Tinder Tips: De ultieme flirtguide met 45 screenshots

03 Mar 2015, door Patrick in Online dating tips

Tinder Online Dating

Gefeliciteerd, je hebt de beste Tinder flirtguide op internet gevonden ;)

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

In dit artikel ontdek je de grootste tips die ik je kan geven als datingcoach na twee jaar intensief Tinder-gebruik, waaronder:

 • Hoe je jouw profiel zo aantrekkelijk mogelijk maakt om zoveel mogelijk matches binnen te hengelen.
 • Hoe je altijd succesvol opent met de beste openingszinnen en een leuke reactie krijgt
 • Hoe je zorgt dat ze je tijdens het gesprek geweldig gaat vinden
 • Hoe je het telefoonnummer regelt en vervolgens de date
Inhoud van dit artikel:

Tinder Ervaringen

Het was 22 oktober ’13. Ik weet het nog goed, de dag dat ik Tinder installeerde en mijn eerste tinder-ervaring had. De belofte was bijna te mooi om waar te zijn. Een zee aan mooie vrouwen, binnen handbereik met de druk op een knop of een wel gemeende swipe naar rechts. Na het installeren koppelde ik mijn Facebook, selecteerde rap maar doordacht m’n beste foto’s en kon niet wachten om de eerste dames een goedkeurende knik (of klik) te geven. Ik voelde me alsof ik net een gouden ticket gevonden had voor Sjakie’s chocoladefabriek. Een enorme berg lekkers, allemaal voor mij.

Na 50 vrouwen geliked en 6 gedisliked te hebben, verplaatsen mijn ogen zich langzaam van het beeldscherm, omhoog naar Arnoud die tegenover me zit. Het kost een paar seconden voor mijn ogen zich bijgesteld hebben van het felle licht van het scherm naar de verlichting in de kamer. Ik begin: “Arnoud, DIT is revolutionair. Dating zal voor altijd veranderen en nooit meer hetzelfde zijn… Dit, Tinder, gaat consequenties hebben die we nu nog niet kunnen voorzien, maar geloof me dit wordt HUGE.” Arnoud, die een hekel heeft aan alles met knoppen kleiner dan een vierkantje centimeter (ik weet wat je denkt viespeuk, die ‘knoppen’ zijn de enige uitzondering), knikt met enig ongeloof, haalt zijn schouders op en verplaatst zijn aandacht weer.

Op dat moment sfeer ik plechtig aan mezelf, dat ik Tinder zal masteren. Om op een eerlijke en echte manier maximaal succes te behalen door alle versier-kennis die ik reeds bezit toe te gaan passen. En Tinder en deze kennis te delen met alle mannen die we coachen en die ons blog lezen. Als romanticus en zal het mijn doel nooit zijn om gewoon maar wat ‘chicks te scoren’ maar om een geweldige tijd te hebben met de vrouwen waar ik mee afspreek en ze een goed gevoel te geven.

Foto's: Hoe jij de hertenbiefstuk onder de vlezen wordt

Tinder is en blijft natuurlijk een vleeskeuring. Mensen beoordelen je voor 90% op je foto’s. Je wilt er dan vanzelfsprekend voor zorgen dat je er op staat als een aantrekkelijk stukje vlees. Wees gerust, je hoeft niet te verzinnen wat dan goede foto’s zijn. Dat werk heb ik al voor je gedaan ;) In anderhalf jaar tijd heb ik de wetenschap erop nageslagen, tig artikelen gelezen en tientallen foto’s getest, om uiteindelijk te zien welke het meeste matches oplevert.

Voordat ik je verlos met een droge opsomming van positieve eigenschappen in foto’s eerst de pro-tip:

Tja, alle foto’s die je op je Tinder wilt hebben moet je eerst op je Facebook zetten. Maar daar krijgt iedereen een bericht van, of ze zien al je foto’s in je albums, right? WRONG. Hier komt een simpele doch levensreddende truc: Maak een album aan en zet deze qua privacy op “Alleen zichtbaar voor mij”. Niemand kan je album nu zien, net zo min als de foto’s in je album. Echter op Tinder kan je wél foto’s uit je nieuwe album selecteren!

