Vragen? patrick@attractiongym.be of bel: +31 6 539 69 751
 
Home / Blog / Lichaamstaal / spannend avondje (vrouwelijk perspectief)

Spannend Avondje (Vrouwelijk Perspectief)

10 Sep, 2012 door Mendy in Lichaamstaal

threesome is more fun

'Je moet NU komen'

Van de week werd ik gebeld door mijn vriendin, half twaalf in de avond. 'I need you downtown. NOW.'

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Mijn vriendin is een heel stout meisje, ze heeft iets speels, gecombineerd met een hoge dosis vrouwelijkheid en een hele grote mond. 

Klaar om naar bed te gaan. Ik had net mijn haar omhoog en mijn make-up naar beneden. Maar ik weet dat wanneer zij me belt, er iets te beleven valt.

Dus deed ik mijn haar weer naar beneden en mijn make-up omhoog. Hoppa, daar ging ik. Ik trok mijn enkellaarsjes aan met een hak van 13 cm. 

Daar zat ze hoor, met een of andere knappe man aan de bar. Natuurlijk verbaasde het me niets dat het een man was met grote invloed op het Amsterdamse uitgaansleven.

Ze grapte naar me: "Your hair is even longer than mine, where did you buy your extentions?" Waarop ik terug grapte: "Honey, the only thing extended on me, are my heels." De toon was gezet. 

Het hol van de leeuw

Een halfuur nadat ik aankwam en twee vodka verder gingen de lichten aan, lichtelijk verbaasd pakten we onze jassen en liepen naar buiten.

TIP: Wat Sturen Naar Iemand Die Je Leuk Vindt: 12 Voorbeeld Berichten

Ik was helemaal in de veronderstelling dat we ergens anders nog een drankje gingen drinken, maar mijn vriendin en deze man hadden heel andere plannen. De man opperde om naar zijn hotel te gaan.

Ik protesteerde, ik wilde lekker dansen en had helemaal geen zin om naar zijn hotel te gaan, ik kende hem net een halfuurtje, hallo! Nee, nee, nee stelde hij mij gerust, we gaan naar de bar in het hotel om verder te babbelen.

Ik kan soms zo enorm naïef zijn... We liepen het hotel binnen, recht naar de hotelbar, welke naar mijn grote verbazing ook dichtging. Wie heeft dat in hemelsnaam zo bedacht?!

De volgende actie staat nog haarfijn op mijn netvlies. Mijn vriendin en deze vent keken elkaar aan, pakten tegelijk allebei een hand van mij vast en sleepten me de lift in.

Daar stond ik dan, nog steeds in volle verbazing. Ik mompelde nog iets... Op dat moment drong het tot me door in welke situatie ik terecht was gekomen. Ik realiseerde me dat ik zojuist het hol van de leeuw in was gesleept.

Niet mijn ding

Op de hotelkamer ging natuurlijk de minibar open en de vodka kwam op tafel. Ik probeerde me nog een weg naar buiten te wanen door aan te geven dat ik honger had en echt even iets moest eten. Uiteraard kreeg ik de roomservice-kaart van het hotel gepresenteerd. Dit werkt niet, dacht ik. Ik zeg het maar gewoon, ik wil dit niet.

Daarvan waren ze ook niet echt onder de indruk. We kletsten nog wat verder en ondertussen bedacht ik hoe ik me hieruit ging redden. Ik wilde echt niet. Niet dat deze mensen niet aantrekkelijk zijn, integendeel, ze zijn beiden super aantrekkelijk. Maar dit was gewoon niet helemaal mijn ding. 

Ineens snapte ik wat ik moest doen. Ik beviel de man om zijn kleding uit te trekken, te gaan liggen en dan zou ik hem een van mijn befaamde massages geven. Uiteraard ging dat erin als zoete koek. Hij kleedde zich uit en ging op zijn buik op het bed liggen.

Ondertussen had mijn vriendin mij de strawberry glide aangegeven en ik begon langzaam mijn massage. Hij genoot er duidelijk van. Mijn vriendin ontspande en begon er vertrouwen in te krijgen dat ik het had opgegeven.

Na een goede twintig minuten vroeg ik aan haar of ze ook een massage wilde. Wat ze zojuist bij die man had gezien wilde ze ook heel graag ontvangen, ze wist niet hoe snel ze haar kleding moest uittrekken.

Mijn vriendin gaf ik ook een uitgebreidde massage en ik plaagde ondertussen met sexy opmerkingen. Beiden waren volledig in de veronderstelling dat ik on was.

Toen ze uiteindelijk samen naakt op het bed lagen, zag ik mijn kans schoon. Ik pakte mijn spullen en was outta there.

Ik hou van mijn stoute schoenen..

Ze brengen mij namelijk op plaatsen waarvan ik nooit had verwacht terecht te komen!

Meer info over en columns van Mendy op www.mendyvanderlinden.nl

Stop met moeizame gesprekken en pijnlijke afwijzigen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 bunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
 • Stuur me het Transformatie Pakket!

Gerelateerde artikelen

Reacties

Plaats een ReactieWorkshops & Trainingen

Datum Programma Locatie Beschikbaarheid
28 Aug. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
25 Sep. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
23 Oct. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
27 Nov. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
18 Dec. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
22 Jan. '21 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›

Meer events en trainingen

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)