake song?

30x verstuurd 18x reactie 60% succesrate

Het geheim achter het succes

Als er één man op deze aarde rondloopt die de vrouwen van hun stoel doet afglijden afdruipen met een natte doos… Dan ben ik dat;)

Maar een goede tweede is m’n homeboy Drake.

Je wilt niet weten hoe vaak ik een album van deze belachelijk gladde rakker op de achtergrond heb aangezet als het tijd was voor sexy time na een Tinderdate.

Hmm wat een heerlijke herinneringen…

De kracht zit hem er in dat elke chick wel een nummer kent dat ze voor de spiegel heeft staan meezingen, met het gevoel alsof Drake rechtstreeks tegen haar praat (die man heeft een gave met zijn teksten, die alleen in de buurt komt van mijn Tinder openingszinnen ...).

Als ze van Drake houdt (99% kans) dan krijg je een reactie.

Krijg je geen reactie? Dan is het waarschijnlijk een saaie drol (mits je een goed profiel hebt).

Hoe nu verder?

Ze zal de vraag beantwoorden en haar favoriete nummer met je delen. Je kan verschillende kanten op met je reactie, zoals haar plagen met haar antwoord of gewoon het gesprek aangaan en jouw favoriete nummer noemen (waarbij je een grapje kan maken over de titel of inhoudt van het nummer).

Een awesome manier om jezelf van een humoristische kant te laten zien is het volgende:

Je stelt de vraag: “Ik ben een groot dichter. Wil je een rijmpje horen?”

Vervolgens pak je een belachelijk tekst van een liedje dat iedereen kent en stuur je dat zoals:

“Get low
Get low
To the window,
To the wall
Till the sweat drop down my balls
Till all these bitches crawl
To all skeet skeet motherfucker
All skeet skeet got damn

Danku”

Pro-tip: Wat je hoogstwaarschijnlijk is opgevallen dat ik in bijna al m’n openers gebruik maak van de naam van mijn match (je ziet deze niet, maar die staat onder het blauwe blokje).

De reden dat ik dit doe is om de opener meer persoonlijk te maken, waardoor ze het gevoel heeft dat deze speciaal voor haar is. Waarmee de kans weer groter is dat ze reageert.

8: Yes weer een match, wie ben jij? 

30x verstuurd 20x reactie 67% succesrate

Het geheim achter het succes

Deze opener is een tikkeltje arrogant doordat je gelijk gaat weten met het woordje “weer” dat je meerdere matches hebt. Toch zullen vrouwen reageren omdat je aangeeft er blij mee te zijn (door “Yes”  aan het begin te zetten) en benieuwd bent wie zij is.

Deze opener heeft als impliciete boodschap dat je verschillende vrouwen hebt om uit te kiezen.

Door gelijk in je opener te zetten “wie ben jij?”, laat je zien dat zij haar best mag doen om zich te onderscheiden van je andere matches.

Hoe nu verder:

De meeste reacties zijn onder te verdelen in twee groepen:

 • Ze begint te vertellen wie ze is, dit maakt het makkelijk voor jou om haar in een kwalificatie frame te houden.
 • Je krijgt een opmerking over het woordje “weer” zoals je ziet in het voorbeeld. Mocht dit gebeuren, ga dan niet opscheppen over hoeveel matches je wel niet hebt.

Pro-tip: Je kan experimenteren met de vraag die je stelt na “yes weer een match”. Dit hoeft niet altijd “wie ben jij” te zijn, je kan hem vervangen door iets wat jij leuk vindt om te kijken wat je de beste reacties oplevert.

Een voorbeeld die ik zelf gebruik zijn:

“Hoe zou jou personage beschreven worden in een serie?”

9: Een GIF met "hallo”

30x verstuurd 19x reactie 63% succesrate

Het geheim achter het succes:

Het is mogelijk om op Tinder een Gif te versturen. Voor Tinder-beginners, een Gif is een bewegende animatie die zich continu herhaalt, waar vaak ook nog tekst in verwerkt is. De reden dat de animatie zich continue herhaalt is omdat dat grappig is J.

Je vind de Gif linksonder in je beeldscherm (blauwe knop) als je een gesprek opent. Als je hier op drukt kan je een zoekterm intypen. Je krijgt dan de keuze uit meer dan 100 animaties.

Dit is met afstand mijn persoonlijke favoriet. Als we het om grappig, simpel, herhaalbaar zijn én tot de verbeelding spreken gaat, is dit de absolute winnaar. De usain bolt onder de openers.

