Home / Blog / Dating tips / Vragen eerste date

47 Eerste Date Vragen om een Geweldige Indruk te Maken

17 Jun 2018, door Daan in Dating tips

Gefeliciteerd bro! Dit betekend dat er een date in de planning staat. Goed gedaan.

In de date kun je de vruchten plukken van je harde werk.

We gaan er niet vanuit dat je hier bent belandt na een date met een slechte afloop.

Voorbereiding is namelijk key.

Mocht dat wel de rede zijn, geen enkel probleem. Dat is verleden tijd.

Nú sta je voor de uitdaging de komende date tot een succes te maken.

Waar jij geen zin in hebt is een klunzige date met pijnlijke stiltes, geforceerde smalltalk en een schamper kusje op de wang als einde.

Of te horen krijgen dat het ‘gezellig’ was. Laat staan dat pijnlijke excuus dat ze snel naar huis moet, omdat haar kat opeens ziek is (ik heb deze meegemaakt. Au).

Nee bro! Alleen date amateurs maken dat mee. Jij zit nu op het AttractionGym blog, waar date kampioenen worden geboren. Bovenstaande voorbeelden hoef jij niet mee te maken.

Wat je in deze blog gaat leren:

 • Wat je wilt doen om niets van jouw datesucces aan het toeval over te laten
 • Welke datevragen je wanneer wilt stellen en welke vragen je vooral niet wilt stellen, om datekamikaze te voorkomen
 • Hoe je zorgt voor het perfecte ritme en opbouw van je dategesprekken
 • De veldslag geteste vragen die haar giechelend van haar stoel doen glijden, iedere keer weer

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Vragen voorbereiden voor je date een goed idee?

Voordat we in de vragen duiken die gegarandeerd een glimlach op haar gezicht, een geïnteresseerde denkfrons of een glinster in haar ogen gaan toveren, eerst een paar opmerkingen.

Ik weet dat veel mannen zuigen in dates. Dat is niet mijn mening, maar de mening van tal van vrouwen die ik heb gesproken.

 “Falen om voor te bereiden, is voorbereiden om te falen” – Benjamin Franklin

De reden dat niet iedereen een lijst met date vragen heeft voorbereid, is dat het ze stress geeft. Het haalt de spontaniteit ervan af.

Ze vinden dat een gesprek vanzelf op gang moet komen, want anders zien ze zichzelf als loser. En bovendien, als het gesprek niet vloeiend verloopt, dan is er gewoon geen klik.

De waarheid is, mannen die er zo over denken, doen zichzelf gewoon te kort. Net zoals ik dat deed met mijn sollicitatieverleden. Ik ging van een jaar lang onbeduidende stages en baantjes, naar een grootverdiendende topfunctie met een beetje oefenen. Een goed begin is het halve werk.

“Geef me zes uur om een boom om te hakken en ik zal de eerste vier gebruiken om de bijl te slijpen” – Abraham Lincoln

Jouw dates kunnen op deze manier ook veranderen van een sisser in een klapper.

Ok we zijn het nu eens dat IEDEREEN gebaat is bij een goede date voorbereiding.

Laat ik je dan nog een paar tips geven over hoe het slimst met deze Eerste Hulp Vragenlijst bij Dates om gaan. Het laatste wat je wilt is dat je gemaakt of mechanisch overkomt.

Echter, geef ik je eerst voorbeelden van vragen die je liever niet wilt stellen. Verbannen eerder.

Trouwens, ik geef je eerst voorbeelden van vragen die je liever niet wilt stellen. Verbannen eerder. Maar voordat we verder gaan raad ik je ten zeerste aan de volgende video eerst te kijken.

Vragen voor date kamikaze

Datekamikaze is alles wat lijkt op een formeel sollicitatiegesprek. Denk aan vragen als:

 

Wat doe je voor werk? Wat heb je gestudeerd?

