Ben je het ook zo zat om wéér die ene leuke vrouw mis te lopen? Of eindigt een avond in de kroeg weer alleen?

Aantrekkelijker door meer jezelf te zijn dan je ooit was,
met behulp van de F-L-O-W methode


Van: Arnoud (auteur & coach)

Je herkent het wel… Je staat in de kroeg en ziet een leuke vrouw. Je voelt je hart in je keel bonsen. “Zal ik haar aanspreken?” je voelt je alsof je in een film zit en blijft verstijfd staan.

Na een paar biertjes durf je op haar af te stappen.

Ze kijkt ijskoud terug en zegt iets op een kille toon. “Kom op, zeg iets…” denk je, terwijl de pijnlijke stilte langer en langer duurt. “Ik heb een vriendje” antwoordt ze en draait je haar rug toe.

Er rest je niet anders dan met de staart tussen je benen naar je vrienden terug te gaan.

Even later staat ze te zoenen met één of andere gast, zo’n typische badboy. Hoe kan ze die nou leuk vinden? Zo wil je niet eens zijn…

Of misschien herken je je in deze situatie. Je gaat al een tijdje om met een vrouw en je vindt haar meer dan leuk. Jullie doen van alles samen maar je hebt je move nog niet gemaakt. Wanneer je weer eens met haar afspreekt neem je je voor: "Deze keer gaat het gebeuren"

Jullie zitten wat te drinken terwijl jullie dichter en dichter bij elkaar kruipen.

Dan begint ze opeens te vertellen over die jongen die ze ook zo leuk vindt op haar sportvereniging“WTF, hoe is dit mogelijk?!” denk je.

Om het nog erger te maken vraagt ze waarom je eigenlijk nog geen vriendin hebt. “Jij bent zo’n lieve jongen. Ooit ga je een meisje heel gelukkig maken.”

Op dat moment voel je je ineens verdacht eenzaam en alleen.

Dat is zwaar man. Ik weet wat je doormaakt. Ik heb ze allebei tig keren meegemaakt voordat ik het spel doorkreeg.

Eindelijk die aantrekkelijke man worden waar zij van droomt

Gelukkig hoeft het niet zo te zijn. Om eindelijk het liefdesleven te krijgen waar je altijd al van droomde, of dat nu met één geweldige vrouw is of met heel veel leuke vrouwen, heb ik al mijn kennis in één e-book gestopt.

Het Geheim van Aantrekkingskracht is een boek over hoe je aantrekkelijker wordt als man. Het is niet gebaseerd op trucjes, spelletjes of ‘pickup lines’ maar op zelfontwikkeling.

Het is het resultaat van een obsessievelijke fascinatie met aantrekkingskracht.

De destilatie van de meest waardevolle inzichten uit meer dan tien jaar (obsessief) bezig zijn met toegepaste psychologie, 200+ verslonden boeken en 10.000+ échte interacties met vrouwen…

Ik coach nu al weer 7 jaar in het uitgaansleven van Amsterdam en Europa. Iedere keer evalueer ik samen met de andere coaches wat werkt en wat niet. Alleen het beste is in dit boek terecht gekomen.

Mannen die bereid (lees: kwetsbaar en open) zijn aan zichzelf te werken zijn de leukste personen op aarde. Omdat wij als coaches vroeger net zo slecht met vrouwen waren weten we wat de deelnemers doormaken en willen we maximaal impact maken. Daarom gaan we iedere keer opnieuw tot het gaatje.

Dat heb ik ook gedaan met dit boek.

Voor je ligt het resultaat, een volwassen en eerlijke gids over hoe iedere man impactvol kan zijn. Wij hebben het giswerk uit aantrekkingskracht voor je. Een ‘flow’ avond waarop vrouwen als een blok voor je vallen hoeft niet langer aan het toeval te worden overgelaten.

Wat iedere man die succesvol is met vrouwen je zal zeggen...

Succes met vrouwen is een bij-product van hoe jij in je vel zit. In de prestatie psychologie wordt dit ook wel FLOW genoemd.