Je typt een woord in ("Hey" of "Hi") en dan krijg je automatisch GIF suggesties.

Zoek hier een Gif uit die jij leuk vindt. Het is een safe bet: geen chick zal hier slecht op reageren

Hoe nu verder:

Wanneer je kiest voor de Gif die gedag zegt, zullen veel chicks gedag terug zeggen. Een goede manier om daar op te reageren is met humor (zie mijn beren goede voorbeeld: woordgrap ha-ha).

Met je tweede berichtje kan je op een humoristische manier inspelen op de Gif die je verstuurd hebt.

Pro-tip: Gebruik Gifs niet alleen als opening. Ze zijn perfect om uit te strooien over het gehele gesprek.

Hoe?

Het kan op ontelbare manieren.

Een hilarische manier is door een verwijzing te maken naar bekende personen die het zogenaamd met haar eens of oneens zijn. 

10: Een uitdagende of grappige Gif

30x verstuurd 19x reactie 63% succesrate

Het geheim achter het succes:

Uiteraard is het niet zo dat je altijd een gif moet sturen die veilig is en alleen hallo zegt.

Je hebt de keuze uit vele soorten Gifs die je kan sturen.

Ze spreken zo tot de verbeelding dat ze een welhaast toverachtige uitwerking hebben op de reacties die je terug krijgt. Vraag me niet waarom, maar chicks vinden het leuk om een gif terug te sturen.

Het geniale van de Gif is dat een animatie die seksueel getint is kan sturen zonder de nadelen die aan zo’n geschreven bericht zitten.

Hoe nu verder:

Experimenteer met welke Gif’s je wilt sturen. Je zal zien dat als je een gif meerdere keren gaat sturen dat bepaalde reacties vaker voorkomen.

Hierdoor kan je een vaste follow up reactie gebruiken zoals deze:

11: vertel me [naam], op welke gewoonte ben je het meest trots?

30x verstuurd 19x reactie 63% succesrate

Het geheim achter het succes:

De kracht van deze opener zit hem in het feit dat je het gelijk persoonlijk maakt voor haar en ze na mag denken over positieve aspecten van haar leven waar ze trots op is.

Mensen praten graag over zichzelf, zeker als ze mogen vertellen hoe goed ze wel niet zijn.

Je zal haar hierdoor beter leren kennen en zij gaat nadenken waar ze eigenlijk trots op is in haar leven.

Dit zorgt er onbewust voor dat ze het gevoel krijgt dat ze zichzelf loopt te verkopen aan jou door ‘op te scheppen’ over datgene waar ze trots is.

Dit is zo krachtig dat het zelfs niet uit maakt dat ze rationeel weet dat dit komt door jouw vraag!

Want onthoud bro, je wilt altijd de KOPER zijn op Tinder, niet de VERKOPER.

Hoe nu verder?

Veel vrouwen vinden dit oprecht een leuke vraag maar ook MOEILIJK om te beantwoorden over zichzelf. Help ze in dat geval een handje door het specifiek te maken. Vraag bijvoorbeeld naar een karaktereigenschap.

Daarnaast stellen veel vrouwen de vraag terug dus zorg dat je een antwoord klaar hebt voor haar.

12: ‘Game of Thrones’ opener 

30x verstuurd 19x reactie 63% succesrate

Het geheim achter het succes:

De koning der series: Game of thrones, kennen we iemand in onze nabije omgeving die niet emotioneel verslaafd is aan deze geweldige serie?? Zo ja, verbreek gelijk contact met die psychopaat…

Elke chick op deze planeet die series kijkt (ik hoor het je denken, zijn er dan ook chicks die geen series kijken?) zal weten waar je het over hebt als je deze opener gebruikt.

Het is de meest originele opener die er te vinden is (totdat ik deze epische Tinder gids schreef in ieder geval) en tovert gegarandeerd een lach op dat lieve snoetje van je knappe Tinder match.

Hoe nu verder?

9 van de 10 chicks zal gaan lachen en je credits geven voor deze schitterende openingszin. Een goede manier om hier op te reageren is door haar nu de opdracht te geven zichzelf voor te stellen.

Dit is een hele sluwe en originele manier om haar in het kwalificatie frame te zetten. Veel chicks zullen zo overdonderd zijn, dat ze hun best gaan doen om een epische reactie terug te sturen:

Pro-tip: Zoals je misschien al gezien had aan dat glimmende kalen bolletje dat onderaan de screenshot te zien is, reageer ik weer met een Gif. De Gif van Berny, met de tekst “Berny liks it”. Zoals ik al eerder zei, maak verdomme gebruik van Gifs!!