Het gevaar met deze vraag is, zeker als je vrij snel komt met deze vraag, is dat het gebrek aan creativiteit toont. Het suggereert dat je meeloopt met de massa, die mensen vooral ziet als professional. Tuurlijk zegt het veel over die persoon, wat die als werk gekozen heeft. Maar tegelijkertijd zegt het ook veel over jou, als dat de primaire manier is waarop je naar mensen kijkt.

Wat heb je voor hobby’s? Wat doe je naast je werk?

Pas op met vragen die te ALGEMEEN zijn. Mensen worden niet getriggerd door algemene zaken. Praten voor wereldvrede bijvoorbeeld is een te groot onderwerp om beet te pakken. Maar het hebben over hoe je een ruzie tussen twee buren hebt opgelost is wel interessant.

Hoe vind je het hier? Hoe is je eten? Hoe was je dag?

Op zich is er weinig mis met deze vragen. Mits je hem AFWISSELT met meer DIEPGAANDE en CREATIEVE vragen. Veel vastgeroeste stelletjes hebben elkaar niet veel meer te vragen dan ‘Hoe was je dag?’, en dat is de laatste associatie die jij wilt.

Het laatste wat je dus wilt, is een gesprek dat te RECHTLIJNIG is, een puur functionele informatie-uitwisseling. Ik-ben-een-robot,-en-ik-heb-de-volgende-informatie-nodig-om-te-beoordelen-of-jij-een-geschikte-robot-bent-waar-ik-mee-kan-daten (uitspreken met de C-3PO stem uit Star Wars).

 

“Arnoud…Soms weet ik het gewoon even niet en stel ik er wel eens eentje tussendoor. Is dit echt zó erg?”

Kijk je wilt je onderscheiden van de doorsnee man. Zo val jij op bij haar en vindt ze jou interessanter.

Als je deze vragen dan stelt, stel ze dan nét even wat anders. Wees de vreemde eet in de bijt, maar dan op een positieve manier ;)

Voeg bijvoorbeeld het woord ‘spannend’ of ‘gek’ toe aan je vraag.

Bijvoorbeeld:

Heb je nog spannende hobby’s?

Dat ene woord maakt een wereld van verschil. Jij geeft een kritische ondertoon aan de vraag door specifiek naar iets ‘spannends’ te vragen. Zij zal nu het gevoel krijgen dat ze hier aan moet voldoen en even langer nadenken over het antwoord in plaats van weer een van de dertien-in-een-dozijn antwoorden te geven.

Dan nu even een side note over vragen stellen.

Het ritme van goede date gesprekken

Je wilt de vraag dus niet afgaan, alsof je deze uit je hoofd hebt geleerd. Wat je wel wilt doen is de vragen uitstrooien over je gesprek. Je wilt ze als het ware verstoppen, net zoals je vroeger cadeautjes verstopte in de grabbelton bij Sinterklaas.

 

Cluster de vragen dus, waarbij je een paar vragen uit één categorie stelt, voordat je soepel overgaat naar een ander onderwerp. Spring niet te veel van de hak op de tak. Maar ook niet te weinig.

Voel aan wat het gesprek nodig heeft. Wanneer de sfeer wat zwaar wordt, door alle persoonlijke shit die wordt gedeeld, gooi er dan wat verfrissend luchtigs in. Dit is het RITME van een toffe conversatie.

En bovenal. Stel de vragen die JIJ echt interessant vind. Wat wil JIJ echt van haar weten. Dan hoef je je niet zorgen te maken of ze er wel of niet oprecht uitkomen. Leer de vragen die je echt wil stellen uit je hoofd. Zij zal dit op prijs stellen.

Het ritme van een date-pro gesprek zou er bijvoorbeeld zo uit kunnen zien: small talk – grappig – serieus – grappig – sensueel – serieus – diepgaand – small talk – etc. Het is een dans, een cocktail, een constante afwisseling van verschillende emoties.

De juiste opbouw van geniale date gesprekken

Daarnaast heb je nog iets als de OPBOUW van een geniaal gesprek. Een geniaal gesprek is een cocktail van luchtigheid, humor, diepgang en sensualiteit.