Jawel, in die map staan nu exact 54 foto’s die ik allemaal minimaal een week getest heb. Welke zoom? Wat verbergen en wat niet? Actie foto’s of selfies? Wegkijken of sterk oogcontact met de camera? Met m’n goudvis of met m’n moeder? Ja, ik heb het allemaal getest! Minstens 70 uur man-werk samengevat in 6 to-the-point en boring-as-fuck bulletpoints:

Wat je wilt tonen in je foto’s is:

 • Mannelijkheid
 • Zelfvertrouwen
 • Een sociaal leven
 • Dat je interessant bent (Hobbies e.d. in tegenstelling tot saai)
 • Niet behoeftig (needy) zijn
 • Humor

Natuurlijk werk ik wat voorbeelden voor je uit… Je leest het hieronder.

De profielfoto test

De eerste foto die een vrouw van je ziet is het belangrijkste. Deze moet zo interessant zijn dat ze door klikt om de rest van je foto’s te zien en te bepalen of je het liken waard bent. Hier ziet je vier foto-voorbeelden die ik getest heb met het resultaat.

De nice guy

Dit was de eerste foto die ik op m’n Tinder zette. Ik lach vrolijk, zie er netjes uit, zou goed moeten werken, niet waar? Helaasch beste man, deze foto is werkelijk DRAMATISCH. Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen zich verreweg het meest aangetrokken voelen tot mannen die Niet lachen en die weg kijken van de camera.

 

De interessante leider

Deze foto doet het al stukken beter. Foto’s waarin je voor een groep staat, waarin je leidt, of mensen iets leert, geven aan dat je mannelijk bent en zelfverzekerd. In dit geval wordt ik geinterviewed. Het maakt jou ook heel interessant voor de dame die je foto aanschouwt. Zal hij belangrijk zijn? Wat doet hij?

De mannelijke pose

Weer een stuk beter. De karakteristieke mannelijke pose die vrouwen heel aantrekkelijk vinden is er eentje waarbij je zo breed mogelijk staat. Benen wijd, enigszins gebogen en je armen en schouders breed. Sommige zeggen dat je benen uit elkaar onbewust een signaal is dat je ENORME ballen hebt. Wat ik daarvan moet geloven weet ik niet, maar dat deze pose werkt is een feit. Je ziet ook dat ik nu weg kijk en niet lach. En laten we wel zijn, zomerse foto’s zijn per definitie al aantrekkelijker!

De James Bond look (De absolute winnaar!)

Niet alleen is het zo dat weg kijken van de camera en neutraal kijken superaantrekkelijk zijn, ook je ogen licht toeknijpen, voorhoofdrimpeltjes tonen, en je mond licht aanspannen maken je allemaal extra aantrekkelijk voor vrouwen.

Men noemt dit de James Bond look. Google maar eens, ze kijken allemaal net zo.

Voor de brillendragers onder ons slecht nieuws: Zonder bril ben je gelijk 200% zo aantrekkelijk. Blijkt niet alleen uit onderzoek, maar ook uit al mijn tests ;) Neem dus lenzen!

Wat je vooral NIET wilt doen

Absolute no-no’s nauwkeurig samengesteld met hulp van een aantal vrouwen zijn:

 • Op de foto met je net gevangen vis
 • Naakte bovenlichamen
 • Badkamer selfies
 • VoorEenDagModel.nl foto’s
 • Foto’s waar je je ex afgeknipt hebt

Dit zijn de foto’s die ik nu op mijn Tinderprofiel heb staan:

Tinder profieltekst: nutteloos of niet?

Naast je foto’s staat die kleine nikszeggende beschrijving die je in kan vullen. Niet belangrijk toch? FOUT! Natuurlijk zijn je foto’s 90% de reden waarom ze je liked. Maar je beschrijving kan de doorslaggevende 10% zijn als ze twijfelt. Daarnaast kan een leuke beschrijving haar houvast geven om JOU aan te spreken. (wacht daar natuurlijk niet op, als man spreken wij als eerste aan). Wat schrijf je dan in die beschrijving? Dat leg ik je nu uit.

