Home / Blog / Online dating tips / van-online-ramp-naar-tinderkoning

Hoe ik van 0 naar 12 Tinder dates ging in 1 maand

23 Oct, 2014 door Mr X in Online dating tips

In 4 weken van online ramp naar Tinderkoning

Als Karin2 op de wc zit, lees ik het berichtje van Karin3. Ze staat voor de spiegel in het rokje dat ze ook draagt op haar profielfoto op Tinder. Tijdens onze date heb ik haar gezegd dat ik dat rokje enorm geil vind.  Op de foto die ik krijg is één van de spaghettibandjes van haar schouders gegleden zodat een van haar borsten bijna helemaal te zien is. “Wat is het warm hè?” staat er onder.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Ik stop mijn telefoon snel weg, haal een paar keer diep adem en hou mijn glas spa rood tegen mijn voorhoofd. Het is inderdaad erg warm deze maand.

Juli is namelijk de maand waarop ik een nieuw praktijkexperiment met Attractiongym ben aangegaan. Had ik je al verteld hoe belangrijk ik ben en dus hoe kneiterdruk ik ben? (nee echt).

There, I said it.

Na Barcelona wilde ik de lijn doortrekken naar mijn Amsterdamse leven. Maar als ondernemer kom je soms tijd te kort. Toen ik dat probleem bij de vrienden van Attractiongym neerlegde, kwamen ze met een simpele oplossing: “Don't be a pussy. Ga met de ervaring van Barcelona en met onze “Online Dating Succesformule” dates regelen via internet”. 

Mijn date met Karin2 is mijn 12e date deze maand en het is 1 augustus. Ik heb met 8 vrouwen gezoend en met 3 vrouwen het bed gedeeld. En ik heb een pikzwart vermoeden dat Karin2 de eer krijgt om de vierde te zijn.

Ik weet niet wat jij normaal vindt, maar voor mij is dit echt belachelijk veel. Ik zal zo nog vertellen hoe kut ik was (en overigens nog steeds ben in vergelijking met bepaalde anderen *kuch* Leonardo*kuch*) en daarnaast zal ik:

 • Je vertellen waarom ik niet eerder veel meer succes heb gehad met internetdating (wat ik me nu niet meer kan voorstellen
 • Je laten zien welke tovenarij Leonardo inzet als hij berichtjes stuurt
 • een eenvoudig datingmodel uit de doeken doen, dat iedere keer werkt
 • Verklappen waarom succesvol internetdaten makkelijker is dan je denkt

Wat kan ik eigenlijk wel?

Try Again

Bovenstaande quote heb ik de afgelopen jaren wellicht wat te letterlijk genomen

Ik kan me voorstellen dat je op basis van bovenstaande denkt: “Jij was vast altijd al goed met vrouwen”. Laat ik met één woord antwoord geven:

“Neen”

In mijn vorige post heb ik al geschreven over de keer dat ik na zes dates alsnog gedumpt werd door een niet echt lekkere vrouw. Om je nog een wat bredere kijk te geven op mijn onnozelheid (een zeker masochisme kan me niet ontzegd worden) zal ik nog een voorbeeld geven.

Na maanden lurken op Paiq (niet echt aan te raden, waarom leg ik je zo uit) vond ik eind 2013 eindelijk een vrouw die er goed uitzag. Studente, slank lichaam, helemaal prima. Na twee maanden (!) chatten via Paiq regelde ik eindelijk een date met haar. Ze moest toch naar de IKEA en ik “mocht” haar wel rijden. Jaja, dat “mocht” waren letterlijk haar woorden. Ik heb het nog nagezocht voordat ik mijn Paiq profiel wiste. En voor de goede orde, met het rijden bedoelde ze haar auto.

Ik nam haar als een pussy mee naar de IKEA, liep daar rond totdat ik blaren op mijn voeten had, tilde haar spullen (waaronder een fukking bank van 100 kilo!) naar de auto en sjouwde ze vervolgens ook nog eens allemaal terug naar haar appartement.

Toen ik eindelijk klaar was stond ik bezweet in haar appartement waar alleen wat dozen stonden. Zij leunde tegen de muur en had een blik die zich het best laat omschrijven als frisse tegenzin. Ze stond daar, met haar rug tegen de muur, keek een beetje weg van me en stelde zich op als een maagd die zich voorbereid op de daad die nu eenmaal noodzakelijk is om voor nageslacht te zorgen: “Ik begrijp dat je nu wilt naaien, maar laat het a.j.b. niet te lang duren.”