Wees niet bang berichten te hergebruiken, een goed bericht kan opnieuw worden verstuurd in een ander gesprek.

Door te recyclen houden we immers de wereld schoon he broeder ;)

13: [naam], ik heb slecht nieuws voor je..

30x verstuurd 19x reactie 63% succesrate

Het geheim achter het succes:

Geen enkele gast zal een gesprek beginnen met slecht nieuws..

Daarom is deze opener zo verfrissend en opvallend tussen alle ‘hoi’ en ‘hey’ berichten die een chick binnen krijgt.

Daarnaast zijn mensen gefocused op slecht nieuw en besteden we daar automatisch meer aandacht aan. Dat weten ze in de media maar al te goed:

 ‘If it bleeds, it leads’

Dit is de reden dat we zo veel negatieve shit horen via het nieuws. Sterke kans dat ze getriggerd is  weten wat dat nieuws is!

Hoe nu verder?

De meeste chicks zijn nieuwsgierig en willen weten wat dat slechte nieuws is. Een perfect moment om een rollenspel te introduceren.

Ik had een ex die net zoals vele vrouwen in Nederland verslaafd was aan de tv serie Goede Tijden Slechte Tijden. Ik heb het programma altijd verafschuwd, maar ontkwam er af en toe niet aan dat ik er een glimp van opving als zij in de buurt was.

Laat me je dit zeggen, als er iets is dat mannen kunnen leren van GTST dan is het wel dit: Vrouwen houden van drama.

Dit is een krachtig principe dat je kan gebruiken na je opener. Laat je creativiteit de vrije loop en verzin een verhaal over onderwerpen zoals relaties, trouwen, minnaressen, vreemdgaan etc en betrek dit op jou en je match. Vrouwen likken hier hun vingers bij af en zullen het spel met je mee spelen.

14: [Haar naam], als je zou moeten kiezen... [X] of [Y]

30x verstuurd 19x reactie 63% succesrate

Het geheim achter het succes:

Het gebruik maken van hypothetische situaties is een goede manier om het gesprek te beginnen.

Veel mensen vinden het leuk om hier over na te denken, omdat wij als mensen het de dwangmatige neiging hebben om ons dingen in te beelden. Hoe belachelijker de vraag, hoe grappiger het plaatje in ons hoofd wanneer we de verschillende opties visualiseren.

Niet voor niets heeft “dilemma op dinsdag” meer dan 150 000 likes op Facebook.

Hoe nu verder?

De meeste chicks zullen gewoon een antwoord geven op je vraag. Dit zullen ze vooral doen wanneer de vraag niet te extreem is. Wanneer je vragen gekker worden gaan de reacties minder voorspelbaar worden.

Voor inspiratie raad ik je aan de Facebook pagina of website van Dilemma op Dinsdag een te bezoeken. Al is het maar omdat je er zelf ook hard om zal moeten lachen ;)

Pro-tip: Door achter de vraag die je stelt “(Er is maar 1 goed antwoord)” neer te zetten, gaat ze nog meer haar best doen. Ze denkt namelijk dat het een instinker is J.

Hierdoor zal ze beter nadenken over de vraag! Elke keer als jij met je berichtjes haar aan het denken zet, onderscheid je jezelf van alle andere dudes. Elke standaardvraag heeft ze al 100 miljoen keer gehad... waar ze haar standaard antwoorden op geeft zonder dat er ook maar een hersencel van wakker ligt.

15: Om onze match te vieren wou ik een heliumballon voor je kopen.. ik dacht dat het gesprek daarmee wel van de grond zou komen

30x verstuurd 16x reactie 53% succesrate

Het geheim achter het succes:

Voor de goofy Tinder Troopers onder ons die gek zijn op droge humor, ik kan jullie niet in de kou laten staan dus ik heb ook droge grappen getest als opener.

Hoewel het niet mijn eigen style is, kreeg ik opvallend veel reacties op deze openingszin.

De reden dat ie werkt is omdat ...tadáá... sommige chicks óók van droge humor houden. Als dit ook jouw humor leef je dan lekker uit! Je filtert de chicks waar je hoogstwaarschijnlijk geen connectie mee gaat hebben er moeiteloos tussenuit… zij zullen je namelijk negeren J

Hoe nu verder?

Het kan leiden tot een leuk gesprek over openingszinnen. Zo kan je haar vragen met haar “beste” openingszin te komen.