Emotioneren
Het doel van bijna alle communicatie met een vrouw is om haar EMOTIES te geven. Waar wij mannen het maar al te prima vinden om een lekker rationeel inhoudelijk gesprek te hebben, wil een vrouw bij een gesprek, of beter gezegd bij JOU, emoties voelen! Dat is haar levenselixer en haar interesse-radar. “Wat voor emoties en gevoelens geeft hij mij? Is dit een man waar ik bij wil zijn?”

Één van de belangrijkste dingen die je wilt doen is haar laten lachen. Haar een glimlach geven als ze iets leest en haar het idee geven dat jij anders bent dan alle andere kerels.

Hier volgen mijn meest succesvolle beschrijvingen. Jat ze vooral, jij rekel!

 • “Alles wat Cupido weet heeft ‘ie van mij geleerd”
 • “I don’t need to flirt, I will seduce you with my awkwardness”
 • “Weird is a side-effect of awesome”

Wat wel belangrijk is, is dat een beschrijving echt bij jou past. Kijk, ik ben gewoon knetter-weird en awkward, en inderdaad Cupido komt met enige regelmaat langs op de bootcamps om zijn kennis bij te spijkeren ;)

Het gebeurt niet zelden dat een vrouw mij opent omdat ze mijn beschrijving zo leuk en origineel vindt. Ook heeft mijn vrouwenpanel (aka mijn praatvriendinnen, het is idd zo gay als het klinkt) me ingefluisterd dat de beschrijving voor hen met enige regelmaat de doorslaggevende factor was bij twijfelgevallen.

Openingszinnen Tinder

Een paar weken geleden sprak ik een deelnemer aan één van onze bootcamps en hij vroeg me “Ik ben sinds een aantal maanden op Tinder, maar Tinder is een beetje dood, of niet?” Met opgetrokken wenkbrauw vraag ik hem waarom hij dat denkt waarna hij zijn telefoon pakt, Tinder opent en de telefoon onder mijn neus parkeert. “Zie! Allemaal matches, maar geen één reageert op mijn eerste bericht!” Wat ik op het scherm zie tovert zowel een grijns op m’n gezicht als dat het me mateloos frustreert: Al zijn berichten zijn in de categorie: “Hoi”, “Hey hoe is het” en “Mooie foto’s.” Als er IETS is dat ik hoop dat je uit dit artikel mee neemt dan is het wel dat “Hoi” nou niet de meest sterke openingszin is die je je kunt voorstellen op Tinder.

Geloof je me niet? Dude, ik zei toch, ik heb alles getest:

 

Als je je nu afvraagt waarom dit niet werkt, Zie dan deze en vraag je bij elke af wat het met je doet als een vrouw dit naar je stuurt:

Komt het niet needy en boring over? Tuurlijk als ze kneiterlekker is reageer je misschien wel, maar het maakt haar gelijk minder interessant. Met de kennis dat vrouwen uiterlijk bij mannen veel minder belangrijk vinden, hoe zou zij het dan vinden als je zo boring opent, net als trouwens ELKE ANDERE KEREL.

Wat dan wel? Leer flirten!
Zoals ik eerder zei wil je haar emoties geven. Je wilt dat ze iets VOELT bij wat je stuurt en een glimlach krijgt. Denk dus bij alles wat je schrijft: Krijgt ze hier een glimlach van.

Vaak zijn we dan geneigd om in elk gesprek op de connectie te zitten. Haar complimenteren, gelijke interesses zoeken, etc… Dat is leuk, en zeker nodig. Echter wat nog veel belangrijker is, is dat je leert om te flirten. Dit wil je overal in het gesprek doen, maar juist in het begin nog extra. De drie belangrijkste ingrediënten van flirten heb ik verpakt in de LEKKER PUH-triade

LEKKER PUH

 • (P)lagen
 • (U)itdagen
 • (H)umor

Je wilt alles natuurlijk met een knipoog doen, het moet duidelijk zijn dat je haar niet bloedserieus pest.

Tijdens je opening zoek je idealiter iets in één van haar foto’s waar je een grappige opmerking over kunt maken met een soort van uitdaging erin waar ze wel op móét reageren.