Als je samen op diepere en kwetsbare onderwerpen komt, is dat een heel goed teken.

Vrouwen doen dat namelijk alleen met personen die een speciaal plekje hebben in hun leven.

 

Sommige mannen hebben een stijl waarbij ze graag over diepzinnige en zware onderwerpen willen praten.

Dat kan heel goed werken, pas alleen wel op dat je niet te hard van stapel loopt. Iemands diepste kern bereiken is als een ui die je afpelt. Niet een ui, die je als professionele fruitninja door midden klieft.

Iedere kennismaking maakt een aantal fases door, zo ook jullie date. Het is aan jou om het gesprek zo te sturen.

Een date kun je grofweg opdelen in de volgende fases.

 • Onwennigheidsfase
 • Aftast fase
 • Chill fase
 • Verdiepingsfase
 • Afrondingsfase

Hoewel er geen harde regels zijn welke vragen het beste waar gesteld kunnen worden, deel ik ze toch als zodanig in, zodat je een beter beeld krijgt van de OPBOUW van een geniaal gesprek.

Door gebruik te maken van deze vragen zullen de woorden: “Het was gezellig” niet meer uit haar mond komen. Dat is verleden tijd. Maak maar ruimte in je agenda, want je gaat een date nu vaker zien.

Nog één bro-sidenote. Vragen die je stelt, kun je terug verwachten.

Date vragen voor de onwennigheidsfase

Dit is voor de eerste tien minuten. Als jullie nog op de drankjes wachten of elkaar net hebben ontmoet en richting het cafeetje lopen.

1. Zie je er altijd zo goed uit? Ben je altijd zo charmant?

Deze vraag is een zelfverzekerd compliment. De subcommunicatie hier is: ik ben zelfverzekerd genoeg om jou een goed gevoel te geven. Intonatie is hier wel het sleutelwoord. Doe het op een toon dat je verrast/enthousiast bent. Gevend. Niet saai en afkrakend. Dan kun je een positieve afloop nu al op je buik schrijven.

2. Wat haat je het meest aan iemand ontmoeten op een eerste date?

Wat deze vraag doet is de situatie benoemen waar jullie je beide in bevinden: een eerste date. Dat  haalt de spanning ervan af, en getuigt van sociale intelligentie.

3. Wat is de slechtste versier- of openingszin die je ooit gehoord hebt?

Vergelijkbaar met de vorige. Je snijdt het onderwerp ‘daten’ aan waarmee je de olifant in de kamer benoemt. Dat doen maakt het minder beladen.

4. Wat is het meest gênante wat je ooit hebt meegemaakt?

Door het thema ‘gênante ervaringen’ ter tafel te brengen, bedoel je indirect waar jullie beiden bang voor zijn: dat het een genante en pijnlijke vertoning wordt. Door het te benoemen haal je de spanning ervan af. Daarnaast zijn gênante ervaringen een geweldig melig onderwerp, waar iedereen super ontspannen van wordt.

5. Wat is de meest vreselijke date die je ooit hebt gehad en wat heb je ermee gedaan?

Zelfde als hiervoor. Door over andere dates te praten geef je indirect meteen aan dat jullie beide meer keus hebben, dan alleen degene die nu tegenover je zit. Dat werkt heel bevrijdend en laat ook zien dat je vanuit overvloed denkt. Eén kanttekening met deze vraag: zorg dat jij het beter op de date doet dan haar andere dates. Maar dat is kat in het bakkie als je bekend bent met onze artikelen.

6. Wat is de laatste keer dat je er cool probeerde uit te zien, en dat het heel gênant afliep?

Het thema ‘gênant’, levert altijd de mooiste verhalen op. Mensen horen niet graag hoe jij de lotto hebt gewonnen. Maar wel hoe je aan lager wal bent geraakt, nadat je de lotto hebt gewonnen.