En toen… besloot ik dat het tijd was om naar huis te gaan. Op de volgende date zouden we elkaar beter kunnen leren kennen en de date daarna zou ik haar dan wel bij me uitnodigen thuis…

Ik hoef je natuurlijk niet te vertellen dat ik daarna nooit meer wat van haar gehoord heb. 

You dont say?

Coffee is for closers

Een simpele les heeft er waarschijnlijk voor gezorgd dat ik 300% meer seks heb op dates dan dat ik voorheen had. Het heeft er ook voor gezorgd dat ik nooit meer zulke domme dingen zal doen als hierboven besproken. Deze regel is:

 Always Be Closing.

Toen Arnoud me voorbereidde op deze maand, sloeg hij een vaderlijke arm om me heen. Hij keek me aan met  die betrouwbare groene ogen van hem en zei met een vriendelijke glimlach: “Als je op de eerste date niet probeert om het meisje te zoenen, haat ik je en wil ik je nooit meer spreken.” Wat ik denk dat hij bedoelde is:

Alec Baldwin

Denk je dat Alec Baldwin moeite heeft met regelen?

De eerste date die ik had, met Karin1 (ik kan me voorstellen dat dit onduidelijk wordt, maar ik heb dit niet verzonnen, er waren echt drie Karin’s), vond plaats in Utrecht. Karin1 is een carrièrevrouw. Ze is gebruind, slank, geeft les aan een universiteit en heeft haar eigen bedrijf. 

Ik ga niet voor je liegen: ik was behoorlijk onder de indruk van haar. In de trein had ik al bedacht: ik kan maar beter niet proberen om haar te zoenen, want dat wordt bij een dame van haar statuur toch niets. Tot overmaat van ramp hadden we afgesproken op Neude. Het grootste, drukste plein van Utrecht. Neude dus en ze kwam ook rechtstreeks van haar werk. Ze had een kokerrokje aan en een overhemd inclusief, i kid you not, parelketting.

De date ging soort van goed. (Het probleem was, zo bleek later, dat ik geen idee had wat ik aan het doen was – anders gezegd: dat ik eigenlijk gewoon maar wat aan rommelde. Maar daarover later meer.) We hadden twee biertjes gehad toen ik besloot om te betalen en naar huis te gaan.

We stonden op, liepen richting haar fiets en toen bedacht ik me een move die Leonardo me ooit geleerd heeft. Terwijl we hand in hand liepen, bleef ik plotseling staan. Zij liep verder en bleef uiteindelijk aan mijn hand hangen. Toen ik haar terug trok, kwamen we voor elkaar te staan en op dat moment was het ook meteen duidelijk dat we gingen zoenen.

Midden op een vol Neude, onder het oog van ongeveer 200 mensen. Yep, I did that.

Voor mij was dit het ultieme bewijs van de stelling: Always Be Closing... ik heb er later vaak aan teruggedacht als ik weer eens twijfelde om een vrouw te zoenen. Je kunt vooraf wel gaan bedenken waarom het niet zal lukken, maar het is beter om het gewoon te doen. Meestal is het zo dat je krijgt waarom je 'vraagt' (met vragen bedoel ik hier: gewoon doen). 'Vraag je' om een hand bij het afscheid, dan krijg je die. 'Vraag je' om een make-out, dan krijg je dat. 

De uitdaging

Maar laat ik bij het begin beginnen. Nadat ik terug kwam uit Barcelona [Link], was ik een man on a mission. Ik kan niet genoeg benadrukken wat het met je doet als je 5 dagen fulltime bezig bent met vrouwen versieren.

Een ding wordt vooral duidelijk. Er is maar één iemand die je tegen houdt: jij zelf.

Ik wilde koste wat kost voorkomen dat ik weer zo’n sukkeltje zou worden als ik was voor Barcelona. Ik voelde me alsof ik meegespeeld had in het eerste van FC Barcelona en nu weer ingedeeld was bij het 24e van “De mattenkloppers”. Ik zou nooit maar dan ook nooit weer terugvallen in het lamme gedrag van voor Barcelona. Ik moest aan het werk blijven.

Maar hoe doe je dat als je na vijf dagen weer gewoon druk aan het werk moet, ook in de weekenden om de stapels werk weg te werken die na je vakantie zijn blijven liggen?