Ken je die momenten dat je de tijd vergeet omdat je helemaal opgaat in waar je mee bezig bent? Sporten, je hobby, goede seks en ook succesvol flirten – het zijn allemaal voorbeelden van flow. Je zelfbewustzijn verdwijnt naar de achtergrond, je bent mentaal alert en tegelijkertijd volkomen relaxed. Jou op je best, een hemels gevoel.

Flow ontstaat wanneer je met iets bezig bent op de top van je kunnen. Daar heb je dus wel bepaalde skills voor nodig. Dit boek geeft jou die, aan de hand van 70 inzichten.

Weet je wat het is, de flow-staat is niet alleen een waanzinnige ervaring voor jou...

...Het is ook waanzinnig aantrekkelijk voor vrouwen!

Dit is waar ervaring van pas komt. Door jarenlang te onderwijzen hoe je vrouwen versiert heb ik samen met mijn collega’s een zeer snelle methode ontwikkeld om jou dezelfde resultaten te geven die iedere natural van nature heeft.

Het geeft je de combinatie, de perfecte balans, tussen skills (wat je moet doen) en mindset (wat je houding moet zijn). In de flow zijn is wat wordt bedoelt met ‘de juiste uitstraling hebben’.

Als dat gebeurt lossen een heleboel zaken vanzelf op. Je zult bijvoorbeeld niet meer meemaken dat je met je mond vol tanden staat, omdat je automatisch weet wat je moet zeggen.

Je kunt dit boek tegelijkertijd zien als een checklist van wat er op ieder moment mis is met je game en hoe je dat kunt corrigeren. Of je nou nul ervaring hebt, of al regelmatig succes hebt maar nog niet de droomvrouw of de avonturen die je ècht wilt, de checklist gaat je daarbij helpen.

Toch is het Geheim van Aantrekkingskracht voor de lezers veel meer. Lees zelf maar:

Dit is wat je leert in dit boek (168 pagina's)

Deel 1: Vrouwen en Naturals (Hst. 1-2)

Wat de 2 uitdagingen zijn van vrouwen bij het versierd worden en hoe jij daarvan kunt profiteren Het bewijs waarom iedere man met deze methode succesvol kan worden met vrouwen Het verschil tussen vrouwen- en mannenlogica, en hoe jij wel haar taal kunt spreken Manieren die in de ‘pick-up community’ niet bekend zijn om resultaten te bereiken,
zonder gebruik van trucs en routines
De grootste mythes over vrouwen en seks ontmaskerd (waarom je niet direct wilt geloven wat een vrouw zegt..) Een eenvoudige en tegelijkertijd diepgaande verandering van de manier waarop je naar ‘game’ kijkt De twee eigenschappen waar vrouwen zich zonder dat ze het door hebben automatisch tot aangetrokken voelen en hoe je dit kunt triggeren nog voordat jullie elkaar gesproken hebben De overtuigingen die alle mannen gemeen hebben die mega succesvol zijn met vrouwen en hoe je deze kunt aanleren 7 dingen die je kunt doen om GEGARANDEERD uit de ‘friend-zone’ te blijven (dit is veel simpeler dan je denkt) Waarom mannen zich machteloos voelen bij een mooie vrouw – en hoe je ‘op gelijk niveau’ met haar kunt komen (hoe vreemd het ook klinkt) Wat het grootste compliment is dat je een vrouw kunt geven, leer hoe je het beste in een vrouw naar boven haalt Hoe het soort man zich gedraagt die binnen enkele uren seks heeft met een vrouw, terwijl andere mannen drankjes voor haar kopen, mee uit eten nemen etc. Hoe de automatische emotionele triggers van angst e.d. werken en het geheim dat je helpt controle te krijgen over deze automatische reacties Wat het verschil is tussen aantrekkingskracht en aantrekkelijkheid voor mannen en vrouwen En nog veel, veel meer...