Lukt dat niet, zorg dan dat je écht heel grappig bent:

Wat je NIET wilt doen is opmerkingen maken over haar uiterlijk. Hoe raar het ook klinkt met Tinder als vleeskeuring, opmerkingen over hoe ze eruit ziet of hoe leuk ze is zijn niet op z’n plaats. Dat snapt ze ook wel, anders had ze geen match met je. Wees eens iets origineler. Een heel specifieke opmerking over iets in haar uiterlijk dat je opvalt gecombineerd met een uitdaging kunnen wel:

 

Wil je lachen? Zie een selectie Tinder openingszinnen en gesprekken waar sommige mannen succes met denken te hebben:

Hoe krijg je haar geïnteresseerd?

Wanneer je de screenshots hierboven leest zul je merken dat elk gesprek een eigen vibe heeft. Soms is het overwegend grappig, soms wat meer uitdagend/flirty en soms wat dominanter. Let op dat ik vriendelijk niet noem. Want je wilt NOOIT alleen maar vriendelijk zijn, dat is niet aantrekkelijk. Vaak zul je merken dat de toon die je in het begin van het gesprek zet, de toon voor de rest van het gesprek bepaalt. Weet dus hoe je begint!

Eén van de belangrijkste zonden die je jezelf wilt afleren is needy zijn. Het voordeel van teksten is dat je zelfs als heel needy persoon tijd hebt om na te denken hoe je iets communiceert. Maak daar dan ook gebruik van als je weet dat dit een valkuil voor je is. Er is niks zo onaantrekkelijk als een man die haar goedkeuring wil en alles mooi, aardig en tof vindt wat ze zegt. Net zo min als jij het aantrekkelijk vindt als een vrouw dat doet.   

Een hele simpele truck om niet needy over te komen is alle niet-alfanumerieke tekens weg te laten! Dus:

 • Geen uitroeptekens
 • Geen vraagtekens achter je vragen
 • Minder smileys (alleen als het echt nodig is om de boodschap over te brengen)

Zie als voorbeeld deze dame die erg needy over komt doordat ze continu uitroeptekens en vraagtekens gebruikt en alles leuk vindt wat ik zeg:

Wat je wél wilt doen is dus continu bedenken hoe je haar kunt lachen glimlachen en uitdagingen kunt geven. Meet jezelf op een humoristische manier arrogantie aan. Dat maakt alles nog veel leuker voor haar en geeft zelfvertrouwen aan. Houd dus GEEN mannelijke informatieve saaie gesprekken!!!

De PRO-Tip
Wanneer we het hebben over humoristische arrogantie komt hier een pareltje die je hierboven hebt kunnen ontdekken.

Wanneer een vrouw iets reageert, en dat doen ze vaak, als “You’re loosing points” reageer dan met:

“Gelukkig is mn basis-score super hoog natuurlijk”

Nummertjes pakken

Wanneer wil je nou haar telefoonnummer vragen? Simpel, zo snel mogelijk! Wanneer je haar namelijk op whatsapp krijgt ben je één cruciale stap verder: Je bent geen random Tinder-contact meer maar ineens een echt iemand in haar telefoon.

Hoe weet je nou of ze klaar is om haar nummer te geven? Dat is op één van deze momenten. Let op, vraag het nummer altijd ook OP één van deze momenten. Niet erna op een emotioneel laag moment:

 • Wanneer ze heel veel investeert in het gesprek. Ze praat echt mee.
 • Ze vindt iets heel leuk en moet erom lachen.
 • Ze heeft net heel veel geschreven en jij hebt nog niet gereageerd.

De laatste is een hele slimme. Wanneer zij net heel veel heeft getypt WIL ze graag reactie. Wanneer je dit slim uitlokt kan je heel snel al een telefoonnummer pakken. Stel bijvoorbeeld deze vraag: “Wat zijn je 3 grootste wensen in het leven”. Wanneer ze reageert met een hele lap tekst, is het enige wat jij reageert: “Gooi me anders ff op whatsapp: 06-12345678”.