Internetdating was het briljante antwoord op die vraag. Iets dat je vanuit huis kan doen, op alle mogelijke momenten van de dag en kennelijk zonder al teveel moeite. Als je weet wat je doet (Ik kwam er gaandeweg ook achter hoe achterlijk veel tijd het kán kosten als je doorkrijgt hoe het werkt, maar dat zal snel duidelijk worden.)

Gelukkig had Patrick net de Online dating Succesformule geschreven en met dat boek installeerde ik me achter de pc.

Allemaal sukkels!

Half Nederland zit op Tinder, maar toch heeft internetdaten heeft een slechte naam. Als je op het internet zoekt naar naar meningen over Tinder van vrouwen, vind je bijvoorbeeld het volgende:

“Het is een vleeskeuring, heb wel van mensen begrepen dat ze er dates via hebben gehad maar heb nog van niemand gehoord dat er serieuze relaties uit zijn ontstaan (het VIVA forum)” http://forum.viva.nl/forum/Relaties/Ervaringen_met_de_app_Tinder/list_messages/211985

“Het is allemaal heel leuk en aardig maar tegelijk zoooo niet mijn ding. Online dating is niks voor mij. Dat ik heb geleerd. Ik ontmoet iemand liever face-face, het ouderwets koppelen past meer in mijn straatje (Joop.nl))”
http://www.joop.nl/opinies/detail/artikel/25734_daten_met_tinder_mannen/

“Ben nog niet 'bekeerd"..er is nog praktisch geen enkele serieuze relatie uit ontstaan....alleen maar veel "aftasten en dan toch tegenvallen (Ellegirl forum)
http://www.ellegirltalk.nl/showthread.php?690987-Ervaringen-met-Tinder

Laten we even stilstaan bij wat hier gezegd wordt. Er is een bepaald aantal mannen in de wereld die je leuk vindt. Maar als je die mannen op internet tegenkomt, zijn ze ineens stom. Dat dit volstrekt onlogisch is lijkt de schrijfsters niet uit te maken. Maar het zijn dan ook vrouwen die aan het woord zijn, dus wellicht is een logische redenatie ook wat teveel gevraagd (I’m kidding! Ik hou van alle vrouwen).

Luister, er is niets bijzonders aan internetdaten. Ik heb de afgelopen maand advocates, juffen en ondernemers gedate, Meisjes die er niet uitzagen en meisjes waarvan ik me afvroeg wat ze met mij moesten zo lekker waren ze. Daarnaast heb ik vrouwen van 22 tot 35 gedate en van alleen middelbare school tot WO niveau. Ie-de-reen zit op internet te daten en daar is niets bijzonders aan. Normaal kom je elkaar misschien tegen in een drukke kroeg, nu kom je elkaar tegen via Tinder of via willekeurig welke andere datingsite. Dat is het enige verschil.

Iedereen die slechte dingen zegt over internetdaten is dus gewoon een sukkel. Zeg dat maar als je weer commentaar krijgt.

HEB IK GEEN RESPECT VOOR, VIND HET SUKKELS,  SORRY!”Hans Teeuwen

Een andere trechter dan die waar je nu aan denkt

Wat begon als een experiment bleek verslavend te zijn. Al heel snel stond ik de hele dag berichtjes te typen. In de bus, als ik op op de wc zat, terwijl mijn date op de wc zat, terwijl ik in de rij stond voor de kassa. Overal en altijd ging het over tinderen, innercircelen, paiqen en relatieplaneten door.

Door de motivatie die ik van Barcelona had meegekregen, herstelde ik onbewust de grootste fout die ik vroeger maakte op internet: alles één voor één doen.

Voorheen pakte ik internetdating aan zoals veel mensen solliciteren aanpakken. Ze zien een vacature die ze aanspreekt. Dan sturen ze een brief en wachten ze tot ze een reactie krijgen. Dat duurt vaak een week of twee. Ondertussen zitten ze thuis geduldig op een reactie te wachten en Candy Crush Saga te spelen. Als ze uitgenodigd worden voor een gesprek gaan er weer twee weken overheen voordat het zo ver is. En nadat gesprek komt er nog eens gesprek en nog een gesprek etc. etc. Tegen de tijd dat ze horen dat ze het niet worden, zijn ze twee maanden verder. En in al die tijd hebben geen enkele andere sollicitatiebrief gestuurd.