Deel 2: De F-L-O-W Methode (Hst. 3-6)

Hoe 'je zorgen te maken of je afgewezen wordt' er juist voor zorgt dat je afgewezen wordt en hoe je uit dit cirkeltje ontsnapt Hoe ‘aanspreekangst’ ontstaat en hoe je het vervelende gevoel los kunt laten (ja dit is mogelijk, ongeacht wat je ook denkt) 3 zeer succesvolle en direct toepasbare manieren om een diepere connectie te krijgen met iedere vrouw die je ontmoet De reden waarom vrouwen verveeld raken met de meeste mannen, en ontdek wat jij eraan kunt doen om te voorkomen dat je dit ooit nog overkomt De 2 verschillende vormen van zelfvertrouwen en krachtige manieren hoe je ze beiden ontwikkelt De techniek, die alleen de beste datingcoaches kennen, die ervoor zorgt dat je een ‘escape’ hebt uit iedere situatie, hoe extreem ook wat je daarvoor hebt gezegd of gedaan Wat het geheim van dominantie is, zodat ze niets liever wil dan jouw leiding volgen De 2 weinig gebruikte manieren van ‘rapport maken’ waardoor ze automatisch denkt ‘hé, deze kerel is anders’ Onthuld: een makkelijke en snelle manier om controle te houden over ieder gesprek (ook wel ‘frame control’ genoemd) Wat maakt dat mensen verliefd worden, of niet, en welke ingrediënten nodig zijn zodat ze aan niemand anders meer kan denken dan jij Hoe je ervoor kunt zorgen dat je in luttele minuten gaat van ‘een kerel die net heeft ontmoet’ naar ‘de man waar ze haar vriendinnen over vertelt’ De zinnen die ervoor zorgen dat je zo sterk binnenkomt dat je binnen luttele seconden staat te zoenen De kracht van kwetsbaarheid, waardoor elke vrouw zich op een diep niveau tot je aangetrokken voelt, hoe mooi ze ook is of hoeveel aandacht ze ook krijgt van andere mannen Wat je moet doen wanneer een vrouw je test zodat je niet al je kansen verpest De kracht van intenties - hoe je een diepe seksuele connectie kan maken met een vrouw die je net ontmoet hebt Eenvoudige gesprektechnieken die zorgen dat je nooit meer een saai gesprek hebt Bewezen geavanceerde strategieën die de meest gelouterde coaches toepassen om studenten met allerlei ervaringsniveaus doorbraken te laten bereiken De sleutel die ervoor zorgt dat alle vrouwen de telefoon met plezier opnemen en snel een date met je willen De meest effectieve manier om voorgoed af te rekenen met de angst om (mooie) vrouwen aan te spreken En nog veel, veel meer...

Deel 3: Stap-voor-stap naar een geniale lifestyle (Hst. 7-8)

De 5 stappen die elke man ten minste moet doorlopen om succesvol te zijn met vrouwen De beste gespreksstructuur voor eerste ontmoetingen en afspraakjes en welke gespreksonderwerpen je vooral wilt vermijden Hoe je er op een subtiele manier achter komt of een vrouw alleen seks wil of uit is op meer (vergeet wat andere vrouwen je vertellen) De 3 niet te ontkennen manieren waarop je ZEKER kunt zijn dat een vrouw tot je aangetrokken is, ongeacht wat ze zegt Hoe je op de ‘testen’ van een vrouw kunt reageren op een manier dat zij weet dat jij een zelfverzekerde man bent die meerdere opties heeft met mooie vrouwen Waarom vrouwen net zo graag seks willen als mannen en wat je kunt doet om jullie doelen op één lijn te krijgen Een aantal geschikte en eenvoudige plekken voor jullie eerste afspraakje, die ook nog eens het meest effectief zijn Twee redenen waarom een vrouw niet de telefoon opneemt nadat ze haar nummer heeft gegeven en hoe je dit voorgoed verandert Hoe je ervoor kunt zorgen dat ‘game’ niet iets wordt dat je alleen op de zaterdagavond doet, maar iets dat je altijd en overal kunt oefenen totdat je nieuw positief gedrag en overtuigingen internaliseert De beste manieren om haar dezelfde avond naar je huis mee te vragen; geen suffe trucjes, gewoon simpele en effectieve manieren Leer het principe van ‘plausibele ontkenning’ zodat ze met je zoent, met je mee huis gaat en je vaker wil zien Het antwoord op vragen als na hoeveel dagen en op welk tijdstip kan ik haar het beste bellen of sms'en? Leer ‘de matrix’ te doorzien zodat je in sociale situaties iedereen een stapje voor bent Hoe je ervoor zorgt dat ze, zelfs in de meest drukke nachtclubs, met je meegaat om alleen met jou te praten zonder dat je vreemd of opdringerig overkomt De ideale plek om haar mee naar toe te nemen op een eerste afspraakje (en vooral ook wat verre van ideale plekken zijn) Hoe je naar je innerlijke kompas blijft luisteren terwijl alles om je heen een tornado lijkt (leer in het oog van de storm te blijven) En veel, veel en veel meer ...