Of zoals altijd, kan je rustig je kwalificatie spelletje gaan spelen en verder gaan alsof er niets gebeurd is.

16: De opener die bij je profiel past!

30x verstuurd 19x reactie 63% succesrate

Het geheim achter het succes:

Als je de profiel tips hebt opgevolgd dan zal je een epic profiel hebben waardoor de vrouwen aan je voeten liggen. Hier kan je gebruik van maken in je openingszin.

Wat ik vaak doe is verwijzen naar mijn profiel.

Toen ik nog gebruik maakte van mijn “1 place Olympic Spooning 2016” profiel, verwees ik daar vaak naar in mijn opener.

Dit levert leuke gesprekken op die, god zij dank, in de verste verte niet lijken op de standaard “hey, alles goed” berichten lijken. Zie de screenshots voor de verschillende variaties die ik gebruik J

Hoe nu verder?

Veel vrouwen zullen je bio gelezen hebben en begrijpen waar je het over hebt. Het is heel gemakkelijk om een rollenspel te spelen met haar, waardoor je het gelijk over een seksueel getint onderwerp zoals spoonen kan hebben.

Hierdoor zal je nooit met een bek vol tanden staan omdat je oneindig dingen kan verzinnen over de prachtige olympische sport spoonen.

Pro-tip:

Je kan dit een stapje verder nemen en haar in de rol van verkoper drukken door haar zichzelf in het rollenspel te laten kwalificeren:

Dit gesprek is hier een mooi voorbeeld van. De meeste gasten zou nu reageren met iets als “oh laten we dan snel samen gaan trainen” wat veel te hitsig is en niet altijd het gewenste resultaat geeft.

Jouw Tinder Teacher laat de chick zich hier kwalificeren door bijvoorbeeld te vragen waarom zij denkt dat ze het aankan om met “professionele spooners” te trainen.

17: Welcome [naam/bijnaam] to the city of whores, weed and tulips

19x verstuurd 14x reactie 73% succesrate

Het geheim achter het succes:

Als je net als ik in Amsterdam of een andere grote stad woont zal je vaak met chicks matchen die uit het buitenland komen en geen Nederlands spreken.

Een mooie manier om het gesprek te beginnen door haar te verwelkomen in jouw stad.

Het laat zien dat je de tijd hebt genomen even naar haar profiel te kijken en je laat je van je sociale kant zien.

Hoe nu verder?

Zoals je ziet zeg ik niet letterlijk Amsterdam in m’n openingszin. Ik verwijs er naar door de stereotypes te benoemen die aan Amsterdam kleven. Als je niet in Amsterdam woont kan je het zelfde trucje gebruiken door “city” te veranderen door “country” voor het zelfde effect.

Pro-tip:

Het mooie aan deze opener is dat je niet perse haar naam hoeft te gebruiken. Sommige mensen uit bepaalde landen hebben een bijnaam voor hun volk, zoals Ozzies voor Australiërs. Als je deze weet, gebruik die dan!

Een andere mooie variatie is het wordt “immigrant” wat een beetje plagerig overkomt, wat in mooi contrast staat met je lieve welkomsberichtje.

Tinder als Michiel de Ruyter: Ga van Tinder Trooper naar Tinder Admiraal

Mijn laatste woorden aan jou, Tinder Trooper, voordat je het vlagveld betreed onderweg naar victorie…

Vaderlands grootste zeeheld heeft zijn succes te danken aan zijn doordachte strategieën.

Niet blind de strijd aan gaan, maar begrijpen waar je mee bezig bent.

Wat the fack dit met Tinder te maken heeft? Je wilt het wiel niet keer op keer opnieuw uitvinden, maar een vast plan aka strategie ontwikkelen die je keer op keer kan uitvoeren.

Test dus de opener die JOU het meeste aanspreekt op minimaal 30 verschillende matches uit. Zie de reacties die je krijgt als ‘data’ waarop jij je ijzersterke follow-up berichten gaat ontwikkelen.

Op deze manier zal je snel van Tinder Trooper naar Tinder Admiraal gaan.

En wie weet ooit wel je eigen Koninkrijk starten, toekomstige Tinder koning ;)

Let the force be with you.

Stop met moeizame gesprekken en pijnlijke afwijzigen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 bunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
 • Stuur me het Transformatie Pakket!

Gerelateerde artikelen

Reacties

Plaats een ReactieWorkshops & Trainingen

Datum Programma Locatie Beschikbaarheid
28 Jun. '24 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›

Meer events en trainingen

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)