7. Wat zijn een paar bijnamen die je hebt voor vrienden of collega’s?

Door over bijnamen te beginnen treedt je meteen toe tot het domein waar zij vertoeft met haar intieme vrienden. Daarnaast is het een trigger voor allerlei hilarische en onthullende anekdotes.

8. Welke samenzwering zou je uitgevonden willen hebben? (of uit willen vinden?)

Door over samenzweringen te beginnen wordt het gesprek meteen een stuk meliger. Daarnaast kan er meteen een gloed van samenzweerderigheid ontstaan tussen jullie tegen de rest van de wereld. Nu kan het gesprek doorgaan in dat jullie samen een samenzwering gaan vormen.

9. Waar heb je een hekel zonder er een goede reden voor te hebben?

Mensen vinden het soms moeilijk te benoemen wat ze leuk vinden. Maar wat ze níet leuk vinden, daar heeft niemand moeite mee.

10. Wat denken de meeste mensen van jou dat absoluut niet waar is?

Deze vraag heeft het effect dat zij zich enorm begrepen voelt door jou, mocht dit bij haar spelen. Je geeft haar namelijk de kans om eventuele vooroordelen en onwaarheden uit de wereld te helpen.

Vragen voor de aftast fase

Net nadat jullie drankjes zijn gearriveerd… Dit is altijd een spannend moment, omdat door de drankjes de flow van het gesprek even wordt onderbroken. Dit is ook het moment waarop de date officieel is begonnen. This is it. Echter met deze 14 vragen heb je niets om je zorgen over te maken.

11. Wat is de meest belachelijke regel die je moet volgen van jezelf?

Dit hint naar dwangmatig gedrag, waar iedereen in bepaalde mate wel last van heeft. Door het ter sprake te brengen wordt het meteen een beetje hilarisch, omdat jullie nu beiden jullie mindere kanten gaan onthullen.

12. Zijn er bijnamen die mensen je gegeven hebben?

Nu worden we nog directer, en gaat het over bijnamen voor haar zelf. Eén van mijn bijnamen op de middelbare school was aard-bout. Niet de meest vleiende titel, maar dit aan je delen voelt wel heel bevrijdend ;)

13. Vertel je eens over je vrienden? Wat voor soort vrienden heb je?

Dit is een vrij serieuze vraag en zelfs een wat standaard vraag. De kunst hierbij ligt hem in de vraag dan op een originele manier stellen. De reden dat ie vrij standaard is, is omdat ie zo goed werkt. ‘Zeg me wie uw vrienden zijn, dan zeg ik wie u bent.’

14. Wat vind je van chickflicks en wat is de laatste die je hebt gezien of gelezen?

Chickflicks, typische vrouwenboeken en films, zijn één van de geneugten van vrouwen, waar ze van gaan giechelen. Zeker als een man hierover begint. Daarnaast subcommuniceert het dat jij prima weet wat er speelt in de vrouwelijke belevingswereld. Dat zegt: ik ben ervaren met vrouwen, en dat is een dikke plus.

15. Als je een superpower zou kunnen kiezen welke zou dat zijn?

Door over superpowers te beginnen zijn we in één klap terug in haar kindertijd. We weten allemaal hoe we ons als kind voelden: vrij, ongeremd en fantasierijk. Prima associaties dus. Daarbij gaat haar antwoord je veel over haar vertellen, waar je waarschijnlijk nog uren over door kunt praten.

16. Welk boek heb je voor het laatst gelezen?

Ik ben zelf een informatie junkie. Daarom heb ik meer met meisjes die lezen dan tv series bekijken. Dit is voor mij meteen een selecterende vraag.

17. Als ze uit een ander land komt: Welk onderdeel van je cultuur ben je het meest trots op? En het minst?

Mocht je date uit een andere cultuur komen, dan heb je meteen al een leuk gespreksonderwerp. Pas wel dat je het niet te veel uitmelkt. Daarover vertellen is voor jou misschien nieuw, maar voor haar zeker niet.