De oplossing noemen ze in sales het vullen van je trechter.  Zodra je in contact bent met een organisatie, ga je vaak een lang proces in waarin je hen iets probeert te verkopen. Dat noemt men een trechter. Die trechter start met het in contact komen met de organisatie, gaat dan via een kennismakingsgesprek naar de offerte en uiteindelijk naar de sale.

Veel tijd wordt besteedt aan het masseren van de klant door de trechter richting de sale. Maar tegelijkertijd moet je er voor zorgen dat je salesfunnel ook vol blijft stromen met andere potentiële klanten. Zo zit het bij vrouwenversieren nu ook. Bij AttractionGym noemen ze het je “babe-flow”.

Na Barcelona nam ik massive action. Ik sprak met mezelf af:

 • elke dag mijn stapel wegwerken bij Tinder (als je dat niets zegt, snel beginnen met Tinder)
 • elke dag 5 berichtjes naar nieuwe vrouwen op Innercircle
 • elke dag 10 nieuwe vrouwen aanspreken op Lexa en Relatieplanet (wordt hier niet lid van! Later meer hierover.)
 • elke avond minimaal een half uur chatten op Paiq (idem)

Dit had tot resultaat dat ik overstroomd werd door berichtjes en telefoonnummers van vrouwen en dat ik soms zelfs in de situatie kwam dat ik gewoon te weinig tijd had om dates in te plannen.

“Kun je wellicht over twee weken op zondagochtend?”

Hoewel, als ik zeg dat ik overspoeld werd door vrouwen dan moet ik wel eerlijk toegeven dat dit pas later kwam. Er moest eerst nog wat anders gebeuren. Namelijk zorgen dat ik mijn textgame op orde had…

Leonardo. The man, the legend ..

In eerste instantie stuurde ik vrouwen teksten als:

“Waar kom je vandaan?” “Wat voor werk doe je?” “Ga je ook naar XXX vandaag?” “Ik doe XXX voor mijn werk” “Wat interessant dat je van skydiven houdt” enzovoort, enzoverder.

De meeste meisjes reageerden een beetje zoals Britney Spears:

Britney Spears

Ik maakte, om me voorzichtig uit te drukken, geen al te beste indruk.

Gelukkig had ik de pussyfluisteraar tot mijn beschikking. Voor wie Leonardo nog niet kent, deze man heeft een bijzondere band met vrouwen. Waar Derek Ogilvie een lijntje met de geestenwereld heeft, heeft Leonardo een glasvezelverbinding met de slipjes van vrouwen.

Zijn sms’jes naar vrouwen van Tinder, zetten mijn totale wereldbeeld op zijn kop. Lees en huiver:

leonardo gaat los

Ik had nooit, maar dan ook nooit gedacht dat je zomaar tegen een vrouw zou kunnen zeggen dat je van een harde L  houdt en daar mee weg kunt komen, letterlijk na 24 berichtjes over en weer. Zelf was ik gemiddeld 200 berichtjes verder voordat het van een date kwam…

Ik weet wat je nu denkt:

 Son

I know. Ik had het zelf ook liever anders gezien.

Het vervelende was dat Leonardo's voorbeelden in eerste instantie enorm tegen me werkten. Ik deed één zo’n porno berichtje nadat ik ongeveer 30 normale berichten had gestuurd. Dat viel niet erg goed. Pas als ik een seksuele ondertoon hield gedurende de hele interactie kwam ik er mee weg.

Met als resultaat dat ik ineens, in combinatie met de regel Always Be Closing, in plaats van honderden berichtjes en dates waar geen eind aan kwam nu na één à twee dates al bij een vrouw in bed belandde.

(Vrouwen die echt niet op seks uit zijn verlies je overigens wel op deze manier, maar goed, dat was ook precies helemaal de bedoeling – bij mij. Ik had nog tien dates in de koker, en de preutse rakkers mochten van mij thuisblijven. Als minder porno bent dan ik, dan adviseer ik je niet naar Leonardo te luisteren … )

De ene trechter is de andere trechter niet (en dit gaat nog steeds niet over waar je nu aan denkt)

Ik ben een man van principes en van een hoogwaardige moraal. Ik neem mijn taak binnen Attractiongym heel serieus. Daarom heb ik een uitgebreid vergelijkend warenonderzoek gedaan naar de verschillende datingsites. Hieronder bespreek ik er vier. Uiteraard is dit geheel mijn eigen mening gebaseerd op mijn eigen ervaringen. Doe ermee wat je wilt:

International Social Club

Hoogopgeleide, aantrekkelijke mensen in de randstad. Als je via via binnen kunt komen is dit wat mij betreft de beste site.