Hoeveel is succes met vrouwen jou waard?

Ik heb een keuze voor je om het makkelijk te maken:

De komende jaren elke stapavond een paar biertjes om moed in te drinken (reken maar uit hoeveel dat kost) of een paar tientjes voor dit boek om vanaf nu altijd zelfverzekerd met vrouwen te zijn. Het is een complete no-brainer, er is écht geen betere investering op aarde dan een goed boek.

Het bevat mijn 70 beste inzichten. Ieder inzicht heeft de potentie jou een stap verder te helpen. Om vrouwen voor eens en voor altijd te begrijpen. Om die vrouw te krijgen waar je al tijden lang verliefd op bent.

Daarnaast krijg je nu tijdelijk de volgende bonussen:

Bonus eBook:
Overwin Je Aanspreekangst

Je ontdekt hoe je nooit meer stijf van angst hoeft te staan en zonder moeite de leukste vrouwen aanspreekt. Ook zul je ontdekken hoe je meer zelfverzekerd wordt van binnenuit.Bonus eBook:
10 Regels Voor De Perfecte Eerste Date

Ontdek hoe jij ervoor zorgt dat je eerste date gegarandeerd succesvol verloopt en ze helemaal ondersteboven van je zal zijn. Nooit meer vervelende momenten of enorme flaters met dit eBook.


Bonus eBook Online Dating:
Het Eerste Bericht

Leer hoe je succesvol een eerste bericht schrijft aan een aantrekkelijke vrouw met dit gratis hoofdstuk uit ons eBook De Online Dating Succesformule die je in ons productenoverzicht vindt.


Bonus: € 50 korting op een AttractionGym Bootcamp

De AttractionGym Bootcamp is de perfecte start om in één weekend grote stappen te maken. Je wordt van vrijdagavond tot zondagmiddag gecoached om overdag en 's avonds de mooiste vrouwen aan te spreken, telefoonnummers te krijgen en zelfs te zoenen.Bonus: Levenslange updates

Onze ontwikkeling staat ook niet stil en we updaten het boek met enige regelmaat. Je bent de eerste die nieuwe updates ontvangt en die de kans krijgt nieuwe producten te bekijken. Ook houden we je op de hoogte van workshops en activiteiten van de Gym.

Probeer het boek nu 30 dagen lang risicovrij uit

Waarom geloof ik zo in de waarde van dit boek? Drie tientjes is sowieso een lachtertje, het is echt een ‘steal’. Maar ik weet welk verschil het kan maken in jouw leven. En als ik het mis heb, dan stuur jij me een emailtje en krijg je zonder vervelende vragen gewoon je geld terug.

Ik heb anderhalf jaar gewerkt aan de totstandkoming van dit boek en dit is de beste boek over het creëren van aantrekkingskracht die je zult vinden. Nu jij op deze pagina bent wil ik dat er geen enkele reden meer is dat jij geen overvloed met vrouwen krijgt.

Je kan het eBoek gewoon op je PC of tablet bekijken!

Laat ik het samenvatten

Het eBoek + Tijdelijke Bonussen Normale Prijs Tijdelijke prijs
Het Geheim Van Aantrekkingskracht € 39,97 € 29,97
Overwin Je Aanspreekangst € 19,97 GRATIS
De Perfecte Eerste Date € 19,97 GRATIS
Online Dating Berichten € 14,97 GRATIS
Bootcamp Kortingsbon € 50,- GRATIS
Levenslange Updates nvt GRATIS
Totaal € 144,88 € 29,97


Toevoegen aan winkelwagen

Toevoegen aan winkelwagen - Slechts 29,97 euro