18. Waar zuig je het meest in?

Vrij direct maar ook grappig. Je vraagt haar om een kwetsbaar antwoord, dus wees zelf ook bereid iets van jezelf te onthullen. Het antwoord op dit soort vragen leent zich perfect voor running gags, grappen die je regelmatig laat terugkomen om haar mee te plagen.

19. Op welk film- of boekpersonage lijk je het meest?

Door haar zich te laten vergelijken met een fictief personage komt haar fantasie tot leven. Bro’s die dit voor elkaar weten te krijgen worden zeer gewaardeerd door vrouwen.

20. Welk typisch mannelijk dingetje vind jij leuk?

Door het over typische mannendingen te hebben benadruk je de rollen van jullie beiden. Jij bent een man, en zij is een vrouw. Hmm, wat voor mogelijkheden biedt dit? ;)

21. Hoe besluitvaardig ben je?

Het is een typisch vrouwendingetje om wat meer naar goedkeuring te zoeken en wat minder besluitvaardig te zijn. Door het hier over te hebben, breng je haar meer in haar vrouwelijke rol en energie.

22. Welke ontmoeting of vriendschap heeft je het meest verandert?

Een vrij diepe vraag. Maar door het aan vriendschappen te koppelen wordt ie weer laagdrempelig. Als ze hier met een goed antwoord komt, zal dat leiden tot een serieuze versterking van jullie connectie.

23. Wat voor soort sektes zou je willen beginnen?

Door over een belachelijk onderwerp als sektes te beginnen, neem je jullie meteen al een beetje mee in een rollenspel. Eén van jullie beeldt zich in dat ie een sekteleider is. Hmm, wat zou je allemaal kunnen doen als je sekteleider was ;)

24. Als je ten onrechte in een gekkenhuis gestopt zou worden, hoe zou je het personeel overtuigen dat je eigenlijk normaal bent, en niet gewoon doet alsof je normaal bent.

Deze vraag is meteen een speelse uitdaging. Daarnaast suggereer je indirect dat je haar voor je ziet in een gekkenhuis, dat heb je toch maar even gezegd.

Chill fase, chille vragen

Ok, jullie hebben een beetje hoogte van elkaar gekregen. De spanning is er vanaf. Nu wordt het tijd om op een relaxte manier elkaar te leren kennen. De volgende vragen gaan je hierbij helpen.

25. Wat is je huidige passie in ’t leven?

Nu we in meer in de chill fase zitten, kunnen we ook normalere vragen gaan stellen. Door te zeggen ‘huidige’ maak je het specifieker, en dus ook makkelijker om te beantwoorden voor haar.

26. Wat is één baan die je nooit zou kunnen doen?

Ook hier geldt: mensen vinden het vaak makkelijker uit te leggen wat ze niet willen, dan wat ze wel willen. Ook wek je hiermee het gevoel op van ‘he, gelukkig dat ik dát niet doe..’

27. Hoe oud was je toen je voor het eerst verliefd was?

Door over verliefdheden te praten leer je haar beter kennen als het aankomt op daten, liefde en meer. Daarnaast maakt het waarschijnlijk ook de krachtige gevoelens los de horen bij verliefdheid en vriendjes.

28. Welke plek op je lichaam is ’t meest gevoelig voor kietelen?

“Kietelen? Zei hij net nou echt: kietelen?” Yep, dat deed ik. Hiermee wordt de stap meteen een stuk kleiner om haar daadwerkelijk te gaan kietelen. “Oh, even uitproberen hoor ;)”. Wat je weer een stap dichter brengt naar haar een kussengevecht, als je begrijpt wat ik bedoel.

29. Wie je grootste rolmodel?

Ook een klassieker. Wederom omdat hij je zoveel leert over haar.

30. Wat is je favoriete familietraditie?

Door over wederzijdse families te praten ontstaat er meteen een relatiesfeertje. Of dat nu je intentie is of niet, daar te snel over beginnen werkt niet. Tegelijkertijd zijn tradities wel een grappig aspect van het familie leven.