Hoe je het nummer krijgt is ook heel belangrijk: Deze paragraaf heet niet nummertjes vragen maar nummertjes pakken. Weet je waarom? OMDAT JE NOOIT VRAAGT. Commandeer altijd: “Weet je wat? Gooi me ff op whatsapp: 06-12345678”. Omdat het geen vraag is kom je mannelijker en zelfverzekerder over, en ze kan letterlijk geen ‘nee’ zeggen.

Slappe excuses werken ook altijd. Zoals bijvoorbeeld:

 • De app doet raar
 • Ik wil je een foto sturen
 • Ik check Tinder niet zo vaak

Tip voor de slimme reiziger

Of je nou in Amsterdam woont en op bezoek gaat in Groningen, of je gaat naar het buitenland, Tinder is je beste vriend. Omdat je namelijk maar heel even op een bepaalde locatie bent kan je de tijd in je voordeel gebruiken. Als zij trouwens tourist is of tijdelijk bij jou in de buurt, kan je exact hetzelfde gebruiken. Met wat dominantie en zelfvertrouwen kan je in no time een date regelen, want als ze immers niet snel is ben je weer weg en is haar kans geschoten ;) En als je het nog niet wist, vrouwen houden van directheid zoals je in onderstaande screenshots kunt zien, mits tactisch en niet bot.

Wat als ze me afwijst :’(

Stel je gaat voor het nummer of voor de date en ze zegt nee. No big deal bro! Maak er een grapje van. En zolang ze met je blijft praten zijn je kansen nog niet verkeken. Ga gewoon door!

Met deze Tinder tips kan jij nu keihard al je matches om gaan zetten naar dates en geweldige vrouwen ontmoeten.

Good luck en laat me weten wat je ervan vindt en al je successen in de reacties hieronder!

Stop met moeizame gesprekken en pijnlijke afwijzigen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 bunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
 • Stuur me het Transformatie Pakket!

Gerelateerde artikelen

Reacties

Roland 64
Ik wesn dat per direct mijn account wordt geanuleerd en al mijn berichten worden vernietigd. Vel mooie beloftes, maar niets wordt hier waargemaakt. Het kost alleen maar geld en tijd en je krijgt er nul afspraken voor terug.
Dus graag per omgaande alles van mij anuleren op de site en geen berichten van smachtende dames meer sturen. Ik krijg er nu zo'n 30 per dag; ondanks lange chats geen resultaat. Ik ben erg negatief over deze site en vind het een grote \"Fakeonline\". Roland 64
Erik P
Supergaaf Patrick! kan altijd wat van jou leren, de vrouwen zijn niet meer veilig hahah
Winston
Om te kunnen flirten en praten heb je matches nodig, die heb ik niet.
Heb de juiste fotos zoals je beschrijft in andere post maar resultaat heb ik niet.
In een straal van 40 km geen enkele match en ik woon te midden van 3 grote steden.
Reacties
Stephan
Dat is vreemd. Experimenteer eens met andere foto's. Ik heb ooit eens een soort van fotoshoot gehouden, waarbij ik rekening hield met alle aspecten. Resultaat: nauwelijks matches. Die nam ik mijn oude foto's (die redelijk voldeden aan de criteria) en ik kreeg weer matches. Geef niet op!
Winston
Hey, nu al 4 maand matchloos, andere foto's en tagline. niets.
Laatst was ik 4 dagen Amsterdam en als experiment elke vrouw naar rechts geswiped.
Resultaat: Not a single match was given.
Ik begin gelijk te denken dat lang blond haar niet echt iets is wat vrouwen willen.
Als je een donker type bent, zoals een vriend, is tinder wel de max. Matches en dates in overvloed.
Elina
Ik val juist op lang blond haar.... onvindbaar op Tinder. Just love rockers! :-)
Winston
Ow, dan swipe ik elke Elina rechts in de toekomst. ;)
Winston
Ha, nog steeds geen matches en 80% gaat rechts.
Allerhande fotos geprobeerd enzo.
Ben je op je 37ste geen marktmateriaal meer?
Sacha
@ Winston

pik voor mannen is tinder een pure numbers game..
Met alleen die lekkere modellen te swipen naar rechts kom je nergens ...
ik stel voor dat jij alles en iedereen naar rechts swiped tot al je likes opzijn heb je na 24 uur weer nieuwe likes opnieuw en opnieuw ...
Garantie dat je hier matches uithaalt en dan heb je de keuze met wie je wel of niet praat of een gesprek aan gaat.
Heb van deze blog veel geleerd ga morgen mun fotos aanpassen en jah patrick ik ga die leuke zinnen bij beschrijving zeker stelen haha xD
Stephan
Een nummer vragen via Tinder is niet noodzakelijk. Het voelt als een stap dichterbij, maar dit hoeft niet altijd zo te zijn.