Nooit geweten dat er zoveel knappe vrouwen van 30+ zijn. En ook niet gek om een avondje te hangen in een royaal appartement in een ligbad ipv een studentenkamer met een ongewassen dekbed.

Het is een motherfucker om binnen te komen, maar als je binnen bent kun je je gang gaan (geen slechte grappen nu graag).

 

Relatieplanet

Relatieplanet is zoals zijn naam al doet vermoeden voor paupers uit de provincie (ik vind het iig een paupernaam). Als je dit leest en je komt uit de provincie: more power to you, maar god allemachtig wat hebben jullie een lelijke vrouwen.

Niet alleen de kwaliteit is hier heel laag, een reactie van een vrouw losweken is ook nog eens semi-onmogelijk. Waar ik via Tinder dates met prachtige studentes van 5 jaar jonger regel, gunde Mien van mijn leeftijd uit Purmerend me hier geen blik waardig. Kansloos.

Tinder

Stiekem voor een iets jonger publiek. Ik heb nog een fake profiel gemaakt om wat jaren van mijn leeftijd af te halen, maar uiteindelijk wordt je met een harde waarheid geconfronteerd: mooie, jonge vrouwen daten liever met mooie, jonge mannen. Vooral als ze de keuze tussen honderden hebben. Heel gek.

Desalniettemin kun je met een ijzeren duim en wat doorzettingsvermogen wel wat pareltjes opduiken, maar makkelijk is het niet. Het mooiste meisje wat ik voor dit experiment geregeld heb kwam van Tinder. Het lelijkste alleen ook :-D

Lexa

Ahahahahahahahahahahahahahahahahahah. Jongejongejonge, Lexa is het afvoerputje van de datingwereld. Hier krijg je berichten van vijftigjarige schoonmaaksters die wel heil zien in een jonge blom en van kettingrokende tienermoeders die vragen wat je verdient.

Als tinder een hippe discotheek is, is Lexa een bruine kroeg in een achterstandswijk waar regelmatig iemand neergeschoten wordt. Met bruine kleedjes over de tafels, hoeren achter de gokkast en laveloze mannen aan de bar. Wordt hier niet lid van!

Een speciale vermelding verdient Paiq. Op deze site krijg je pas te zien hoe iemand er uitziet nadat je een tijdje met diegene gepraat hebt. Lijkt een goed idee? Vraag jezelf dan eens af: voor wie is het interessant om op hun innerlijk beoordeeld te worden en niet op hun uiterlijk? Exact: voor lelijke mensen. En mensen die uit zijn op een relatie en niet gewoon lekkere no strings attached porno.

Overslaan dus, als je een madafaka bent zoals ik.

Bekentenis: ik haat daten

Ik gaf eerder al aan dat ik dacht dat internetdaten niet veel werk was. Knoop dit goed in je oren: internetdaten is niet alleen internetdaten. Het idee is dat het uiteindelijk ook tot “live” daten komt. En dat is wel degelijk veel, heel veel werk. Enorm veel werk. Vreselijk veel werk. Walgelijk veel werk.

Goed, ik overdrijf een beetje, maar je moet een beetje weten welke rollercoasterik heb doorgemaakt deze weken. Op het moment dat ik mijn textgame een beetje op orde had dankzij de hulp van Leonardo, regelde ik gemakkelijk drie dates per week. Vaak zelfs meer. Dat betekende dat ik me ongeveer drie avonden per week en soms twee keer in het weekeind door een suf gesprek moest worstelen.

Luister. Ik hou enorm van vrouwen, maar ik luister liever naar hun verhalen als ik naakt en post-orgastisch naast ze in bed lig. Ik ga niet voor je liegen: voor die tijd kan ik mijn aandacht niet goed bij de verhalen over hun moeders winkeltje in gebreide geitenwollen shawls houden.

Al na twee weken overviel me een lichte wanhoop als ik weer met een vrouw moest daten. Je zit tegenover iemand alsof het een sollicitatiegesprek betreft, je kunt haar moeilijk aanraken vanaf de andere kant van de tafel en je betaalt je aan het eind van de avond ook nog eens suf.