31. Wat is het mooiste en het vervelendste aan een vrouw zijn?

Ook met deze vraag stop je haar in haar vrouwelijkheid. En daarmee jou in je mannelijkheid. Plus je geeft aan, zoals eerder, dat je heel comfortabel bent in de vrouwelijke belevingswereld. Voor haar heel prettig én geruststellend.

32. Wat vind jij hilarisch, maar vinden andere mensen totaal niet grappig?

Ieder mens heeft zijn eigen humor. Die naar buiten brengen bij en voor haar is een geweldig geschenk. Ook al zou dit een ontzettend nerdy humor zijn.

33. Wat zou het meest creepy zijn wat je zou kunnen zeggen wanneer je een onschuldige voorbijganger passeert op straat?

Dit is uiteraard een volledig absurde vraag. Het is de humor van films als Scary Movie. Als jullie met leuke ideeën komen is het voordeel dat je die continue terug kunt laten komen wanneer jullie over straat slenteren.

34. Wat vind je het minst leuk aan je uiterlijk

Ook al ziet ze eruit als een fotomodel, ieder mens is perfect in staat zijn eigen inperfecties te benoemen. Door dit ter sprake te brengen laat je zien dat je niet volledig onder de indruk bent van haar betoverende verschijning.

35. Wat is het raarste gesprek geweest waar je wel ‘ns meegeluisterd hebt?

Deze vraag klinkt als een scene uit de Bourne Identity film. En dat is precies de bedoeling, om wat avontuur, absurditeit en shock value in het gesprek te pompen.

Diepe vragen tijdens de date verdiepingsfase

Nu heb je alle oppervlakkige dingen wel gehad. Nu komt het moment dat er een echte connectie tussen jullie dient te ontstaan wil je de date tot een succes schrijven. Iets sensueler en persoonlijker is aan de orde. Vele mannen blijven op het oppervlakkige en schieten zichzelf hiermee in de voet. Aan jou de taak om even diep te ademen en haar op een dieper niveau te leren kennen. Geen stress, ik heb 12 vragen voor je die je uit het diepe redden.

36. Wat vind je het meest aantrekkelijk in iemand?

Door deze vraag zo breed te stellen kan ze antwoorden geven over zowel uiterlijk als innerlijk. Als ze over jou begint, dan weet je meteen ook waar je staat ;)

37. Welk persoon je leven bewonder je het meest?

Hiermee breng je haar in contact met haar diepere waarden en gevoelens, wat heel prettig en krachtig kan zijn. Zo kun jullie elkaars diepere waarden leren kennen. 

38. Heb je een hechte familieband?

Onze vroege jeugd en de relatie met onze ouders zijn heel vormend geweest, en hebben gemaakt wie wij nu zijn. Persoonlijk vind ik vrouwen die uit warme nesten komen heel aantrekkelijk om de één of andere manier, maar that’s just me.

39. Welk advies had je willen horen van je ouders toen je jong was?

Een variant hiervan is: welk advies zou jij je jongere zelf geven. Hiermee kom je te weten hoe wijs ze is, en wat belangrijkere lessen in haar leven zijn geweest.

40. Wat is de laatste film waarbij je gehuild hebt?

Ook hier geldt, zoals bij iedere vraag: hem stellen is bereid zijn hem te beantwoorden. Bereid je dus ook voor, dóór iedere vraag ook aan jezelf te stellen.

41. Waar ben je het meest dankbaar voor?

Dankbaar kunnen zijn is een enorm sterke indicator voor het vermogen tot relativeren en emotionele volwassenheid. Als je benieuwd bent of zij serieus relatiemateriaal is, dan is dit een vraag die niet mag ontbreken.

42. Welke foto’s of schilderijen hebben de meeste impact op je gehad?

Met deze vraag zet je jezelf neer als artistiek geïnteresseerd. Als dat je ding is, dan is dit een leuke manier om te achterhalen of zij hier ook iets mee heeft. Daarnaast is het niet verkeerd als jij in haar ogen iets weg hebt van een intellectuele artiest.