a) aantrekkelijke vrouwen hebben zowel volle Tinder- als whatsapplijsten met gesprekken met mannen.

b) afspreken via Tinder komt minder needy over. Sommige mannen willen per se het nummer scoren, maar at the end of the day daten ze er geen. Focus moet niet liggen op het nummer, maar op de date!
Joris
Goed artikel. Veel aan gehad denk ik, nu in de praktijk brengen. Kan ik mijn profiel ergens plaatsen en dat jullie die reviewen? Graag anoniem wel.

gr Joris
Reacties
AttractionGym Daan
Mail hem ff door naar info@attractiongym.nl !
Sofia
Hoe kan ik hier van door
Hendrik
Veel aan gehad, thanks
Jin
thx voor je tinder tips patrick, heb nog weinig matches nu vind ik, 1 per 50 meiden ongeveer, ben 26 jaar, wat zou normaal moeten zijn of is dat niet echt te zeggen?
jason
die tinder voorbeelden maken het meer geloofwaardig en snap ik je tips beter thx patrick
Alex
Ja weet je? Ik gebruik én tinder, én tinderly (dan kan je meerdere tegelijk liken). Heb er nu zo'n 6000 geliked en heb 6 matches gehad in totaal met bestaande profielen. 4 profielen verwezen me door naar een pornosite.. Ik ben gewoon niet zo'n ''goed stuk vlees'' denk ik. Nou ja, ik kan nog altijd een postorderbruid uit Oekraïne over laten vliegen.
Reacties
AttractionGym Daan
Tinder services gebruiken kan soms je account geblockt laten worden door Tinder. Ik raad ze zelf af. Het kan zeker ook aan je profiel liggen, een beter profiel zou zeker meer matches moeten opleveren.

Je bro,

Daan
tinus
hoeveel krijg je voor deze reclame,flikker toch op oplichter
boeit niet
er staan foto,s bij die site die staan ook op andere site,s dus dit is ook enorm FAKE FAKE FAKE.
ze moest die de opgerichte site uit de lucht halen en de oplichter(s) beboeten.
dit is gewoon stelen van de mensen.
leuke verhalen en je krijgt er niets voor terug.


triest triest
Reacties
Anon
ik volg deze jongens al langer en heb gezocht met google afbeeldingen en die foto's staan nergens anders dus je bent gwn een hater ofzo, ze schrijven een gratis artikel voor je en dan ga je lopen huilen pffff kom op zeg
magique
Gaaf artikel! Wat aan gehad, komt er nog een vervolg met nog meer gesprekken? Vind het gaaf om ze helemaal uit te lezen dan snap je echt hoe je iemand versiert op tinder.

Blackbird
Sweet artikel! Goed ook met die voorbeelden uit je eigen Tinder patrick, is toch beter dan gewoon wat openingszinnen die ik overal lees... vraagje: de meiden die ik zie op Tinder, kunnen die mij wel liken? ik ben 28 en zie dus ook meiden van 20-21 voorij komen, maar misschien staat hun leeftijdsgrens wel op 26 max, dan zit ik mijn tijd te verdoen door naar hun foto's te kijken snap je?

Groet Blackbird
Stephane
Daan,

Kan je eens mijn Tinder tekst checken en ben bezig met wat foto's te zoeken of zou die dan ook sturen.
Kan je dat eens bekijken welke foto's het best zijn en hoe mijn profieltekst overkomt

Dank je wel
Stephane

Plaats een ReactieWorkshops & Trainingen

Datum Programma Locatie Beschikbaarheid
17 Dec. '21 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
21 Jan. '22 Attractiongym Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
18 Feb. '22 Attractiongym Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›

Meer events en trainingen

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)