Romantisch hoor

Kijk ze eens romantisch twee kilometer bij elkaar vandaan zitten!

Patrick gaf me één simpele tip om dit alles te voorkomen. Parkeer je fiets 15 minuten bij je locatie vandaan en wandel een stukje naar de locatie waar je wat gaat drinken. Omdat je weet dat je ook nog terug moet lopen, blijft het dan meestal bij één glas, waarna je weer terugloopt. In plaats van een uur zitten, loop je nu een half uur en date je ook een half uur. Ideaal.

Een stuk goedkoper, je beweegt nog wat, je bent niet elke avond halfdronken en je kunt haar veel beter aanraken. Aangezien juli een van de warmste maanden van het jaar was, besloot ik al snel om maar helemaal over te schakelen op wandelen en überhaupt niet meer ergens te gaan zitten. Simple as that!

Uiteindelijk ontdekte ik dat als ik het goed speelde, de 'dates' in de klassieke zin van het woord volledig geskipped konden worden. Ik begon ze mee te nemen naar wat ik toch al van plan was. Boodschappen doen. Afspreken op festivals. Samen kickboksen (i kid you not). Of simpelweg, why not, samen koken. Life is good ...

Je eerste stapjes

De vraag na 4 weken is natuurlijk: is internetdaten een legitieme manier om met vrouwen in contact te komen? Ik ben volledig overtuigd. Internetdaten is voor veel mannen volgens mij een perfecte stap in het proces om goed te worden met vrouwen.

Babysteps

Kiek em goan!

Internetdaten is voor een aantal dingen goed

 • Je wordt heel snel, heel goed in textgame. Voor dit experiment heb ik ongeveer 2500 berichtjes via verschillende datingsites en via whatsapp gestuurd naar ongeveer 120 vrouwen. Op den duur krijg je wel een beetje feeling van wat werkt en wat niet werkt.
 • Je wordt daarnaast ook vrij snel goed in daten. Je krijgt een routine (elke keer dezelfde kroeg, hetzelfde wandelingetje en liefst ook hetzelfde praatje) en je voelt je ook steeds meer op je gemak. Voor haar is het waarschijnlijk de eerste date deze maand, voor jou de 14e. Dat maakt dat je er een stuk relaxter bij zit. En dat is alleen maar goed. Ik kreeg op den duur regelmatig te horen dat ik zo ontspannen was tijdens het daten. No shit!
 • Je kunt resultaat halen. Van tedere seks met knappe, naakte vrouwen tot amateur porno zonder camera (of met, als je dat lekker vindt). Als je van seks houdt, veel vrouwen wilt ontmoeten en het hele proces wilt stroomlijnen dan is er geen betere oefening.

Allemaal die profielen aanmaken dus en knallen!

Stop met moeizame gesprekken en pijnlijke afwijzigen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 bunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
 • Stuur me het Transformatie Pakket!

Gerelateerde artikelen

Reacties

TW
Wat een lange post! Kostte me echt ff wat tijd om door te lezen, maar er staat superveel goede info in! Thanks voor deze post!!
Stephan
Mooi, leerzaam en bovenal persoonlijk verhaal.

Januari 2014 was mijn piekmaand wat betreft Tinder. Ik kwam in contact met hoogopgeleide, classy vrouwen. Van artsen tot advocates. Een deel van de dates ging nergens over. Een klik via Tinder hoeft nog geen klik in real life te zijn. ECHTER kwam ik er achter dat ik me enorm aangetrokken voelde tot avontuurlijke vrouwen met reizen als hun passie. Dat heeft mij getriggerd om afgelopen zomer alleen door Europa te touren en over een jaar alleen met de backpack naar Aziƫ te vertrekken.

Zonder Tinder was deze interesse bij mij nooit ontvlamd.
Reacties
Chris
Blijf ook zeker Tinderen tijdens je reizen!
Hans
Ik heb het idee dat je tijdens het reizen hoger / snel meer matches krijgt. In nederland krijg ik maar 2 matches op tinder per dag, terwijl als ik naar Riga of Berlijn ga dan zijn dat er plots 5-6...

Plaats een ReactieWorkshops & Trainingen

Datum Programma Locatie Beschikbaarheid
28 Jun. '24 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›

Meer events en trainingen

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)