43. Ben jij een goede vriendin? Waarom wel of waarom niet?

Met deze vraag laat je haar zich enorm bewijzen. Wat vindt zij dan allemaal wel niet belangrijk aan vriendschap.

44. Hoe meet jij succes?

Succes betekent verschillende dingen voor verschillende mensen. Door dit aan te snijden laat je weten dat je hier bewust van bent. Voor de één is het relaties of een gezin. Voor de ander een maatschappelijk doel of hun werk. Bij sommigen draait alles vooral om henzelf. Waardevolle informatie voor je vervolg gesprekken met haar.

45. Welke gebeurtenis heeft je leven het meest verandert?

Een vraag die voor een enorme verbondenheid kan zorgen. Dit soort zaken ligt namelijk vaak diep verborgen, omdat het iets kwetsbaar is. Als jij er in slaagt haar zich zo open te laten stellen, dan zegt dat heel wat. Zo zal het ook ervaren: deze man is niet als al die anderen.

46. Wat is je raarste droom ooit?

Persoonlijk kan ik amper één van mijn dromen herinneren. Behalve bijvoorbeeld van een keer toen ik jong was en droomde van Caspar het spookje. Die droom gaf me zo’n gevoel van onbegrenzde mogelijkheden dat als ik er nu aan denk, hetzelfde warme gevoel kan oproepen dat ik toen had.

47. Wat is volgens jou perfect geluk?

Veel mensen vinden het niet makkelijk om hier antwoord op te geven. Maar er over nadenken is al heel nuttig. Daarnaast ben jij degene die haar hierin begeleidt, door deze vraag te stellen. Wat jou in de leidersrol stopt, precies wat je wilt.

Zo dat waren ze. Met meer dan 47 vragen is het praktisch onmogelijk om ooit nog een saaie of suffe date te hebben. Tenzij je ze natuurlijk alle datevragen één voor één bent afgegaan.

De afrondingsfase

Je zult nu denken: “Maar heb je voor deze fase dan geen vragen?”

De afrondingsfase is bedoelt om de date te verlengen, af te spreken voor een vervolgdate of te eindigen. Hier wil je geen vragen meer stellen.

Voor jou moet het nu duidelijk zijn of je haar nog een keer wilt zien of niet. Of dat je op dit moment, nu direct, meer van haar wilt. Deze dingen beslis jij nu. Door standvastig achter je idee te staan.

Het is nu niet: “Zullen we nog een keer afspreken?” Maar: “Laten we nog een keertje afspreken”.

Daarnaast, we hebben het nu alleen over vragen tijdens de date gehad. Ik kan aan jou ruiken dat je als je op date gaat met een leuke meid, graag weg wilt lopen met een kusje op de mond.

Daarvoor heb ik een aantal andere artikelen geschreven. Lees bijvoorbeeld: 5 Must-have datingtips voor mannen: Zo wordt ze gek op je.

Of voor originele datelocaties die zij nog nooit heeft meegemaakt: 25 Date ideeën waarmee je een enorme indruk maakt.

Er komt bij dates dus nog iets meer kijken, dan alleen briljante gesprekken. Om je op weg te helpen heb ik het gratis transformatiepakket voor je gemaakt.

Dit geeft je op de handvatten en mindsets, waar je op terug kunt vallen als je het even niet meer weet tijdens je date. En het helpt je om gewoon een allround baas te worden, die nooit meer om een date verlegen zit.

Vul je emailadres hieronder in en het gratis transformatiepakket verschijnt gelijk in je inbox.

Stop met moeizame gesprekken en pijnlijke afwijzigen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 bunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
 • Stuur me het Transformatie Pakket!

Gerelateerde artikelen

Reacties

Plaats een ReactieWorkshops & Trainingen

Datum Programma Locatie Beschikbaarheid
19 Nov. '21 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
17 Dec. '21 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
21 Jan. '22 Attractiongym Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
18 Feb. '22 Attractiongym Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›

Meer events en trainingen

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)