Home / Blog / Lichaamstaal / passie (vrouwelijk perspectief)

Zo Werkt Passie (Vrouwelijk Perspectief)

16 Jul, 2012 door Mendy in Lichaamstaal

mendy van der linden

Vrouwelijker wanneer hij in de buurt is

Al meer dan tien jaar ervaar ik intense, passionele nachten met Mister G. Wanneer we samen zijn speelt de magie de hoogste toon. Iedere keer dat we afspreken lijkt het alsof tijd niet bestaat. Ik zal je vertellen hoe dat gaat.

Wanneer hij in mijn buurt is, ben ik vrouwelijker, sexier, losser, en daardoor ook mooier, fijner en gelukkig. Wij hebben geen (traditionele) relatie, maar we gaan wel helemaal in elkaar op.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Hij is zo ontzettend lekker, dat ik echt even mijn tanden op elkaar moet zetten tijdens het schrijven van deze column. Hij heeft een heerlijk lijf, groot, afgetraind, getatoeëerd, grote armen, billen en benen.

Maar hetgeen wat hem het allerlekkerst maakt is hoe hij met mij omgaat. Hij behandelt mij als een goddess.

Zit mijn haar goed?

De deurbel gaat, my heart skips a beat. Zit mijn haar goed, ruik ik lekker? Er verschijnt een enorme glimlach op mijn gezicht. Mannelijke voetstappen klinken op de trap.

Daar is hij, ik voel de vlinders in mijn buik in toenemende mate tegen de wanden opbotsen en open mijn armen. “Hallo schatje”, lacht hij, hij komt binnen en grijpt me.

Dat we elkaar vanaf de week daarvoor gek hebben gemaakt via de whatsapp heeft absoluut een uitwerking. Mijn armen rijken naar hem en ik voel de excitement door het feit dat ik mijn ellebogen niet kan aanraken tijdens de omhelzing, tezamen met de belofte die deze avond met zich meebrengt.

TIP: Hoe je vrouwen versiert zonder hun taal te spreken

Hij kust me in de deuropening.

Plagend verzet

De sfeer is direct goed: zacht, open, los; we willen allebei nergens anders liever zijn dan hier, in dit moment. Prosecco, we proosten en de avond breekt aan...

Kaarsjes aan, muziekje aan... We kletsen en lachen. Zijn hand wenkt mij om dichterbij te komen, ik verzet plagend en kijk hem ondeugend aan. Hij komt me halen en trekt me op zijn schoot, face to face.

We kijken elkaar diep in de ogen voordat hij me kust; gepassioneerd en langzaam, zijn handen in mijn haar. Ik voel mezelf warmer worden en ontspannen... Hij trekt zich zachtjes terug en kijkt me glimlachend aan en kust me verder.

Ik zak verder in de overgave... Mijn lichaam wordt uitgebreid geinspecteerd. Grote, warme handen masseren mijn rug, nek, billen en benen... Mijn hart opent zich en de resonantie doet haar werk.

Hoe ik me voel tijdens zo'n avond is met geen pen te beschrijven. Hij zorgt ervoor dat ik de hele avond word ondergedompeld in het bad der begeerte. Ik voel me vrouwelijk, geliefd, gezien, gewaardeerd, mooi, ontspannen en gewild; hij geniet openlijk van mij.

Wel de lusten, niet de lasten

Mister G en ik hebben een ritme gevonden die perfect werkt voor ons allebei. Wat een enorme toegevoegde waarde is en waardoor we in staat zijn om deze magic met elkaar te ervaren.

Wij spreken of zien elkaar niet elke dag, zelfs niet elke week, zelfs niet elke maand. Er is geen enkele regelmaat te ontdekken in de frequentie dat we elkaar zien. Wij voelen geen verplichting om elkaar te bellen of om af te spreken.

Wij leggen op geen enkele manier druk op elkaar, laten elkaar helemaal vrij, hebben elkaar niet nodig voor andere zaken dan elkaars gezelschap en naakte lijven. Mijn issues los ik zelf op, hij ook. Wij 'vervuilen' onze space er niet mee, maar voeden het met passie en love making.

Duidelijke keuze

Doordat ik een heel duidelijke keuze maak, namelijk dat de kwaliteit in elke relatie voor mij de prioriteit heeft boven kwantiteit, ben ik in staat om mij op deze manier tot deze man te verhouden.

Ik zie hem liever minder vaak met een hoge intensiteit, dan dat ik hem vaker zou zien en dat we zouden zakken in de put der gewenning. In sommige perioden zien wij elkaar vaker dan in andere, zoals het leven dynamisch is, zo is onze omgang ook.

Ik wil naar hem hunkeren voordat ik hem zie, ik wil naar hem verlangen voordat hij mij opent.

Ik heb geen idee wanneer de volgende keer is, maar dat maakt mij ook niet uit, omdat ik weet dat het perfect is zoals het is, zonder druk, zonder claim, zonder gewenning, maar met heel veel passie en vuurwerk.

De verbinding met Mister G verrijkt mijn leven.

Meer blogposts en info over Mendy op www.mendyvanderlinden.nl

Stop met moeizame gesprekken en pijnlijke afwijzigen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 bunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
 • Stuur me het Transformatie Pakket!

Gerelateerde artikelen

Reacties

Plaats een ReactieWorkshops & Trainingen

Datum Programma Locatie Beschikbaarheid
16 Dec. '22 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
3 Jan. '23 Kickoff Bootcamp Barcelona 🌞
MEER INFO ›
20 Jan. '23 Attraction Bootcamp Utrecht
MEER INFO ›

Meer events en trainingen

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)